Same same but different.

Jag måste lära mig att vara tyst. Blä. Just nu för tillfället är det inte lyckorusigt.. Men hoppas det kommer tillbaka inom kort.

Ska snart in till stan med Britta och fixa lite med adressändring och skit. Hoppas det går smidigt!

Sedan senare idag ska jag hem till pappa och äta kräftor, passande såhär i slutet av januari?? Haha, men det är gott så fine by me liksom.

Från och med i morgon väntar sju arbetsdagar innan jag är ledig nästa gång. Är riktigt opepp, men jag behöver pengarna. Tråkigt bara att jag inte kan pilla så mycket med lägenheten som jag hade velat då jag jobbar sent ons-fre.. :(

Men det löser sig. Nu ska jag göra mig färdig för stan! Ha det.

Woop woop.

Hellu!

Är inne i en liten lyckorus-period för tillfället. Allting går väldigt bra just nu och det är så jäkla gött!

Var på Ikea igår och köpte tv-bänk och ett litet vitrinskåp. Jag är helkär i valnötsfärgen.. Det är dessutom en färg som Britta gillar med, helt otroligt att vi har något som vi båda tycker om.. :D

Så nu vet vi typ hur det kommer bli i vardagsrummet och det blir najs. Soffan är också bestämd och nästan betald.. Blir en riktigt stor soffa, men det är skönt. Slipper man sitta på varandra om man har någon som hälsar på.

Har även bestämt mig för att köpa en ny säng, men det gör jag först om några veckor.. Blir en 1.60 säng som jag kan bre ut mig i ordentligt och jag slipper slåss om platsen om någon sover över. :)

Åh, det går bra nu.

Ska alldeles strax skutta in i duschen och sedan bege mig till Emelie och Hanna. Blir till att ta en fika innan Emelie börjar jobbet idag. Ska bli mys att träffa dem igen, segt nu när Emelie inte jobbar samma helg som Britta och jag, för vi ses så sällan numera!! Vilket suger hårt.

Aja, duscha och göra sig i ordning. Kommer ta sin lilla tid för har bläig träningsvärk idag.. Fast det var en rolig träning med jobbet igår, alltså dumt att klaga. Dessutom behöver jag ALL träning jag kan få. Har gått och blivit smygtjock på sistone, det är jag inget stort fan av alltså. Därför får jag skärpa mig lite. Mindre onyttigt och mer träning. Haha, börjar efter fikan idag då förstås.. (a)

Ha det!

Ååhh åka pendeltåg, jag är en loser babe, jag har inget körkort..

Hej!

Blev en halvambitiös dag idag.. Hade egentligen planer på att börja packa lite, då det finns någon tom flyttkartong nere i källaren. Men istället mötte jag upp Britta efter jobbet och vi bestämde oss för att åka in till stan och kolla soffa.. Vilket vi också gjorde, en snabbis efter det vi köpt oss vars två klänningar! Haha. Vi är hopplösa. Men vi kom typ fram till vilken soffa vi vill ha och det är alltid något! Vi ska kolla runt lite mer på söndag efter vi varit på Ikea och se om vi hittar något annat. :)

I morgon blir det det äckelpäckeltidiga passet på jobbet mellan kvart i sju och elva. Sedan bär det av hem för en dusch typ och sedan upp till Angered vid två igen för att möta mamsen och Britta. Handla lite snabbt och sedan hem igen för att fixa det absolut sista med lägenheten innan vi får nycklarna på onsdag! :D

Tror det är dags för mig att försöka sova. Har jag tur håller sig hostan lugn ikväll. Annars kommer jag att vara bitter på alla kunder som vågar visa sig innan jag vaknat på riktigt i morgon bitti!!

Haha, nattinatti..

Halvdöd..

Hej.

Har sovit till och från mellan två i natt och ett i dag. Har hosta igen. Gick hem tidigare från jobbet igår med för då hade jag feber, tack och lov är den borta nu! Fattar inte vad som är fel med mitt immunförsvar?!

Om en vecka är lägenheten äntligen vår. Har inte börjat packa något än, men det gör inget för det är ändå inte speciellt mycket så det går fort när jag väl börjar..

Är ledig i morgon med så hinner säkert ordna lite då i alla fall. Nästan hela helgen är uppbokad men blir säkert tid över ändå. Ska med Mamma och Göran till Ikea på söndag och kolla runt lite. Får se om man hittar något roligt. :)

Nu ska jag fortsätta spela Sims.. Kanske ska äta något först dock.. Hmm!

Aja. Ha det!

Spelkväll.

Hej!

Om en stund kommer ett par kompisar hit och det blir lite tv-spelande.. Får se hur länge jag är vid medvetande dock, var nära att slumra till nyss, därför jag skriver ett inlägg. De skulle vara här vid åtta så misstänker att de kommer om cirka en halvtimme! :)

Längesedan jag spelade tv-spel så lär inte vara allt för grym i början och sedan är jag väl för trött för att kunna vara grym.. Bjuder på det idag!
I morgon blir det ett kort pass på jobbet sedan fotbollsträning mellan 21-23. Dum som jag är tackade jag ja till att jobba mellan sju och två på måndag med, lär inte vara allt för pigg. Men sen är det bara ett gött niotimmarspass på tisdagen innan jag är ledig i två dagar!! Tar igen min sömn då.

På måndag ska Britta och jag skriva på kontraktet för lägenheten med. Har gått sjukt fort nu, får se när man hinner packa! :o

Men det kommer bli bra det här. Är riktigt taggad på att flytta hemifrån, är verkligen dags nu! Och som jag sagt tidigare kan man inte hitta en bättre sambo än Britta.

Nä, gå och sätta på sig myskläder så man är redo för spelkväll på riktigt! Ha det.



- Dumma snö som förstör för mig.

ADHD.

Heeeeeej.

Jag kan inte soooova. Så har trakasserat en massa människor med meddelanden som de får när de vaknar någon gång i framtiden. Får fnatt på mig själv. Spelar ingen roll om jag skulle räkna till tusen får för min hjärna fattar inte att den ska bli trött av det.

För att få tiden att verka mindre hopplös har jag (bortsett från att skicka meddelanden) spelat facebookspel! Wihoo. Eller inte. Tiden verkar mindre hopplös men mitt liv har hoppat från en bro. Det är minsann tur att jag börjar först tre i morgon. Kommer ha sjukt svårt för att stiga upp tidigt på lördag dock, då jag börjar redan halv tio.. Och efter jobbet sedan blir det spelkväll/natt med några kompisar. Tur igen att jag inte börjar förrän tre på söndag! På måndag sen kommer jag att sova som ett litet barn. Hoppas jag! Gör jag inte det kommer jag vara en väldigt bitter människa. Mycket bittrare än vad jag vanligtvis är. Fast kanske inte. För eventuellt har jag och Britta en lägenhet!! Shit alltså. Är de nöjda med papprena Britta och jag lämnade in idag så är lägenheten vår! ÅH VAD JAG VILL HA DEN! Ifall någon hade missat det tidigare.. Jag tror du som läser börjar förstå att min skalle är allt annat än som den ska vara just nu, men det fungerar för mig ändå.

Haha men oj, inlägget är helt åt helvete men det bjuder jag på. Eventuella stavfel tillhör när klockan är två och Cicci har panik för att hon inte kan sova.

Kan berätta (i brist på annat) att jag köpte mig en gööörmysig morgonrock för ett litet tag sedan. Jag ser ut som en ko i den, men det är det värt! Jag inbillar mig själv att jag är en söt ko.

Försökte rita en planlösning på lägenheten, men kommer inte ihåg exakt hur det ser ut så skippar det. Det är i alla fall en fyra med väldigt rymligt kök. Vi ville egentligen bara ha en trea, men med tanke på att det är lika billigt med en fyra gör det oss ingenting. Blir bara mycket enklare att ha folk som övernattar! Vilket vi hoppas på att ha ofta. :)

Suck. Jag får väl försöka lägga mig igen. Nattinatti!



- Tycker inte om att jag tänker på dig hela tiden.

No Matter What!

IDAG BLIR DET EN BRA DAG. SPELAR INGEN ROLL VAD SOM HÄNDER PÅ JOBBET! :D

Ojdå..

Jag skulle sovit för över en timme sedan.. Startade dock Sims vid tolv och helt plötsligt är klockan två?? Vad hände där liksom. Tänkte bara bygga ett litet mysigt hus, men det blev lite större och lite mindre mysigt.. Skoj att använda pengafusket för en gångs skull, brukar köra utan det annars.


Blev sådär.. Har inte ens börjat med inredningen än, men känner att det får bli nattgörat i morgon istället! Tur jobbet börjar först klockan fyra. Så har massor av tid till att sova alla de timmar jag behöver!

Idag blev det fika i stan med Madde! Riktigt roligt att träffa henne igen och prata av sig lite. Blev inte direkt en hälsosam dag, så som tur var hade familjen bestämt sig för att gymma lite idag (kors i taket) och jag var smart nog att haka på. Men träningsvärken jag drog på mig i benen från i söndags kommer att få sällskap av magen i morgon. Fy fan säger jag bara. Är nöjd om jag kan gå upprätt.

Aja, det är beskymmer jag tar tag i när jag vaknat. Nu dags att sova. Natti!

Stel som en pinne..

Hellu.

Ligger i sängen och försöker att röra mig så lite som möjligt.. Tränade fotboll med jobbet igår och träningsvärken är inte rolig nu. Riktigt seg och öm i benen. Hjälpte inte att stretcha och hålla igång på jobbet hela dagen idag, inte konstigt då jag är ungefär lika vältränad som en död råtta. Skönt att träna i vilket fall som helst, så är redan sugen på nästa träning.

I morgon är enda lediga dagen den här veckan. Känns helt okej med tanke på att det inte var allt för mycket jobb förra veckan. I morgon blir det att åka in till stan och fika med Madde (<3) och snacka om allt som hänt under de 100 år sedan vi sågs sist! Kommer bli mys.

Har egentligen ingenting att skriva om, som vanligt. Är bara väldigt rastlös. Ska försöka gå och lägga mig innan tolv idag, då det blev lite sent igår natt. Britta nanade här efter vi tränat och vi såg på Immortals. Alltid lika roligt att se på film med en massa snygg män i.

Nä. Nu orkar jag inte ens skriva om tråkiga saker längre. Hämta lite fruktsallad och sedan göra sig i ordning för sängen! Natti. :)

I'm lucky, I know.

Hejsan.

Varit vaken i en massa timmar nu. Jobbet i morse gick snabbt och jag fick skjuts så slapp gå hemifrån klockan sex.. Finns några fördelar med att jobba det där konstiga passet. Jag kommer upp i tid och vid elva tiden när jag slutar kan jag hitta på precis vad jag känner för!

Idag har jag städat.. Inte det jag vill göra kanske, men det behövdes verkligen. Nu är det bara disken ute i köket kvar sen anser jag mig färdig för idag. Är i och för sig ganska mycket disk som väntar, så får väl se när man blir klar! Efter blir det i alla fall till att belöna sig själv med film och lite gott. Inte allt för mycket av det goda dock, ska ju träna både söndag och måndag och då är det ingen idé att trycka i sig en massa nu som bara gör det hela väldigt mycket jobbigare.

Och träna behöver jag. Blir bara tjockare och tjockare. Ska jag vilja visa mig i bikini till sommaren får jag ta och skärpa till mig lite. Har förresten bokat resa till Turkiet med några tjejkompisar. Vi åker i september och stannar i en vecka, inte helt fel om man säger som så.

Nä. Ska jag bli klar idag är det väl bäst att jag sätter fart. Byebye.

Värk!

Hejhej.

Är lite irriterad just nu för min nacke och min rygg värker.. Blir till att värma vetekudden och ligga och mysa med den i natt.

Det är handboll på TV och mamma sitter och hetsar upp sig. Funderar på att joina henne i brist på annat att hitta på. Handboll är ju faktiskt ganska roligt att kolla på, i alla fall när Sverige spelar bra! :)

Är än så länge ledig i morgon, men hoppas innerligt att de ringer in mig på ett morgon eller dagspass. Blir drygt med ett kvällspass då jag börjar äckelpäckeltidigt på fredag. Dessutom har jag planer i morgon kväll. Men blir jag inte inringd ska jag ändå till jobbet för mamma vill ha sällskap och bärhjälp när hon handlar. Vilket inte gör mig någonting då jag inte direkt har något liv. Så länge hon betalar är jag nöjd! Blir ungsbakad falukorv med potatismos i morgon, supergott. Sen skulle vi behöva handla hem lite småsaker med så man slipper ångest varje gång man ska laga mat. Lite planer i morgon alltså.

Allt jag skulle hunnit med idag blev inte av, alltså får jag väl försöka mig på att göra lite i morgon med. Typ städa rummet. Idag hann jag dock med en fika med Michal, vilket alltid är lika mysigt! Snackade massa gymnasieminnen och var allmänt nostalgiska. Jag passade på att trycka i mig en fet brownie med.. Mums. Dessutom lovade han mig att vi skulle bli träningspartners om jag och Britta fick lägenheten i stan. Vilket han kommer få hålla. Jag vill kunna fortsätta äta brownies utan skuldkänslor. Har liksom insett att min ämnesomsätning kan sluta fungera vilken dag som helst och jag skulle bli smällfet på mindre än en månad!!
Och så kan vi inte ha det.

Satt och funderade på vad jag vill plugga i höst eller till nästa vår och har absolut ingen aning. Gör mig visserligen inte jättemycket. Men HT 2015 slutar mitt högskoleprovsresultat att gälla och jag tror jag är för oambitiös för att göra provet en gång till.. Alltså måste jag i alla fall tagit mig i kragen innan dess! Men det löser sig. Nödlösningen är att jag hoppar på någon yrkesutbildning och sedan omskolar mig när jag är äldre. Känner att man inte ska stressa med vad man vill bli. Jag lever säkert till jag är hundra bast, vilket ger mig en massa tid att syssla med allt jag känner för! :D

Aja, ska joina mamma ute i soffan nu. Ha det!

Break a Leg!

God kväll.

Ska snart gå och lägga mig, ska försöka att stiga upp tidigt i morgon och på torsdag så att fredagen inte blir en brutal historia.. Klockan 06:45 ska jag stämpla in på jobbet. Är man ens människa vid den tiden på dygnet? Jag är det i alla fall inte. Förra veckan när vi inventerade var jag inte människa förrän vi slutade vid elva tiden. Får se om jag lyckats bli mig själv vid den tiden på fredag!

På fredag har eventuellt Britta och jag fått svar på om lägenheten blir vår eller inte.. Är lite nervös faktiskt. Är den vår blir det inflyttning första februari, vilket är snaart. Väldigt snart. :)

Har egentilgen ganska mycket jag vill skriva, men tänker inte göra det. Vissa saker ska inte vara offentliga. Så enkelt är det.. Alltså är det lika bra att jag gör mig i ordning för sängen. Är en dag i morgon med och jag har massor av saker jag vill ha gjorda. Bra med lite extra energi då.

Nattinatti!



- Väntan.

Happiness has a violent roar.

Hejsan hoppsan.

Nu har jag tagit igen all den sömn som fattades mig. Känns fint.

Ligger fortfarande kvar i sängen och har inga direkta planer på att lämna den idag. Har hört att det snöar ute, ingenting jag velat bekräfta med att kolla ut så jag tror folk ljuger. Genom att inte veta kan jag låtsas att solen skiner och fåglarna kvittrar! Mycket bättre..

Måste eventuellt bege mig ut till köket hyffsat snart för jag är hugrig, det enda jag har på mitt rum är choklad och kakor. Är av någon konstig anledning inte sugen på det just för tillfället. Hade varit gott med en omelett.. Aja, får väl se när jag orkar möta verkligheten utanför mitt rum!

Har lite saker jag skulle behöva ta itu med, men är inte direkt lockad. Antingen blir det jättebra eller så blir det helt värdelöst. Läsa tankar hade varit ganska najs ibland. Fast kanske inte, ingen spänning i tillvaron! Eller något. Jag får helt enkelt tro att det löser sig till det bästa. :)

Hade egentligen planer på att vara social idag, men bangar det. Får bli en slappedag istället. Jobb i morgon och på fredag den här veckan.. Hoppas verkligen de ringer in mig både på onsdag och torsdag med. Svårt att tjäna pengar om man inte jobbar! Något som jag är i stort behov av nu. Eller ah, är väl alltid i stort behov av det.

Skulle behöva plocka undan på mitt rum, ser verkligen ut som fan. En renbäddning och en dammsugning hade inte skadat heller.. Får se om jag orkar ta tag i det senare efter jag orkat fixa något att käka. Åh jag är så lat att det nästan är pinsamt!

Wellwell. Ha det! :)

Burning room.

Åh, jag får snart panik.

Jag kan inte sova. Har sovit dåligt två nätter i rad och att nu inte kunna sova en tredje natt känns inte bra. Dessutom har jag äckligt ont i nacken och i axlarna.. Men tänker försöka vara positiv.

Jag har fått låna min systers Spotify så kan lyssna på massa mysig musik utan en massa reklamavbrott! Verkar som om nästa vecka blir väldigt lugn, vad gäller jobb i alla fall. Både på gott och ont. Ska försöka umgås med så många människor jag kan. Blir lätt att man inte träffar vissa på väldigt länge och det är lite tråkigt.

Ska träffa Michal någon dag och jag hoppas han vill massera mig.. Hade inte skadat just nu! Ska hem till honom för första gången sedan han flyttade. Lite dåligt av mig att jag inte varit där än med tanke på att det var ett braa tag sedan han och hans familj flyttade.. Skärpning.

Sedan vill jag åka ner till Skåne med.. Men det blir nog inte förrän efter det att mormor och morfar varit uppe, så i slutet av februari kanske det blir en långhelg där nere. Det hade jag behövt. :)

FAST om Britta och jag får lägenheten blir det nog inte av.. Då blir det till att lägga all ledig tid på att fixa i ordning och måste försöka spara så mycket pengar det bara går. Har slarvat väldigt mycket med det och har lite småångest för att sparkontot inte innehåller mer. Men det löser sig. I värsta fall får jag söka ett nytt jobb eller ett extrajobb. Jag vill inte bo hemma mer. Inte för att jag inte har det bra, men det är dags att skaffa något eget. Och kan inte be om en bättre sambo än Britta! <3

Suck. Får väl försöka lägga mig igen. Det är verkligen tur att jag inte börjar förrän fyra i morgon. Hade aldrig orkat annars. Nattinatti.


- Orkar inte fråga efter fler svar. Hur svårt är det egentligen?

Stay the hell away from me.

Hejsan.

Trots min inte jättepositiva rubrik är jag glad.. Ska om en halvtimme åka in till stan och möta Britta. Blir först en fika sen ska vi kolla in en lägenhet vi fått ett erbjudande på. Tycker lägenheten ligger lite långt bort, men är den fräsch och både jag och Britta gillar den så väger det upp avståndet.

Dessutom ska jag sluta tänka så mycket, förstör bara en massa då. Alltså inget mer tänkande från min sida. Haha, vi får se hur går!

Min nya TV och mina nya högtalare gör mig lycklig. Får ett töntligt smile varje gång jag går in i mitt rum just nu.

Det blev en liten update bara. Nu måste jag skynda mig om jag ska hinna föna håret innan jag måste springa till bussen! Pussen.


- Dream of ways to throw it all away

Fången.


Kommer inte lämna mitt rum frivilligt framöver..

Små lätta moln.

Jag är glad just nu. Visst, det regnar ute och jag har inte orkat duscha än. Men jag är glad! Allting flyter på som det ska och alla problem verkar obetydliga. Tänk om det jämt var så här?



Nytt år och nya möjligheter! Haha.. Nä, men det kommer bli bra det här. Känns verkligen så i alla fall. Det är alltid något! :)



Om en stund kommer Ellie hit och det blir en chillkväll med typ pizza och lite tjejfilmer. Aldrig fel en regning tisdag! Dessutom kommer min leverans idag, så jag får checka och se om min TV är bra eller helt värdelös! Mammas födelsedagspresent kommer också, men den får hon först när Josse kommer hem senare i veckan.
Tror det är dags att hoppa in i duschen.. Ha det! :)

Omöjligt.

Kommer aldrig kunna somna i natt.


Man är så dum ibland.. Fast det gör inget idag, idag var det värt det.

RSS 2.0