A Bit Confused..

Hejhej.

Borde egentligen ligga och sova nu. Men jag är inte trött så passar på att blogga lite!

Har haft en riktigt trevlig dag. Tog mig en ordentlig sovmorgon och åt en god frukost. Stekt ägg är min nya drog. Eller hmm, jag har två nya droger. Nötter, frön och frukt tillsammans med lite turkisk yougurt är sinnessjukt gott! Har käkat det konstant i typ två veckor nu.. Yummi.

Anyhow. Efter chillandet hemma mötte jag Jonas i stan för en fika, sen stack vi hem hit och kollade på lite löjliga youtubeklipp typ. Vi hann med att prata en massa med, vilket va skönt. Han lyckas (nästan) alltid att få mig på bra humör. Så tack för idag älskade Jonas! :)


Bjuder på en bild idag. Från då man var lite brunare än vad man är nu. Lite sol hade jag verkligen inte tagit skada av! Bara att hoppas den börjar titta fram lite mer regelbundet snart. Annars kommer jag tvingas sola solarium och bli orange..

På tal om ingenting. Det väntar jobb från i morgon till och med på tisdag, men förhoppningsvis hinner jag med en massa socialiserande ändå. Är väldigt sugen på att gå ut och dansa på lördag, men tror jag väntar med det till nästa helg.. Chillkväll med film och god mat är ju inte helt fel heller. Dessutom behöver jag spara pengar den här månaden! Har lite panik över att jag inte gjort det sen Britta och jag flyttade ihop.. Har till och med gått en massa minus. Det är visserligen naturligt när man flyttar hemifrån, men jag gillar det inte!

Men det löööser sig. Dumt att oroa sig innan det egentligen är helt nödvändigt.

Lika bra att vara optimist så länge man kan. Eller realist. Jag behöööver ju inte köpa mat för över 3500 varje månad och jag behöööver inte spela blackjack varje gång vi går ut och jag behöööver inte köpa mer kläder egentligen. Fast man får väl försöka unna sig lite extra medan man kan. Lite motsägelsefull text där medger jag, men jag hoppas du förstår poängen. Skaffar jag mig lite självdiciplin har jag inte mycket som besvärar, för tillfället! :)

Det finns några svarta moln på min annars väldigt blåa himmel, men har jag tur blåser de åt ett annat håll snart. Jag är väldigt bildlig såhär på kvällen känner jag.. Kanske är ett tecken på att man borde sova?

Nä, tror inte det. Läser Hunger Spelen igen och jag har inga planer på att sluta läsa förrän om ungefär fem-sex kapitel. Vilket jag aldrig blir färdig med, med tanke på att jag skrivit en fucking novel just nu och har en masa mer att skriva om. Ledsen! Det var inte meningen att ordbajsa ut den här mängden med dynga. Idag bjuder jag på det.

När jag ändå är igång.. Om man blir puffad (eller puffar någon) på facebook som man inte känner, så är det ett mesigt sätt att ragga på va? Jag har inte riktigt fattat det där så jag vågar liksom inte puffa tillbaka.. Känner mig som en gammal gumma som precis skaffat sig en facebook-sida! Haha. (a)

Förresten! Träffade på en trevlig figur när jag väntade på Jonas i stan innan. Han hade någon typ av tvångstanke och han kunde inte gå på höger sida om någon.. Och där står jag (på ett ganska tomt ställe) med en vägg på min vänstra sida. Han tvärstannar precis framför mig och vet inte riktigt vad han ska ta sig till. Han står och funderar och jag frågar honom om han vill ha hjälp med något. Han suckar och börjar berätta sin lilla historia. På sättet han berättar det vittnar det om att han gjort det väldigt många gåner förut. Så jag flyttar på mig och han kan passera. Stackars man! Jag tycker det kan vara jobbigt att trampa på stäck eller linjer i marken ibland (när jag har mycket att tänka på), men jag kan ju fortsätta gå även om det skulle bli typ kullerstenar. Han verkade helt förstörd där ett ögonblick.

Nu måste jag verkligen lägga mig. Eller i alla fall börja läsa mina kapitel i boken.. I morgon är det lugnt, men jag ska orka upp klockan halv åtta på lördag. Alltså, natti natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0