Ready or not, here I come..

Hejsan hoppsan.

Har avnjutit en ledig dag idag! Riktigt gött faktiskt, har varit social ute på landet och har fixat lite i lägenheten.. Ska hyfsat snart gå och lägga mig. Upp innan tuppen i morgon! Halv fem ringer klockan och ska jag hinna duscha ( JA TACK ) måste jag verkligen stiga upp då. Slutar sedan klockan ett, vilket är grymt skönt. Har man resten av dagen och kvällen ledig! Fast ska helst lägga mig tidigt i morgon med.. Fotbollscup med jobbet på lördag och det är samling redan kvart i åtta på morran! Fy.

Efter fotbollen hoppas jag man hinner hem och göra sig i ordning innan vi ska ut på kvällen! Annars bangar jag det och går hem och lägger mig istället. :D

Tänkte en kort sekund att "jag kan ju sova på söndag".. Men nej, för då ska jag träffa mutti och syrran. Nog för att jag gillar att ha planer, men jag tror jag föredrar att sova mer. Men det löser sig! Har bara 18½ timme jobb måndag-tisdag sen är jag ledig två dagar! DÅ kan jag sova. Om jag inte eventuellt åker ut på landet och socialiserar mig, vi får se vad som händer och fötter. Åh vad jag är rolig idag.

Ser för övrigt ut som en använd påse och jag visade mig offentligt i detta tillstånd. För ett år sedan hade jag vägrat att gå utanför dörren, men idag brydde jag mig inte ett skvatt. Framsteg! Folk får ta mig som jag är helt enkelt. :)

Nä. Äta en knäckemacka och sedan göra sig i ordning för sängen? Ja.

Natti natti.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0