Rhodos!

Hej! Dagens bloggande kommer kanske bli en aning konstigt. Vissa bokstaver fattas namligen och jag orkar inte klicka en massa extra for att fa det ordentligt.

Rhodos ar helt galet underbart och jag vill aldrig aka hem, haller tummar och tar for att det ska bli ett nytt vulkanutbrott och att vi far stanna nagra dagar extra..
Jag och Ellie har varit obehagligt/awesome synkade hela veckan och alla tankar har varit densamma som den andres exakt samtidigt.. Crazy helt enkelt. :)

So far har vi slappat pa hog niva och det har varit valdigt bra vader samtliga dagar. Vi har verkligen haft en otrolig tur med det! :)

Maten ar underbar och jag och Ellie har bagge tva atit var beskarda del av bade fetaost och jordgubbar! MUMS!!
HAr aven traffat en massa trevliga manniskor, klubben vi varit mest pa ar agd av ett par svenska killar som ar aschilla, gardagen blev 200 kronor billig och da ingick x antal drinkar och shots. Ni kan ju fraga Ellie hur hon madde i morse. :P

Nu ska vi bege oss ut i solen igen och jag ska forsoka att inte bli mer brand an vad jag redan ar.. Min mage skulle kunna vara ett stoppljus. Men det gillas och jag kan leva med det! :D
Bilder kommer att komma upp nagon gang efter den 3 maj, da far ni se hur underbart Rhodos faktiskt ar!

Träningsvärk första dagen på Rhodos?

Hej!

Är nästan precis hemkommen (hos Ellie). Det blev en väldigt, väldigt mysig kväll med en massa springade från min sida! Brottades lite med alla med och är verkligen helt mörbultad nu. Jag skulle behöva gå upp tio kilo så att jag hade haft en sportslig chans i alla fall! Skoj var det ändå. :)

Just nu står Ellie i duschen och när hon är klar ska vi åka och hämta hennes syster. När vi kommer hem igen är det min tur för en välbehövlig dusch! :D

Men nu orkar jag inte skriva mer, funderar på att strecha lite och försöka minimera risken för massiv träningsvärk! x)

Tickande timmar.

Hej!!
Just nu sitter jag i Ellies säng och ska snart bege mig hemåt igen xD
Vi ska träffa på Jonas, Elias, David och Toni tror jag, syrran och Anna är nog också på. Blir till att chilla på hög nivå och spela fotboll och bara prata en massa!
Kommer nog uppdatera lite senare ikväll när jag blivit äckligt hyper och inte kan sitta still.. :D

Först ska vi ha sex sen ska vi äta pannkakor.

Hej!
David stod för den fyndiga rubriken. För han vill ha pannkakor. Hans logik förbryllar mig..
Haha skoj har man i alla fall så fort han öppnar munnen. Oftast. :)
Om ungefär 21 timmar lyfter planet och vi är då verkligen på väg! Tanken gör mig helt snurrig och väldigt exalterad!
Ska alldeles strax gå ut och fixa pannkakor till herrn. Får se hur det går. :)
Skriver säkert något senare! :D

Mindre än två dagar kvar.

Hej.

Jag är trött, typ oh my god vad skönt det hade varit skönt att sova nu trött. Dock har jag tonvis med läxor och ett väldigt stökigt rum att städa innan jag åker till Ellie i morgon.. Tack och lov får jag besök av henne och David lite senare, förhoppningsvis lyckas de göra mig en aning piggare i alla fall. :)

Det är skönt med fredag och det innebär att om mindre än två dygn lyfter planet till Rhodos, ett och ett halvt ungefär! Har nog inte riktigt fattat att det verkligen snart bär av. :O

Men nu är det dags att börja med antingen läxorna eller städningen. Tror knappt mig själv, men jag tror jag ska städa lite.

Kiss kiss bang bang.

Just like that.

Area 51.

Hejhej.

Dagen har varit riktigt trevlig och det bästa av allt är att det är torsdag idag och det innebär att det är fredag och snart helg! :)

Det kanske inte började allt för bra i morse då min buss vara ganska sen och gjorde så att jag var tvungen att springa till min andra buss i stan för att inte bli försenad till tyskalektionen. Jag kom dock i tid. Efter studiehandledartiden hade jag hål fram till 14.20, på vilken jag satt och läste min engelskabok och hade helt galet tråkigt.. Helt ensam var man med. :(

Efter engelskan och bokanalysen mötte jag Michal i stan och vi tog en fika innan vi stack hem till mig. Väl hemma hos mig chillade vi mest, spelade lite rockband och kollade på Das Experiment en sjukt bra tysk film. Känns bra att man förstod allt trots att det inte fanns någon text med. :)

I morgon är det en ganska slapp dag i skolan följt av en chill fredagkväll, inte bestämt vad som händer än men det blir säkert roligt oavsett vad som sker. :D

Nu ska jag lägga mig och dega framför TV:n en liten stund innan jag går och lägger mig. Natti natti!


- Hur ser du mig?


18 and Life.

Hej.

Ska snart gå och lägga mig. Ville bara meddela att jag är 99 % färdig med mitt projektarbete nu. Har skickat det till min handledare och väntar spänt på att få lite respons så att jag vet vad jag behöver ändra och förbättra. Har inte fått det än och är lite irriterad på henne för det, hon har ändå haft det halvklara arbetet i sin ägo i över två veckor... Hon kunde sagt något om hu det var men nä, så f*siken heller. Men men, tänker inte klaga. Jag är glad för att det nästan är över och för att jag tvättat en massa idag samt packat ner kläder som redan var tvättade. Lite flitig kan man vara när man har panik.

18 And Life låten har räddat mig hela eftermiddagen och kvällen, gillar den låter skarpt och jag tycker att Erik Grönvall framför den otroligt bra. Så puss på honom för att han gjorde min kväll mindre hemsk.


Nu kallar sängen och en massa mysiga drömmar. Förmodligen om Rhodos.. Hörs i morgon! :)


- He walked the streets a soldier and he fought the world alone.

Break Your Heart.

Hejsan.

Har precis ätit lite och sitter nu och samlar energi för att ta tag i denna dagens lass med läxor. Dagen har varit väldigt chill och jag har inte gjort allt för mycket fram till nu. Det enda negativa är att det har snöat. Jag vet att den korrekta termen är att det har haglat. Men det är frusna saker från himlen i slutet av april månad, jag tänker kalla det snö för att riktigt betona hur otroligt illa det är. :)

Jag hade en väldigt konstig dröm i natt som involverade allt mellan Christian Bale och enhörningar! Väldigt skumt och jag kommer inte ihåg exakt om det var en bra dröm eller inte.. Chansar dock på att det var en bra då Christian Bale faktiskt var med i den. (A)

Aja, dags att börja plugga. Skriver säkert något underhållande senare ikväll när jag tröttnat på svensk litteraturhistoria!



- Told you from the start.

When all hope is lost.

God kväll.

Börjar blir trött nu. Kan bero på att det inte blev allt för mycket sömn igår natt. Värt det dock, alltid mysigt att ligga och prata om allt och ingenting med Awesome I. :)

Idag har jag pluggat ganska mycket. Oförväntat mycket skulle jag till och med vilja påstå. Känns ganska skönt än så länge, innan jag inser att det fortfarande är en massa massa saker kvar.

Om ungefär en kvart eller en halvtimme väntar sängen och någon mysig film, i morgon är det en ny dag som kommer att vara full med en massa läxor och arbeten och andra sorters åtagande som kan behövas göra. exempelvis växla pengar och börja tvätta kläder som ska med till Rhodos. :D

Nej men blä. Sista spurten nu med dagens läxor, sen stängs allt ner. Sweet dreams! :)


- We'll stay positive in the darkest of hours.

Don't Stop Believin'.

Det är inte rättvist att vissa ska ha såhär bra sångröst när andra (jag) inte har förmågan att hålla en ton alls.


Men inte ska man vara avundsjuk! Jag är ju otroligt bra på att inte sjunga bra, det är inte han! Det är liksom dagens sanning.

Anledningen till att jag sitter och lyssnar på klipp på youtube är för att jag pluggar. Eller ah, borde plugga. Har fått gjort lite, men borde ha fått gjort mycket vid det här laget, ni förstår. Att ha arbeten att skriva på datorn är i stort sett omöjligt för mig. Finns så många andra lockande saker som alltid går före plugget.. Inte bra alls.

Men jag är fortfarande positiv och jag vet att jag kommer att hinna klart med engelskan, tyskan och projektarbetet innan lördag. För jag är awesome. Dessutom vet alla väl redan att sömn är oerhört överskattat!

Nej men skämt åsido. Jag såg filmen Persuasion för en liten stund sedan så nu behöver jag bara läsa lite i boken och allt är klart för bokanalysen som äger rum på torsdag eftermiddag mellan 14:20 och 17. Härligt!

Nu ska jag fortsätta med mitt engelska Term Paper (och förhoppningsvis slippa att bli lynchad av min kära fröken på torsdag) samt skriva klart analysen och sammanfattningen på projektarbetet. Piece a cake.


- For a smile they can share the night


Temperaturskillnaden.

Hej hej.

Det blir inget seriöst inlägg nu i heller. Det är helt enkelt inte en sådan dag idag. :D

Har precis spelat match, lyckades övertala Ellie att vara med, vilket var tur då vi inte var allt för många avbytare. Själv är jag ju då målvakt. Att vara målvakt förstör det roliga med fotboll helt och hållet.

Har inte riktigt fått panik över alla läxor än, det kommer nog i morgon eller på onsdag. Det är 43 dagar till studenten och sex kurser som avslutas. Vilket innebär alldeles för många läxor. Blä.

Jag är dock fortfarande positiv för det är bara 5 dagar och 9 timmar kvar till planet lyfter! Sweetness. <3

Nu ska jag försöka roa Ellie som ska sova här i natt, mysigt värre! Ha det! :)


- Don't worry, be happy.



Tjockis helg.

Hej hopp naken kropp!

Seriöst inlägg idag, nej. Men det bjuder jag på!

Helgen har varit chill, lite föör chill kanske. Ligger helt plötsligt back med alla läxor igen.. Jag som var så duktig och nästan var ikapp med allt! :O Skäms på mig.

Jag har ätit en massa, massa onyttiga saker och jag bryr mig inte ens riktigt! Har kommit fram till att man får gilla mig för den jag är, även om jag skulle råka bli lite tjock.. ^^

Aaahh, gött med självkänsla en måndagsförmiddag. Haha. Jag är seriös, bara det att jag får mig själv att skratta.. :D

Ska snart hoppa in i duschen och sedan göra mig i ordning för skolan! Yay. Nu skojade jag, men det förstod ni nog. ;)

Ikväll är det match, första matchen ute i år, får se hur det går.. Haha det rimmade! Nä men ah, det kan ju vara gå rätt åt helvete som värst och i vilket fall som helst kommer det nog att vara roligt!

Tänker vara positiv fram till vi åker till Rhodos, även om jag har massa saker att klaga på egentligen! Bis später!


Jag är kär.


- I want to break free.



Damn right, I'm better than you.

Hej igen.

Jag skulle egentligen sovit för ungefär två och en halv timme sedan. Jag misslyckades dock fatalt med detta.. Sitter i stället och kollar på Bones nu. Är ganska pigg dessutom och tror därför inte att jag kommer att lyckas somna den närmsta timmen. Det blir till att se några fler avsnitt av någon rolig serie eller så sätter jag mig och målar en stund.

Det värsta är att jag måste stiga upp om cirka fem timmar för att plugga och städa. Inte superlockande, men ack så nödvändigt...........

Spelade Circle of Doom innan för att roa mig, vilket jag lyckades med en stund. Ett ganska underhållande spel faktiskt, kan förstå varför David fastnat för det! :)

Om en timme och 33 minuter är det exakt en vecka till Rhodos!! Det är helt galet att det bara är en vecka till det faktiskt bär av. Ifall det där askmolnet hindrar mitt och Ellies flyg från att lyfta tänker jag gå i strejk mot världen. Helt seriöst. Alla kommer att få lida om jag inte får åka till solen och värmen och fetaosten och alla snygga greker och solen! ALLA kommer att få lida. Puss på er. :)

Die another day.

God kväll.

Jag har tråkigt. Ganska jättemycket tråkigt. Usch.

Jag sitter och kollar på tv och orkar inte göra något alls. Vill gå ut till köket och hämta lite glass men orkar verkligen inte resa på mig, sitter riktigt bekvämt i soffan under täcket..

Funderar på att sova snart så att det blir en ny dag med mer energi, förhoppningsvis.

Baaaaah, jag är inte bra på att vara rastlös, eller på att vara ensam för den delen. Både mamma och Josse är borta och ingen av dem lär sova hemma.

Nä, nu fan ska jag orka mig ut i köket och lassa upp årets portion glass! Mums. :)

Som Jag hade Dig Förut.

Hejhej.

Dagens huvudnyhet:


Dagens andra "nyheter": Klockan gick väldigt långsamt till att börja med. Fram till klockan ett ungefär, men nu är klockan redan sju och jag förstår inte hur det hände!

Har inte gjort något idag bortsett från att kolla på medan David spelar Circle of Doom och lagat mat. Har varit en ganska lugn och skön lördag. :)

Kommer nog bli ganska segt snart när David går hem och jag inte har något att göra.. Får försöka sätta mig och plugga lite, eller kanske starta en film. (A)

I morgon blir det definitivt till att plugga och måste även städa ganska mycket. Typ packa upp alla jäkla kartonger med saker från huset.. Förstår inte hur allt det ska få plats i mitt rum. Känns som om det är fullt där redan.


Nu ska jag fortsätta att kolla på David tv-spels-spelande och eventuellt hämta lite glass och känna mig tjock! :D


-Det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Fredagsmys!

God kväll.

Jag älskar den här dagen! Den här dagen har varit awesome! :)

David gjorde jättegod frukost till mig i morse innan jag åkte till skolan. På idrotten var det vals som gällde.. Inte riktigt min grej om man säger som så! Kommer att trampa sönder Olofs fötter på balen, men det får han härda ut! :D

Efter idrotten mötte jag upp David på stadsbiblioteket för att hitta några böcker till honom och efter det tog vi en sen lunch, sallad åt vi bägge två!

David var snäll nog att köpa med sig lite mat hem som jag kunde tillaga.. Kyckling med ris, sallad och tzatziki, mumsigt värre!



- The Potion of Self-Confidence.

Here Comes the Sun.

Hejhej!

Idag har det varit en riktigt bra dag! Jag är glad och full av energi, lite för mycket energi kanske.. (a)

Ska snart upp till Angered med mamma och handla glass och cola för helgen. Jag tänker unna mig lite gott även om det bara är 9 dagar kvar till det bär av till Rhodos!! So what ifall jag ser ut som en knubbsäl liksom?! This statement will probably change after the weekend but hey, that's then! :D
Blää, orkar inte skriva mer..

Sammanfattning av dagen/tankarna/dagen:
Rolig och solig.
Flummiga och skummiga!
Awesome helt enkelt.
Gud vad jag är bra på att blogga. För er som inte visste det redan! Kanske har skärpt till mig till i kväll och skriver något som kanske är någorlunda förnuftigt. You never know! ;) Ursäkta för att det är en massa dålig engelska lite här och var, har precis pluggat lite på det och då är svenska inte alltid det som ploppar upp i huvudet först! x)



-Here comes the sun, here comes the sun, 
and I say it's all right


Då var denna dagen slut då.

Hej hopp.

Har precis beslutat mig för att inte göra något mer skolarbete ikväll. Nu orkar jag inte mer. Det värsta med ämnet som jag valt till mitt projektarbete, är att tar så otroligt lång tid för att sedan ge så lite resultat.

Idag har jag bortsett från mina åtta timmar av pluggande (!), deklarerat och sökt in till högskolan.. Känns helt galet att jag faktiskt haft en dag den här veckan då jag fått något gjort!

Alldeles strax ska jag lägga mig tillrätta i sängen och kolla på två avsnitt av Cougar Town med Cortney Cox. Jag är verkligen helt förälskad i den serien, den är helt underbar! :D

Efter det blir det till att borta tänderna och nana, annars lär jag inte komma upp i morgon och jag måste verkligen vara i tid till skolan! :)

Whispers in the morning.

God morgon!

Idag blir den en dag hemma då jag har väldigt ont i halsen.. Vill inte riskera att göra det värre nu när jag har alldeles för mycket saker att stå i.

Ska försöka hinna plugga så mycket som möjligt hela dagen och hålla tummarna för att jag lyckas skriva 2000 ord. Om jag inte lyckas med detta är jag en aning körd, inte helt körd, men lite grann.

Nu ska jag sätta mig och plugga i en timme innan jag fixar frukost. Hoppas du får en bra dag! :)



- The sound of your heart beating.

Ångesten är kvar, men jag är glad ändå.

Nu ska jag sova alldeles strax! Vill bara meddela världen att min fru är bäst på att få mig på strålande humör så här lite innan läggdags! Massa Kärlek till världens bästa Amanda! <3


Bilden är lite dimmig.. Det är rökmaskinens fel! Frugan är sötast ändå! :*

Ångest, mer ångest och mest ångest.

Hej igen.

Jag sov i två timmar innan. Inte bra alls. Sen kom David på besök en snabbis, skulle egentligen följt med honom hem men insåg att jag hade alldeles för mycket att göra på läx-fronten. Så förlåt för att du var tvungen att komma hit i onödan David! :(




Glömde nämna att jag fixade bikinin innan! Den blev snygg, önskar dock att jag tagit tag i träningen lite tidigare än vad jag gjort.. Fick lite ångest när man såg sig i spegeln innan. x)

Menmen, det kunde ha varit värre. Jag tänker inte klaga över min kropp mer just nu. Weey.

Jag märker att jag har en förmåga att sätta mig och blogga när jag egentligen borde plugga järnet. Väldigt dumt av mig då jag ska ha skrivit ungefär sex sidor till på torsdag i projektarbetet samt två sidor i engelskan.
Dessutom har jag lite panik för att jag inte har fått min pin-kod till studera.nu än. Jag kan inte anmäla mig till tyskakursen i Freiburg i augusti om jag inte får den i morgon!! What am I supposed to do?

Nä, nu ska jag plugga flitigt i fyra timmar, äta en massa godis (>_<), tycka synd om mig själv och sen ska jag sova! Natti natti i förväg. :)


- If I could only fly away.

Tack och lov för solen!

Hej.

Min dag har varit ganska crappy. Hade det inte varit för att det är sol ute hade jag säkerligen varit på dåligt humör just nu. Istället är jag glad, väldigt glad. Kom hem för lite över en timme sedan och har inte gjort ett skit. Ätit lite och testat kläder.

Ska sätta mig och jobba på engelskan och projektarbetet alldeles strax. Tror jag skulle behöva sova en halvtimme först, vet inte om det är så smart dock. Får se hur det blir.

Tänkte skriva om allt irriterande som hänt idag med jag skippar det, tänker inte klaga mer utan bara vara lycklig för att det är sol ute och relativt varmt!

Oj, det lutar nog åt att sova en kort stund.. Känner att tankarna går lite huller om buller i skallen nu!

Skriver eventuellt något mer ikväll om jag orkar och har lust!

Two faced.

God kväll.

Dagen har som vanligt inte varit så produktiv som den hade behövt vara. Ligger fortfarande väldigt efter i en massa olika ämnen och jag kommer förmodligen att bli brutalt sönderutskälld utav min engelskalärare i morgon. Woho.

Har jag tur är det fler än jag som inte gjort något på sitt arbete och då kommer jag att komma lite lindrigare undan! *Håller tummarna stenhårt*

Har en massa ärenden att stå i i morgon efter skolan, sen när man kommer hem är det bara till att sätta sig och plugga! Kanske blir till att åka hem till David en stund på eftermiddagen om det blir tid till det, annars blir det till att se på en film eller något annat mysigt! :)

Nu ska jag snart sova, fick inte allt för mycket sömn i natt även om jag fick sovit lite i morse. ^^


- It hurts me the same.

Look at all the lonely people.

Hejhej.

Har världens träningsvärk. Usch, usch och usch! Borde stretchat igår.. Menmen, det är lätt att vara efterklok! Sitter dessutom och skriver på mitt projektarbete nu för att göra dagen ännu bättre.. Det går väldigt sakta men säkert framåt. Kommer att behöva jobba som en jäveljävel de kommande två veckorna. Jag har dock bestämt mig för att det ska gå! Hell yeah liksom.

I morgon är det en kort dag i skolan och det är bra, behöver all tid jag kan få till projektarbetet, engelskan och tyskan just nu. Är så otroligt trött på skolan och vill bara att det ska ta slut! Nöjer mig lätt med G i varenda jäkla ämne som är kvar nu. Blä på skiten. Haha åh gud vad negativ jag är, deprimerande nog är det sant vad jag skrivit. Tur att man fick hyfsat resultat på högskoleprovet så att man fortfarande har en chans att komma in någonstans..

Nu är det dags att ta sig själv i kragen igen och fortsätta med plugget!


The Beatles är alltid mysiga, även när deras låtar är så deprimerande att man vill gråta. Kärlek till den här låten ändå. :)


- Where do they all belong?

Trött, öm och allmänt seg.

Hellu.

Dagen har varit lång. Väldigt lång. Cupen gick inte jättebra, men det var roligt och vi kom inte sist! Fick äran att stå i mål fyra av fem matcher.. Mindre roligt då jag inte är speciellt bra på det! x)

Josse satte sig på mitt ansikte under något tillfälle och jag är fortfarande lite öm i näsan.. Tror inte att jag kommer ha så mycket träningsvärk i morgon tack och lov, kanske lite i högeraxeln bara efter alla utkast. Men inget som jag jag inte överlever!

Har världens lust att gå och lägga mig i en timme nu och bara sova. Dock behöver jag duscha, äta och plugga. David kommer kanske ner ikväll och då blir det till att kolla på lots! :D

Det är väl dagens höjdpunkt bortsett från någon snygg räddning jag lyckades göra. (a)

Nä usch, dags för dusch! (haha) Sen mat! Ha det bra. :)


- What do you want from me?

Street racing på högsta nivå!

God kväll!

Har precis varit och släppt av mamma i stan med David som var vänlig nog att agera chafför! Han är en utmärkt förare och det vill han utnyttja till fullo.. Typ tävla mot andra bilar vid opassande rödljus! ;)

Idag var det inget undantag, han satt spänt och väntade på att rödljuset skulle slå om och körde fram bilen en bit. Signalerade tydlig till den andra bilen att han var sugen på att tävla lite.. David blir lite distraherad av min och mammas hetsiga diskussion och tappar fokus i några sekunder. Tillräckligt länge för att ljuset ska ha slagit om till grönt och den andra bilen har fått ett försprång! Tävlingsinriktad som han är, trycker David gasen i botten och kör ikapp den andra bilen med spinnande däck! Dock gick de två filerna ihop en kort sträcka framåt, oh noes! David lyckas ta övertaget och kör förbi den andra bilen med knapp marginal.. Förföljd av en argt tutande bil och med en skräckslagen mamma i baksätet gasar David på yttligare och anländer inom kort till destinationen.


Det var kvällens roligaste händelse och jag kan lova att både David och jag fick årets adrenalinkick! Just nu sitter jag och kollar på medan han spelar Circle of Doom, som faktiskt börjar bli riktigt roligt nu när han kommit upp i level lite! :D

Ska försöka att inte lägga mig allt för sent i natt då jag måste stiga upp åtta i morgon bitti! Usch och fy. Men det löser sig alltid. Alla vet att man spelar som bäst när man är helt slut i kroppen, right? :)

Högskoleprovet, check.

Hej.

Det är lördag idag och jag steg upp sju för att göra högskoleprovet. Känns bra det!

Provet i sig var helt okej, hade inte direkt några förväntningar om hur det skulle vara. Vissa delar var svårare än andra, får se hur det gick helt enkelt! Gick det åt helvete kan jag alltid göra om det till hösten eller nästa vår, beroende på när jag bestämmer mig för att fortsätta studera. :)

Snart ska jag sätta mig och plugga, försöka få något gjort för första gången på ett antal dagar. Har väldigt mycket att göra nu dessa 14 dagar (och några timmar) innan jag och Awesome I åker till Rhodos. Förhoppningsvis får vi inte allt för många nya läxor och jag får chansen att komma ikapp ordentligt! Det hade inte varit fel. :)

I morgon är det fotbollscup som gäller, klockan tio ska vi samlas.. Alltså yttligare en tidig morgon den här helgen, måste medge att det är en aning ovant efter en veckas lov. Jag har fått äran (igen) att stå minst två av fem matcher, detta är åt helskotta då jag är relativt bollrädd och definitivt inte en speciellt bra målvakt. Jag gillar att vara anfallare, att göra mål. That's my thing! Men håller tummarna för att vi inte förlorar någon match med tvåsiffrigt i alla fall, hade varit skönt att slippa det.. ^^

Längtar inte till måndag och skola alldeles för mycket, kan i och för sig inte klaga i allt för hög grad då det faktiskt innebär att det är närmare till både Rhodos och studenten!

Ikväll blir det till att vara ensam hemma, kommer nog inte att bli allt för roligt.. Men ska försöka kolla på Persuasion och försöka få ett hum om vad den handlar om.. (Slipper då läsa boken lika noga!) Efter det om jag får tid och orkar kommer jag nog pröva på att spela lite Circle of Doom.. Det kan bara gå dåligt och då byter jag till Gears of War där man har lite mer koll! :)

Oj, inlägget blev lite längre än planerat. Ska sluta skriva här nu och försöka skriva lite på projektarbetet och engelskan istället. Hoppas att alla ni som gjorde högskoleprovet maxade det och att alla ni som inte gjorde det hade en sjukt bra dag. :*

Circle of Doom.

Hallojsan!

Dagen har gått väldigt, väldigt snabbt. Var och hämtade saker i huset i förmiddags och har nu hela rummet fullt av lådor som ska packas upp.. Hyllorna kommer att vara överfyllda med böcker och en massa annan skit!

Just nu sitter jag och kollar på medan David spelar Circle of Doom, ett ganska roligt spel, dock väldigt krångligt! Har försökt plugga lite samtidigt.. Det har dock inte gått lysande än.
Får försöka plugga mer i kväll när David åkt hem. :(

I morgon är det högskoleprovet som gäller.. Inte jättepepp på det, men det kommer säkert att gå helt okej. Ska ju ändå inte söka in på resultatet i år! ^^
Nu ska jag försöka mig på att plugga lite, höhö..

David gjorde ett eget PLC-block idag.

Hejsan hoppsan!

Dagen har varit underhållande, har varit i stan med min syster och min mor och handlat kläder. Kom hem med mycket mer än vad som var planerat. Det blev dock ingen långklänning idag och bikinin som jag köpte blev för stor i omkretsen och för liten i kupan.. Lyckat jag vet!

Har fått godkänt av David därför antar jag att kläderna blev helt okej, jag är väldigt nöjd i alla fall. Tack till mamma för en väldigt mysig dag! <3

Jag vill också passa på att berömma David som varit väldigt duktig idag och programmerat ett eget funktionsblock för PLC och Profibus, så att PLC:et kan kommunicera med sina "slavar" samt att "slavarna" kan kommunicera med hissen! Jag har ingen aning om vad detta innebär, men om du som läser detta mot förmodan förstår inser du att det är väldigt skillat! Massa creds till honom med idag! <3

Ikväll blir det till att ta det lugnt med David och kolla på film, mysigt värre! :)

I morgon ska jag bort till huset och hämta de sista av mina saker så att mina hyllor äntligen slipper se tomma ut! Vet inte ifall jag ska umgås med David under dagen med, måste plugga lite, men det får han hjälpa mig med i så fall! :D

Nu ska vi starta en film eller äta något eller bara vara allmänt döda!

Usch och fy gånger typ tio!

Hellu.

Skulle egentligen vara på väg in till stan vid det här laget.. Orkar och vill dock inte. Jag lånar böcker i morgon eller på fredag, jag hinner läsa en bok på engelska till vecka 16 ändå. Det som irriterar mig mest med min ovilja att åka in till stan just nu är att jag inte får någon ny datamus köpt! :'( Jag är verkligen handikappad utan en..

Anledningen till att jag inte vill åka in till stan är för att jag inte har lust att testa en klänning eller bikini just nu, får träna i kväll så att man känner sig mindre pluffsig! ^^

Istället ska jag vara duktig och plugga hade jag tänkt mig.. Kommer att gå lite långsammare utan en datamus, men jag överlever. Får sno mammas sen när hon åker. :)

Nu ska jag fortsätta att måla lite sen sätta igång med plugget!

Oh right.

Jag glömde lägga upp min finfina bild! *host*


Det här är vad man roar sig med på kvällen när man inte har något annat att göra. Jag är dock irriterad för jag inte kan måla ansikten i profil eller måla händer. Därav resultatet! Enjoy typ! :*

Nu ska jag sova, det blir en lååång dag i morgon! Natti natti!

Jag är så rolig ibland!

God kväll.

Jag ska alldeles strax gå och lägga mig, ligger och läser i en gammal "dagbok" som jag skrev i för fem-sex år sedan. Det är fanimej underhållning på hög nivå!

  • Den 16 juni 2005 skrev jag:
Har väldigt tråkigt, kollar på damfotbollen på tv. Elias har rätt, det är tråkigt med damfotboll, men det kan jag inte säga till honom!
  • Den 8 februari 2005 skrev jag: (Det var på den tiden jag var lite småförtjust i en kille i min klass ^^)
Jag är skitglad, vet ej varför, är helt enkelt bara glad! :) Är fortfarande lite kär i Ernesto :( Jag är nog galen.
  • Den 10 februari 2005 skrev jag: (Jag hade målat ett hjärta med en kol)
Hjärtat kommer från min pen-stump. Vi har strömavbrott så jag var tvungen att tända ett ljus. Kunde inte låta bli att bränna pennan. =)

Jag har tydligen aldrig varit bra på att skriva intressanta saker, jag har dock en förmåga att roa mig själv! En väldigt användbar egenskap måste jag säga! Fan vad jag är bra! :D

Hallelujah.

Hejhopp.

Dagen har gått ganska så snabbt och jag är avundsjuk över kameran som min syster fick i födelsedagspresent.. ^^

Bortsett från det är det bara finfint med mig. Har tråkigt men funderar på att starta en film, typ StarWars V eller nåt! :)

I morgon ska jag plugga igen, tog "ledigt" idag för att Josse fyller år, men i morgon sätter det igång igen! Jag har sjutton dagar på mig att bli klar med sjukt många saker, men jag är positiv och tror jag kommer att klara det mesta! :D

Nä blä, nu ska jag se till att göra något så att jag inte blir galen!


(Jag ville lägga upp ett klipp med låten Hallelujah, det fick jag dock inte.)



Idag är det den femte april.

Hej hopp!

I morgon fyller min lillasyster 17 och jag vet inte vad jag ska ge henne!! Kommer bli till att jag måste stiga upp tidigt och åka iväg och panik-köpa något.. Men det är väl tanken som räknas? Jag klarar mig va? :D

Haha nä, ska försöka hitta något hon kan ha lite nytta av i alla fall.

David åkte hem för en liten stund sedan, hade besök av Lennie, Jonas och Toni igår kväll med, men de tyckte nog inte jag var allt för roligt då jag låg och sov på mitt rum större delen av tiden de var här.. xD Känner mig så lyckad ibland.

Jag känner mig duktig som skickat in något i engelskan, det var inte jättemycket, men något!

Snart ska jag skicka iväg det jag gjort på mitt projektarbete med, är lite nervös för att få det undersökt.. Tänk så är det helt jäkla jäveljävel värdelöst? Vad fan gör jag då liksom?! Jag tror jag dränker mina sorger i något väldigt sött och tröstäter. Jag kommer att bli fet! ...

Så om ni träffar på mig om några månader och jag är smällfet så är jag inte gravid utan jag failade bara stenhårt med mitt projektarbete. Buhuu..

Nej men usch, jag tänker inte bli så fet. Nu ska jag finslipa arbetet lite, skicka in det, hålla tummarna och förhoppningsvis få lite positiv feedback sen!

Cya!

Poison.

Hejhej.
Har inte så mycket att säga. Gillar inte den här dagen jättemycket. Hoppas att den slutar bättre än den börjat. Stay Positive liksom.. x)



I need to learn how to shut the fuck up.

Well, I've done it again. Great.

Dags för sängen.

Hej åter igen..

Blivit en massa onödigt bloggande idag och jag ber om ursäkt för att det inte står något intressant! Ni får helt enkelt stå ut med att jag har haft en väldigt lång och långtråkig långfredag! xD

Filmen tog slut för en liten stund sedan, nu funderar jag därför på att gå och lägga mig.. Hade nog varit bra för min hals att få lite extra sömn när den väl kan det! Det blir en lång dag i morgon med, troligen roligare än denna dock! :)

Nu när jag känner efter skulle nog hela jag må bra av att sova.. Hmm, kanske är bäst att göra som skallen säger för en gång skull! Skål! :)

StarWarsKväll.

God Afton.

Jag sitter just i min ensamhet och har precis kollat klart på StarWars episode III. Den film i serien jag gillar minst.. Man blir ju helt deprimerad av att se Hayden Christiansen styckas upp i bitar för att sedan bli en flåsande svart sak. Usch och fy. Episode IV börjar dock nu! Längesedan man såg den, så nu jag har underhållning i några timmar framöver.

Jag kan fortfarande inte prata, men tack och lov har jag i alla fall inte ont i halsen längre. Det ser därför ljust ut inför i morgon! :) På dagen blir det till att plugga som en jäveljävel, sen ska det ätas middag med familjen och sen efter det bär det förhoppningsvis av till Ellie! :D

Jag är verkligen inte bra på att vara själv! Dagen har gått otroligt långsamt och jag kan knappt fatta att klockan inte ens är tio än! Det är nästan så att man saknar att ha fönstret öppet. Har jag tur och är duktig kan jag vara lite social under lovet, även om jag sa att jag inte skulle vara det. Jag tror jag får vänja mig successivt vid att inte ha någon runt mig hela tiden..


-Men men, glad påsk! :*

Speaking words of wisdom.

Hej igen.

Jag ska bli mindre beroende av folk nu, jag måste klara av vissa saker själv. Lika bra att börja med det nu när jag ändå inte kan vara speciellt social nästa vecka. Både för att jag är sjuk och för att jag har mycket att göra.. Förhoppningsvis mår jag bättre i morgon så att jag kan åka till Ellie, annars blir det en väldigt osocial påsk för min del. Fast i och för sig, övning ger färdighet! :)

Sitter och lyssnar på Beatles nu vilket är skönt, att få varva ner lite. Ska snart fixa lite te med, så fort kusten är klar!

Kommer säkert att skriva lite mer senare, det är ju inte långfredagen för intet. Det kommer verkligen bli en väldigt lång och med rätt hög sannolikhet tråkig dag. :*

I väntan på något bättre.

Hej.

Dagen har inte börjat strålande. Visst fösta dagen på påsklovet men ändå. Vaknade och hade extremt ont i halsen och kunde knappt prata. Mamma har pms och går på som ett jävla ånglok. Har såå inte lust att vara i närheten av henne just nu. Ska bli riktigt skönt när hon åker hemifrån ikväll. Då tänker jag sätta mig och arbeta på duktigt på mitt projektarbete. Just nu måste jag städa för att inte få en kniv i magen eller nåt. Eller i alla fall onda ögat. FU.

Vet inte riktigt hur det blir i morgon. Ifall jag känner mig någorlunda klar med projektarbetet för den här helgen bär det nog av hem till Ellie. Förhoppningsvis får David låna bilen så jag kan åka dit med honom på kvällen! :)

Systern fyller 17 på tisdag så det ska firas borta i huset, blir säkert väldigt trevligt. Bortsett från det har jag inte planerat något det här lovet. Kommer behöva att plugga väldigt mycket och jag håller tummarna för att jag faktiskt är duktig nog till att plugga på allt för en gångs skull.
Nej usch. Nu ska jag städa på mitt rum och hålla mig undan från mamma.


- I am just as insane as you.


Speachless

Hejsan.

Dagen har varit väldigt intressant. Vaknade i morse och var ganska så hes, tänkte inte allt för mycket på det utan trodde det skulle gå över under dagen. :)

Pratade med min projektarbetsledare och kom fram till en massa braigheter. Känns som om jag har en aning mer koll på det nu vilket är oerhört skönt!

Efter det var det historia och jag tror jag slumrade till en kost stund, rätt så najs faktiskt! Sen bar det av till Engelskan som gick otroligt långsamt idag (också)..

När man väl kom hem vid sex-tiden var man ganska trött och hungrig. Gick in på mitt rum och gjorde ingenting i stort sett, chillade på saken ungefär! När jag sedan skulle prata för första gången på en timme, kom det ingen röst! :O

Rösten är nästan helt borta..  Den kommer fram lite då och då, dock inte alltid när jag behöver den tyvärr. Får se hur länge jag klarar mig utan att kunna prata! Att jag blivit hes och tappat rösten i första taget tror jag beror på att jag sovit med öppet fönster i för många dagar den här veckan. Känner du dig skyldig David? ;)

Men men, det är väl i och för sig ganska bra att jag inte är talför för tillfället, ger jag chansen till min omgivning att för en gångs skull få göra sig hörda! :D


Dagens/kvällens stora plus är den här låten med Lady Gaga! Jag har inte hört den förut, råkade stöta på den när jag sökte på youtube med min rubrik, gillar låten kraftigt! Superhärlig är den verkligen. :)

RSS 2.0