Live and let go.

Hallihallå.
 
Borde egentligen hoppa in i duschen och sedan börja göra mig i ordning för jobbet. Men motivationen är inte på topp just nu. Hade gärna stannat hemma idag och kollat igenom första säsongen av Game of Thrones igen.. Säsong tre startar inte förrän tionde april, alltså har jag gott om tid på mig att se om de gamla avsnitten! :)
 
Igår var jag på bio med Sara och såg på Beautiful Creatures. Riktigt mysig film i min smak. Har skrivit det förut, det kommer verkligen inte bli ett billigt bio-år för mig. Så känner du för att gå på bio, hojta till! 
 
 
Va i princip helt tomt i biosalongen, riktigt gött faktiskt. Ska nog fortsätta med att gå på bio på vardagar istället för helgerna. Skönt att kunna bre ut sig! 
 
Jobbar fram till fredag sen är jag ledig lördag-tisdag. Tänker inte tacka ja till någon extra tid då, har fått såpass mycket extratider i mars redan att lönen kommer bli helt okej i april! Det är nice. Schemat i mars är dessutom ganska bra och det finns möjligheter till att ha ett liv igen! Whoop. Det blir nog bra det här!
 
 
 
 
 
- Nu har jag tröttnat på att vilja ha saker jag inte kan få. Dags att släppa saker och bara njuta av det man faktiskt har!

Pissed off. (And pissed on)

Arg idag. Har inte alls gått som jag velat och har haft sådan mensvärk att jag kallsvettats i kassan på jobbet. Inte ultimat alltså. Ganska bra att jag inte tappat humöret någon gång!

Sen kommer jag hem och får ett brev som gör mig ordentligt förbannad. Vill inte skriva vad det handlar om då det kan inverka negativt på min tillvaro. Det är inget allvarligt, men det sabbar mars månad ordentligt. 
 
Nu ska jag försöka sova bort huvudvärken och hoppas på att morgondagen blir bättre. Sämre har jag svårt att tänka mig att det kan bli.
 
Puss och god natt. 

Beneath Your Beautiful.

 
Sitter och kollar igenom en massa bilder (istället för att sova) och hittar en massa skojigheter. Kan lugnt säga att jag saknar sommaren något enormt. Har sagt det förut och kommer säga det tusen gånger till: Jag är ingen vintermänniska. Gillar inte det kalla och blåsiga. Blä.
 
Alltså får jag hoppas på att vi får en fin sommar i år med en massa soliga och varma dagar. Hade varit bra att veta om min och sambon semster blir beviljad eller inte med. Svåt att boka en resa till Barcelona när man inte vet hur man jobbar i sommar.. Men det ordnar sig säkert!
Spelade fotbollscup med jobbet igår. Har värsta träningvärken i benen idag och misstänker att det kommer vara ännu värre i morgon.. Roligt när man går som om man skitit på sig. Hört att det ser sexigt ut?!
 
Aja. Försöka sova låter som en vettig idé. Natti natti!

Sweet dreams.

Tjo.
 
Blev inget jobb i varken måndags eller idag. Febern gick upp och jag mådde inte alls bra i måndags och igår.. Idag har jag tack och lov varit feberfri. Hostan är förjäklig, men det brukar den vara. Blir jobb i morgon i alla fall. Har verkligen inte råd att stanna hemma mer. Lite jobb den här månaden går inte ihop med att vara sjuk tyvärr. 
 
 
Ungefär såhär bitter är man när man är sjuk. Blä. 

Ska göra mig en stor kopp te och bädda ner mig i sängen med fjärde Harry Potter-boken. Sedan försöka förbereda mig för en natt med rethosta. Yay life. 

Nä. Sov gott. 

Sjuk igen.

Hallå.
 
Har egentligen inte allt för mycket att skriva om. Lägger upp lite bilder från den väldigt mysiga helgen nere i Skåne. Helt sjukt att mormor fyllt 70. Tiden går verkligen fort! 

 
Har tyvärr lyckats med att bli sjuk igen. Halsont, hosta, feber och ömmande kropp.. Jätteskoj. Väntar jobb i morgon ändå. Har inte råd att vara sjuk den här månaden eftersom jag jobbat så lite. Men det löser sig, Får försöka vara lite mer ekonomisk när nästa lön kommer. Annars hamnar jag väl snart i Lyxfällan eller något! Haha. Nä, så körd är jag inte. 
 
Blä. Trycka i sig lite tabletter och bädda ner sig i sängen framför lite bra serier hade inte varit fel. Får nog bli planen för resten av den här kvällen! Natti natti. :)

Långledigt.

Hej!

Njuter av att vara ledig. Kommer leva som en fattig student i april månad, men det är en annan historia! Orkar inte riktigt oroa mig för det nu när jag är väldigt glad över att vara ledig. Varit ledig idag och jobbar inte förrän på måndag igen. Göttigt. Har i och för sig tvättat och skurat badrummet, men det behövdes och nu kan jag chilla i morgon istället! Hehe.
 
I morgon blir det även quizkväll och middag med pappa och syrran! Hur nice som helst. Sen på fredag bär det av ner till Skåne så vi kan fira mormors 70års dag på lördagen! En helt underbar vecka för mig altså!. :)
 
 
Nästan sugen på att festa med mina tjejer igen.. Men eftersom jag bränt cirkus 4000 spänn på utgångar sen lönen kom känner jag att det är bäst att stanna hemma. Haft riktigt skoj, Men det är ångest nu i efterhand.. Men aja, shit happens! Kommer i alla fall att lyckas spara 4000 med. Vilket går direkt till Nya Zeeland-kontot! Wiho.
 
Men nu ska jag lägga mig och kolla på Dark Angel en liten stund innan det är läggdags.

RSS 2.0