Glorious Morning.

God afton.

Dagen har varit helt otroligt awesome! Nästan hela dagen i alla fall. I morse var jag på Ica Maxi på intervju. Det tog cirka en kvart till de bestämt sig för att anställa mig! Måndag nästa vecka är det alltså som gäller. Första dagen 9-17 kommer bli tuff, men fan vad gött det är att ha jobb!

Fördelen med jobb och pengar är att jag faktiskt kan hitta på något roligt med David eller Ellie eller någon annan som också har pengar.. :)

Just nu sitter jag vid min dator och gör ingenting speciellt.. Bredvid sitter David vid sin och spelar något spel, mys värre även om det inte är något särskillt vi gör!

I morgon blir det fullt upp, som det i och för sig kommer att vara varje dag fram till lördag. I morgon ska det städas på morgonen, sedan bär det av in till stan och till sist blir det middag med släkten för att fira Emelie som fyller år. Händelserik dag som jag verkligen inte tänker klaga på då det är STUDENTEN på onsdag!

Snart blir det till att nana så att både jag och David kommer upp om några timmar. Ciao tills vidare!


You should never say never.

Hej igen.

Jag lyckades med noll saker från det förra inlägget. Har bara suttit vid datorn och chattat och spelat onlinespel. Har inte ens orkat starta en film! Skäms på mig! Eller inte.

Ska alldeles strax gå och lägga mig. Vill inte försova mig i morgon då jag eventuellt har chans till jobb i sommar.. Hade inte suttit helt fel.

Blä. Jag saknar min pojke och hade velat att han var här och roade mig just nu! Får ta igen det en annan dag. Dags att borsta tänderna och sedan nana! Natti natti.

Lät du henne komma närmre?

Hej.

Helgen har gått väldigt fort och jag insåg innan att det här är den sista helgen någonsin då jag fortfarande går på gymnasiet! Känns helt overkligt och jag har fortfarande inte förstått att det snart är över.

David stack hem för en timme sedan ungefär och jag hoppas verkligen han pluggar nu så jag kan träffa honom i morgon!

På tisdag kommer det upp en massa skåningar och det blir middag ute för att fira Emelie som fyller 14! Det ska bli riktigt roligt och jag är glad att de är här när jag tar min student. :)

Om en liten stund ska jag städa klart på mitt rum och efter det tänker jag bädda ner mig i sängen, sätta på en film och äta chips. MUMS! Men men, ciao så länge.



- Jag har försökt att ge dig hela skulden.

Lyckorus.

Hej!

Trots att det har varit en ganska så händelselös lördag mår jag förvånansvärt bra. Vaknade upp hemma hos David vilket säkerligen hade en bidragande effekt och just nu är jag hemkommen från Angered med en massa proviant för kvällen!

Vet inte ifall David kommer hit senare eller om det blir till att se på film själv, oavsett vilket ska jag frossa i chips och dipp!

I morgon blir det till att städa för fullt så att mamma blir nöjd. :)

Orkar inte skriva mer nu, ska bädda ner mig i soffan och bara njuta av att jag snart tar studenten och hålla tummarna för att jag får sällskap senare! :D

Natti natti.

Hatar att inte veta vad du tänker.

Hej.

Precis hemkommen från Saras studentmottagning som var mysig. Blev om möjligt ännu mer pepp på min egen student!

Fick ett samtal från Ica Maxi morse, ska träffa en man där och se om det finns någon chans för mig att jobba där i sommar! Jag vill verkligen ha det jobbet! Kan offra en tå eller två för det. Hade varit något otroligt skönt om jag hade något att göra i sommar.

Nu ska jag hoppa in i duschen och efter det sticker jag eventuellt upp till David. Får se hur det blir, klockan börjar ju faktiskt bli mycket.. Men det löser sig. I annat fall får jag sitta ensam hemma och uggla! Ciao.


- Ibland undrar jag om det du säger verkligen betyder något alls.

Massa kommentarer

HEJ!

Jag är inte helt nykter nu, så om något är helt konstigt i inlägget så är det inte mitt fel!



Kvällen blev i alla fall sjukt lyckad och jag har haft riktigt roligt. Först var det ju balen som gällde. Synd bara att de flesta i min skola är sådana offer att det blev jobbigt. Efter det mötte jag Ellie och några av hennes kompisar på Sticky! Najs najs säger jag bara, sjukt jobbigt att gå med balklänningen bara.. Har nog aldrig haft så många läskiga människor efter mig förut. Men allt blev roligt igen när jag träffade Ellie. Jag hoppas att inte David hade en allt för tråkig kväll. Jag saknade honom! <3

Nu ska jag sova. Ciao! :D

Då var det min tur nu.

Hej!

Om cirka en och en halv timme blir jag David och Elias upp-hämtade av Stefan och det bär av mot Jonas student! Kommer att bli sjukt roligt. Får se hur full han är klockan ett! xD

Senare när man är hemma igen gäller det att göra sig i ordning för balen. Är fortfarande inte riktigt så pepp som de flesta verkar vara, kan bero på att det är lite halvtråkigt väder ute just nu. Jag håller tummar och tår för att det inte ska regna i kväll.

Standing on the line.

Hejsan.

Vaknade för en stund sedan efter att ha sovit sen fem. Jag är något otroligt trött ändå. Förstår inte hur jag ska orka med balen på torsdag!

I morgon är det sju dagar kvar till studenten. Vart fan tog de här tre åren vägen? Hur kan det redan vara dags för studenten när det har känns som om tiden emellanåt stått stilla? Jag klagar inte, verkligen inte. Är överlycklig för att skolan snart är över, orkar verkligen inte med det mer för tillfället. Tanken på två hela månader utan något att tänka på gör mig fullkomligt varm i kroppen (en bedrift må jag säga!).

Jag kommer förmodligen att klaga vissa dagar under sommaren på att jag inte har något att göra och på att jag vill ha ett jobb något extremt mycket! Att sedan, som tidigare nämnt, nästan alla i min omgivning har jobb eller ska resa någonstans gör att jag blir sysslolös alldeles ensam. Vilket suger. MEN, jag är ledig från skolan fram till första augusti då det är Freiburg som gäller.

I morgon har man en lektion och efter det ska man gå på Antons studentmottagning! Kommer nog att bli sjukt roligt och jag tror att man kommer att bli even more pepp på sin egen student!

Just nu varvar jag inläggsskrivandet med att läsa gamla uppsatser och texter jag skrivit under de tre år jag studerat svenska. Blir ganska glad av att se hur mycket jag har förändrats, jag tyckte jag var bra på att skriva när jag slutade nian, nu tre år senare har jag insett att jag var medelmåttig, om ens det. Idag ligger jag över medel och det känns bra. Mina egenskaper har förbättrats och jag inser nu själv när jag har gjort ett stort fel.

Ska snart bädda ner mig i sängen och läsa ut min bok.. Inte mycket kvar av den nu.. Skriver kanske något ambitiöst, eller oambitiöst, senare! Ciao.


Jag och min syster går varandra på nerverna jämt och ständigt, men vi har ganska skoj ändå. <3

Here we go.

Hej!

Dagen har mot förmodan varit riktigt bra! Var i skolan tidigt för att arbeta med samhällsuppgiften med Anna, sen var det tre timmar hål som jag la på att sitta och läsa min bok ute i solen! Mysigt värre. Rekommenderar boken starkt med, Raseri med Stephen King. Väldigt läsvärd.

Sedan bar det av till Göteborgs universitet för att ha slutseminariet i tyska, vilket gick bättre än förväntat.. Jag fick i alla fall inte IG! :)

Jag hade sedan turen att få skjuts upp till skolan igen så att jag slapp komma försent till samhällslektionen och redovisningen som skulle hållas. Fick även reda på att jag fick MVG i den kursen vilket känns skönt trots att det inte var allt för ansträngande.

Slutade halv fem men det var helt okej ändå, har varit pigg idag.. Kan bero på att jag suttit i solen och tagit upp en massa D-vitamin idag! :D


Just nu sitter jag och David och kollar på Roast på Berns, ganska skoj - för det mesta i alla fall. :)

Sen blir det till att sova så att man är pigg till i morgon! Natti natti.

Sjung om studentens lyckliga dagar.

Hej!

Den här dagen har inte varit den bästa. Michal ringde innan och meddelade att vi har slutseminariet i tyska i morgon. Något som jag är sjukt oförberedd på. Bortsett från det har jag en samhällsuppgift som ska vara klar till i morgon. På tisdag är det ett tal i engelskan som jag måste göra väldigt bra ifrån mig på för att inte riskera att få ett G i engelska C. Utöver det är det eventuellt ett till prov i tyska som jag behöver göra, sen är det inget mer som kommer förstöra för mig innan studenten. Är bara otroligt opepp på att plugga för tillfället och hade mycket hellre varit på träningen som jag skippade för att hinna klart med allt. Bajs.

Jag tror jag har järnbrist. Har huvudvärk och är trött hela tiden, öm i kroppen är jag med. Får försöka leta reda på något järnrikt i köket nu.. Sen blir det till att fortsätta plugga. Wiee.

Död.

Nu är jag trött, helt galet slut. Det här inlägget blir kort och koncist. Dags att lägga sig, jag vann över historiauppgiften.. Synd bara att den tyska grammatiken nog kommer få min lärare att börja gråta! Jag är dessutom väldigt opepp på att springa tre kilomenter på idrotten i morgon. Känner redan av träningsvärken efter matchen. FU.

Natti natti :)

Helvete.

Hej!

Blir ett kort inlägg med en massa klagan idag. Har egentligen inte tid att sitta här och blogga.. Men va fan liksom.

Dagen började relativt bra och jag var överlycklig för det varma vädret. Det var "möte" i Aulan för alla treor inför studenten som nu känns närmare än någonsin! Sen var det ett segt hål som jag tillbringade med att skriva ett tal i engelskan som sedan hölls på engelskalektionen. Slutade fem och begav mig direkt mot Lövgärdet för att spela match. På vägen hann jag trycka i mig en munk och en korv. Det fick representera dagens lunch och dagens middag.

Kom till Marieholm, var pepp på att få spela topp för första gången ute på aaaaslänge. Fick reda på att jag skulle börja i mål och sedan byta i halvlek. Fine. Första halvlek förflöt smärtfritt och jag höll nollan. Sen bytte jag om snabbt och fick spela ute i cirka en kvart.. Då målvakten skadade sig och jag tvingades ställa mig igen. Ställningen vid det läget var 3-1 till de andra. Gjorde första räddningen innan jag hunnit få på mig handskarna och det kändes helt okej. Sedan blev det ett litet missförstånd i backlinjen och en läskig boll gick snett, rätt mot mål. Jag lyckades dock rädda även denna boll, stannade den precis innan linjen. SOLKLAR FUCKING RÄDDNING och domaren (som stått stilla i mitten av plan hela matchen) blåser mål åt det andra laget. Trodde helt seriöst att jag skulle gå sönder av ilska. Min nolla förstörd bara sådär. FÖR ATT domaren var för jävla lat för att röra sitt feta jävla arsle och faktiskt ha någorlunda uppsikt om vad som pågick i matchen.

Såå. Nu mår jag bättre. Är fortfarande frustrerad till tusen, har inte tid för det nu dock. Måste skriva klart talet i historia (på tyska) till i morgon bitti så jag inte förstör för Michal. Kanske skriver något mer senare. Beror helt på hur långt jag hunnit med talet.

eni meenie miney mo.

Hej igen.

David har precis kommit ut ur duschen och jag sitter och gör ingenting speciellt alls. Funderar lite på hur jag vill ha håret på balen typ. Finns massa olika alternativ och jag blir bara mer och mer obeslutsam. Lutar åt att fläta luggen på något vis och locka resten av håret och ha det utsläppt, enkelt men fint. :)

Nu ska jag försöka roa David innan han somnar (som igår) och efter det blir det väl till att sova ändå! x)

Seg dag i morgon.. Natti natti!

It's the final Countdown.

Hej!

Idag har jag, än så länge, varit väldigt oengagerad i allt. Kommer förmodligen att fortsätta vara det i minst fem timmar till. Klockan är bara lite över elva och jag har hunnit avverka ett prov och komma hem. Snart ska jag engagera mig i att göra en macka och koka ett ägg. Men inte mer än så.. Kan ju råka slita ut kroppen och det vill jag inte!

Sov inte allt för mycket i natt, låg och funderade på allt och ingenting. Mest kretsade väl tankarna kring studenten och sommaren - kommer den att bli lång och seg eller kommer jag ha världens tur att vinna årets miljonvinst på triss eller något? Ja, dessvärre var det ungefär detta jag tänkte. Jag håller dock tummar och tår för den där miljonvinsten asså! Hade inte suttit fel just nu...

Ikväll ska jag försöka skriva mitt tal i engelska, det som skulle varit klart för ett bra tag sedan. Jag har inga problem med att prata framför människor, jag har bara så jäkla dålig fantasi att det är helt insane. Hade någon skrivit ett arbete åt mig om A Thing of Beauty hade jag inte haft några problem alls. BLÄ!

Jag är rastlös nu och funderar på att engagera mig lite tidigare än planerat.. Får se hur det blir med det. Om exakt två veckor är det i alla fall studenten och det är najs. Ciao!


Snart är det dags för något nytt.

God afton!

Inlägget blir ganska långt.. Kompenserar för att jag inte skrivit allt för mycket på sistone, tar förstås upp en massa intressanta saker i nedanstående text (som alltid)..

Dagen har varit kort. Började skolan 14:20, slutade 14:50. Ovärt värre. Efter det reserverade jag en bok på biblioteket som jag vill läsa igen. Sedan åkte jag hem, var hemma en stund och sen bar det av in till stan igen för att ta lite bilder på David, Ellie och Elias innan deras bal startade. Väldigt många fina människor på en och samma plats.


Bilden längst till vänster på Elias och David finns bara upplagd på min blogg då jag är lite osäker på vad David tycker om den, jag anser att den är supercharmig! Ellie var vacker som tusan och både David och Elias var sjukt stiliga! Fler bilder ligger uppe på min facebook. :)

Att ta kort på dessa härliga människor gjorde mig definitivt lite mer sugen på min egen bal som är nästa vecka. Har inte varit allt för pepp på den innan, men nu börjar det ta sig lite. Bortsett från att det bara är nio dagar till min bal är det bara två veckor till studenten. Då börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Mitt kapitel som arbetslös. Woho.

Nä, nu ska jag inte vara på det viset. Ska bli sjukt roligt att ta studenten och jag ser fram emot att vara arbetssökande, hur dumt det än låter! Kanske blir så när man varit skoltrött från åttan ungefär!

Mitt i allt det här mysiga måste jag ta upp ett väldigt irriterande problem. Mammor (eller pappor) med barn på offentliga platser, typ bussar. Finns det något värre? Värst är när de har orealistiskt stora barnvagnar. Känns som om de skaffar sådana bara för att vara i vägen för andra. Nu är det inte så att jag ogillar*, alla mammor (eller pappor) med barn med sig. Utan jag ogillar de som låter sina barn stå där och skrika som små offer. Har man ett uns av respekt för folket runt omkring sig får man i alla fall försöka få ungen att hålla tyst. Många bara sitter där och pratar vidare med sin väninna till synes helt ovetandes om att ungen suttit eller stått eller vad fan som helst och skrikit i flera minuter. - Visa lite hänsyn till de som finns runt omkring er mammor och pappor.

Det var dagens stör-moment och jag mår redan mycket bättre efter att ha fått skriva av mig lite!

Nu ska jag försöka plugga en snabbis, sen blir det nog till att sova. Natti natti!

*Jag ogillar dem - inte hatar, jag hatar mördare och våldtäktsmän och kan inte direkt jämföra det med mammor och barn!*

då var det snart måndag igen då.

Hellu.

Den här helgen har gått för snabbt för mitt bästa känner jag. Förstår inte hur det redan kan vara söndag..

Har varit en väldigt lugn helg, vilket har varit riktigt skönt. Filmkväll i fredags, dock somnade jag tidigt.. Inte jätteroligt kanske men det var i alla fall mysigt att träffa alla igen!

Bortsett från filmkvällen har jag bara varit med David, mysigt värre! Han kicka mig något brutalt i huvudet igår och jag har en liten bula idag. :( Stackars mig! Tror han skämdes lite i och för sig.. (a)

Lite senare är det fotbollsträning som gäller, blir till att ta det lugnt för min del då jag fortfarande har hosta och har lite ont i halsen.

Blah, nu ska jag fortsätta städa.. Orkade inte riktigt göra det i går så det är bara att ta tag i det nu! Ciao. :)


- Inte bra att fundera på det.

Pepp pepp pepp!

Hej hopp dött lopp.

Jag är pepp på filmkvällen ikväll, kommer att bli naaajs! Saknat alla en massa och tycker det ska bli sjukt mysigt att träffa dem igen! :)

Just nu sitter jag och kollar på medan en skitskraj David sitter och spelar Condemned, ganska roande..

Om en stund ska jag börja laga mat, ungsbakad falukorv med potatismos! :D Om nom nom!

Efter det ska jag städa undan lite så att alla får plats framför tv:n senare. Bla bla bla.. Orkar inte skriva mer nu!

Hurt

Goddag.

Är sugen på att ha filmkväll snart.. Någon annan som är det med? :)

Ensam hemma mestadels av denna helgen skulle jag tro, så om Jonas, Elias, Ellie, Toni, Anton, David, Lennie eller Michal läser det här kan ni ju säga till om ni är sugna på att se på film och bara chilla? :)


Längtar tillbaka till värmen på Rhodos.. Här är det ju bara regn och kyla.

Just nu ligger jag i sängen och har otroligt tråkigt.. Vet att jag borde plugga eller städa eller göra något annat vettigt, men det orkar jag inte.

Har lite träningsvärk efter igår, men har mest ont i magen och bröstkorgen för jag har hostat som en jäveljävel ända sen jag kom hem från Rhodos. Sjukt irriterande och jag blir trött hela tiden. Även om jag somnade tidigt igår (för typ sjunde kvällen i rad) är jag fortfarande trött nu och jag kommer förmodligen att somna tidigt i kväll med.. :(

Nu ska jag sätta mig och spela Age of Empires.. Ciao!


Bara för att den här låten är mys och den här filmen är bra.


- If I could start again, 
A million miles away, 
I would keep myself, 
I would find a way.



Långhelg nu då.

Hej för sista gången idag!

Nu har man återfått värmen efter den katastrofala matchen.. Säger bara att vi förlorade med tvåsiffrigt. Jag stod för en massa av de där.

David står just nu i duschen och jag ska snart fixa något att äta. Har inte blivit allt för mycket av den varan idag. :(

I morgon vet jag inte riktigt vad som händer, kanske in till stan och kollar skor till David eller så träffar man alla och kör en chillkväll. :)

Väldigt skönt med långhelg i alla fall. Borde vara det oftare även om det bara är 20 dagar kvar till studenten nu! Helt galet att allt har gått såpass snabbt som det faktiskt gjort..

Nu ska jag ta fram och fixa lite mackor sen blir det lite mer tv-kollande skulle jag tro och efter det väntar sängen. (Även om David tycker att vi ska dygna, det kommer jag inte att orka någonstans..)

Natti natti.

Cicci - tandläkaren 1-0

Hej igen!

Precis hemkommen och 170 spänn fattigare.. Dock väl spenderade pengar (typ)!

Jag har inga hål (woho) men var tvungen att köpa mini, mini borstar för jag ska komma åt och borsta på alla ställen. Efter det stack jag till ungdomsmottagningen och skaffade p-piller (redan, jag vet) och gick omkring och var allmänt seg i en halvtimme till jag kunde hämta ut dem på apoteket. Under denna halvtimme hittade jag hårinpackning som jag ville ha samt en smink-svamp! Höhö.

Sen traskar man tillbaka till apoteket i ÖSREGNET och hämtar ut pillerna. Man får ett sms av mamma som säger att hon blir sen. Man går till Mc Donalds och köper en hamburgare, får ångest - åker hem. Är hemma.

Mitt liv är underbart ibland. Som grädde på moset i detta underbara väder har jag match om några timmar.. Kommer ju att blir sjukt roligt att spela på en lerig gräsplan med grusskor. Not.

Nu ska jag fixa något att äta, något nyttigt. Hann ju aldrig äta den där jäkla frukosten innan! (För jag fönade håret, årets skämt.. Jag vet). Efter det blir det till att spela Age of Empires en liten stund och eventuellt sova middag.

Hörs ikväll när jag är blöt, arg, kall och trött! Ciao.

Sweet dreams

Hej.

Fy fan vad det ska bli gött med långhelg. Kommer förhoppningsvis träffa en massa människor jag inte sett sen jag kom hem från Rhodos! :)

Har väl egentligen ingenting att uppdatera om.. Slog i tån innan och det gjorde jätteont. Ska om cirka 40 minuter gå till bussen och åka till tandläkaren och få skäll. :(

Fast det kommer jag nog inte att få, har inte haft hål förut och hoppas verkligen inte jag har det idag heller. Borde kanske göra mig i ordning istället för att sitta här och skriva en massa nonsens? Fast nä.

Jag hinner säkert ändå. (a)

Om inte får jag springa (haha) eller be mormor om skjuts.. Det löser sig alltid.

Oh! Jag måste göra frukost kom jag på nu, bloggar senare om jag inte har hål.. Har jag hål kommer jag bädda ner mig i sängen, dricka litervis med cola och tycka synd om mig själv!



- Some of them want to use you
some of them want to get used by you
Some of them want to abuse you
some of them want to be abused.

Less confused

Hellu igen!
Har fortfarande inte pluggat ett jäkla jota och jag ligger nu ännu mer efter i mitt skolarbete. Istället har jag spelat Age of Empires... Väldigt skoj och jag vann, men nu svider det lite med tanke på att jag har historiaprov i morgon samt ett tal i engelskan. 
Jag började skriva det här inlägget klockan halv fem, har nu insett att jag inte har energi eller tålamod för att skriva något mer för stunden. Ciao! :)

Shame on me.

Hej!

Har varit väldigt dålig på att blogga det senaste, har ingen anledning egentligen.. Är väl allmänt seg som man kan bli lite då och då.

Helgen har varit mysig, varit mycket med David. Spelat en massa Age of Empires och kollat lite film och sånt. :)

Idag har jag ingen skola vilket är dumt då jag hade behövt åka dit för att skriva ut en massa papper, nu orkar jag dock inte det utan har bestämt mig för att i stället sitta hemma och plugga historia i ett antal timmar. YAY.

Vet inte vad som händer i kväll eller i veckan, ska träffa Jonas någon dag, vet inte vilken än, men det löser sig alltid!

Nu ska jag gå och äta frukost, känner att magen snart börjar skälla på mig annars.. Skriver nog något senare om jag finner det nödvändigt.


- Head over heels.


A new point of view.

Hej!
Det är en bra dag idag. :)


You're so beautiful.

God morgon.

Fick en mindre panikångest för en halvtimme sen då skärmen på datorn blev helt blå och det kom upp ett meddelande om att Windows hade kraschat! Tack och lov gick den att starta på en gång igen och jag var snabb som fan med att föra över vissa läxor och bilder på ett USB-minne! :)

Om datorn skulle krascha helt nu skulle det i alla fall inte innebära allt för stora skador på mina betyg..

Igår kväll var jag och familjen på handledarkursen för att vi ska kunna börja övningsköra snart.. Vet att jag är väldigt efter då jag faktiskt fyller 19 om lite mer än en månad bara. Börjar känna mig gammal och det suger. Liksom, vart fan tog de här 19 åren vägen? :O Crazy as hell.

Bortsett från att sitta här och halvfilosofera försöker jag få klart mitt engelskaarbete, går väl kanske inte lysande, men känner att jag är alldeles för trött för skiten för att få det att bli bra. Yay.

Ska snart börja göra mig i ordning och sen sticka till skolan. Efter skolan är det match och vi är för få spelare för att det ska kunna sluta väl.

Det är skönt att det redan är torsdag för då innebär det att det är fredag och helg i morgon. Kan inte begripa att Ellie och jag inte ens har varit hemma i en vecka än. Känns som om Rhodos ligger långt tillbaka i tiden, kind of creepy.

Visst ja! Det finns faktiskt några goda nyheter såhär lite på morgontimmarna! Jag kommer att få tillbaka lite mer på skatten än först beräknat, vilket är najs. Dock fick jag inte reda på hur jag skulle gå tillväga före sista deklarationsdagen så nu måste jag vänta till augusti innan jag får alla mina pengar. Blir alltså en väldigt fattig sommar om jag inte lånar pengar av typ mormor eller mamma under tiden. x)

Det löser sig nog alltid, det jag tycker är jobbigast är att eventuellt är jag den enda som inte har något jobb under sommaren medan alla andra är upptagna, blir ensamt då. :(

Förhoppningsvis kan jag då våldsgästa mormor och morfar en stund! Vilket nog inte kommer att vara något problem.

Jaja, dags att äta frukost!


- Yeah, an angel from the sky.

Korkat värre.

Det här inlägget kommer precis som det förra att bli långt och det är för att jag verkligen behöver släppa allting och försöka fokusera på det som gäller för tillfället. Läs inte om du inte orkar med en massa negativ attityd.

Jag har inte ens varit hemma i 24 timmar och jag är nästan gråtfärdig för jag vill härifrån något så otroligt mycket. Bort till solen och värmen och att få slippa alla jävla problem som hopar sig runt benen på en. Fan vad det här suger. Hade jag varit rik hade jag nog snart varit på väg. Men eftersom jag inte har något jobb verkar allt som jag vill göra väldigt avlägset and it's killing me.

En kille sa till mig att jag borde leva i verkligheten i stället för att fastna i en illusion. Han har så jäkla rätt, med det är värdelöst. Hade varit sjukt skönt att vara fast i en fantasivärld ett tag till.

Anledningen till att jag just nu sitter och spyr galla på min tillvaro är för att jag är irriterad på en massa småsaker. Kan bero på att jag har sovit för lite, jag vet inte. Hur som helst kan jag inte sova än ändå. Måste skriva ett tal på fem minuter till i morgon. Undrar om jag orkar dygna eller om jag helt enkelt ska skriva årets sämsta tal på en halvtimme och sen sova bort alla bekymmer?! Saken är den att jag verkligen behöver göra bra ifrån mig på engelskan just nu. Har verkligen inte engagerat mig i den kursen alls och jag som i vanliga fall är helt okej på engelska ligger väl typ på ett g just nu.

Jag orkar bara inte ta tag i allt. Jag vet hur otroligt korkat det är att inte lägga manken till nu när det är 29 fucking dagar kvar till studenten. Förut var jag glad som fan och längtade så in i helvete. Nu är jag likgiltig, nästan så att jag vill att det ska vara längre till dess. Jag har inget jobb den här sommaren, jag har ingenting att göra och det är väldigt påfrestande att veta att jag är i princip maktlös. Jag söker jobb och jag försöker. Men det är så många hinder i vägen jämt och ständigt. Frustrerande.

Jag är lite mindre arg på världen nu. Funderar på att inte publicera det här inlägget alls, men faktum är att om jag inte gör det finns det ingen förklaring till någon om varför jag beter mig som en barnrumpa.

Anyway. Talet var det ja, right. Skriver en annan gång. Ciao!

For it has been.

Hej!

Eftersom att jag egentligen borde plugga just nu kommer här i stället ett lite längre inlägg om Rhodos. :)

Som nämnt i tidigare inlägg har jag och Ellie varit läskigt synkade. Den ena tänkte det som den andre sa, hela tiden. Ganska underhållande. Veckan gick till en början väldigt långsamt, vilket var otroligt skönt. Men när onsdagen blivit passerad gick det alldeles för snabbt till då det var söndag och hemfärd. Torsdag, fredag och lördag blev väldigt sena då jag kom tillbaka till hotellet fem, sex och sju.. Sjukt roligt hade jag i alla fall och jag hade verkligen tur som träffade alla dessa underbara människor, bland annat Jenna. En finsk tjej som jobbar på Rhodos i sommar, galet underbar är hon och alltid glad. Dessutom tror jag att hon känner 70% av hela Rhodos befolkning! Helt galet, alla visste vad hon hette oavsett vart vi gick någonstans. Men det var skoj, ledde till en massa fördelar som typ gratis drinkar!

Jag tror att jag möjligtvis kan ha gått upp ett eller *host* fem *host* kilo den här veckan på grund av all den underbara maten som jag och Ellie åt och alla de drinkar som dracks.. Men det är så galet värt det att det är sjukt. Jag kan lätt tänka mig att bli årets tjockis för att få tillbringa några veckor till på Solens ö.

Vi hade en otrolig tur med vädret och hade soligt och varmt samtliga dagar, vi hade till och med 30 grader och sol vissa dagar. Mycket najs då det inte ens är början på högsäsongen.

Jag kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde vilken dag och nej, det beror inte på att jag var packad som ett as. Men man tänkte inte riktigt på dagarna och tillslut sjönk de samman till en enda lång dag allt som allt, med lite kvällar i mellan.. Jag vet åtminstone att det var i lördags som Ellie, Jenna och jag beställde in en så kallad Fish Ball, ett stort glas (2,5 liter) med strawberry margarita. Dessutom väldigt fint dekorerad med en massa färsk frukt och tomtebloss och allt. Lägger upp lite bilder när jag fått dem av Ellie senare. :)

Sammanfattningsvis kan jag berätta att jag just nu är helt slut och att jag verkligen vill åka tillbaka till Rhodos. Jag är väldigt glad för att jag och Ellie bestämde oss för att åka nu under lågsäsongen för annars hade vi aldrig träffat alla de som vi träffat och vi hade definitivt gått miste om en massa skoj.

Nu ska jag byta ämne.

Mormor och Josse kom precis hem och det var skoj att se hur mycket brunare jag var än min kära syster. Mysigt att mormor är här med, det gör att smällen av att åka hem från Rhodos lindrats lite i alla fall. :)

Det enda som jag har haft otur med, med den här resan är att nu den här veckan har jag galet mycket att göra. Ett prov, två stora inlämningar samt tre mindre, muntligt tal i engelskan och jag måste läsa en massa ur samhällsboken. För att göra det ännu bättre har jag match den här veckan och på onsdag ska vi på den där föreläsningssaken man måste gå på för att få börja övningsköra. Jag är lite stressad för tillfället men har dock inte panik än.

Well well, jag är kär i Rhodos och jag är väldigt okär i den här veckan som börjar idag.

Hemma igen.

God morgon!

Blir bara ett snabbt inlägg nu för att visa att jag lever och för att jag ska klaga lite på hur kallt det är i Sverige..

Veckan var underbar men gick alldeles för fort, blir till att åka tillbaka så fort ekonomin tillåter det!

Nu ska jag försöka sova, har inte gjort det allt för mycket i veckan. :)

Natti nattii.

RSS 2.0