Roadtrip.

Hej!

Jag har antligen lyckats branna mig lite! Solen har varit lite franvarande i nagra dagar sa var skont att riktigt pressa pa stranden idag. Vi akte pa en ordentlig roadtrip och sov pa annat hotell igar, litet men valdigt mysigt.

Just nu ar jag (jag misstanker David med) helt slut och det kommer bli sjukt skont att sova i natt.

Snart aker man hem med.. Inte lika roligt men man saknar (nastan) allt dar hemma lite. Kommer bli svart att komma in i rutinerna de forsat dagarna skulle jag tro, men sen ar val allt som vanligt igen. :(

Na, internettiden ar snart slut sa ska inte skriva mer. Kommer sakert en uppdatering nar man flyr fran solen (eller regnet) nasta gang. Puss sa lange! :*

Utmaning i Grekland.. ^^

EN UTMANING FRÅN Josse

LISTA/UTMANING

Matvanor:

Bästa maträtt? Potatisplattar med Bacon.
Bästa efterrätt? Riktigt god glass med massa frukt till.
Bästa dryck? Hallonsaft!
Hatdryck och maträtt? Ouzo och Raki... Har ingen hatratt.
Bästa alkoholdryck? Strawberry daiquiri.
Använder du smör på smörgåsen? Jawohl.
Smågodis eller färdiga påsar? Smagodis!
Bästa soppan? Korvsoppa.
Favoritglass? Choklad, jordgubb, knack.. Lite blandade.

Shoppingvanor:
Hur mycket shoppar du för varje månad? Olika, ganska mycket sedan jag borjade jobba (a)
Har du mer skor än kläder? Nej, inte an.
Favoritplagg? Vet inte, jogging?
Favoritfärg på kläder? Blandat.. Beror pa tillfallet.
Favoritfrisyr: Langt :D
Bästa mönster? Prickigt ^^
Bästa accessoar? Armband :)
Underkläder? Bekvamt men snyggt.
Hatplagg? Ingen aning.

Arbete, utbildning:

Jobbar eller pluggar du? Jobbar.
Vad vill du bli? RIK! Haha, na, vet inte an :)
Trivs du med ditt jobb/din utbildning? Japp, awesome arbetskamrater!
Är lönen viktigast? Nej, men viktig.

Lite allt möjligt:
Har du barn? Nein.
Är otrohet okej? Nej. Inte under nagra omstandigheter.
Älskar du någon? Flera. Familj, vanner och min pojkvan :)
Betyder familjen mycket för dig? Ja.
Vart åker du helst på semester? Till soliga stallen, utan tvekan!
Bästa klimatet? Sol, varmt med ljummen vind.
Hemmafest eller krogen? Hemmafest brukar bli roligare. Men both!

Da var jag klar med utmaningen. Skickar den vidare till Ellinor, Josse (syrran), Amanda och Fia!

Lever livet.

Hejsan hoppsan..

Tiden flyter pa och det ar snart bara en vecka kvar av semestern..

Idag borjade det med bra vader men sedan blev det gratt och regnigt. Dock ar det fortfarande varmt!

Bade David och jag borjar bli bruna, men vi satsar pa nagra nyanser till. :)

Va har hyrt bil infor helgen och ska aka runt ostra delen av Kreta och kolla in lite olika saker, ska tydligen finnas en helt otrolig palmstrand pa udden som vi inte far missa. Sedan har vi inga direkta planer. In till Heraklion nagon dag bara.

Men nu ar snart min internettid slut sa hinner inte skriva mer! PUSSEN.


Soliga dagar.

Hej!

Idag ar det forsta dagen som solen faktiskt har skinit ordentligt. Vilket min rygg redan fatt kanna av! Blir tillatt smorja in sig annu mer i morgon.

Men livet leker och maten pa hotellet ar mycket battre an forvantat. Pa tisdag ska vi pa utflykt och i morgon planerar vi att hyra en fyrhjuling och aka runt och se vad Hersonissos och Kreta har att erbjuda! :)

Men nu ar internettiden slut och jag ar sugen pa en jordgubbsdrink! Ha det gott hemma i Sverige.

Making plans..

Hejsan.

Har inte skrivit så mycket det senaste och kommer förmodligen fortsätta så under de två veckor David och jag är i Grekland!

Händer liksom inte allt för mycket som man kan skriva om utan att tråka ut dem som läser.. Men det kommer bli massa inlägg sen till sommaren för då har jag planer på att göra en massa skoj.

Saker som man ska hinna med innan solen försvinner i ett halvår igen:
  • Ha sexparty med tjejerna från jobbet!
  • Grilla en massa och hela tiden typ.
  • Bada och bada lite till.
  • Försöka sola och bevara brunheten man förhoppningsvis får i Grekland.
  • Spela brännboll! Sjukt sugen på det.
  • Kanske åka någon roadtripp om man får någon rolig med sig!
  • Ta med Michal och åka och shoppa på Freeport.
  • Samt äta en sjukt massa glass!
Känns som om att man borde lyckas med allt detta, dock kommer man jobba hela sommaren med. Vet visserligen inte hur många tider jag faktiskt kommer att få, men alting ordnar sig. Ingen idé att inte göra lite planer ändå.
Nu ska jag borsta tänderna och städa undan lite på rummet och efter det väntar jobb i sex timmar. Och om cirka 14 timmar hämtar Elias upp mig och David och det bär av mot Landvetter. Nu börjar man bli pepp alltså!

Ha det gött. Kanske kommer en update någon gång i natt för jag insåg att det inte var lönt att gå och lägga sig när man kommer hem från jobbet. PUSS.

You're so dumb.

Hejsan hoppsan.

Ska om drygt trekvart bege mig till jobbet för ett tufft pass på hela fem timmar.. Lite rädd för att jag ska slita ut mig!

Skämt åsido. Är ganska gött med ett kort pass även om jag inte hade haft något emot att lägga till en timme eller fem. Efter jobbet ska jag och Britta käka middag någonstans.. Längre än så är inte planerat och jag vet inte om någon annan ska med också?! :)

Senare i kväll har jag planer på att våldsgästa David, får se hur mycket klockan blir så jag inte blir för sen. Stackarn har ju faktiskt ett lite segare schema än vad jag har.

Min röst kommer och går lite som den vill och jag hoppas den bestämmer sig för att stanna snart. Sjukt segt att låta som en lite pojke i målbrottet. Men det har väl sin charm..

Nä. Göra sig klar och spela lite tv-spel kanske? Kanske skriver något ikväll. Puss hej!

Dirt.

Hellu.

Min pojkvän är knasig men söt.
Snart är vi i Grekland med! Helt galet. Jag var duktig nog att hämta alla kläder jag lämnat hos farmor så nu är jag redo att åka! Bara packandet kvar..

Jag har inget att skriva om heller. Tråkigt värre, men that's just my life right now. Yay.
Ha det!

Mission failed.

Hej!

Jag har gjort typ inget alls idag. Tvättat två maskiner tvätt och varit uppe och handlat. That's all.

Orkade inte åka hem till farmor då jag har varit galet trött hela dagen.. Sov dåligt i natt med, fattar inte vad problemet är. Är stört lättväckt och har väldigt svårt för att somna om sen. Men det löser sig väl.

David sitter bredvid mig och spelar Guitar Hero. Han är bättre på det än vad jag är, han missar typ bara noter när han försöker sjunga med.. x) Killar och två saker samtidigt ni vet. ;)

Min röst är fortfarande i princip borta, kommer fram lite då och då så det låter som om jag är en kille i målbrottet eller något! Men det har väl sin charm. Får se hur det går på jobbet i morgon bara, börjar visserligen fem så har jag tur har rösten kommit tillbaka till dess! I annat fall får jag sitta där och se dum ut. Problem solved..

Nä. Ska snart plocka fram en påse chips och sedan kolla på när Saade går vidare till finalen på lördag! Yeah.

Peace out. :)

Bajselibajs.

God afton!

Kvällen har varit allt annat än händelserik och jag har tillochmed sovit en liten stund. Vilket inte är bra för nu är klockan elva och jag är inte trött alls. Hockeyn var i alla fall rolig att kolla på och jag hoppas att det fortsätter att gå bra för Sverige!

I morgon ska jag vara duktig och städa och tvätta. Skulle behöva åka hem till farmor och hämta hem de kläder jag lämnade kvar där, har inte hunnit/orkat hämta dem än.. Men det löser sig väl. Verkar som om jag är ledigt måndag-onsdag nästa vecka innan vi reser så har massa tid till att göra klart allting som behövs göras klart. :)

Ha. Glömde nästan bort att berätta att min röst typ försvunnit.. Känner man mig så vet man att det är riktigt segt. Förhoppningsvis är det bättre på fredag så slipper varannan kund fråga vad det var jag sa.

Nu ska jag se klart på De två tornen sedan försöka lägga mig och sova. Upp tidigt i morgon så får man mer gjort! Planen är bra, nu ska vi bara se om utförandet blir det med. Ha. Natti.


Bra dag!

Hej!

Haft en grym morgon, en grym dag och nu en grym kväll!

Min älskling kom ner så jag får sova bredvid honom i natt. Aldrig fel. Är verkligen mycket bättre att sova med någon även om det blir mycket mindre plats. :)

Har inget mer att tillägga känner jag.. Är väldigt tillfreds med tillvaron nu och vill inte ändra något alls. Att jag och David sedan åker till Grekland i två veckor om nio dagar gör inte situationen sämre om man säger som så!

Ha det!

<3

Hejsanhejsan.

Sitter hemma hos David och ska alldeles strax hoppa in i duschen. VAr ute och solade på altanen innan.. Fy fan vad gött väder vi har just nu! Hade inte varit fel om det höll i sig hela sommaren. Men det är väl bara önsketänkande.

Jobb mellan två och stängning idag, hoppas det blir lugnt. Fast det tror jag det blir, ingen som fått lön och folk blir trötta av värmen. Hehe.

Helgen har i alla fall varit grym och min pojkvän är som tidigare nämnt bäst. Vi åt middag på Tara's, en turkisk restaurang som ligger mellan Heden och korsvägen typ.. Maten var riktigt god och det var ett väldigt mysigt ställe. I stället för att äta efterrätt där gick David och jag en promenad längst Avenyn och runt heden och köpte en glass i en kiosk. Supermysigt. Perfekt väder var det med, inte för varmt och inte för kallt.

Igår var vi bara hemma hela dagen och passade på att sola lite. Sedan blev det grillat på kvällen. Mumisgt.

Och nu måste jag verkligen börja göra mig i ordning ser jag.. PUSS!

Ett år idag.

Hej!

Har precis ätit lite sallad och sitter nu och väntar på att David ska komma ner. Det blir middag vid sextiden, dock vet jag inte vart.. Så det blir en uppdatering om det senare.

Är inte bakis alls idag efter utgången med Britta och Michal igår, grymt skönt. Fett onajs med bakfylla liksom. Vi stack i alla fall till Trädgårn vilket i början var lite segt, men sen gick det igång ordentligt!
Jag brände i och för sig drygt 1100 igår, men det var värt varenda krona. Fick dansat loss rejält med Britta för Michal stack redan innan klockan var ett. Riktigt rolig kväll.

Ska strax göra mig i ordning samt städa undan i köket efter mig.. Fattar inte hur jag lyckas stöka ner bara genom att befinna mig i ett rum! :o

I morgon vet jag faktiskt inte vad som händer, förhoppningsvis är det fint väder så man kan vara utomhus. Kanske försöka ragga med sig lite kompisar och grilla någonstans?! Någon som är intresserad? :)

Har ju fortfarande inte grillat i år och det är ganska illa. Man blir ju sjukt sugen varje gång en kund kommer och handlar grillkol och en massa kött. Så innan Grekland måste jag ha grillat en gång i alla fall, alltså har jag tolv dagar på mig.. Nu börjar jag bli ganska pepp på resan alltså. Kan i och för sig bero på att det är soligt här hemma med och man får ett lyckorus varje gång solen träffar en.


Det måste vara det lyckopiller består av. D-vitamin! Hade jag fått skapa ett lyckopiller skulle det i alla dall finnas en massa D-vitamin i det, samt adrenalin och endorfiner. Adrenalin för snabb effekt, endorfiner för det är mysigt och så massa massa D-vitamin. Perfect mix.

Nu kom David så ska sluta blogga och ägna mig åt honom! Puss hej.

I find it kind of funny.

Hej!

Har vaknat på helt rätt sida idag och allting känns aweome. Om fem timmar är det dags för jobb och om lite mer än tio timmar är det dags för utgång! Superpepp på det. :)

Men det är många timmar till dess och först ska jag göra en god frukost, ta en lång varm dusch samt försöka bestämma vilka kläder jag ska ha på mig idag och i morgon.

För i morgon är det faktiskt ett år sedan David blev min. Helt galet att tiden kan gå så fort. Det blir i alla fall middag och sedan ska vi se på film och bara mysa. Kommer bli great. <3

Söndag är än så länge oplanerad, men skulle tro att det blir till att tvätta eller något.. Yay.

Nä, gå och göra frukost sedan duscha!

Ha en awesome fredag.


- You say you don't know.



När inte haspen är på.

Hejsan!

Det är inte allt för mycket som hänt sedan sist jag skrev något. Var inne i stan med Michal igår, fick fikat och shoppat så jag var nöjd och belåten. Senare på kvällen kom Jonas på besök och vi spelade lite Rockband och käkade lite kanelbullar! Mumsigt.

Idag har det än så länge varit väldigt lugnt. Jobb mellan halv tolv och sex, alltså inte direkt ett mördarpass.. Hade väldigt skoj och jag arbetar verkligen med awesome människor. Många snälla kunder för den delen med. Fick en massa komplimanger idag så humöret är på topp! ^^

Vet inte om David kommer ner senare, men det tror jag han gör. Får se hur mycket klockan hinner bli bara.

Nu är det bara två veckor kvar till vi faktiskt befinner och på Kreta och (förhoppningsvis) i solen. Längtar något stört mycket. Är trött på vädret i Göteborg som inte kan bestämma sig för om det ska vara vår eller vinter.

Ska snart fixa i ordning något att käka, sedan försöka välja ut en film David och jag kan kolla på senare.

Hej så länge.

Bära eller brista.

Tja tja bloggen..

Om 16 dagar åker jag och David till Grekland. Den där känslan som man brukar ha innan man reser har inte riktigt infunnit sig än. Antar att den kommer någon dag innan vi faktiskt åker.

Hade storartade planer på att åka in till stan idag, men när mamma väckte mig, halv åtta i morse, snöade det ute. All lust att shoppa skor och sommarkläder var som bortblåst! Visserligen är det bättre väder ute nu, men har fortfarande inte lust att åka in. Gör det i morgon istället. Kanske.

Jag var ambitiös nog att fixa i ordning en kebabrulle igår när jag kom hem från jobbet vid niotiden. Jäääklar vad god den blev. Ska snart gå och göra en till, dags för frukost liksom..

Att jag inte lär mig. Man ska inte skriva om mat när man är hungrig för då kan man inte fortsätta skriva sen. Lika bra och gå och käka och blogga senare om jag kommer på någon. Hej!

Fyra sekunder.

Hej.

Fan vilka goa människor som jobbar på mitt jobb. De gjorde kvällen riktigt rolig och tiden gick hur snabbt som helst!

Att det sedan även var mycket folk snabbade på tiden ytterligare.

Ska om en stund gå och lägga mig. Har inte sovit allt för mycket nu i helgen så får försöka ta igen lite i natt.

Sitter och käkar en jordnötskaka som min syster bakat. Supergod! Hon har varit fnattig hela helgen och bakat och städat! Just nu håller hon på och röjer i mitt rum.. Man kan se golvet igen! :o

Aja. Kolla på film, tänka igenom en massa saker och sedan nana! Natti natti.

Up and away.

Hej!

Det har verkligen varit fullt upp den här helgen, på ett bra sätt. I fredags kväll var jag ju som sagt ute med några arbetskamrater och igår gick vi ut igen.

(En bild från kinaresturangen vi åt på och två från när vi satt på Chili och tjötade lite)

Först var jag och såg på Thor med David, sedan bar det av till en hemmafest för att möta upp Britta och Josse. Görmysigt bara det. Efteråt stack vi till Sense som ligger vid Kompassen riktigt mysigt ställe, men med lite för hög musik kanske. Bartendern var i alla fall grym på att blanda drinkar. Vilket är det som räknas! ;)

(Josse, jag och Britta på Sense)

Men nog om det. Ska börja jobba fyra idag och slutar stängning. Ett ganska gött pass som nog kommer gå ganska fort. Har förhoppningsvis roliga människor att snacka lite med.

Tror det är dags att gå upp och äta frukost med. Får bli salladen jag gjorde i går efter jobbet! Blev gööörgod. Åh, nu blev jag hungrig på riktigt.. Ha det!

RSS 2.0