...

Trött och gnällig tjej ska nu sova. Tagga jobb i morgon och fredag med sen får jag äntligen vara ledig på lördag! 
 
 
Lääängtar till lönen jag får den 25e april. Den kommer bli riktigt go. Blivit en jäkla massa extrapass den här månaden så planerar att chilla med jobbandet i april. Får se hur det går med det. Jobbar jag mycket blir det enklare att spara till Nya Zeeland, men jag vill gärna ha roligt lite INNAN december månad. Haha.
 
Hatar Västtrafik med. Tog mig över en timme att åka från Angered hem idag. Det sög.
 
Dags att nana så jag orkar jobba i morgon med. Natti natti.
 
 

Tigerjakt!

Hellu! 
 
Sitter och laddar för att orka förflytta mig från sängen till duschen.. Går sådär! Är ganska seg fastän att jag äntligen fått sova ut ordentligt. Inte sovit allt för mycket sedan i torsdags natt, tänker inte klaga för jag har haft det bra. Men det kändes i kroppen att den ville vila lite. Så i natt blev det nästan tio timmar sömn. Hur gött som helst. 
 
Nä. Nu måste jag skynda mig. Måste hinna in på systemet innan jag börjar jobbet! Jobbar 12-20 i morgon så hinner inte handla då. Drack ett riktigt gott vin i lördags.Niklas försöker få reda på vad det heter, men i annat fall köper jag ett annat som verkar nice! Det löser sig!
 
PUSS.

Elevator Nobody.

God morgon! (typ)
 
Tack vare min feta tupplur igår kväll hade jag väldigt svårt för att sova i natt. Klockan ringde nio och jag insåg att nä. Idag skippar jag gymmet och sover en timme till! Riktigt värt. Kände mig som en människa igen när jag vaknade andra gången. :)  
 
Får försöka gymma på söndag istället. Om jag orkar vill säga! 
 
Ska dra till jobbet om drygt två timmar och är väl kanske inte jättepepp. Hade gärna stannat hemma idag och hittat på något kuligt.  
 
Har absolut inget vettigt att skriva what so ever så lägger ner verksamheten för nu. Pussen.

Va hände?

Hej!
 
Kom hem från stan vid halv åtta innan. Somnade klockan åtta och vaknade nu för en halvtimme sedan när Britta (<3) kom hem från sin träning! Mysigt att sambon äntligen är hemma från sin Tokyo-resa. :)
 
Känner mig ändå helt färdig i kroppen så ska försöka somna om igen. Klockan ringer nio för att jag ska hinna dra till gymmet innan jobbet i morgon. Kommer inte få tid till det förrän på måndag kväll sen.. 
 
 
Är en massa tråkiga pass kvar innan jag får en go ledighet! 
 
 
Blä. Massa stängningar kvar dessutom. Får försöka trycka in i skallen att det ger mer betalt för att mildra det lite. Just nu är jag bara gnällig. 
 
Nä. Äta en nattmacka sedan sova! Natti.

Forever alone!

Ingen som vill träffa mig idag, på min lediga dag. 
 
 
Funderar på att åka in till stan ändå. Gymmet är avklarat och jag var smart nog att faktiskt ta det lugnt idag. Har tänkt köpa lite spel till X-boxen, men har inte hittat något som riktigt lockar.. Äsch, åka in till stan och köra en snabbrunda med hörlurarna i! Sounds like a plan. 
 
Ha det!
 

Bazinga.

Hej!
 
 
Ungefär såhär glad har jag varit hela dagen idag. Dagen började i och för sig helt okej. Stack till gymmet i morse (eloge till mig) och det gick bra där. Planen var att försöka träna bort den värsta träningvärken i axlarna, men det resulterade bara i mer träningvärk! Haha.
 
Nu är jag i alla fall glad. Ska alldeles strax nana så jag orkar upp och gymma i morgon med! behöver åka in till stan och kolla skor med och då är det lika bra att vara uppe i tid. Måste bara få mina pengar först. Har liksom bara 47 kronor kvar på kontot, vilket man inte får några vettiga skor för! Har visserligen sparat undan ganska mycket pengar den här månaden, men vill inte använda av dem när jag ändå ska få pengar av en kompis..
 
Det ordnar sig. Nu är det dags för mig att sova i vilket fall som helst. Puss och godnatt!
 

Latmaskigare.

Hallå!
 
Blev inget gymmande i morse.. Ajjabajja på mig. Nu måste jag dra till gymmet i morgon innan jobbet för att det inte ska skita sig totalt! Alltså blir det till att lägga sig tidigare i natt.
 
Träningsvärken är faktiskt inte så farlig idag som jag väntade mig. Lite öm i axlar och bicebs, misstänker att benen väntar till i morgon då jag är i förbutiken.. Rent jäkelskap. 
 
Jag började skriva för det va något jag ville berätta.. Kommer dock inte ihåg vad det var! Hmm. Äsch. Återgår till frukosten istället. Va det något intressant kommer det tillbaka senare. 
 
Ha det. 

The Perks of Being a Wallflower.

Precis sett en riktigt bra film. Borde egentligen sovit för flera timmar sedan.. Lätt att vara efterklok!
 
 
Logan Lerman är en väldigt duktig skådespelare. Trodde jag aldrig efter att ha sett Percy Jackson, men blev verkligen positivt överraskad i den här filmen. :)
 
Nä. Nu kallar sängen. Ska liksom upp om sex och en halv timme så jag hinner gymma innan jobbet. Wish me luck! Haha god natt. 
 
 

Latmask.

Hallå!
 
Idag har jag varit på gymmet. Woop. Första gången på drygt sex veckor. Körde ett feting benpass. Gött som satan men kommer att gråta i morgon när jag ska upp ur sängen. Benpass är dock lättast för mig att köra då det är benen jag är mest vältränade i.. Borde köra armar/rygg/mage. Men det är jag dålig på så det är inte lika skoj! Får köra det i morgon eller på onsdag innan jobbet så jag jämnar ut den kommande träningvärken lite. Hehe.
 
Nu ska jag bara trycka i mig lite mat och efter det ska Sara och jag tvätta. Wiho. TVÄTTDAGAR SUGER. Roligt med lediga dagar! 
Är ledig på torsdag den här veckan med men vet inte riktigt vad som händer då. Kanske blir middag och quiz med pappa och syrran, i annat fall är det oplanerat. Kan nog locka med mig Sara på bio om inte middagen blir av. 
 
Usch. Börjar redan känna av träningsvärken i benen. Måste lära mig att inte ta sånna luckor i träningen, blir inte bra då! Haha. Kommer vara super gnällig hla kvällen. Stackars Sara.. 
 
Nä. Äta fixa tvätten och sedan disken. Ledig måndag </3
 

OZ.

 
Goa tjejer. Bilder från i lördags innan vi gick ut! :)
 
Sara och jag hade planer på att tvätta idag. Jag gick ner för att boka tvättid vid halv tio i morse, men när vi sen kom ner vid elva igen fanns det ingen bokning!? Irriterande. Blev en tvättid på måndag istället..
 
Alltså är hela dagen fri fram till bion klockan sex. Inte riktigt bestämt mig för vad jag ska hitta på till dess. borde egentligen gå ut och ta diskberget som finns i köket, vilket inte är lockande alls. KAn ligga och läsa i en timme till innan jag börjar vara vuxen. Hehe.
 
Filmen Sara och jag ska se sen är Oz - the Great and Powerful. Är riktigt förväntansfull då James Franco är med! Gillar honom skarpt. Dessutom verkar filmen bra om man kollar trailern. 
 
Blablabla. Kör en uppdatering ikväll efter jag sett filmen. Har inget mer att komma med just nu.. Puss.

Hard Work Work..

 
Verkar som om man ska jobba dubbelt upp resten av månaden.. 

Call Me Maybe?

 
Haft en bra helg. Riktigt rolig utgång i lördags även om det blev lite många shottar kanske,, Söndagen var inte lika rolig. Åtta timmar på jobbet kändes som en hel evighet!
 
Eftersom min sambo är lite äcklig åkte hon iväg till Tokyo i morse.. Lämnar alltså mig och Sara ensamma i lägenheten i tolv dagar! Får se hur det ser ut när hon kommer hem igen. Hehe.
 
Ska nog bädda ner mig i soffan bredvid Sara och läsa lite. Äta lite först kanske! PUSSEN

Natti natti!


Snurrig.

 But me myself I got nothing to prove
 
 
Tjululu..
 
Sitter och kollar youtube-klipp i brist på annat att göra. Ska dra till Ellie lite senare. Käka middag och snacka en massa skit! Go måndag. Längesedan jag och Ellie hade ensamtid tillsammans så vi har massor med saker att prata ikapp. Hehe.
 
Är ledig i morgon med, sen väntar det en stängning på jobbet på onsdag, som jag inte alls är sugen på. Men är sedan ledig torsdag med innan det blir jobb fredag-måndag. 
 
Blä. Nog dags att göra sig i ordning så man inte ser ut som ett troll när man träffar Ellie sen! 
 
Hej så länge!

Schleten.

Hej.
 
 
Det där med att ta hand om sig när man är sjuk har jag aldrig varit mycket för alltså. Vilket nu har resulterat i att förkylningen (som var på väg bort) nu har blommat ut igen. Varvar gäspningar med hosta, nysningar och lite snörvel. Sjukt läckert! 
 
Har i alla fall haft en riktigt rolig helg. Höll till och med min budget! Inte illa. Längesedan jag hade en sådan "billig" dubbelhelg. Största nackdelen med att gå ut två dagar i rad är att fötterna tar så mycket stryk. Har blåsor på lilltårna som är större än tårna i sig,, Känns det som i alla fall. Haha.
 
Aja. Kommer bli en slappedag idag om inte någon vill gå på bio, verkar dock inte vara någon som nappar! 
 
Nä. Lägga mig och läsa Harry Potter till mina sambos kommer hem så vi kan starta Game of Thrones-maratonet! 
 
 
 
You've built your wall so high
That no one could climb it
But i'm gonna try


I'm Still Alive but I'm Barely Breathing!

Rubriken säger väl allt. 
 
Hade en riktigt trevlig utgång igår med tjejgänget. Mår som man förtjänar idag dock. Känns som om jag blivit överkörd av något stort.. 
 
 
 
Gjorde mig årets fetaste hamburgare innan. Min kropp blev glad. 
 
Nä. Nu ska jag hoppa in i duschen så att jag slipper stressa senare!
 
PUSS.

RSS 2.0