Magsår, frågetecken.

Hejsan.

Jag har precis gjort mig två mackor och ska alldeles strax börja med att göra några av mina läxor. Jag satt en stund innan och tänkte på allt jag behöver göra innan vi slutar skolan, innan vi tar studenten. Jag har en massa läxor att göra:
  • Skriva ett CV och en arbetsansökan på tyska, till i morgon.
  • Börja på mitt engelska Term Paper, helst ska jag ha skickat in ett utkast innan torsdag.
  • Översätta det jag gjorde igår till tyska, innan torsdag (kan säkert dra ut på det till efter lovet, men hade varit trevligt att bli klar med det i tid för en gångs skull).
  • Läsa igenom hela Brott & Straff kapitlet i samhäll B, till i morgon.
  • Skriva minst två sidor på mitt projektarbete, till på torsdag.
  • Ta reda på om vi har någon annan läxa i något ämne som skulle kunna ställa till det ännu mer för mig, typ nu.
Känns som om jag inte borde sitta och blogga nu, men det är lika bra att få allt uppskrivet så att jag slipper tänka mer på det. (typ)
Bortsett från läxor måste jag (det mesta innan Rhodos):
  • Växla pengar, samt se till så att mamma för över pengar till Ellie snarast.
  • Hjälpa till mer hemma.
  • Gå ut och röra på mig, har varit dålig på att ta mina promenader på sistone. :(
  • Försöka ta mig ner till Skåne och vara där någon dag, lär dock inte hända innan Rhodos tyvärr.
  • Besöka ungdomsmottagningen och fixa p-piller.
  • Bli helt klar med mitt projektarbete. (Det är här magsåren kommer in)
  • Fixa så att allt är klart med Freiburg, typ anmäla mig till universitetet och skit.
  • Skriva klart mitt engelska Term Paper, samt skicka in utkast varje vecka så att hon ser att det är en process. En del av betyget där jag lär få ett fett IG.
  • Skulle behöva att åka och hälsa på farmor en sväng med, har inte sett henne på ungefär tre månader, vilket är dåligt av mig.
  • Lösa diverse problem utan att nya uppstår.
  • Försöka hitta ett jobb, så att jag slipper vara utan pengar och något att göra under hela jävla fucking sommaren.
Sen är det vissa småsaker som ska lösas med:
  • Hitta skor till som passar till klänningen till balen.
  • Fixa en klänning till studenten.
  • Köpa studentfestbiljetterna när de börjas säljas.
  • Bestämma vad jag ska ha för frisyr på balen, lutar åt att jag rakar av allt och se glad ut.
  • Försöka att inte låta min frustration gå ut över andra de kommande två månaderna.
Nu när jag skrev upp allt såhär ångrar jag mig lite.. Det blev väldigt jobbigt helt plötsligt. Dock är jag inte så orolig som jag borde vara, det kan bero på att jag börjar bli deprimerad. Man slutar tydligen att bry sig om saker som räknas då. Dessutom har jag typ fem andra symptom som tyder på att det är en liten depression på G. Jag klagar inte, jag känner mig ganska tillfreds för tillfället. Kommer att bli jobbigt först när jag får magsår, men det är en helt annan sak. :)

2 Cool 4 School!

Hellu.

Idag är både jag och Ellie lediga, detta firar vi med att plugga en hel dag. Eller ah, en halv dag iaf för jag försov mig lite och blev på så vis en aning sen till Ellie (bussarna var förjävliga med).. När jag anlände hade Ellie gjort våfflor! De va lite knapriga, men väldigt goda! ;)

Jag har engagerat mig tillräckligt i läxorna för att ha blivit klar med en sak av sex, vilket är mer än vad jag har gjort de senaste två veckorna.. (a) Känner att nästa veckas påsklov inte kommer att vara allt för roligt. Men sånt är livet när man är lat! xD

Nä, nu ska jag sluta blogga och fortsätta med plugget.. Har jag tur så blir jag klar med i alla fall två av sex saker idag! Önska mig lycka till.. ;)

Galen utgång!

God Morgon!

Gårdagen blev riktigt lyckad måste jag säga. Jag hade turen att inte bara få gå ut men Amanda, Ellie och David utan även Amandas kompis Jonas och några från hans fotbolls lag, sjukt härliga människor som gjorde att jag idag har träningsvärk i magen av allt skrattande från kvällen och natten..  :D

Idag ska dock Amanda ta tåget hem, kommer att sakna henne mycket, hon gjorde min helg bra mycket roligare än vad den hade blivit annars! Så en massa pussar till min underbara fru! <3 :)

Ikväll kommer det nog att bli Legend Of The Seeker och ett besök från David vilket kommer bli skoj, i morgon lutar det åt att jag ska hem till Ellie och plugga, vilket jag behöver göra så stört mycket att jag tror jag kommer att få magsår snart! :'(

Nu ska jag gå och göra frukost till frugan och mig själv! Ha de. :D

Ellie och Amanda uppdaterar

Hejsan!

Cecilia har varit dålig på att uppdatera så vi har bestämt att vi skall göra detta för henne. Själva prinsessan står nu inne i badrummet och gör sig ordning. Ikväll bär det av mot Göteborg för att chilla på saken. Vi skall ta några cider och bara ta det lugnt, vi kommer också få sällskap av David dock lite senare.

Under dagen har Amanda och Cecilia varit i stan och träffat Amandas pappa och hans tjej där det blev en mysig fika. Till detta kom lite shopping, resultatet blev inte allt för mycket utan det var bara Amanda som hittade två par strumpbyxor. Senare åkte de hem för att laga en god middag, Ellie kom under denna underbara måltid och snodde deras fetaost, detta gjorde att Cecilia blev ledsen.

Want you bad.

Godmorgon.

David stack för ungefär en halvtimme sedan. Jag är sjukt glad att han hade bil idag, annars hade jag fått stiga upp ganska mycket tidigare.. Har inte kunnat sova ordentligt i natt, legat och vridit och vänt på mig och drömt en massa konstiga drömmar jag vaknat av. Tur att jag har långhleg nu så att jag har chansen att ta igen lite sömn. :)

Dagen lär, som alla andra torsdagar, bli väldigt seg och jag kommer att vara helt färdig när jag kommer hem vid sex-tiden senare.. Jag ska förhoppningsvis orka mig ut och promenera ändå! Kroppen är lite medtagen efter gårdagens träning, inte lika mycket som jag befarade, men definitivt lite sliten! xD

Idag är det exakt en månad till Ellie och jag åker till Rhodos.. Tiden fram till nu har gått väldigt snabbt (om man inte räknar januari -.-) och jag hoppas att tiden fram till vi åker går ganska snabbt den med. :D



Den här låten spelades just upp på spotify.. David jävla spellista va! Man kan ju inte banda lugna och fartfyllda låtar på detta sätt.. Trötta människor (jag) mår inte bra av chocken! x) 
Jag är dock lite piggare nu. Haha. Hoppas din dag blir bra!

Snart är det dags att sova.

God kväll!

Det var helt galet skönt med träning och jag kommer definitivt att ha träningsvärk i morgon!

David är här just nu och han hälsar.. Vi åt nudlar innan och han gav mig en väldigt argsint blick när jag snodde lite från honom. Han gillar verkligen inte att dela med sig av sin mat någonstans! :O

Ganska illa måste jag säga. Men eftersom jag är mannen i huset är det ju inga problem än så länge! ;)

Som rubriken antyder är det snart sängen som väntar, är helt öm i kroppen och kommer att sova som ett litet barn.

Innan dess måste jag dock kolla lite snabbt på "The Talented Mr Ripley" vilken jag ska skriva en recension om i morgon på engelskan. Får se hur det går! :)


Natti natti.

Let it be.

Hejsan!

Kom hem för en stund sedan efter en lagom lång dag i skolan. Sov hos David från igår, förmodligen därför jag hann vakna i tid och faktiskt gå på samhällen och syo-saken! Kanske det som är lösningen till min en aning för höga frånvaro? Jag får sova hos någon eller någon får sova hos mig som är lite bättre på att sköta det! Ellie och David, känner ni er manade? (A) ^^

Dagen har gått ganska snabbt vilket har varit skönt.. Nu när jag måste börja plugga känns det som om tiden stannat helt istället! Det gillas inte någonstans.
Ikväll är det i alla fall träning vilket jag behöver. Har varit onyttig och ätit en kycklingbaguette idag. Skäms på mig! :(

Från ett ämne till ett annat.

Vädret ute är helt underbart! Den mesta snön har försvunnit och man hör fågel kvitter överallt, samtidigt som man inte fryser när man går utan långkalsonger eller halsduk!

Det finns en jäkla nackdel med varmare väder och mindre snö, EN! Cyklisterna. Fan ta dem allihop (nästan). Man borde tvinga folk som cyklar att göra något lämplighetstest. För 80% av alla duktiga människor som cyklar är en fara för alla runt omkring sig. Under den här korta dagen har jag nästan blivit påkörd tre gånger, TRE! Det är ju så inte okej. (Jag befann mig på gångbanan när det skedde, alla tre gångerna). De andra 20% som faktisk kan cykla gillar jag skarpt, det är hälsosamt och det är miljövänligt. Puss på dem.

I morgon händer det inte allt för mycket, förhoppningsvis får jag gjort lite läxor. Får jag gjort det är jag nöjd. Ska även ut och promenera.

Just nu städar jag lite och lyssnar på The Beatles, en mycket härlig kombination måste jag medge.. Det finns helt galet många bra låtar med dem och lyssnar man på texterna blir man verkligen fascinerad. Jag kan verkligen förstå hur de kunde bli så stora och fortsätta att vara stora fram till idag!



And when the broken hearted people living in the world agree, 
there will be an answer, let it be. 
For though they may be parted there is still a chance that they will see, 
there will be an answer. let it be.

Telephone.

Hellu!

Jag försov mig i morse för att mobilen dog någon gång under natten.. Inte jättebra.
Har inte varit allt för aktiv under dagen.. Ätit en massa onyttigt med. :(
Har pluggat lite, vilket är bra. Skulle dock behöva plugga i ungefär tre dygn till för att ligga bra till! xD


Gillar videon skarpt, även om inte det är något jag vanligtvis kollar eller lyssnar på! Jonas Åkerlund äger! :)

Zombie.

God Afton!

Jag har varit duktig idag och varit ute och gått. Det är segt att sätta igång, men när man väl är ute är det jäkligt gött faktiskt! Idag är det 33 dagar kvar till Rhodos, det innebär förhoppningsvis minst åtta promenader till att bränna lite kalorier på! Får se hur det går med det, jag är positiv än så länge i alla fall! :D

Idag är det även och jag har inte haft något problem med det! Brukar oftast gilla måndagar, det är tisdagar jag inte gillar allt för mycket.. Dock tänker jag inte klaga i kvällens inlägg då jag faktiskt inte har något att klaga på. Jag är nöjd med tillvaron för tillfället! I morgon börjar jag åtta och slutar halv tio, på onsdag börjar jag tjugo över åtta och slutar elva. På torsdag börjar jag halv tolv (14.20) och slutar fem. Fredag och nästa måndag är jag ledig på och har därför en långhelg! Yay!

I morgon ska jag försöka plugga en massa. Har varit alldeles för slapp med det på sistone.. Men har gott om tid att ta igen mycket nu! Wish me luck. x)




- Det är inte jag, det är du. :)

I'm a cat I'm a kitty cat and I dance dance dance!

Godmorgon!

Kvällen blev lång och väldigt rolig. Dansade en massa och har nu väldigt ont i mina lilltår! xD

Det slutade väldigt konstigt då hela sällskapet delades och hamnade på helt olika ställen.. Ellie sov till exempel hemma hos mig, vilket inte jag gjorde för jag sov hos David. Men alla hade i alla fall en säng att sova i hoppas jag! :)

Jag ska snart sätta mig och försöka plugga lite, det hade verkligen behövts känner jag! Mycket som borde göras idag som jag nog inte kommer att göra dock.. Men så är det på söndagar!

Nu orkar jag inte skriva mer, huvudet bultar lite för mycket..

!!!

Jag glömde nämna att vi åker till Rhodos om 35 dagar!! :D

Peppar för utgång!

Hejsan hejsan! :D

Just nu är det förfest hemma hos mig och jag och Ellie börjar bli riktigt glada! (mer glada)

Idag hittade jag min balklänning, den var dyr men jag gillar den skarpt! Min syster gillar den inte jättemycket, men det får jag bjuda på! (Ellie är just nu den som har betalat för den, vilket jag kan vänja mig vid!! När vi flyttar hemifrån! :D) Just nu hoppas jag på att Ellie vill följa med mig på min stooora bal istället för hennes puttifnuttiga! Om hon gör detta blir jag väldigt lycklig! :)

Klockan typ nio ska jag och Ellie in till stan med massvis av andra människor! Det kommer att bli helt galet awesome! :)

I morgon kommer jag att läsa detta inlägg och skratta sönder mig. Ellie hälsar och säger att hennes kortspel inte går alldeles för lysande just nu! Vi kan bara säga att korten sitter fast i klockan!!!!!! ;)

Med väldigt glada hälsningar // från Awesome I och II

Alice in Wonderland.

God Afton!

Nu är fredagen över och lördagen har tagit vid! Jag har precis kollat klart på Alice i underlandet och David ligger och sover. Det är nog bra att han får lite sömn då han ska spela match senare idag.. Själv har jag, som nämnt tidigare, sovit alldeles för mycket den här veckan och är därför väldigt pigg just nu! Jag ska försöka sova om en liten stund så att jag orkar med hela den awesome dagen som väntar. :)

Alice i underlandet var helt underbar och jag är om möjligt, ännu mer kär i Johnny Depp nu! Det är en bedrift måste jag säga, han har varit min favorit skådespelare sen jag var typ åtta eller något och jag såg honom i Edward scissorhands. Filmen var väldigt mysig och jag kommer nog att se om den både en och två gånger! En film kan ju i och för sig inte misslyckas när Tim Burton, Johhny Depp och Helena Bonham Carter är delaktiga i den. :D

Nu ska jag starta en till film att somna till och sedan ska jag vakna utvilad och pepp på en heldag med Ellie! Natti natti!


Seg i benen!

Hej igen!

Kom hem för ungefär en 45 minuter sedan efter att ha varit ute och gått i två timmar! Känner mig duktig. :)

I morgon är det fredag och det är helt dunderbart! Är riktigt sugen på helg nu, trots att min vecka har gått ganska snabbt. I morgon blir det till att vara social med David och på lördag är det utgång med Ellie som gäller! :D
Kommer att bli helt galet skoj är jag helt säker på!

Snart ska jag sätta mig och läsa en bok eller kolla på en film, känner mig lite myssugen idag efter att ha varit duktig och rört på mig tre dagar den här veckan redan! (Kommer dansa järnet med Ellie på lördag med!) ^^

Efter det blir det till att sova eller nåt, kanske en till film om man orkar det. Nattinatti!

En jäkligt lång dag.

Hellu!

Till skillnad från gårdagen har denna dag varit något otroligt seg. Känns som om varje timme varat i två timmar.. Antar att det måste jämna ut sig på något vis. Hade hellre haft normal-snabba dagar hela tiden!

Har precis ätit och ska snart gå ut och gå en runda, har inte varit jääätte onyttig idag i heller så är lite stolt! Hoppas bara att det håller i sig så att man vågar visa sig i en bikini om 37 dagar! ^^

Efter promenaden blir det nog till att plugga lite.. Har sovmorgon i morgon vilket gör att jag inte behöver lägga mig speciellt tidigt idag. Win.

Sen förra fredagen har jag dock sovit alldeles för mycket, tror det kan vara därför jag har varit trött med. De timmar jag sovit den här veckan är mer än vad jag sover på tre veckor i vanliga fall.. Det är lite obehagligt och min skalle är inte van vid så mycket sömn! Vaknar ju till och med med huvudvärk.. Not good.

Nä usch. Nu är det dags att klä på sig varmt och gå en lång promenad, kanske går upp till David en sväng med och roar honom lite så att han slipper plugga ett litet tag! :)

Penis penis penis lol.

Hejsan.

Jacob fick stå för den otroligt härliga rubriken, min fantasi är inte den bästa just nu. Alltså är det bra att man sitter bredvid en kreativ människa på engelskalektionen. Audrey (engelskaläraren) kommer om först 50 minuter ungefär, alltså passar jag på att blogga lite! Yay.

Snart ska jag väl börja med de uppgifter hon lämnat oss.. Kanske i alla fall. Borde göra det men det är enkla och tråkiga så det är inte allt för lockande!

Slutar fem idag vilket är segt, men kan väl inte klaga egentligen, finns de som har det värre!

Nu ska jag vara duktig igen. Woho..

En helt oextraordinär dag!

Hellu!

Dagen har gått snabbt och jag förstår inte riktigt hur den kan ha gjort det! Känns som om de åtta timmar jag har varit vaken har varit på max fyra timmar.. Konstig känsla. Tror det kan beror på att jag har blivit road av Michal större delen av dagen, han har verkligen en förmåga att få tiden att gå! ^^

Jag har i alla fall fått hämtat ut mitt pass idag, är nu helt redo för Rhodos! Hoppas att de kommande 38 dagarna går lika snabbt som den här. :)

Det är snart mat och efter det blir det till att åka på träning och bränna lite fett.. Eller nåt! I morgon ska jag ut och promenera igen är planen, hoppas att det blir så med, att inget kommer i vägen eller så! :D


- Om nom nom nom nom nom nom nom nom nom nom.

Mountains To Move.

God kväll!

Dagen har varit väldigt slapp. Jonas var här en stund och vi kollade på några filmer, mysigt värre! :)

Längtar till helgen något otroligt, på lördag ska jag kolla balklänningar med Ellie och på kvällen blir det sannolikt utgång! Det kommer nog bli väldigt roligt, får se hur mycket pengar man kan göra av med bara.. Lär inte bli en allt för dyr kväll dock, vi kör nog på att förfesta hemma innan, vilket passar min ekonomi mycket bättre. :D

På söndag ska David och jag äntligen få se vårt efterlängtade Legend Of The Seeker avsnitt! Kommer det inte ut då kommer jag att strejka, eller nåt. Vet inte riktigt vad som händer på fredag än. Men det lutar åt att träffa David en stund och "fira" att hans väldigt sega vecka äntligen är över! :)

Nu ska jag snart stänga ner datorn och dra ett täcke eller två över mig och sova fram till åtta i morgon bitti! Först ska jag bara borsta tänderna och läsa lite. Här får ni en mysig låt som jag använder som godnattvisa idag! Natti natti.



- This shouldn't be as hard as it is, why can't things be as I want them to be? It's not right that all my thoughts are confused and all over the place when everything around me is so set in stone.

Prima skinka, japp japp!

Hej igen!

Har precis varit ute och gått i två (!) timmar, vilket var galet-mega-super skönt! Blev en riktigt lång runda och jag pratade i telefon med Ellie fram till det att min mobil nästan dog. Det var najs, var inte lika ensamt att gå då! Första dagen av duktigheter är alltså avklarad. Jag har dock en liten dispens mot sötsaker då jag är i den delen av månaden där sötsaker behövs! Har inte ätit så mycket onyttigt idag ändå, men om jag hade gjort det hade det varit lugnt! (a)

I morgon börjar man åtta och slutar halv tio, inte den mest ansträngande dagen på året om man säger som så. Efter det ska jag plugga lite tyska med Michal och sedan blir det till att träffa Jonas en stund! :)

Nu ska jag dricka en kopp te och göra klart lite läxor, sen ska jag krypa ner i sängen (med dubbla täcken) och kolla på en mysig film tror jag!


- Jag är glad tack vare dig. :)

Om du lämnade mig nu.

Hejhej.

Min måndag, so far, har varit chill (som vanligt). Är verkligen kär i samhäll B kursen då den är väldigt slapp och flummig! Somnade tidigt igår och vaknade vid halv tio idag och var ändå helt galet trött! Jag tror det beror på att jag har järnbrist, för jag har huvudvärk med. Får käka lite broccoli så löser det sig säkert så småningom!

Jag håller på med ungefär tusen saker samtidigt just nu! Måste sluta med minst hälften för att hinna bli klar med engelskan innan i morgon.. ^^ Ska nog sluta kolla på film och spela spel..

Har planer på att gå ut och gå lite senare med, får se om jag får Ellie med mig med. Jag måste i alla fall se till att röra mer på mig! För om 40 dagar ska man gå omkring i bikini. :D

Den här helgen har jag inte lyssnat på allt för många olika låtar.. David har fått bestämma vad som skulle spelas och det varierade mellan fem låtar ungefär. Manboy, Summer Of '69, You're The One That I Want, Om Du Lämnade Mig Nu och Zombie. Jag klagar inte, tack och lov har jag och David samma musiksmak för det mesta. Har vi inte det får jag helt enkelt stå ut med vissa låtar till de sätter sig på hjärnan och man börjar gilla dem ändå. :) Här får ni i alla fall en låt som JAG tipsade David om som han gillade. Mysig värre är den.


Nu ska jag sluta med att skriva här (- en sak, just 999 things left.) och bege mig ut till köket och tömma diskmaskinen. Är ensam hemma vilket är väldigt tomt måste jag säga! Dock skönt då jag har huvudvärk och inte orkar med Josses musik eller mammas klagan för tillfället. Hoppas din dag har varit lugn och skön. Det är bara fyra dagar till fredag nu! Stay Positive. :)

Aj.

Hej igen.
Sitter nu och väntar på att David ska komma. Har fortfarande inte pluggat något. Denna gången skyller jag på att jag har sådan mensvärk att jag tror jag ska gå sönder! Har typ knarkat panodil men det hjälper inte ett jävla dugg. BLÄH! Till råga på allt så kommer det inte ut något nytt avsnit av Legend of the Seeker idag, utan vi måste vänta i en heeel vecka till. :(
Nu ska jag sluta klaga och städa undan lite på mitt rum.

Manboy.

Hejsan hejsan.

Helgen har gått alldeles för snabbt för att man ska ha fått något vettigt gjort! säger vi i alla fall.
Har inte pluggat något i princip, skulle behöva ha fått gjort både engelskan och samhällen, det får bli dagens uppgift. Wohoo..
Senare kommer David ner och vi ska först plugga järnet sedan se på det nya Legend of the Seeker avsnittet! :D
Kom inte ut något förra helgen, därför är man dubbelt så pepp på det! (A)

Nu ska jag hoppa in i duschen sedan plugga lite och vänta på David. Får se hur mycket jag lyckas plugga idag. Mitt mål är i alla fall att David pluggar fysik så att han inte får IG på sitt slutprov! :)

Finally friday!

God(?)morgon.

Min dag har inte börjat strålande om man säger som så. Först vaknade jag. Sedan insåg jag hur otroligt trött jag var. Efter det slog jag i lilltån och fick lust att sätta mig på golvet och bara sitta där och se patetisk ut. Istället tog jag dock tag i mitt beteende och borstade tänderna.
Samtidigt som jag gjorde detta hörde jag att mamma svor till ifrån varadagsrummet. Hon hade glömt att påminna mig igår kväll om att jag var tvungen att skriva ett CV och lämna in på Ica Maxi, idag, om jag skulle ha någon chans alls till att få det där jobbet. Då var klockan kvart över sju och jag skulle gå till bussen typ precis då. Fan i helvetes jäveljävel tänkte jag på ett ungefär.

Men så beslutade jag mig för att jag verkligen behöver det där jobbet och att jag verkligen behöver pengar. Alltså satte jag mig duktigt framför datorn och började skriva ihop ett CV som förmodlogen ingen hade varit vidare nöjd med. Det bjuder jag dock på! Nu håller jag bara fingrar och tår korsade för att det ska räcka.

Missade som sagt min buss ganska brutalt, även bussen som gick efter min buss, samt bussen som gick efter bussen som gick efter min buss. Sug på den meningen.

Nu har jag bestämt mig för att jag ska ta bussen som går 08:57, missar hela första lektionen, vi skulle nog bara kolla på en konstig tysk film (som jag sett förut) ändå. Så jag missar inte överdrivet mycket! Tack och lov.

Funderar på att äta frukost. Låter ganska lockande faktiskt.. Jag kör nog på det! Hoppas er dag började bättre än vad min gjorde. Jag tänker i alla fall se till att min slutar på topp! ;)

It's a possibility.

Hej.

Dagen har egentligen varit ganska kort. Känns dock som om den varat i x antal dygn. Har haft huvudvärk sen fya-fem tiden och har inte lyckats bli av med den än, håller tummarna för att den snart går över så att jag kan kolla på en film eller något! :)

I morgon är det fredag och det är helt otroligt jäkla underbart! Känns som om man längtar till helgerna jämt nu för tiden. Ganska deprimerande. :/

Helgen i sig kommer förmodligen att vara ganska händelselös, vill ut och festa eller något liknande, men mitt konto är oroväckande tomt måste jag säga. Festandet får vänta till Rhodos. (Som det bär av till om mindre än 45 dagar förresten!) Kanske träffar David en snabbis på lördag om han har varit duktig och pluggat lite fysik i morgon och på lördag förmiddag! :)

Håller tummarna för att han har gjort det, orkar inte sitta hemma ensam.. ^^

Just nu funderar jag på ifall jag behöver köpa några sommarkläder innan vi åker, tror jag klarar mig på det jag har, fast skulle vilja ha en härlig sommarklänning! En sådan hade inte suttit helt fel nu. :)

Måste snart kolla efter en balklänning jag vill ha med, har till och med köpt den jäkla biljetten! Har till och med fixat passet! Blev 1000 spänn fattigare igår på grund av dessa två saker. Saker som jag visserligen behöver, dock aldrig roligt att förlora pengar. (a)

Ugh. Nu ska jag ta undan disken som blev efter man lagat mat och efter det blir det antingen en varm dusch eller till att krypa ner i sängen så att man får upp värmen på det viset!


Här har ni låten som nog har spelats flest gånger hemma hos mig de senaste dagarna.. :)

På natten kommer alla spöken fram.

God kväll.

Ska snart försöka gå och lägga mig. Behöver sova känner jag och måste stiga upp tidigt i morgon även om jag inte börjar förrän vid tolv.

Har inte varit produktiv för fem öre idag. Borde fått gjort så mycket mer än vad jag har. Tyskan ligger i princip orörd på skrivbordet och engelskatalet går det det ingen vidare med. Vad fan ska man prata om i fem minuter när temat är "The Dark Side Of The Human Mind"? Vad man än väljer låter det otroligt dumt och kommer förmodligen bli väldigt ointressant att lyssna på. Känner att jag är lite bitter kanske, men så är det ibland.

Satt och försökte lägga upp en budget igår kväll. Det resulterade i att jag blev en aning deprimerad måste jag medge och jag drömde om pengar under natten, en dröm som inte direkt gjorde mig på bättre humör. Jag vill ha ett jobb nu.

Nu ska jag förhoppningsvis sova inom 15 minuter och drömma mysiga drömmar! Natti natti. :)

The Little Things You Give Away.

Vad ska jag göra?



Då var helgen över och det är måndag igen..

Hejhej.

Helgen är väl egentligen inte över kanske.. Är ledig idag så har verkligen haft en långhelg! Har varit sjukt skönt måste jag medge. Händer alldeles för sällan dock. Denna veckan kommer bli ganska lugn även om det är mycket läxor som måste göras. Slutar halv tio i morgon så har hela dagen på mig att göra det som jag känner att jag ligger efter i. Sen har jag bara två lektioner på onsdag, win. Veckan blir som sagt lugn i skolan.

Har blivit ganska mycket sömn, vilket har varit otroligt härligt, har verkligen behövt det!

Film/chillkvällen i lördags var mysig och jag kan stolt säga att jag LÄTT är bäst på "Bank Och Slå"! (Ett kortspel)
Daimtårtan var god med! :D

Igår var jag väl inte allt för duktig med att göra läxor alltså måste jag jobba dubbelt så hårt idag. Yay. I stället för att plugga igår löste jag och David den där skattjakten som Eniro anordnat! Fan vad awesome vi var! ^^

Nu ska jag skriva ett tal på engelska, "the dark side of the human mind" typ. Efter det ska jag ställa om hjärnan till tyska och plugga lite på att skriva ett formellt brev, eller nåt. Får se hur det går.


Om nom nom nom nom nom nom nom nom.

Hej hopp.

Dagen har varit väldigt chill än så länge. David stack hem för ungefär en timme sedan, kommer ner ikväll igen då det är filmkväll och det kommer en massa mer härliga människor! Är ganska pepp på det faktiskt. Nu ska jag bara försöka fixa alla filmerna och städa undan i lägenheten.. Förstår inte hur det kan bli så stökigt så snabbt! Måste vara fler än jag och David som har stökat ner! :O

Ska snart hoppa in i duschen, måste åka och handla lite innan alla kommer vid åtta-tiden! Oj, måste nog skynda mig nu såg jag! xD
Skriver säkert något lite senare, eller i morgon! Enjoy:


Nu är det dags för fredagsmys!

Hejsan.

Helgen började tidigt då jag var "ledig" idag. Projektarbetsdagar är najs. Har inte pluggat allt för mycket under dagen dock, gjort lite på engelskan och lite på tyskan. Tyvärr är det jäkligt svårt att plugga på tyska och engelska samtidigt, man blir helt fucked up i hjärnan och efter ett tag är språket som kommer ut inte likt något som man kan bli betygsatt på överhuvudtaget.

Ikväll blir det till att kolla på film och ta det lugnt. Eventuellt kommer David hit och då ska vi kolla på Bourne - Ultimatum, eller vad den nu heter.. ^^ Blir säkert trevligt. :)

I morgon blir det filmkväll och vi ska fira att Anton blir 19 på tisdag! Kommer också att bli riktigt skoj.

Söndagen kommer inte vara allt för rolig för min del, då jag verkligen kommer att behöva plugga på framför allt engelskan om jag inte ska skämma ut mig totalt på tisdag! Muntliga redovisningar.. Yay.


- Säg aldrig nej, säg kanske, kanske, kanske.



God natt.

Nu är det dags för sängen!

Måste bara säga att jag fastnat lite för Cougar Town med Courtney Cox. Mysig serie! Inte direkt det jag har tid med just nu.. Tack och lov är varje avsnitt bara 23 minuter eller något, har lyckats avverka de första sex i kväll, får se om man ser resten i morgon eller hur man gör. Nu måste jag i alla fall försöka sova, är ganska skönt om man slipper gå omkring som en sengångare hela dagen! :)


- Give somebody the benefit of the doubt.

Shiny Happy People!

God kväll.

Hade som sagt tråkigt i skolan tidigare idag (a)


Är väldigt glad just nu. Mycket tack vare min mysiga fruga! Blev sjukt glad av att prata lite med henne på msn måste jag säga. Härligt att vara väldigt glad vid den här tiden när dagen i övrigt varit ganska seg.

Ska snart försöka gå och lägga mig, kommer nog inte somna på några timmar dock. Inte på grund av tankar idag utan för att jag total däckade efter skolan och sov fram till 21. Smart.
Kommer förmodligen starta en film och hoppas att den är så tråkigt att jag somnar av tristess!

Anyways. Hoppas er dag slutade lika bra som min och att ni vaknar med ett leende på läpparna, som jag tror att jag kommer att göra! Natti natti.


!! :)


Trött och uttråkad.

Hejsan.

Sitter just nu i skolan och har ganska så tråkigt. Har håltimme fram till ett och har ingen att vara med då min klass har fysik lektion och Michal har bestämt sig för att inte vara här! Jag hade behövt prata med honom, men får göra det en annan gång då antar jag!

Jag har inte ens någon att sms:a med egentligen, de jag sms:ar mest med befinner sig just nu i en skidbacke eller något! xD Så det är segt att inte ha något att göra.

Sitter dessutom och väntar på att en tyskalektion med Monica (!) ska börja. För att göra det hemska hemskare. Det är dock såhär mina tisdagar kommer att se ut fram till studenten. 3½ timme hål gånger 11 typ plus 2½ timmar hål på onsdagar i elva veckor lite drygt framöver. Så sjukt mycket tid som jag hellre hade tillbringat i min säng! (A)

Funderar på att gå och köpa en cola. Men då förstör jag min plan om en nyttigare vardag lite för tidigt så det lär inte bli av. Får se hur det blir. Får jag för tråkigt måste jag ju trösta mig på ett eller annat sätt! :)

Heartless Cover.

God kväll.

Vet inte om jag kommer att lyckas somna idag. Massvis med tankar som far omkring i skallen som jag inte vet hur jag ska bli kvitt. Jag vet att det är saker jag behöver bearbeta och komma över men det är lättare sagt än gjort. Känns som om jag dansat lite på rosor ett tag samtidigt som jag gått på novocain. Tabletterna är dock nu slut och jag kan känna alla de tusen taggar som satt sig i mina fötter. Det låter superdramatiskt, jag vet. Men det är den bästa liknelsen jag kan komma på!

I morgon skulle jag behöva vara hemma och bara göra ingenting. Ska dock till skolan och prata med lärare och skit och försöka försäkra dem om att det inte är något seriöst fel på mig som de verkar tro. Jippie.

Sitter och tycker lite synd om mig själv just nu. Det kommer jag inte göra i morgon dock. Får vara slut på det här beteendet! Inte hälsosamt att ömka sig själv hela tiden. Sitter och lyssnar på lite mysig musik med, det hjälper en att skingra tankarna lite i alla fall. Vilket är väldigt behövligt måste jag säga.

Misslyckas mitt försök att sova lär jag klaga lite på bloggen senare, eller inte. Beror på hur elak jag vill vara. ^^
Nej men fy. Nu får jag verkligen ta och ge mig. Det är inte synd om mig egentligen, jag får skylla mig själv för att jag satt mig i den situation som jag nu sitter i. Men det går väl över. Jag brukar vara bra på att glömma bort saker och sluta känna. Det kommer säkerligen att lösa sig på ett eller annat vis den här gången med.

Har i alla fall fått skriva av mig lite nu, även om inte en jävel fattar vad det är jag snackar om. Men det bjuder jag på. Att vara vettig och alltid göra sig förstådd är ganska överskattat.
Ska lägga mig och läsa lite och fortsätta lyssna på massa halvdeppig musik för att kunna somna. Kommer bli bra. Natti!


Problem dras till mig på samma sätt som jag dras till dig.

Hellu!

Har ingenting att skriva om egentligen, försöker bara få tiden att gå lite snabbare. Har ganska tråkigt för tillfället och är inte pepp på att plugga alls. Har varit en bra dag och skulle gärna göra om den, men det kommer jag inte! ^^

Jag måste börja träna. Verkligen. Det är jobbigt att känna sig tjock, även om jag inte är speciellt kraftig, suger det att känna sig sån. Därför är det dags att ta tag i träningen igen och försöka bli av med de begynnande kärlekshandtagen! Steg ett är att minska på intagen av onyttigheter. Det vill säga mindre:
  • Cola!
  • Snacks, som chips och popcorn.
  • Godis.
  • Fet mat, som mc Donalds och liknande.
  • Kakor och bullar!
  • Alkohol.

Det kommer förmodligen att gå åt helvete igen, men jag måste ju försöka i alla fall. Inte allt för roligt att gå omkring på Rhodos om 54 dagar och känna sig som en vandrande flodhäst, eller nåt. :)

Men det löser sig säkert, i annat fall får jag gå omkring med vinterkläder i värmen! (A)

Nu ska jag äta mat, sen ska jag (försöka) göra någon av alla de läxor jag har.

RSS 2.0