Hej.

Hellu. 
 
Nu har man varit hemma i 13 dagar.. Tiden går galet snabbt alltså! Har varit full rulle nästan varje dag. Försöka umgås med vänner varvat med småfix i lägenheten och en del jobb. Men det känns bra. Niklas har gjort ett kanonjobb med lägenheten under tiden jag var borta. Nu börjar det dessutom se ut som ett hem när allt blivit uppackat och satt på plats! Lite dekorationer till och det kommer bli perfekt. :)
 
Stannade hemma från jobbet igår på grund av mensvärk. Känns alltid lika förjäkligt att ringa för den anledningen. Men igår var det verkligen brutalt fram till tvåtiden ungefär. Idag är det lite bättre, men ska bli skönt att prata med barmorskan i morgon och se om det finns något man kan göra för att mildra det lite. 
 
Till helgen blir det inflyttningsfest! (about time) Kommer inte bli allt för stökigt (hoppas jag) utan mest chill, med vin och roligt sällskap. Börjar bli för gammal för att dricka en massa. Usch, tror jag blir bakfull av att bara tänka tanken! Haha. 
 
Nä. Nu ska jag försöka leta reda på en matgrupp vi kan ha i vardagsrummet. Annars blir det många som får stå på lördag! Tjingeling!

RSS 2.0