Bortskämd!

Jag ligger i sängen och läser min bok medan min pojkvän städar i lägenheten. Visst att jag bjöd på mat, men det är ingenting jämfört med att dammsuga, dammtorka OCH renskrubba golven. Vilket han han sysslar med. När golvet i köket torkat får jag gå och ta disken. Lite ångest får man ju när han är så snäll.
 
Får ta reda på vad hans älsklingsrätt är (förutom lasagne) och försöka laga till det riktigt bra. It's a start i alla fall. 
 
 
Söt är han med. // Glad_tjej_91
 

Glad!

Hallihallå.
 
Ska dra till jobbet om inte allt för lång tid.. LIte sådär halvpepp på det. Stängning idag, i morgon och på torsdag. Det behövs med tanke å att jag inte jobbat allt för mycket den här månaden, men det är tråkigt ändå..
 
Trodde jag skulle få sova ensam de här tre dagarna, men Niklas kommer över ikväll så nu känns det inte lika segt längre!
 
Till helgen blir det en massa skoj. Iron Man 3 på fredagen, fira att Patrik blir 23 på lördagen och söndagen lär också bli rolig när vi kommer på vad vi ska hitta på! :) Kommer i alla fall bli skönt att vara ledig helgen. 
 
Nä, nu måste jag göra mig i ordning om jag inte ska bli sen till jobbet. 
 
 

Ärlighet?

Är riktigt trött idag så det blir ett kort inägg.
 
Känner mig jäkligt sviken och framförallt väldigt naiv. Varningsklockor har ringt ett bra tag, men ändå väljer man att försöka tro det bästa om någon. Litar på att de är ärliga mot en, på samma sätt som man är det mot dem. Men nej. Grundlurad.
 
Fy fan. Är arg och ledsen över att någon kan bete sig på ett sådant sjukt respektlöst sätt. Att personen inte förstår att det inte hade varit något problem alls om det inte hade varit en massa lögner inblandade. Ett ärligt svar hade räckt så himla mycket längre. Nu är det försent, jag kan inte lita på dig längre. Vilket är stort. Det krävs mycket för att jag ska tappa tilltron till någon. Grattis. 
 
Nä. Sova nu och ta tag i problemen en annan gång. Natti!

Sjuk eller träningsvärk?

Hallå.
 
Känns som om jag är påväg att åka på en ordentlig influensa, eller något liknande. Känner mig helt för i både kroppen och huvudet. Var visserligen och tränade mage och rygg igår, det känns också av. Kanske bara är jag som är lite gnällig för jag ska ha lingonveckan. Massa skoj samtidigt alltså. Man kan bli bitter för mindre. 
 
Nu har jag i alla fall gjort klart det personliga brevet som skulle med i ansökningarna till yrkeshögskolan. Så det har jag nu skickat iväg. Gick in och kollade med CSN och det är bara att konstatera att jag inte kommer leva loppan under tiden jag studerar! Men sånt är livet. 
 
Nu ska jag strax göra mig i ordning. Väntar jobb om några timmar. Kan inte påstå att jag är överdrivet taggad. Men det är bara jobb idag sen är jag ju ledig fram till nästa onsdag! Hehe.
 
Nä. Upp och äta frukost! Puss.

Jobbigt att vara vuxen.

Hejsan hejsan.
 
Tänkte ha en sådan dag då jag får en massor gjort. Kan inte påstå att det börjat allt för bra. 
 
Sov lite för länge.
 
Har inte varit på gymmet (än).
 
Fastnat totalt i att skriva ett personligt brev (tycker alla redan borde veta att jag är bäst).
 
Har inte ens orkat fixa frukost, så är hungrig som satan.
 
Är i alla fall riktigt gött att vara ledig. Egentligen borde jag jobba mer veckan som kommer. Men är inte alls sugen. Kommer verkligen inte ha mycket pengar i juni. Är jag smart sparar jag lite extra pengar från nästa lön. Det blir nog bra i slutändan. På onsdag (?) kommer mormor och morfar upp. Som jag längtat. Men det är bara att konstatera att tiden går något sinnessjukt fort. Har redan gått två månader sedan vi va nere i Skåne för att fira att mormor blev 70!
 
 
Just ja. Min syster fyllde 20 i lördags. Får mig att känna mig lite gammal. Det är tur man ser ut som en fjortonåring. 
 
 
Nä. Upp och äta frukost, skriva klart brevet och sedan dra till gymmet. Fan va bra!
 

Lite av helgen i bilder!

 
Fredagen startade med gott vin och Gears of War. Kändes extra gött eftersom jag kickade Niklas ass! ;)
 
Lördagen tillbringades här hemma med en massa goa människor. Blev lite TP-spel och lite mer Gears. Väldigt trevligt. Ganska gött med hemmakvällar ibland..
 
 
Sen söndagen blev det först ett kort pass på jobbet. Fick testat en kollegas glasögon och det fick mig att inse att det är dags att besöka optikern på torsdag! Efter jobbet sen stack pappa, Josse och jag till Hereford Beefstouw för att käka Josses födelsedagsmiddag. Mycket mumsigt. Dock verkade inte efterrätterna lika goda så vi åkte vidare till Donken och käkade glass där istället! Sjukt värt. 
Efter det mötte jag upp Niklas i Lerum och vi drog vidare till Madde för ytterligare en chillkväll. Igår blev det också en massa chillande. Alltså en go helg. Har varit riktigt gött att få vara lite ledig i alla fall.  
 
Idag blir det påskmiddag med mamsen och syrran sådär lite i efterskott! Måste skutta in i duschen nu så det inte blir alldeles för sent hem dit. Puss.

RSS 2.0