Cloud Atlas!

God kväll!
 
Precis kollat klart på en riktigt bra film! Cloud Atlas. har du inget bättre för dig och har tre timmar över, kolla på den filmen! Lite halvskum men väldigt, väldigt bra. 
 
Började egentligen se på den igår, men med tanke på att Niklas ska upp tidigt på morgonen stängde vi ner en timme in och tänkte fortsätta idag. Han somnade efter tio minuter så jag såg klart på den själv. Funkar ju inte att se på den lite i taget sådär.. Haha.
 
Jobbet idag var chill. Slapp stå ute i förbutiken, vilket jag alltid blir lika glad över! Bara ett kort pass i morgon sen är det helg igen. Känns inte helt okej att jag jobbat så pass lite den här månaden. Kommer bli segt som satan när lönen kommer i nästa månad. Speciellt nu när jag sett hur lite jag fick från förra månaden, då jag jobbade lite mer än vad jag hittils gjort i denna. Fy. Men det löser sig. Förhoppningsvis får jag en massa tider i juni och juli. Kan man kanske spara lite pengar där i från sedan. *håller tummarna*

 
Prinsen och jag. Vankas bio för oss på fredag, Gatsby blir det då! Sen lördag blir det middag med hans familj och på söndag ska jag vara duktig och storhandla. Wiho. Ska bli skönt med helg. :)
 
Nu får det vara dags för sängen. Väntar ett kort pass på jobbet i morgon, men vill hinna dra till gymmet innan med! Ett bra tag sedan man var där senast.. Kärlekshandtagen blir inte mindre! God natt. 

<3


Skåne <3

 
Nu är man äntligen nere i Skåne igen! Stackars Niklas som blivit utsatt för nästan hela släkten redan första dagen.. Förhoppningsvis har han inte blivit skadad (mer skadad) för livet! Haha. 
 
Jag är i alla fall väldigt glad och lär bli ännu gladare i morgon då vi först ska grilla och sedan iväg och bowla. Myspysigt värre. Sen på lördag blir det till att kolla på mellankusinens fotbollsmatch. Ska bli riktigt kuligt. Får hoppas han sätter ett mål eller två då! :)
 
Nu är det dags att sova. Väntar shopping i morgon förmiddag. I Trelleborgs gigantiska köpcentrum.. Hehe. Natti natti!
 
 
 
 

It's been such a long time..

Hellu!
 
 
Den sextonde december bär det av till Nya Zeeland igen. Fy fasiken vad nice! Ska bli riktigt ballt. Skönt att ha något att se fram emot när vintern och vinterrusket närmar sig. Åker dit med pappsen och syrran. Åh. 
 
Nu väntar det bara jobb ikväll sen bär det av till Skåne i morgon förmiddag! Woop. Sitta och spela Sims i en timme innan jag behöver göra mig i ordning låter som en bra idé. Pussen.

IPad!

Borde väl egentligen ligga och sova nu. Men fastnade lite för Niklas IPad.. Hehe rolig liten sak! Är lite lost, men hittade i alla fall internet. Klapp på huvudet typ.                         
 
Är ledig i morgon så tänkte passa på att göra en massa småsaker man aldrig tar sig tid med. Som att sola och rensa ur lådorna på rummet. Känner att det inte hade skadat att komma en nyans till bort från likblek. Solade med Britta för någon vecka sedan, men det syns minsann inte längre. 
 
I nästa vecka åker jag ner till Skåne med mamsen, syrran och Niklas. Trodde jag skulle få en lugn helg där nere med bara pojkvännen min, men det visade sig att mutti och Josse skulle med också. Alltså får jag dela med mig av mormor och morfars omsorger. Lite jobbigt, men förhoppningsvis överlever jag ändå! 
 
Har inget vettigt att skriva. Bara roligt att knappa på IPaden. Haha, som värsta treåringen. Fast tror visserligen att dagens treåringar har ganska mycket mer koll på paden än vad jag har. Känns som om man är född på stenåldern eller något! Ajaj.
 
Den håller på och autocorrecta mig hela tiden, så är det något ord som inte passar in i en mening har jag missat att korrigera det korrigerade! 
 
Nä. Nu kallar kudden. Sweet dreams. 

RSS 2.0