Dags att uppdatera kanske?

Tiden bara rusar iväg när man har roligt! Eller om man helt enkelt bara gör något hela tiden!

Jag åkte ju hem till Sverige igen i lördags. Resan hem var lite seg och när jag väl landat på Säve flygplats får jag reda på att David och Elias befinner sig på Landvetter.. Jag hade tur då solen faktiskt sken och det var inte allt för kallt att sitta där på en bänk och vänta på dem. Direkt därifrån åkte vi sedan hem till Anton för att äta kräftor och chilla! Trött som jag (+ de andra två) var blev det en kort men väldigt mysig kväll.

På söndagen var vi inte allt för aktiva, Elias och David spelade tv-spel och jag var mest åskådare.. Senare kom även Fia och Jonas ner och socialiserade sig lite! Jobbet ringde på kvällen och undrade om jag kunde arbeta. De ringde alltså den 29e TROTS att jag sagt att jag skulle komma hem först den 31a vilket från början var planen.

Så nu igår och idag har jag arbetat. Långa pass dessutom. I morgon blir det jobb igen, dock ett kort pass på fem timmar vilket ska bli skönt efter två dagar med nio timmar vardera. :)

Förhoppningsvis behöver jag inte jobba allt för mycket mer den här veckan, ligger ju liksom redan 20 timmar plus gentemot noll som jag egentligen skulle jobbat vid det här laget!

Den femte ska jag på Liseberg med Jonas och Toni ( och ev. kanske någon mer? ). Det kommer nog bli skoj och jag hoppas vädret är med oss. Pallar inte med regn. Verkligen inte!

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och se på det senaste avsnittet av True Blood. Sedan blir det till att naaana! Natti natti!


- Jag känner en saknad, som jag inte förstår mig på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0