Jaha!

Hej igen!

David dissar mig för annat så har en ledig förmiddag på lördag och ingen att fika med! Någons om känner sig manad? (a)

Annars får jag sitta själv hemma och trycka i mig muffins, vilket inte känns lika coolt som att faktiskt träffa någon i stan att tjocka sig med! :(

Hör av dig om du är lika tjock som jag!!

Början av ingenting!

Hej. :)

Har haft en riktigt soft dag idag. Blev ett superkort pass på jobbet mellan åtta och tolv i morse. Efter det stack jag in till stan och lämnade tillbaka en klänning jag verkligen inte behövde.. Köpte istället lite tröjor och leggins som jag inte behöver.. Ni märker skillnaden va?! Är stolt över mig själv. Höll sex plagg i handen som jag verkligen ville ha, men köpte bara tre av dem.

Fyndade en najs vårjacka med för bara 150 spänn. Sjukt nöjd för har kollat in den tidigare men inte tyckt det varit värt det. Dessutom har jag träffat en massa trevliga människor idag, inga jag känner utan bara allmänt snälla människor. Alltid lika roligt!

Något som inte kommer bli lika soft som den här dagen är min helg.. Jobbar stängning fredag-söndag och är alltså inte hemma förrän vid kvart över elva alla dagarna. Inte superskoj. MEN, har jag tur får jag i alla fall sällskap på lördag kväll. Annars hade risken att bli deprmerad varit väldigt stor. Blir nog en fika i stan på lördag förmiddag innan jobbet med, om de inte ber mig jobba tidigare. Men det hoppas jag inte, var ett bra tag sedan jag träffade David och att fika är aldrig fel!

Okej, om allt blir som det ska kanske helgen inte blir helt hopplös ändå. Har jag riktigt tur är folk för trötta för att komma och handla på kvällarna så det blir lugnt och skönt på jobbet.. En kan drömma!

Syndade lite idag dock.. Drack en energidricka fastän att det inte är helg. Men var i desperat behov av en, tog mig en tupplur (idag också) men var ändå stört trött när jag vaknade igen. För tillfället är jag riktigt pigg men det kan ändras snabbt. Börjar inte förrän tre i morgon, alltså behöver jag inte stressa i säng i natt utan kan kolla på en film eller två! Awesome.

Ska nog starta den första strax.. Ska bara orka resa mig ur sängen! Puss.


- HATAR att vänta.

That's me in the corner.

Hej!

Inte skrivit på några dagar, har helt enkelt inte orkat. Har inte hänt allt för mycket roligt att skriva om för den delen heller..

Men idag har jag varit i stan med Madde. Riktigt mysigt att gå omkring i affärer (läs att bränna pengar) och att bara snacka lite. Fick med mig en supermysig kofta hem, samt lite annat. Lyckades spendera lite mer än planerat, vilket var dumt. Min lön var allt annat än rolig och jag skulle verkligen behöva vara lite ekonomisk.. Menmen. Det ordnar sig. Tror nästa lön blir helt okej, känns som om jag jobbat hela tiden den här månaden.. Och det är fem arbetsdagar kvar innan månaden är slut! Så jag längtar till nästa lön.. Känns sådär med tanke på att det var löning idag.

Aja, ska väl försöka fixa fram lite mat eller något. Varken mamma eller Josse är hemma så är inte jättesugen på att ställa mig och laga mat. Funderar på att käka lite choklad bara, fungerade bra som frukost! Haha nä men usch, får NÄSTAN ångest när jag tänker på hur jag lever just nu. Oambitös är bara förnamnet.

Det avgör det. Ingen choklad. Ut och kolla runt i köket och se vad man lyckas hitta på. Puss så länge!


- Jag är en trasig bil..

Myspys dag!

Hej!

Sa snart gå och nana, men tänkte lägga upp två bilder först!

Dagen har varit sjukt mysig, först med Emelie på förmiddagen, sedan med Emelie och Britta på eftermiddagen/början av kvällen och nu med Britta resten av kvällen! i har tryckt i oss Pizza och glass och jag kommer behöva träna i flera månader för att förbränna alla dessa kalorier! (Vilket jag i och för sig inte kommer att göra, haha)..

Riktigt härligt med en ledig dag och är verkligen inte sugen på att jobba onsdag-lördag.. Men men, det ger ju pengar! Som jag alltid är i STORT behov av.

Aja, här är bilderna på maten och på glassen! Se och avundas min dag. :)


God natt från Britta och mig! <3

Trötter.

Hellu.

Är egentligen för trött för att blogga, men gör det ändå!

Ber om ursäkt ifall det blir konstiga stavningar eller konstiga meningar. Har fått så dålig syn på sisitone att texten på skärmen är helt suddig och orkar inte zooma in..

Ganska illa jag vet, måste skaffa glasögon eller linser, men jag är (som ni redan vet) LAAAAT. :)

Sitter just nu och äter kycklingsallad och spelar facebookspel.. Hur kul som helst, eller inte. Ska nog lägga mig hyffsat snart så jag är pigg och glad till min och Emelies fika i morgon! :D

Aja, pallar inte skriva mer. Kommer kanske en update i morgon förmiddag.. Puss!

Från mobilen.

Hej! Nu leker livet för fullt hemma hos Emelie! Ska väl sova snart så man orkar med jobbet i morgon! Aja. Blogga på mobilen är drygt så det här får vara nog för idag.. PUSS!

Ny fääärg!


Har färgat håret.. Dock lyckas jag inte få med den riktiga färgen på bild! För det är mycket rödare än såhär i verkligheten. Eller ah, lite mer rött. Men det mattas säkert ut snart, hårfärg brukar inte sitta i mitt hår så länge. (På gott och ont). Jag blev nöjd i alla fall. Även om det kanske inte ser ut så på bilden. Tycker inte om att vara med på bild, speciellt när det inte blir bra bilder! Haha.

Aja, ska snart sova så jag orkar jobb och bio i morgon! Puss.

Gör om och göra rätt.

Hej!

Den här dagen har varit så usel så jag tänker inte ens skriva om den. Tänker bara säga att jag numer inte ska dricka läsk och redbull på vardagar. Vilket är en stor sak för mig..

I morgon blir det ett kort pass på jobbet och sedan blir det bio med världens bästa Britta! Kanske blir middag och så också, får se hur mycket vi pallar med. Mysigt kommer det i alla fall bli.

Men ska ägna kvällen åt att inte äta onyttigt och åt att kolla på serier! Ha det.

Bakåtflipp.

Sluta ta allting så jäääkla seriöööst! Ta ut pinnen du har uppstoppad där bak och lééé lite. Inte så svårt eller? Och om du verkligen vill ha kvar pinnen där bak, sluta störa andra med ditt uptighta humör! Relax! Puss :)


(observera min väldigt passande rubrik)..

Up , up and away.

Hej!

Tror glädjeruset håller i än. Går lite upp och ner men det finns där!

Blev fika med Emelie i morse sen blev det jobba mellan 16-22.15 vilket var ganska gött. Synd bara att vi var en man kort och hade köer som hade kunnat ringla sig runt jorden tre varv.. Precis sådant som får en att koppla av när man sitter i kassan. Tur i alla fall att det blev lugnare efter åtta, annars hade min kropp inte orkat. Är sjukt spänd i mina axlar och mina handleder är kaputt. :(

Menmen, skönt att få jobba idag för behöver verkligen alla pengar jag kan få. Nu är man ledig i morgon och sedan väntar jobb fredag-söndag! Rolig helg på G.. NOT!

Har inte allt för mycket planerat, men hade gärna gått på bio eller något på lördag! Så är du sugen, hör av dig! Puss :)

Efter regn kommer mer regn!

Hallå.

Lyckoruset är lite mer dämpat idag, men det är fortfarande kvar.

Har varit ledig och helt galet oambitiös. Har gjort absolut ingenting hela dagen.. Lagade mat till syrran och mig, that's it. Det blev inte ens speciellt bra för vi har typ ingenting hemma! Blir knäpp på det. Har käkat pasta och köttfärssås tre dagar i rad nu.

Blir jag inte inring till jobbet i morgon blir det eventuellt fika i stan sen måste jag till jobbet för att HANDLA. Underbart verkligen.. Måste köpa grönsaker för det har vi absolut ingenting av hemma, tragiskt nog.

Ska försöka städa på mitt rum så att jag kan somna senare utan allt för dåligt samvete! Haha. Annars får jag vara vaken hela natten eller något.

Puss!

Efter regn kommer solsken!

Hej!

Trots min halvbra start på denna dag är jag nu väldigt glad. Av ingen speciell anledning egentligen, vilket gör att det hela känns så mycket bättre! Fler lyckorus bara sådär tack.

Ska snart gå och lägga mig, har inte allt för mycket ork för att skriva ett inlägg med. Ville bara dela med mig av min glädje för som det är nu räcker den till många utan att jag blir lidande av det!!

I morgon och fram till på torsdag är jag ledig vilken är okej, har sagt att jag kan jobba på onsdag om det skulle behövas så får hålla tummarna för att de ringer in mig. Lyckas på något vis alltid bränna mer pengar än vad jag borde..

Nä. Nu får det vara nog för idag. Sjukt kissinödig så kan inte alls koncentrera mig på det jag skriver. Haha. Ha det! :)

Omelette au Fromage.

Hallå.

Den här dagen har börjat allt annat än bra..

Vaknade en timme innnan jag skulle gå till bussen och jobbet, duschade i över en halvtimme så var tvungen att stressa arslet av mig för att inte missa bussen. Kommer upp till jobbet i god tid byter om och ska stämpla in. Då står det att jag ska jobba mellan 16-22.15. HELVETE. Går in och kollar i min kalender och mycket riktigt ska jag börja först fyra. Jag har kollat fel på veckorna och det är NÄSTA måndag jag börjar halv tolv. Så lite bitter och frustrerad på mig själv passar jag på att handla lite.

Väl hemma stekte jag mig årets godaste omelett, skojar inte, sjuukt god! Till blev det ett glas mjölk med jordgubbar i. Mumma.


Tack vare min goda omelett har jag kommit över det faktum att jag kunde sovit fram till nu istället för att stiga upp klockan tio! Haha.

Menmen. Ska lägga mig och läsa lite nu tror jag.. Var ett tag sedan jag gjorde det sist och orkar inte se på film!
Puss.

Det snurrar i min skalle.

Hej.

Baksmällan börjar släppa och man känner sig nästan som en människa igen. Lovely.

Har haft tur som fått hjälp med att städa köket för det var verkligen KAOS där inne.. Lite ångest när man gick in där i morse och skulle dricka lite vatten..

Men nu ser det i alla fall städat ut, och inte så mycket tack vare mig. Två andra personer som får ta åt sig äran för det. :)

Kvällen igår blev sjukt rolig! Även om det inte blev till att festa till sju på morgonen så hade jag grymt skoj och drack precis lagom med alkohol! Alltid najs när det inte blir för mycket. Sen att jag ändå är bakis som tusan är en annan femma. Är inte rättvist att vissa kan dricka till de spyr utan någon baksmälla när jag får det av typ tre cider!

Men nu ska jag spela TP med Britta! Haaa det.

Bättre sent än aldrig...

NU ska jag sova.

Har suttit och fört över bilder och filmer från den bärbara datorn till min externa hårddisk.. Tog lite längre tid än planerat, men shit vad skönt att ha det klart. Är många bilder där jag inte vill bli av med! Fått mig några goa skratt när jag kollat igenom alla mappar och bilder med.

Men ögonen svider lite och ryggen värker något så in i helskotta. Alltså. Nattinatti!

Ojdå.

Hej!


Jag har ingen aning om hur jag gjorde hej:et.. Borde nog studera min blogg lite bättre!

Råkade slumra till ett tag och är nu nyvaken. Kommer få svårt att somna om, även om kroppen skriker efter vila! Varjde del av min kropp känns som om den är gjort av bly eller något. Speciellt fötterna, mina stackars fötter!

Michal lämnade återbud så i morgon bär det av till stan ensam. Kommer förmodligen gå ganska snabbt och sen blir det hem och ta det lugnt.. Vila upp sig inför lördag typ! Kanske köper med mig sushi hem så jag slipper laga mat. Åh, ah det kommer jag nog göra, blev sugen på sushi bara jag tänkte på det!

Var och klippte mig idag efter jobbet med! Är enligt mina mått numera korthårig. Men det känns bra och det går att borsta håret utan att få tårar i ögonen. Haha. Nä, men kapade typ 10 centimeter så håret känns mycket bättre nu. Kommer nog färga det mörkbrunt i morgon eller på lördag med så får det bli höstlooken detta året.

Menmen. Får väl försöka lägga mig och sova eller något. Eller starta en bra film och äta lite mer chips? Får se om jag orkar gå ut i köket bara..

Pussen!


Sooova!

Hej.

Blir bara en kort uppdatering nu för behöver verkligen sova.

I morgon blir det sjunde arbetsdagen i rad och det börjar kännas nu. Är väldigt öm i axlar och rygg och skulle kunna döda för en riktigt bra massage! Min kropp knarrar och har sig så fort jag rör mig, är värre än på en gammal tant..

MEN, ingenting kan slå ner mitt humör just nu. Inte ens alla de PUCKON som finns här runt om i världen. Och tro mig, det finns många. FÖR snart är det helg och jag är superpeppad på den och allt som den innebär.

  • Jag behöver inte gå till jobbet på TRE dagar.
  • Jag får slösa lite av de pengar jag tjänat. (Nya skor, en ny klänning och en ny frisyr ska jag köpa mig på fredag)
  • Och jag får festa med mina darlings på lördag.

Att söndag sen blir en sjukt seg dag struntar jag i. Kan ligga och sova hela dagen om jag skulle känna för det! Åh vad jag längtar. Tack och lov är det ett kort pass i morgon mellan halv nio och tre.. Funderar på om jag ska klippa mig i morgon, så slipper jag stiga upp så tidigt på fredag.. Hmm..
Ska nämligen träffa Michal då (som fyller 20 idag, grattis till honom!!) och har ingen lust att klippa mig innan vi ska träffas vid lite innan ett. Ska i alla fall bli skoj att träffa honom (läs skönt att han bär mina påsar när jag shoppar)!

Haha nä. Nu ska jag nana. Annars kommer jag aldrig komma upp i tid till i morgon.

Ha det bääst!

Dum som man är!

Hejsan.

Ligger hemma i sängen och pillar lite med datorn (för ovanlighetens skull).

Har haft en okej dag på jobbet idag trots att min morgon var bajs. Vaknade vid nio med årets huvudvärk, znoosade i typ två timmar till men huvudvärken ville inte försvinna. Dock var jag tvungen och stiga upp för skulle till jobbet. Stressade arslet av mig och huvudvärken blev bara värre! Alltså ingen idealisk start på dagen..

Som tur var började det lugnt i kassan och huvudvärken gav såsmåningom med sig. Sen hade jag turen att när jag slutade lite efter åtta så skulle Jonas handla och jag fick skjuts hem! Awesome.

Intressant värre.. Har desvärre ingen annat roligt att skriva om..

Eller JO! Det har jag visst det. På lördag blir det fest och utgång. Najsigt värre. Några tjejor från jobbet (plus några andra) och jag kör middag och förfest hos mig och sedan drar vi ut och dansar. Jag är ledig på fredag så ska ta tillfället i akt och shoppa lite. Har faktiskt inte hunnit göra det än den här månaden! Illa jag vet. Ska försöka hitta något snyggt man kan ha på sig samt ett par bra festskor som fungerar fram till det att snön börjar falla. Om jag sedan också hade lyckats hitta ett par bekväma vinterstövlar hade jag varit en lycklig tjej.

Hade tänk shoppa i morgon, men fick en extra tid på jobbet jag inte kunde tacka nej till.. Måste ju sponsra mitt leverne på något vis!

Aja. Ska starta en film nu och sedan blir det till att nana eller något. Nattinatti! :D


- Frustrerad (Britta, du fattar? :p)

RSS 2.0