Shopaholic.

Hej!

Var med Britta i stan och fikade innan idag.. Råkade få med mig ett par skor hem. DOCK ett par skor som jag kommer ha användning av. Jag har liksom inte köpt några direkt bra höstskor, alltså blev dessa perfekta.


Grymt sköna är de med, alltså verkligen ett nödvändigt köp. ;)

Ska snart starta igång Sims, som jag (om möjligt) blivit ännu mer kär i. Med alla tilläggsspelen finns det ju hur många saker som helst man kan hitta på. Underbart helt enkelt. Att det sedan bara är jag och några miljoner tolvåringar som spelar skiter jag blanka fan i! Ha :)

I morgon blir det till att träffa Britta igen och sedan ska hon sova hos mig på kvällen. Naajsigt. Något som är mindre najsigt är att vi båda börjar klockan 06:00 på torsdag. För då är det inventering. Tack och lov slutar vi tolv sen så man kanske inte ska klaga!

Aja. Ha det gött!


Nästan.

Hejsan.

Har precis käkat och är förfärligt mätt (som vanligt) just nu.

Det blir ingen Palmfestival idag för min del, utan mormor och jag väntar till i morgon så vi min moster kan hänga på med. Ikväll blir det istället till att spela kort och trycka i sig camembert och godis! Finns värre saker att hitta på en fredagkväll. :)

Är bara lite avis att typ hälften av alla människor jag känner ska ut både idag och i morgon! Jag har fått lön så jag vill också bränna lite pengar. Men det finns det fler helger till.. Dessutom ska Britta och jag ut på onsdag, tror jag. Vi får se vilken form vi är i.

På söndag blir det hemfärd och jag är hemma vid halv fyra. Skulle behöva någon som hämtade mig för av någon underlig anledning så har jag dubbelt så många saker med mig hem?! Förstår inte hur det gått till..

Kommer bli ganska så skönt att komma hem faktiskt. Har haft det gööörbra här nere i Skåne men jag saknar min älskling och så är jag sugen på att testa mitt nya Simsspel! Haha. Åh, jag tror jag är lite besatt.. Men jag har gott om tid att spela, för jag är ledig fram till på tooorsdaaag! Underbart värre. Dock är det då inventering och jag börjar klockan 6 på morgonen. Det var därför jag och Britta sa vi skulle ut, kan sticka direkt till jobbet när vi är färdiga med att dansa. Perfekt ellerhur? 

Men nu får det vara nock skrivet för dagen. Skriver väl i morgon igen om det häder något roligt. Puss så länge!


- Oh, jealousy.
  


Hello again.

Är fortfarande mätt efter hamburgaren och kräftorna! Fy fan. Vi hade seriöst kräftor till sex personer.. Dessutom var där frukt, kex och ostar med. Men gott var det verkligen. Batteriet på kameran är stendött så kan inte lägga upp några bilder.. Lägger upp dem på söndagkväll eller måndagmorgon.

Ska snart lägga mig i sängen och läsa lite innan det är dags att sova. I morgon blir det fullt upp och har jag tur blir det bra väder med! De säger ju att det ska komma en värmebölja till, så hoppas den hinner hit innan jag ska hem igen.

Har egentligen inget mer att skriva, ville bara lägga upp bilderna men det sket sig ju. Alltså får det vara nog för idag. Natti natti. :)


Hello.

Hajj.

Sitter just nu i mormor och morfars kök och käkar hamburgare! "Blev lätt mat idag" Som mormor uttryckte det, för vi ska ju äta kräftor och annat gott i kväll. :)

Jag gör inte så mycket här nere förutom att äta och ta det lugnt. Riktigt skönt måste jag medge, även om jag säkert lagt på mig ett kilo eller två.

Hittade en görsnygg kjol på H&M igår när mormor och jag var och shoppa. Hittade visserligen en snygg topp också, samt några snygga underkläder, men kjolen var ändå najsigast.



Så vad tycks? Jag är i alla fall supernöjd!

Idag var morfar och jag och handlade det sista för kräftmyset ikväll.. Råkade gå förbi hyllorna med spel på Maxi och i all hast fick jag med mig ett till Simsspel. Helt klart en olycka ellerhur?




Jag har så många Simsspel nu att jag kan roa mig själv ett antal veckor framöver. Härligt. Synd bara att man måste jobba och tjäna pengar samt ha ett socialt liv.. Haha. :)

Nä. Dags att förflytta sig från datorn till uterummet och socialisera sig lite.

Hoppas du har det lika bra som jag!


Wonderland.

Hej!

Bussresan ner till Skåne igår gick ganska så smärtfritt. Var orolig att alla de ungar som åkte med skulle föra en massa oväsen, men de höll sig lugna och jag lyckades till och med sova en stund! :)

Igår blev det ryggbiff och pommes till middag, vilket inte alls var fel. Sedan spelade mormor, morfar och jag Skip-Bo (ett kortspel) i någon timme. Sjukt roligt de första två gångerna då jag vann.. Sen var det väl sådär. Haha, nä det var skoj även om mormor hade äckelpäckeltur!

Jag hoppas på att det blir bra väder i morgon så jag kan ligga och sola lite, eller eventuellt ta mig ett dopp i poolen. Sen ska jag och mormor kolla runt i lite affärer och se om vi hittar något roligt. (a)

Men typ sova eller något nu hade varit gött. Så ha det! :)


Time goes by.

Hej.

I morgon åker jag till Skåne! Klockan elva går bussen.

Idag köpte jag två tilläggsspel till Sims. Får se om jag håller mig vaken helt eller om jag sover någon timme innan jag ska in till stan... Beslut, beslut.

Aja. Jag är i alla fall glad. Vet inte hur länge jag stannar nere i Skåne, riktigt gött att inte känna sig stressad hem eller något. Blir verkligen till att ta det lugnt och bara njuta av tillvaron i drygt en vecka och åååh vad härligt det kommer att vara.

Nu ska jag starta Sims och se om det blidde något mer skoj. Pussen! :)

Står bara still.

Hejsan hoppsan.

Ni fattar inte hur skönt det är att vara ledig. Jäklar vad snabbt man vänjer sig alltså. Men nu är det bara segt jobb i morgon och på söndag sen är jag ledig i nio dagar! Helt otroligt.

Ska ner till Skåne på måndag och vet inte hur länge jag stannar. Förodligen i en vecka, liksom lika bra att passa på och slappna av medan man kan. Hoppas verkligen det blir hyffsat väder med, är trött på regn och rusk nu. Det är faktiskt AUGUSTI och inte fucking oktober eller nåt. Bitter.

David kommer ner senare och kollar film med mig. Har varit så oambitiös hela dagen att det är helt sinnes. Hjälpt mamma och Josse med tvätten sen har jag bara spelat Sims typ.. Aja. Man kan inte vara superwoman varje dag. (A)

Nä. Hoppa in i duschen kanske så man inte känner sig om en död råtta. Puss hej.

Så kan det gå.

Hej!

Haft en grymt bra helg.

I fredags efter jobbet hämtade pappa och Josse upp mig efter jobbet och vi stack och käkade på Texas Longhorn. Sjukt god mat, även om notan slutade på 1050 spänn och mitt kort grät blod så var det verkligen värt det! Sedan mätta som vi var stack vi vidare till Triumf Glass och åt efterrätt. Ska man va tjock ska man ju liksom vara det ordentligt.

Igår var det först ett kort pass på jobb sedan åkte jag hem och sov i någon timme. Verkade som om det skulle bli en sjukt tråkig lördag (igen) men det artade sig riktigt bra. Är fortfarande lite bakis, vilket i och för sig inte är så mysigt. Har sovit i princip hela dagen för har inte pallat vara vaken.. Haha. Fy fan vad illa.

I morgon väntar ett goepass på jobbet mellan tolv och stängning. Inte superpepp, men vad ska man göra? Behöver alla pengar jag kan få just nu. Speciellt med tanke på att jag bränt över en månadslön den här månaden.

Vill helst inte tänka på det för det gör onte i magen då.. Ska i alla fall försöka lägga undan mer än hälften av lönen som kommer snart, får se hur det går med det dock. Har inte råd att ha en till lyxmånad. Menmen shit happens.

Nu ska jag lägga mig och läsa lite, dricka tranbärssaft och äta godis. Natti!

Trött!

Hej.

Ville bara skriva att jag lever. (typ)

Jobbar fortfarande mer än jag brukar och det är riktigt segt just nu. Men sedan när lönen kommer är det gött igen!

Ska snart föna håret och sedan dra till jobbet. Efter jobbet blir det till att åka hem och spela Sims som jag har kärat ner mig i rejält.. (a)

Men aja. Blir en uppdatering i helgen när det faktiskt har hänt något som inte är jobbrelaterat! Pussen.

JAG ÄR FEMINIST.

Hej.

Jag blir så trött på människor som jämnställer feminsim och manshateri. Jag är feminist så det vara skriker om det. Hatar jag män? Nej. Inte mer än jag hatar människor i allmänhet.

Att vara feminist innebär att man anser att män och kvinnor är LIKA värda och ingenting annat. Att det sedan finns somliga kvinnor (och män) som propagerar för helt andra saker och sedan kallar sig feminister gör mig sjukt frustrerad.

Det är väl ganska självklart att kvinnor och män skiljer sig inom vissa områden, men det betyder inte att det ska vara olika förutsättningar för dem. Kvinnor och män ska ha samma skyldigheter och rättigheter, samma lön för samma möda etc. etc.

You get my point.

I alla fall. Nu kan jag gå och lägga mig. Natti natti.

Nu är jag trött. På allt.

Hej.
Ja. Ungefär så positiv är jag just nu och jag tycker inte om det alls. Jag brukar ändå kunna se även det mörkaste med en gnutta optimism men det är svårt för tillfället. Riktigt svårt.
Kan bara hoppas att det ordnar sig. Vet inte ens vad som är det rätta, men det blir som det blir helt enkelt.

The one I know.

Hej.

Har varit hemma i ungefär tjugo minuter och har redan tråkigt.. Varit en riktigt seg dag på jobbet idag. I morgon och på onsdag är det tack och lov kortare dagar. Men fick tidrapporten för julimånad och det fick dagen att kännas mindre motig. Längtar verkligen till lönen nu i augusti. :)

Ska väl snart gå och lägga mig eller något. Har en massa saker jag skulle vilja skriva om, men vågar inte riktigt. Alltså skippar vi det. Kanske kommer upp någon annan gång.


Nä. Natti natti.

RSS 2.0