Vad hade jag väntat mig egentligen?

Hej.

Jag är inte riktigt självmordsbenägen, men nästan. Beror dock inte på tvätten eller på att jag steg upp alldeles för tidigt på min lediga dag. Utan det beror på att jag mår illa. Har inte lyckats äta allt för mycket igår och idag och det gör mig grinig. En grinig och illamående tjej är vad jag är just nu. Om cirkus en och en halv timme ska denna tjej in till stan och leta kläder. Jag håller tummarna för alla småbarn och alla andra störmoment att jag inte mår lika illa senare. Haha.

I morgon blir det jobb igen, som på lördag och söndag med. Tack och lov är det helt okej pass annars hade det blivit riktigt jobbigt.. Nästa vecka jobbar jag bara fyra dagar (UNDERBART) och jag tror inte jag kommer orka mer än det. Två dagar är intro-dagar till förbutiken som jag nu ska få lära mig. Fick stå där lite i tisdags och det är roligt med lite variation måste jag säga! Förhoppningsvis får jag fortsätta sitta mycket i kassan med så att det inte bara blir förbutik, men jag har mina misstankar om att det inte blir riktigt så. Aja, alltid skönt att lära sig nya saker som man kan ha nytta av senare! :)

Tillbaka till stan. Jag har massa saker jag skulle behöva köpa. Typ;

  • En TV, får jag vänta med dock för jag har ingen bil att köra hem den med..
  • Bh:ar och trosor, massvis skulle behövas men så mycket pengar har jag inte till mitt förfogande, får bli två-tre stycken i alla fall! Det är nackdelen med att bli tjockare.. Allt måste bytas ut.
  • Diverse spel till xboxen, känner att det är dags att uppdatera lite.. Vill ha Singularity, Mass Effect och några andra spel. Men det är dyrt. :(
  • Jag skulle behöva en ny väska, en stor som man får plats med en massa nödvändiga och mindre nödvändiga saker i!
  • Skulle behöva lite smink med, men det tror jag jag väntar med till jag åker ner till Skåne igen.
  • En ny byrå! Herregud, att jag kom på det först nu. Jag är i så stort behov av förvaringsplats till mina kläder att det är löjligt. Spelar ingen roll om man städar mitt rum för det ligger ändå kläder överallt.

Sen får det nog vara bra för nu. Har säkert en massa fler saker som jag vill ha och som jag behöver. Men allt i sinom tid liksom.

Är nog bäst att hoppa in i duschen nu så att man är klar vid två, höhö. Skriver kanske något senare om jag köper något värt att nämnas! Ciao.

Sova.

Helvete vad jag fryser. Nu ska jag bädda ner mig (igen) under två täcken med joggingbyxor och tjocktröja på! Har ont i hela kroppen för att man spänt sig så hela dagen. Finns fan inget värre än att frysa. Värsta sättet att dö måste vara att dö av köld. Fy fan.

Nä. Sova och hålla tummarna för att morgondagen slår denna. Tvek på det dock. Först tvättid mellan 08-14 sedan in till stan. Om jag inte redan är självmordsbenägen när jag vaknar kommer jag definitivt vara det i morgon vid fyra. Over and out.


- Om du bara visste vilken jävla hycklare du är.



Vill ha.

Hej igen.

Mår lite bättre än vad jag gjorde innan, fryser dessvärre fortfarande, men det beror nog på att det är så syndigt kallt i lägenheten att det är löjligt. Spelar minsann ingen roll att jag har tofflor och tjocktröja på mig.. Bajsbajsbajs. Den här dagen har inte alls varit bra. Gillar inte dåliga dagar, men vem gör det i och för sig?

Får sova med två täcken i natt för David sover hemma. Vilket alltid är lika tråkigt. Dessutom är han superseg med att svara på sms. Han sitter och spelar som vanligt och kommer fömodligen göra det hela helgen med eftersom nu har ju Jonas skaffat black ops också.. Tur jag jobbar?

Aja, nu ska jag bädda ner mig i min bitterhet och kolla på någon bra film man kan lipa lite till! Nattinatti.

Kramp.

Hej och hå.

Nu har jag gjort allt vad jag ska göra idag, gjort frukost och rastat mosters hund. Kan lägga mig i sängen/soffan och bara dö resten av den här dagen. Undrar om jag ska bli sjuk igen? Har ont i hela kroppen och fryser/svettas om vartannat.. Dessutom mår jag illa. Orkar verkligen inte må illa idag också. Räckte med att vara bakis så in i helvete i söndags. Är tacksam för att nyåret blir lugnt och utan alkohol (för min del). Vet inte riktigt hur det ska firas än, vet dock att jag måste handla hem god mat som ska ätas då! Det löser sig alltid.

Åh, jag hatar att inte orka något när jag väl är ledig. Man känner sig ju inte ledig då! Bajs. Kan ju informera er om att jag hade stor lust till att bara låta Leffe (hunden) skita inomhus och ta bort det än att masa mig ut i snön och kylan!

Det är av denna anledning jag tror att jag hade passat bättre ihop med en självständig katt! En söt, gosig sak som kan gå på toa själv och som myser med mig när inte David vill göra det! Jag vill ha en katt.. </3

Nä, är nog dags att sluta skriva nu och göra något radikalt som att kolla på film eller något. Hoppas du som läser klarar dig undan från vinterkräksjukan och influensan och all annan skit som är på intåg och uttåg just nu! Puss hej.


- It's one of us.

In i drömmarnas land.

God morgon! (Ja det är fortfarande morgon!)

Sitter i sängen och försöker samla tillräckligt med energi för att ta mig en dusch.. Går sådär just nu. Om två timmar ska jag dra mig till bussen för att åka upp till jobbet, tack och lov för att det är en kort dag idag. Har verkligen inte lust att jobba.

Man vänjer sig lite för snabbt med ledigheten och kan definitivt inte få nog av den! Hoppas jag och David kommer fram till vart och när vi ska resa till våren så man har någonting att sukta efter, är lite lättare att arbeta då. :)

Just ja, anledningen till varför jag inte har någon ork till att hoppa in i duschen är för att jag har varit duktigt och gjort situps och hela den där grejen. Så även om träningen inte går riktigt som den ska så går den i alla fall! Haha.

Hmm.. Har inget mer att skriva om, så får väl lyfta på rumpan och hoppa in i duschen! Puss hej.


- Jag älskar dig David. <3

Då var det ju det här med träningen..

Hejsan.

Sitter hemma i min soffa igen efter en blixtvisit i Skåne. Julen är som alltid där nere underbar, dock var jag orolig för att inte komma hem idag på grund av vädret. Helt i onödan visade det sig för mitt tåg avgick och var framme i tid! :)

Jag blev nöjd med samtliga mina julklappar detta året, massa bra saker som jag behöver! Fick en suuupergullig spargris av David samt en romantisk middag en dag som jag bestämmer, kan inte bli mycket bättre! Så tack älskling! <3

Jag kan inte bestämma mig för om jag ska sova en liten, liten stund nu eller om jag ska äta mat. Måste egentligen göra bägge två känner jag men vet inte riktigt hur mycket jag hinner.. Blir ju utgång ikväll så måste förbereda med energi och mat! Aja, får inget gjort framför datorn i alla fall, så hej så länge!


- Jag börjar om i morgon!

Hej vita vinter. Jag tycker inte om dig.

Hej.

Som ni kanske förstått med hjälp av min subtila rubrik, tycker jag för tillfället inte om snön.. Snö i lagom mängd är supermysigt under julen, men nu är det så mycket snö att det bara blir kaos av det hela. Jag är orolig för att inte lyckas ta mig hem på lördag. Om det händer blir jag olycklig, för då missar jag utgången med en massa underbara människor på kvällen.

Annars är läget bra, det är skönt att kunna koppla av i Skåne och i morgon väntar en massa, massa god mat. Något som aldrig är fel!

Ska alldeles strax försöka övertala folket här att spela Canasta med mig, något jag inte gjort på ett halvår! Illa, illa alltså.

Har inget mer att skriva, så ska sluta. Puss hej.


- Saknar dig.


# 2

Jaha, träna är tråkigt. Dessutom hade jag lust till att göra havregrynsgröt innan. Dock orkar jag inte diska kastrullen. Så nu sitter jag här hungrig och bara halvfärdig med all träning jag ska göra, usch.

Nä. Träna sen diska! Jag är hungrig. :)

Första uppdaten!

50 situps, 40 armhävningar, 20 rygglyft, massa utfallssteg och några upphopp senare.. Nu ska jag sova och jag är mer beslutsam än någonsin. Jag ska träna mer. :) NATTI!

SITUPS.

Jag måste börja träna nu. Verkligen. Jättemycket.

Rensade igenom datorn och fastnade vid bilder från förra sommaren. Då var man brunare och smalare.

Brunheten kan man kanske inte göra allt för mycket åt nu (på naturlig väg) men jag kan faktiskt träna. Så nu ska jag försöka göra det. Skriva på bloggen varje dag vad jag lyckas (misslyckas) med, kan bli intressant. Jag är inte direkt känd för att vara speciellt aktiv. Men man måste ju börja någonstans. Typ situps och sånt trevligt.. Tänker inte sätta upp allt för höga mål för då skämmer jag ut mig, men situps och det andra trevliga varje morgon och varje kväll innan jag lägger mig är inte allt för mycket. Eller?

Haha, följ den spännande fortsättningen! Nattinatti.

I'm sure I've said it all before.

Hejsan hoppsan.

Kom precis hem från jobbet och det är sköööönt! Fy i helvete vad gött. Är ledig i fem dagar nu och det tänker jag njuta av till fullo!

I morgon ska jag hem till farmor, helst så tidigt som möjligt så att jag hinner träffa Michal i stan sen om han vill. Ska dessutom packa allt inför Skåne, vilket i och för sig inte är allt för mycket då jag bara ska vara där i två dagar.

Bah, nä. Laga mat och sedan hålla tummarna stenhårt för att David kommer ner idag! Puss.


- You make me feel unwanted.

Nu är det jul igen.

Hejsvejs.

Herregud! Om fem dagar är det julafton. Lite stört egentligen. Det här året har gått lite snabbare än vad som egentligen är okej.. Har inte hunnit med riktigt lika mycket som jag velat, vilket i och för sig beror på att jag jobbat mer än vad jag trodde jag skulle göra. Det blir till att trycka in så många upplevelser som möjligt under nästa vår och sommar och försöka komma fram till vad jag vill plugga vidare med. Easier said than done though.

Blir till att fira jul nere i Skåne, dock blir det en väldigt kort jul för min del. Jag trodde jag skulle jobba den 22e men det gjorde jag inte och nu har mamma redan gjort planer med Göran så vi åker inte ner förrän den 23e och jag åker hem igen den 25e för att kunna gå ut med några kompisar på kvällen. Väldigt lång mening detdär, men orkar inte sätta dit kommatecken! Hade hellre åkt ner den 22a och haft en extra dag där nere, men men, mamma prioriterar som hon vill. Även om hon har prioriterat konstigt det senaste.

Nä, nu ska jag gå och störa David i hans spelande, får han ta och roa mig lite! Puss hej.


Rubrik.

God kväll.

Det får bli en snabb uppdatering idag för jag är sanslöst trött och ska upp klockan åtta i morgon.

Det blev jobb idag en snabbis ändå, skulle egentligen varit ledig och bara kopplat av men nä. Först var jag inne i stan med Josse och handlade julklappar, vilket var väldigt roligt men jag är nu något otroligt fattig. Tog till och med en extra tusing från sparkontot som jag bränt.. Hittade dock en snygg vinterjacka som jag är riktigt superförtjust i! :D

Josse fick agera packåsna hela dagen vilket var underbart! Jag slapp bära på allt. Borde vara så varje gång man är och handlar.. Tyvärr var det då jag som fick betala för det mesta, men det var det faktiskt värt. Blev en god lunch OCH en fika idag, så känner mig sådär härligt tjock nu! Haha.

Nä usch, dags att nana. Känner att min kropp behöver all sömn den kan få om jag ska orka med jobb fram till lördag och sedan utgång! :D

Nattinatti världen.

När fan blir gammal blir han religiös.

God kväll.

Jag ska snart sova, tror jag. Är inte speciellt trött men kommer att vara det hela dagen i morgon om jag kommer i säng för sent.. Alltså borde jag sova snart. Så väldigt logiskt, men ändå känns det som om jag inte kommer att sova än på ett litet tag.

Jobbet idag var najs. Riktigt najs faktiskt. Allt gick bra för mig och jag hade så trevliga kunder va! Helt otroligt. Fick en massa beröm av olika människor, kommer kunna leva på det i några dagar framöver om det skulle komma någon odräglig jävel! :)

Det enda som var jobbigt idag var att jag var tvungen att prata i högtalartelefonen! Fy fan vad jag hatar det. Fel blev det också och jag satt där och skämdes ett liten stund. Aja, inte större skada skedd.

På onsdag blir det som nämnt julklappsinförskaffning och eventuellt får jag sällskap av min syster. "Vi" ska handla presenter till de tre kusinerna, mamma och pappa. Det vill säga hon ska peka på vad vi ska köpa och jag ska betala. Känns som om det har varit så sedan jag fick min första lön tragiskt nog. Men men, får hoppas att hon blir en välbetald kusk i framtiden och kan betala tillbaka!

Haha åh gud vad jag är seg, Josse sitter i sängen bredvid mig och försöker hitta någon bra present till pappa på Elgiganten, går väl sådär verkar det som. Men vi löser säkert allt när vi väl är i stan, bara hans present som inte är bestämd än så länge. Jag kommer att vara så fattig att det är helt galet efter onsdag och det vill jag inte! Har seriösa planer på att supa skallen av mig på lördag, vilket inte kommer gå bra om jag inte har några pengar.

Jag har cirka två tusen fem hundra kvar att spendera fram till den 22a efter det att jag lagt undan pengar på sparkontot. På onsdag kommer det att gå minst 900 på presenterna samt att jag verkligen behöver en jävla vinterjacka då det kommer att vara istid i typ två månader framöver, om inte mer. Som ni alla vet är det inte billigt med bra vinterjackor och jag räknar med att den kommer kosta 700-1000 spänn och då innebär det att jag har ~ 600 kvar att spendera på lunch och utgång fram till den 22a. Det är visserligen galet mycket mer än vad man hade som student, men man vänjer sig vid pengar något otroligt snabbt och som jag har sagt tidigare kommer jag få det redigt svårt att börja plugga igen..

Men oj, detta inlägg blev extremt mycket längre än vad jag planerat så nu ska jag sluta ordbajsa, bädda ner mig i sängen, kolla på ett avsnitt av Cougar Town (hilarious, verkligen) och sedan sova! Nattinatti.


- Tänk om?

Nästan osäker.

Hejhej.

Ska snart sticka till jobbet, men är i god tid klar för en gångs skull. Tänkte passa på att blogga lite då. Har egentligen inget intressant att skriva om (idag heller) men skriver på lite ändå.

Min syster bakade igår kväll. Det är bra att hon och jag är bra på varsin sak, hon på att baka och jag på att laga mat. I alla fall, hon bakade en massa mumsiga saker igår som är allt annat än nyttiga! Typ tryfflar och knäck och kola och annat smått och gott. Massa och i den meningen jag vet. Nu på morgonen har jag hunnit trycka i mig en tryffel eller två.. Helt sanslöst goda! Inte sista gången hon bakar dem kan jag ju säga nu på en gång, vare sig hon vill eller inte.

Haha, jag känner mig lite ond, men hon får skylla sig själv som bakar årets chokladbomber!

Jag jobbar stängning ikväll och börjar elva i morgon, vilket i princip innebär att jag ska sova så fort jag kommer hem vid elva tiden.. Inte jätteroligt, men jag får tänka på att det är bra betalt på kvällarna!

Dags att dra, kanske kommer en uppdatering senare ikväll om jag orkar. Pussen!

Planer.

Hejsan hoppsan och allt det där.

Jag har kommit fram till att det är en väldans massa saker jag behöver göra. Typ köpa vinterjacka, vilket jag skulle ha gjort för ungefär en-två månader sedan! Hatar verkligen att leta efter det. Massa folk som jämt handlar dessutom och man vill bara spy. :(

På onsdag är jag ledig och funderar på att åka in till stan och fixa mammas och kusinernas julklappar, som redan är bestämda! Helt otroligt. Jag har faktiskt kommit på vad jag ska köpa innan jag åker in och handlar, inte vanligt det. Brukar oftast bli oplanerade köp för min del.. Inte alltid jättebra och definitivt inte ekonomiskt!

Jag skulle även behöva besöka frisören och klippa mig och eventuellt färga håret.. Vill ha det någon nyans ljusare nu när det är vinter. Ser ju mer död ut än levande annars och det vill vi inte (Jag och mitt halvdöda ego(haha)).

Känner mig dock ganska okej för tillfället, lagade mat innan efter jobbet och det blev mumsigt, blev dessutom såpass mycket att jag har lunch till i morgon och tisdag! Inte illa alltså, sparar jag en massa pengar med då jag slipper köpa lunch på jobbet.

Om en stund kommer David ner och det blir nog till att mysa lite framför tvn innan det är dags att lägga sig, har jag tur blir det mys i sängen med.. (a)

Jag har varit förkyld i typ hundra år snart men börjar bli bättre nu, dock har jag årets lock för öronen och det driver mig till vansinne. Har prövat det mesta för att bli av med det, men nä. Fan säger jag bara. Hur störande som helst och det gör mig i princip halvdöv. Jag som i vanliga fall redan hör dåligt. Har sagt "va" säkert tusen gånger de senaste fyra-fem dagarna. Usch och blä.

Aja, dags att städa undan i köket och på rummet. Kläderna måste på något sätt få plats i garderoben och byrån igen, får se hur det blir med det.. Puss!


- It can't be named.

Remember, remember.

Jag längtar till den 22a. Typ görmycket. Bara tio dagar kvar! :D

Landet från ingenstans.

Hejsan.

Den här kvällen, eller ah, dagen har varit extremt lång. Dagen lång för jag har varit trött och kvällen för att den har varit tråkig. Ibland suger det verkligen att jobba så som jag gör. Men jag gillar fortfarande att arbeta. Way bättre än att plugga i alla fall. Kommer verkligen få svårt för att sätta igång med studierna sen när det är dags.

Usch och fy och blä. har redan sovit i några timmar sedan jag kom hem.. Funderar på att gå och lägg mig nu igen och vara relativt pigg i morgon på jobbet.

Aja, palla skriva en massa mer skit nu! Nattinatti.

FU.

Jag hatar hosta. Har ont i hela kroppen för att jag hostar så mycket. Jag hatar hosta.

Iiih.

Hej.

Idag blir det att göra en massa. En massa som jag egentligen inte orkar eller vill.

Först måste jag orka mig in till stan för att hämta ut de reserverade biljetterna för bion i morgon kväll. Det suger för stan är en fet omväg till farmor som jag ska till efteråt. Hon klagar på att jag aldrig är där, inte mitt fel att jag jobbar. Men ska alltså dit idag och försöka göra henne glad.

Ikväll blir det dock mys. Ska träffa två arbetskamrater och äta lite mat hemma hos den ene. Kommer att bli en bra avslutning på en annars väldigt lång dag.

Orkar inte skriva mer nu, kommer kanske en uppdatering ikväll någon gång, eller inte.. Haha ha det!

Från noll till hundra.

Hej.

Jag gick från att vara pepp på de här två lediga dagarna till att vara sjukt opepp på allt bara några sekunder. Har jag tur hinner jag bli pepp innan morgondagen börjar. Nattinatti.


- Nummer Zwei.

Vad får det lov att vara?

Hejsan hoppsan.

Har egentligen en massa saker som jag skulle kunna skriva om, får se hur långt inlägget blir idag. Jag är trött och otroligt glad för att jag ringde jobbet i morse och bad dem ersätta mig. Även om rösten är bättre idag än vad den var igår har jag legat och hostat hela natten, vilket ledde till att jag sov i typ tre timmar i natt.

Dock hatar jag att ta ledigt, även om man är sjuk. Kan redan nu känna hur lönen jag får i januari bara minskar och minskar.. Men det ordnar sig väl, får spara extra i december om jag kan. :)

För tillfället sitter jag framför tvn under en filt och hostar sönder mina lungor. Hade varit mysigt om David sovit här idag också, men får se honom i morgon igen! Låg och sov bredvid honom på soffan innan medan han spelade och ändå är jag helt färdig nu, blir nog till att sova om inte allt för lång stund.

Nä, ta undan disken så jag slipper ta den i morgonbitti innan jobbet. Wiie.. Natti!

Snömonster.

Hej!

Det har varit en riktigt go dag idag. Älsklingen och jag var inne i stan på brunch och julklappsinförskaffning! Dock fick han panik för att det var så mycket folk i stan och det var det. Idol-människorna uppträdde ju i Nordstan.. Förstår inte hysterin med det hela, visst de sjunger bra, men inte fan vill man stå i kö i över en timma för att få deras autograf!? Men det kanske bara är jag..

Nu sitter vi framför tvn och tar det lugnt i princip, har precis tryckt i oss lite pizza! Har inte varit den nyttigaste dagen idag om man säger som så. Men det får man unna sig ibland!

Ångrar verkligen inte att jag gav bort min tid på jobbet. Hade visserligen inte kunnat göra mitt jobb speciellt bra då jag har tappat rösten, eller ah, delvis i alla fall. Rösten kommer och går lite som den vill, som bäst låter jag som en kråka. Haha. David tycker det är sjukt jobbigt att inte ha någon att prata med, dessutom har jag lock för båda öronen så hör inte vad han säger hälften av tiden.. Stackars pojk! :*

Men nu ska jag sluta blogga! Ciaociao.


- Jag fick resterna..

Lalaland.

Hejsan.

Snart kommer David hit och jag är glad. Har inte träffat honom sen i lördagsmorse, segt att vi jobbar så olika!

På lördag ska vi försöka hitta på något mysigt att göra, blir skönt att hitta på något som inte har med jobb att göra!

Insåg precis att jag inte orkar skriva mer. Haha. Nattinatti. :)

RSS 2.0