Bättre än sämst.

Hellu.

Sedan det förra inlägget gick det fort neråt, jag menar verkligen fort. Den kvällen låg jag med årets feberfrossa inne i mammas säng medan hon kliade mig på ryggen. Stört värre. Tur man bor hemma fortfarande! Det sköna med att må skit i en kväll är att nu är man på bättringsvägen! Jag har fortfarande ont i halsen, men kroppen börjar kännas som min egen igen. Förhoppningsvis är jag helt frisk på lördag för då jag ska jobba och sedan ha filmkväll här hemma på kvällen.

Elias tjej kommer på besök och ska granskas av kompispanelen! Mohahaha... Nä, nu ska jag inte vara sådan, läser du detta Elise så lovar jag att vi ska vara så normala som vi kan vara. Hoppas det är en tröst! :)

Sedan väntar det jobb på söndag med, men bara ett kort pass på kvällen vilket är gött. Ska försöka att inte spåra ut med det här inlägget. Känner att det eventuellt skulle kunna hända.

Jag är rastlös och har ingenting att göra fram till det att David kommer hit efter jobbet. Ligger i soffan i handduken och ser allmänt död ut. Väntar på att systra min ska bli klar med armbandet som ska erhållas av mig sedan!

Usch, jag har ryck i ena ögat och det vill inte sluta. Nu ser jag nog inte allmänt död ut, utan i stället allmänt störd. Wohoo typ.

Jag kan höra att det droppar från duschen men jag orkar inte ställa mig upp riktigt än för att skruva åt kranen.. Ja jag är lat och det är hemskt. Idag skyller jag dock på att jag är sjuk!

Förresten! Med tanke på lat. Jag efterlyser en medmänniska som precis som jag känner sig tjockare och tjockare för var dag som går för att man äter mer än vad man förbrukar. Jag vill ha en gym-partner! Någon som har pengar till att köpa ett gymkort (dumma studenter!) och som kan träna på lite oregelbundna tider då mitt schema kan variera en massa från vecka till vecka.. Känner du dig manad säg då för guds skull till! Puss!


Inlägget har redan blivit väldigt mycket längre än vad som borde vara tillåtet för mig att skriva. Men tur för mig så finns det inte riktigt några restriktioner för huruvida mycket jag får skriva eller inte! Fast nu tänker jag sluta. Droppandet i duschen har på något underligt vis eskalerat och det driver mig snart till vansinne! Hej så länge!.

Ett steg från avgrunden.

Nä, riktigt så illa kanske det inte är.. Men ändå!

Jag bara fortsätter att plocka vuxenpoäng hela tiden och det är jobbigt. Detta har resulterat i att jag har ont överallt.

Om en liten stund ska jag nana, upp tidigt i morgon och åka till jobbet! Yay.

Lalalala... Jag har inget att skriva om, min liv är enformigt och ointressant. Natti!

Flyg lilla fågel.

God kväll.

Jag är trött. Helt färdig. Trots att kvällen gått snabbt och mitt arbetspass var kort är jag slut. Ska alldeles strax gå och nana, bara äta färdigt först..

Fick en massa respons för mitt tidigare inlägg vilket alltid är roligt. Dock är min politiska frustration uttömd nu och jag kommer förmodligen inte skriva om det på ett bra tag framöver.

I morgon är jag ledig och efter det att David är klar med sina ärenden på morgonen ska vi försöka komma på något att hitta på. Båda två skulle behöva åka in om stan och shoppa lite.. Får se hur det blir i morgon helt enkelt!

Nu ska jag nog lägga mig. Natti.


- Hatar vissa erbjudanden.

Politik.

Hejsan. Idag kommer nog vara den första och sista gången jag bloggar om politik. Både för att jag inte anser mig speciellt påläst om ämnet och för att det är ett ämne som jag inte är allt för intresserad av.

Sverigedemokraterna. Usch. Jag stödjer inte deras politik någonstans. Nu var det sagt och jag kan nu börja skriva om det som jag irriterar mig på.

Folk i Sverige är totalt blåögda. Bildligt talat förstås. Vi lever i en demokrati där människor får tycka och tänka som de vill, oftast. Även om jag anser att SDs politik är väldigt vrängd och fel för ett fungerande samhälle, har de faktiskt rätten att tycka och tänka som de vill. Alla dessa protester och fan och hans moster gör varken till eller från. Bevisligen är det 5,7% (?) av den svenska befolkningen som håller med dem. SD är större än både vänsterpartiet och kristdemokraterna. Jag tror att anledningen till detta är att alla de andra partierna är alldeles för rädda för att prata om invandringspolitk, för att de eventuellt skulle kunna låta rasistiska eller något. Hade något av de andra partierna tagit ställning och kommit med ett förslag som inte var halvluddigt eller undvikande hade det partiet fått x antal procent av SDs röster. Men det är bara vad jag tror.

Hade något av de andra partierna sagt: "Sveriges invandringspolitik fungerar inte perfekt och vi behöver göra något åt det". Hade många människor definitivt väntat spänt på fortsättningen. Idag tar Sverige emot väldigt många fler invandrare än många andra länder i Europa. Jättebra. Fast kanske inte. Är det rätt att de invandrare som kommer hit aldrig får en riktig möjlighet att ingå i det svenska samhället? Istället för att lägga pengar och resurser på människor som redan är här och som vill lära sig språket, vill ha ett arbete och vill kunna leva normala liv, läggs dessa resurser på fler invandrare som hamnar i någon förort någonstans utan någon verklig chans till att göra något åt sin situation. Detta gäller då förstås inte de invandrare som kommer hit med egna pengar och som kan bosätta sig långt ifrån förorterna.

Jag tycker att man ska begränsa invandringen i förmån för de invandrare som redan är i Sverige. Gör det mig till rasist? Verkligen inte.

Hade något av de andra partierna sagt något, något alls hade vi kanske inte haft ett främlingsfientligt parti i riksdagen. Men det är bara vad jag tror.


Nu är jag färdig, säkert en massa jag missat och en massa som är fel. Men det bjuder jag på. Dags att hoppa in i duschen och sedan börja göra sig i ordning för jobbet. Ett jobb som jag är väldigt glad för att jag har.

// Cecilia.


Jag har en hemlighet, som ingen vet..

Så kan det vara ibland. Jag vill gå ut på fredag och jag förväntar mig att du, du, du och du* ska följa med! Om ni inte gör det blir jag ledsen och det är inte något som passar sig just nu. Slutsats: Ni ska med ut på fredag!

Jag är dominant.

Jag är också ganska rastlös och inte speciellt trött. Förklaringen till detta inlägg. David ligger och sussar sött bredvid mig och jag försöker vara tyst så jag inte väcker honom. Dock slåss han lite så han förtjänar egentligen att bli väckt och utskälld! Fan att han är söt när han sover (också).. <3

Jag har använt ordet och jag alldeles för många gånger i det här inlägget med jag orkar inte bry mig! För nu ska jag krypa nära David, hålla tummarna stenhårt för att han inte ska sparkas eller slåss i sömnen och sedan somna. Nattinatti!


Elias, Michal, Jonas och David kan känna sig träffade *

So Good. Real good. I've got you.

Godmorgon!

Trots att klockan är innan åtta och jag är vaken nu på min lediga dag så är jag glad! David är och sliter på sitt jobb och jag hoppas han är hemma tidigt idag. Om en liten stund ska jag ner och äta frukost och efter det ska jag spela lite x-box kanske.. Funderar även på att åka in till stan och kolla skor och vinterjacka. Två saker jag är i desperat behov av! Synd bara att mina pengar inte ligger på den nivå jag vill de ska ligga på.. Lönen på fredag blir ju inte allt för hög då jag bara jobbade två dagar i augusti. :(

Men på fredag hoppas jag det blir utgång! Jag slutar visserligen nio, men kan ju fixa i ordning mig på jobbet i värsta fall! Än så länge har jag inga tider alls lördag-söndag och hoppas det fortsätter så så jag kan sova ut lite i helgen.. Passet igår var inte allt för roligt.. Desto roligare var dock lördagskvällen! Så massa tack till Adrian, Malin och David. 

Nä, nu ska jag ner och fixa en macka och sedan bädda ner mig i David säng igen, det är svinkallt i datarummet. Skriver kanske något senare om jag får tråkigt. Ciao.


- I Feel Good.


Naket.

Hejsan!

Sitter här och bloggar istället för att äta frukost.. Är inte hungrig så det kan vara därför! Köper något att äta på jobbet senare istället. Blir ett ganska okej pass idag mellan 14-21.30, inte för långt och inte för kort! Så gillar vi det.

Jag håller tummarna för att David vill komma ner till mig ikväll med.. Annars blir det nog till att jag somnar tidigt efter att ha kollat på Grey's Anatomy i någon timme. Är glad för de helg-tider jag fått faktiskt. De är väldigt najs. Jag börjar halv tolv både lördag och söndag och båda passen är det 100% OB på! Cashflow typ.. :D

Fick reda på igår att jag får ut ett och sju för de två dagarna jag jobbade i augusti, mer än väntat och jag är glad!

Haha nä nu ska jag gå och klä på mig och borsta tänderna. Ska dra till bussen om 40 minuter och vill hinna föna håret med.. x) Ciao.


- Det betyder inte det du tror det betyder!

Ändrade planer.

Hej igen.

Det blev inte riktigt som sagt/skrivet i föregående inlägg. David slutade sent så han ska hämta upp mig snart efter hans träning är slut. Längtar. Har SJUKT tråkigt, verkligen.

Ett Grey's Anatomy avsnitt är runt 50 minuter långt och jag har hunnit se SJU avsnitt idag. Jag känner mig lite död inombords.. Men bara lite. Grey's Anatomy är bra.

Kommer inte hinna se mer av serien den här helgen i alla fall. Fullt upp vilket är både gött och segt! ^^

Blah, (för andra gången idag) nu ska jag sätta mig och rulla tummarna till David kommer! Natti.

Ensam är jag stark.

Hejsan.

Sitter hemma i min säng nu och kollar på Grey's Anatomy, ska snart fixa något att käka och sedan åka upp till David igen.. :)

I morgon blir det jobb mellan ett och tio.. Kommer bli en väldigt lång dag, men första passet på nästan en vecka så får väl suck it up! Sen väntar jobb fredag, lördag och söndag med.. Haha woopie. Men det blir även till att träffa Malin på lördag vilket kommer bli skoj! Blir till att snacka en massa och dricka lite och sedan se vad kvällen har att erbjuda!

Blah, ska se till att jag får med mig allt till David nu.. Skriver kanske något senare!


- Eller inte.

Bilder från Freiburg.

Hej! Är en aning sen med bilderna från Freiburg. De flesta är dessutom av mindre bra kvalité, men det bjuder jag på ;)


Sammanfattningsvis var resan till Freiburg lätt värd de cirka 14000 jag lade på den. Bland allt det roliga tror jag faktiskt att jag till och med hann lära mig lite tyska! Inte illa alltså.. Nu ska jag fortsätta att se på medan David spelar CoD och sedan se om jag lyckas övertala honom att följa med till min farmor som fyller år idag! Ciao.


Utgång.

Hejsan!

Just nu sitter jag och känner mig lite halvfärdig. Lagade precis lite mat till mig och Josse, måste grunda lite så jag inte blir full på min första cider som jag sitter och smuttar på nu. :)

Om inte allt för lång stund kommer nog David ner, han har fått äran att köra mig in till stan idag.. Väldigt skönt då det regnar och har sig ute. Ska försöka övertala honom om att låta mig betala för den här gången! Känner mig dum då jag inte har körkort själv och kan gengälda tjänsten. :(

Nu ska jag gå och bestämma mig för vad man ska ha på sig och vad fan man ska ta sig till med håret. Det vill aldrig riktigt som jag vill!

Skriver snart igen! Natti natti.

Snart är det helg! Riktig helg.

Hej å hå.

Sitter hemma hos David just nu och väntar på att klockan ska bli halv ett så jag kan bege mig till spårvagnen. Ganska skönt pass idag på sex timmar. Är lite sugen på att gå ut ikväll men är helt slut i kroppen.. Axlarna gör inte bara lite ont om jag säger som så. Men får se vad som händer i kväll. Alla vet ju att en god drink är världens mirakelkur..

Igår satt jag och David och kollade resor, det gick väl inte jättebra då båda var ganska trötta. Får se om det blir en resa i höst eller om vi väntar till nästa år och slår på lite större..

I morgon fyller Jasmine 18 och det ska naturligtvis firas! Hon har bokat platser på Chez och jag är säker på att det kommer att bli najs. :)

Nu ska jag roa mig framför tvn i en timme sedan sticka till jobbet! Ciao..


- Is it ever going to be enough?


Dumma jävel.

Hej!

Är hemma hos David just nu och han är på jobbet. Funderar på att spela lite CoD.. Märke igår att jag inte är allt för skillad på det och skulle lätt behöva ganska mycket träning! Eller så spelar jag Fable och försöker bli klar med skiten.. Hmm.. SVÅRT! Dagens I-landsproblem..

Jag medger att jag inte är superseriös för tilllfället. Är fortfarande lite irriterad på saker och ting. Saker och ting som inte kommer upp på bloggen dock! Haha. Nä nu får jag skärpa till mig.
Skriver senare eller en annan dag. Om jag inte dör först! Pussen.


- Svartsjuk?


Inte den vassaste kniven i lådan..

Hejsan hoppsan och allt det där.

Min dag har varit bra! Mycket bra till och med. Passet på jobbet gick snabbt och det var nästan uteslutande trevliga kunder idag. Håller tummarna för att det fortsätter på det viset.

I morgon är jag ledig, har fixat ledigt på söndag med så att Liseberg kan bli av. På fredag och lördag är det dock två stycken riktigt sega pass som väntar. Jag är schemalagd till att vara på jobbet i nio och en halv timme bägge dagarna.. Är väl kanske inte allt för pepp på detta. Får helt enkelt hålla fokusen på den 25:e då pengarna kommer. :)

Just nu är David på träning och jag sitter bara och väntar på att han sedan ska komma ner och hämta mig. Blir till att sova hos honom i natt!

Blah. Ska roa mig själv med att packa ner lite saker och efter det kolla på TV fram till då han kommer! Ciao.


- Jäklar vad mycket smidigare allting går när du inte beblandar dig! :O

RSS 2.0