Nya Zeeland.

Halli hallå! 
 
Befinner mig just nu på Nya Zeeland vilket är ganska najs. Har varit här sedan torsdagen den 18e. Vi har haft riktig otur med vädret. Alexandra som egentligen är klassad som en öken på sommaren har haft FEM regn/molndagar sedan vi kom hit.. Lite tråkigt. Men igår och idag har det varit riktigt fint väder. Kommer förhoppningsvis fortsätta vara bra väder fram till vi åker hem den 14e januari!
 
I morgon ska vi åka till Queenstown och åka kryssning, eller något sådant. Har inte riktigt koll.. Är i alla fall riktigt jäkla fint där. Ska bli mysigt att bara gå omkring och kolla på saker. De brukar ha en marknad där med, med en massa roliga turist-prylar. 
 
Saknar Niklas ganska mycket, är nyfiken på hur det kommer se ut i lägenheten när jag kommer hem med. Han har varit väldigt duktig och fixat klart klädkammaren och vårt sovrum! Nu är vardagsrummet och hallen näst på tur. Spännande :)
 
Nä, nu ska jag lägga mig och läsa lite och sedan väntar det frozen cheese cake som Josse gjort! Mums. 
 
 
Tältet på andra bilden är Josses och min sovplats. Ett riktigt stort tält! Vi gjorde jordgubbs och krusbärspaj för några dagar sedan. Riktigt smarrig. Extra gott eftersom vi plockat bären i Anna och Klaus trädgård. ^^
 
Ha det gött!

Skärpning.

Hej!
 
En jäkla massa saker på G hela tiden så man hinner inte med hälften! Haha men jag älskar det. Mår riktigt bra och det har väldigt mycket att göra med Niklas som är världens bästa kille. En lyckligt lottad tjej är vad jag är. 
 
Flytten in till lägenheten har gått ganska smidigt. Att flytta från tredje våningen utan hiss, till tredje våningen utan hiss är i och för sig ingen hit. Men helt klart värt träningsvärken såhär i efterhand! Har fortfarande inte tagit några bilder. Det får komma senare. Hade behövt minst fem extra timmar på varje dygn.. 
 
På måndag bär det av till Nya Zeeland. En månad av sommar mitt i vintern ser jag fram emot. :)
 
Är ledig idag. Ska försöka fixa lite i lägenheten. Måla lite i klädkammaren, tvätta alla nya handdukar, baka pepparkakor och sedan laga lasagne! Sedan i kväll blir det bio! Syrran, Niklas och jag ska gå och se The Hobbit! Sjukt taggad. Har väntat på de här filmerna sedan jag läste boken för sisådär 100 år sedan! 
 
Men ska ta och sova någon timme till innan jag börjar med dagen på riktigt. Eller kanske starta någon film.. HMM!
 
PUSS!

RSS 2.0