Slappis.

Hellu!
 
Hundra år sedan jag skrev senast. Har faktiskt hänt en del sedan dess, alltså kan jag skriva en massa idag!
 
1. Lägenheten som Niklas och jag budade på är vår! Vi har skrivit på papper och betalat in handpenning och allt. Känns förjäkla superduper gött. Planeringen är i full gång. Vi har kollat tapeter och golv och möbler och allt möjligt där omkring. Det är i sånna här lägen pengar skulle växt på träd. Allting kostar ju.. 
 
Men det kommer i alla fall bli grymt bra sen när allting är klart. Förhoppningsvis får vi tillträde till lägenheten den första december, men det lutar mer åt att vi får den först den tionde januari. Tråkigt eftersom jag inte har kommit hem från Nya Zeeland då. Men det blir nog bra i slutändan ändå. 
 
2. Jobbade lite mer nu i september än planerat, vilket är skönt. Försöker spara ihop så mycket pengar som möjligt nu. Blir förhoppningsvis tillräckligt nästa lön för att Nya Zeeland-resan ska vara helt täckt, samt att det blir lite sparande till lägenheten med!
 
 
3. Vi får ett nytt grundschema på jobbet den här veckan. Men det börjar nog inte gälla förrän i november. Allså lägger jag upp oktoberschemat som det ser ut just nu.
 
 
 Fler pass hade inte skadat, men det lär inte vara några problem då det är sjukdomstider deluxe för tillfället.
 
4. Är tillsammans med världens bästa kille. 
 
Puss.
 
 
 

Ikea.

 
Istället för att göra något vettigt idag innan jobbet har jag gjort kök på Ikeas hemsida.. Lägenheten som jag och Niklas trodde vi skulle få blir inte vår. Ett annat par som la ett högre bud och vi känner att det blir för mycket pengar som går. Så det är bara att vänta och se om det kommer något nytt. 
 
Jäkligt synd för jag gillade verkligen lägenheten, har vi tur kommer det upp någon mer i samma område. 
 
Bläääää. 
 
Aja. Nu måste jag hoppa in i duschen. Jobbet väntar.. Wiho..
 

Scheeeema!!

 
Varsegod Ellie! :)
 
Ganska lugnt med tider i september. Har jag tur får jag något extra pass 16e, 19e, 24e och 26e! Då blir jag glad! Är liksom svårt att spara pengar när man inte tjänar några..
 
Ska bli segt att jobba den här helgen med, men sen väntar tre lediga i rad, vilket ska bli förjäkla gött! Wiho!
 
Blöh. Bör väl sätta igång och göra mig i ordning snart så jag slipper stressa senare! Kommer nog starta X-Men Tha Last Stand istället. Började kolla på den igår, men såg inte slutet.. HMM. 
 
Ha det!

RSS 2.0