Royal Flush.

Hallå!
 
Blev ingen uppdatering i helgen så jag kör på nu istället! Blev en bra helg överlag. Fredagen och Maddes födelsedagsfiande va riktigt roligt! Lördagen var sådär.. Jag va så bakfull att jag bara ville sova. Dock har jag världens bästa kompis! Michal kom hit med mat och bra filmer. Får kompensera för mitt värdelösa sällskap någon gång när han är bakis.. Har nästan skuldkänslor för jag va så seg. 
 
Sen i söndags åkte jag hem till Madde för riktig födelsedagsfika. Fick äntligen hälsat på hennes familj med! Blev ganska mycket soffhäng där med.. Typ det hon och jag gör bäst..
 
Igår va man lagom ambitiös. Var visserligen på gymmet i en dryg timme, men det var höjdpunkten igår. Annars låg jag bara och läste och åt mat. Åt inte allt för mycket i helgen, men det tog jag igen igår. Med råge. Börjar nästan undra om jag är gravid eller något! Är hungrig hela tiden.. Kan i och för sig bero på att mat är gott och att jag är en smygtjockis. Hehe.
 
Ikväll kommer Ida hit och jag ska bjuda på middag! Får se vad det blir av det.. Köttfärsgratäng hade varit gott, men det är så jäkla omständigt. Äsch. Det löser sig! 
 
Har inget mer att skriva och allt snack om mat har gjort mig hungrig! Lägger upp lite bilder och så får det va bra med det här. PUSS.
 
 
(Bilderna överst är från andra tillfällen, men jag är lite efter så drar med dem nu).

Tja tja bloggen.

There. Skjut mig. 
 
Nä. Jag är glad och ledig. Framförallt ledig. Ledig till på onsdag nästa vecka än så länge! Jobbar gärna på söndag dock. Orkar verkligen inte jobba mer än de tider jag redan fått nästa vecka. Men blir det inget på söndag måste jag få en tid på måndagen för att det ska gå ihop sig.. Men det löser sig väl! Om inte får det bli nudlar och vatten nästa efter nästa månadslön.
 
Buhu, Poor me. Eller något. 
 
Fast det är inte synd om mig. Få som har det så bra som jag har det faktiskt.. Just nu ligger Maddisen i min säng och vi ska la kolla på film eller något annat chill om en liten stund. I morgon blir det stan en snabbis innan vi drar hem till henne och börjar supa. Skämt åsido. Supandet blir inte förrän till kvällen! Lite vettiga får vi försöka vara.. Någon gång då och då. 
 
Nä. Ger upp det här inlägget nu. Kommer liksom ingenstans med det. Noll inspiration. Kanske uppdaterar i morgon eller i övermorgon om det händer något skoj i helgen! Puss
 
Saknar sommaren lite </3

Heart of Gold.

Hejsan.
 
Sambon min sitter i vardagsrummet och skrattar högt åt någon serie. Får mig att dra lite på smilbanden varje gång. 
Vi väntar på att det ska bli dags att gå ner och fixa tvätten.. Blivit extra struligt idag för den ena maskinen är trasig. Superirriterande. Men det löste sig till slut ändå!

I morgon blir det jobb 6.45-15.. Sådär halvtaggad känner jag. Hade behövt en dag till med ledighet, men behöver samtidigt pengarna. Bara till att bita ihop. Väntar trots allt en ledig helg den här veckan!
 
Då ska det firas att världens bästa Madde blir 20! Att jag är ledig fredag-tisdag (än så länge) är inte helt fel. Slipper jag oroa mig för att jag kommer vara grinig på jobbet! Haha.
 
Tänkte lägga upp lite bilder, men mitt internet vill verkligen inte samarbeta med mig idag! Håll till godo.
 
Ha det. 

Äntligen något att spara till.

Hallihallå!
 
Har jobbat hela helgen så det har inte hänt allt för mycket.. Igår var det fasrdag så stack hem till pappa med syrran och käkade lite. Vi började disskutera den (då) eventuella resan till Nya Zeeland nästa år. Kan medge att jag är riktigt lockad nu! Fasiken vad roligt det hade varit att åka dit igen. MEN. Allt gott för något ont med sig och vice versa. Pengar.. Något jag inte kan påstå att jag har allt för gott om. Alltså måste jag spara som en galning. Vill liksom inte bli kvarlämnad här hemma i kalla Sverige nästa år när syrran och pappa åker! 
 
Sitter för tillfället och kollar på Merlin.. Som jag längtat efter min gulliga lilla B-serie! Ska försöka att komma i säng lite tidigare idag än igår. Försöka få in lite rutiner hade inte varit fel. Ska tydligen vara hälsosamt, heller något. 
 
Well. Bädda ner sig i sängen låter som dagens bästa idé. Sweet dreams. 

Long time no see.

Hejsan.
 
Borde egentligen vara på väg till jobbet nu. Glömde nämligen min mobil där igår kväll. Helt sinnessjukt irriterande. Men istället ligger jag i sängen och jäser som en annan kanelbulle. (hehe)
 
Försöker komma på vad jag gjorde förra veckan egentligen, men det går sådär.. Förra helgen var vi på Hard Rock på lördagen vilket va riktigt chill. Bara njuta av god mat och goda drinkar. Sambon och jag kom till och med på bild. Tycker vi matchar våra färger bra!

 
Och nu den här helgen blev det två utgångar.. Min plånbok gråter blod! I fredags drog jag och sambon till Park Lane och roade oss lite. Va ett par söta killar som var DJs den kvällen. Typ tolv bast båda två. Men de va riktigt duktiga! Vi kom med på bild här med.. Inte lika smickrande som den förra. Jag ser helt skev ut och Britta ser ut som värsta spännisen, så vi har kommit fram till att vi ska försöka undvika kameror trots allt..
 
 
Sen nu i lördags blev vi några fler som drog ut.. Excet blev det då! Tanken var att vi skulle klä ut oss lite, typ vampyrtänder och så. Men det slutade med att Britta, Ida och jag bara körde med svarta linser. Väldigt skoj att sminka sig till det dock. Madde klädde ut sig till polis, vilket blev väldigt populärt! Haha :) Väldigt rolig helg även om jag nu resten av den här månaden får roa mig med billigare saker!
 
Är i behov av mobilen snarast. Så jag kan dra och träna, med min musik.. Svårt att anstränga sig när det är lugna låtar i bakgrunden, vilket de spelar väldigt ofta på gymmet. Blä. Hade varit gött att dra dit och se ut som världens skabb och sen dra hem och duscha. Men vill inte se ut som världens skabb när jag åker och hämtar mobilen. Blä. 
 
Men får inget gjort ifrån sängen. Dags att ta tag i sitt liv! Puss.

RSS 2.0