Jobb.

Hallå hallå!
 
Sitter fraför TVn och kollar på Crank - high voltage. Sjukt speciell film.. Niklas sitter och blir stressad! Haha. 
 
Har fått min nya dator med och är nöjd. Lite bitter fortfarande över att jag var tvungen att köpa en ny, men roligt med en rikigt bra dator. ^^
 
 
 
Jobbat ett kort pass idag och det kändes helt okej. Kommer nog bli segt sen att jobba varannan helg när pluget kommit igång på riktigt, men behövs om jag ska ha några pengar alls att röra mig med! Inte skoj att inte kunna hitta på något. :(
 
Nä. måste snart hoppa i kojs. Klockan ringer kvart i fem i morgon bitti. Skoj att jobba öppningen... 
 
Natti!
 

Mer Bilder!!!

 

Mer Bilder!

 

Bilder :)

Massa blandade bilder i ingen ordning alls!
 
 

Sur.

Hej!
 
Är lite grinig idag.. I fredags (på väg till introgrejen för offentlig förvaltning) fick jag reda på att jag kom in på mitt förstahandsval. (Jippie)
 
Nu är det bara tusen saker jag måste göra om och göra rätt. Bara för att jag för en gångs skull var ute i god tid med planering och skit. 
 
  • Jag måste sälja av de två böcker jag skaffade mig för Offentlig förvaltning.
  • Jag måste ändra allt med CSN och vet inte hur lite pengar jag får fram till det är fixat.
  • Jag måste avregistrera mig från GU.
  • Jag måste köpa en NY dator för den lilla gulliga jag köpte mig är inte tillräckligt bra för de program som behövs i VVS-ingenjörsutbildningen. 
 
 
Men det löser sig. Är bara lite gnällig just nu för att jag är trött och hungrig.  
Eller så är jag gnällig för det är sådan jag är. Har inte bestämt mig än!
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Nu till något mycket trevligare! Mostern gifte sig i helgen nere i Skåne och det var riktigt fint. Jag har tagit massvis med bilder. Tur att jag är ledig i en vecka till så jag hinner redigera dem lite och skicka in dem för framkallning. :)
 
Var i alla fall en riktigt fin cermoni och brudparet var hur guliga som helst. God mat, bra musik och lite roligheter där i mellan och det blev en riktigt lyckad kväll! 
 
Nä. Dags för mig att ta tag i baletten. Börjar med MAT! Ha det :)
 

RSS 2.0