Mellan raderna.

Hejsan.

Idag har jag gjort typ ingenting. Hur gött som helst..

Hjälpte mamma lite med tvätten och så har jag duschat, väldigt ansträngande. Men man behöver sådana dagar ibland (jag oftare än vissa andra).

Är fortfarande väldigt nöjd med hur rummet blev och jag slipper skalla fönsterbrädan varje natt när jag sover! Haha. Ska bara försöka hitt spegelfästen i någon butik.. Men det verkar som om man inte kan köpa det löst. Vilket suger.

Alltså är jag för tillfället spegellös på rummet och det känns inte riktigt bra. Nu måste jag sminka mig inne på toaletten och ljuset där inte blir man helt deprimerad av. (Dagens I-landsproblem).

Ska bege mig ut på långvandring snart, för börjar bli hungrig.. Förhoppningsvis har vi något ätbart i köket!

*Ojoj*

Nu glömde jag helt bort att jag börjat skriva (igen).. Har lagat mat med syrran så snart ska vi äta! Är vrååålhungrig.

Hade egentligen ingenting mer att skriva.. Så ah, ha det bra! :D

Slutkörd!

Hej.

Det är inte hälsosamt att städa. Det är därför jag gör det så sällan!

Idag är dock mitt rum städat och ommöblerat. Fy fan vad trött jag är nu, asjobbigt att städa verkligen, samt sjukt tråkigt. Tur att min syster lekte värsta diktatorn och sa åt mig att få tummen ur röven.

Ni har ju sett bild på mitt rum i tidigare inlägg.. Så såg det ut innan jag började.

Sen såg det ut såhär halvvägs typ.


Och slutresultatet! (ser mycket bättre ut i verkligheten dock)


Insåg precia att bilderna är tagna från varsitt håll.. Blir ju inte riktigt enkelt jämföra då.. MEN jag är nöjd i alla fall. Gött med lite förändring.

Dags att sova för det blir en lång dag i morgon. Nattinatti.

Lazy.

Hej!

Hade planer på att dra in till stan och shoppa idag.. Men det har inte blivit av! Vaknade vid tolv och hade noll lust att stiga upp från min varma säng.

Efter stor ansträngning steg jag ändå upp och gjorde mig en macka, frukost ska ju tydligen vara bra?! Sedan bäddade jag ner mig igen och längre än så kom jag aldrig. Funderar på att göra något ambitiöst till middag, men tror inte jag orkar det heller.. Haha, vi har visserligen lax i frysen som man kunnat göra något gott av, typ lax i gräddsås.. Då hade i alla fall syrran blivit glad! Aja, får se vad man orkar helt enkelt.

I morgon är det jobba mellan 13-18 och på fredag är man ledig. DÅ ska jag verkligen FÖRSÖKA ta mig in till stan. Inte för att jag behöver shoppa kläder men för jag vill. Hehe..

Jag har grymt tråkigt för tillfället. Ska nog sno lite filmer från syrran och köra en hel dag/kväll med en massa klassiker. Ja, det känns bra. Så hade!

Jag behöver inte vara någon annan än mig själv.

Hellu.

Haft en stressig dag på jobbet så ligger i sängen och kollar på senaste Transformers-filmen nu.

*stund senare*

Filmen är snart slut och jag funderar på att gå ut och steka en omelett eller något.. Lite hungrig.

Orkar inte skriva mer i alla fall. Puss!

Eyo.

Hej!

Jag har inget intressant att skriva om. Jag har bara väldigt tråkigt och kan inte sova.. Alltså ligger jag i sängen och bloggar om ingenting. Har du bättre saker för dig bör du sluta läsa nu!

Idag har jag ätit mer än vad gjorde hela förra veckan sammanlagt. Fast nä. Men ändå typ. Bildligt alltså. Har i alla fall ätit ordentligt med mat. Började dagen dåligt med att inte äta frukost, men sen blev det ett konstant ätande. En ganska stor sallad, en korv, en risifrutti, x antal trattkantareller som mamma stod och stekte när jag kom hem från jobbet och sedan en hyffsat stor portion med pasta. Bortsett från det har jag även lyckats trycka i mig lite chips och har druckit en Franks.. I guess I've got my appetite back!

Nu ska jag bara få min kropp att kunna sova ordentligt med så tror jag att min vardag kan bli mer balanserad! Jippie.

* En bra stund senare *

Oj, glömde helt bort att jag börjat med ett inlägg.. Kollade klart på sista avsnittet av Glee och målade en suuuper fin bild i Paint. Multitasking liskom.


Ni kan ju försöka gissa vad jag tänkte på när jag målade bilden?! Måste ju bara säga att det är ett mästerverk.. :)

Åh scheisse. Jag har verkligen inte roligt just nu och funderar på att slå mig i huvudet riktigt hårt med hårfönen så jag däckar.. DOCK skulle jag nog ha huvudvärk hela dagen i morgon och det är jag inte sugen på. Alltså får det bii att sätta på en film och räkna får eller något. Ska sluta skriva nu för annars finns det en risk att det blir pinsamt för både dig och mig. PUSS.


- Vad ska jag göra?

Timing.

Hej!

Haft en sjukt chill dag. Hängt med Britta och kollat på Glee typ. Kan inte bli mycket bättre.

Dessutom börjar det kännas riktigt bra att vara singel. Var ganska segt i början, men antar att det är vanan som är värst.

Ska snart ut i köket och tömma diskmaskinen, tror mamma får ett superflip om jag inte gör det.. Haha och det vill vi inte! Sen ska jag bädda ner mig i sängen igen med lite tjockissaker och kolla på mer Glee. Jag förtjänar att tjocka mig lite, för har gått ner i vikt! Helt utan ansträngning.. Härligt. Nu ska man bara börja träna lite med så man inte är HELT utan muskler om ett tag. Har hört att det ska vara hälsosamt liksom?

Oh! Jag och Britta har bokat vår resa med. Vecka 46 åker vi till Egypten en vecka och chillar på saken. LOVE LIFE. Är verkligen i stort behov av att lämna Sverige en stund. Sjukt trött på det tråkiga vädret och på en massa tråkiga människor. Jag är medveten om att det inte är jättevarmt i Egypten i mitten av november, men det är varmare än Sverige, vilket är fullt tillräckligt.

Nä. Diskmaskinen väntar så det är väl lika bra att få det överstökat (JA jag är lat). Puss.

SVIN.

Hej!

Ligger hemma i sängen med en hyffsat bakis Britta bredvid mig. Själv mår jag ovanligt bra, blev inte så full igår vilket känns gött idag.

Kvällen igår började hemma hos Emelie som vi firade. Sedan bar det av till Haga och efter det blev vi uppdelade så jag och Britta hamnade på Excet och Emelie och hennes kompisar hamnade på Rockbaren tror jag.  Vissa människor borde inte få dricka alkohol..

I fredags var det hemmafest hos Victor som precis fyllt 20. Sjukt roligt att träffa en massa gamla klasskompisar igen och att träffa alla de andra najsiga människorna som var där. Michal och David stack utan att säga till mig så det slutade med att jag sov över där. Var bakis till klockan var över 17 igår.. Inte mysigt någonstans. Men allt som allt var det en bra helg och jag är verkligen inte pepp på att återgå till verkligheten och jobbet i morgon.

Aja. Dags att aktivera sig lite, eller nåt. Puss!


No matter what you do.

Hejsan!
Lockat håret i över en timme.. Jippie. Men nu bär det av! :)

knäpp.

Hej! Jag är inte deppig längre! Sjukt jobbigt att vara deprimerad så bestämde mig för att bli glad igen. :) TV-snubben är här om en kvart och ger tillbaka mig min TV. (Vilket verkigen är på tiden) Även om jag kommer sakna 42" är mina ögon väldigt tacksamma för en mindre skärm! Sen när TVn är bytt är der dags att dra till jobbet för ett mördarpass på hela fem timmar.. Haha. Men det är chill. Sen ikväll kommer Michal över och kollar film med mig. Får jag tjocka mig lite idag med. (A) Ska försöka städa undan lite på rummet med så muttilainen blir glad! Oj, det tar verkligen lång tid att blogga vi mobilen så nu är TV-gubben snart här! Ha det gött. Puss. :)

Svacka.

DEPRIMERAD!

Tjockis.

Hejsan.

Blev till att stanna hemma idag. Vaknade i morse och halsen kändes helt svullen och febern hade stigit.

Så idag har jag sovit. Jäklar vad jag sovit. Men det behövdes för jag känner mig bättre nu och tror inte febern är speciellt hög längre. Aptiten är inte tillbaka än för halsen gör fortfarande ont, men den kommer nog snart. Åt lite fet marabou choklad till frukost och har precis käkat texasbiff från Findus.. Åt inte hela dock för det var inte speciellt gott. Man får skylla sig själv för man inte orkar laga egen mat! :)


Aja. Ska lägga mig och se andra delen av Underworld trilogin. Asså hade man haft Kate Backinsales kropp hade man dött lycklig.. Haha! nattinatti.


- Hur kan jag få dig på andra tankar?

Någon gång kanske.

Hej!

Mår bajs just nu. Har ont i halsen och känner mig helt öm i kroppen. Har låg feber som jag hoppas går över till i morgon. Annars blir det nog inget jobb för min del.. Verkar som om Josse lyckades smitta mig ändå. Trodde jag hade klarat mig!

Jag vägrar dock vara sjuk till helgen. Aldrig i livet. För så ska det festas! Vi ska fira Att Emelie fyllt år, vilket innebär dricka, dansa och skratta en massa. Emelie peppade upp mig ordentligt på jobbet innan så är verkligen sjukt sugen på att gå ut och ha skoj på lördag. :)

Men vi får se vad som händer. Förhoppningsvis håller jag mig frisk i veckan med så jobbet blir avklarat. Har ställt klockan på halv sju i morgon så jag kan känna efter ordentligt om jag behöver stanna hemma eller om jag pallar med jobbet.

Nu ska jag sätta på en film och roa mig med Wordfeud (som jag fastnat toootalt för). Natti natti.

How to save a life.

Hejsan.

Har aptråkigt för tillfället. Väntar bara på att klockan ska bli halv fem så jag kan sticka till jobbet.. Vilket liv va?

Fan vad jag längtar till nästa vecka. Då är det tre arbetspass och det är min lediga helg. Kommer bli underbart. Måste bara hitta på något så jag inte sitter hemma fredag-lördag för då kommer jag få spader. Det är verkligen segt att jobba varannan helg för det känns som om alla hittar på något roligt de helger man jobbar. :(

Men aja. Det ger ju pengar. Denna veckan har jag i alla fall tjänat en massa. Sex arbetsdagar över 40 arbetstimmar samt en massa OB. Alltså gör det ingenting att nästa vecka blir helt tvärt om. Bara 19 arbetstimmar och lite OB. Men det är lugnt. Känner att jag måste hinna med och ha ett liv också. Jag har liksom kunder som undrar vad jag gör på fritiden och svaret blir alltid - Vilken fritid? xD

Love life.

Nä nu ska jag sluta wajna och göra mig helt färdig så jag slipper stressa senare. Pussen.


Kunde inte bestämma mig för vilken låt så det fick bli två. :)


- How can you be so heartless?

I'm just a teenage dirtbag baby.

(11: någonting)

Hej och hå.

Är vaken för typ den tolfte gången idag, men nu har jag inga planer på att somna om.

De ringde från jobbet i morse vid lite över åtta och frågade om jag kunde jobba idag. Jag tackade nej, dels för att jag verkligen inte orkar och dels för att jag lovat pappa att ta emot en leverans han ska få idag. Sedan ringde jobbet igen för typ en halvtimme sedan och nu gällde det en tid i morgon. 17.00-22.15, dum som man är tackar man ja till det. Så nu blir det en sex-dagars arbetsvecka den här veckan. Vem behöver ett liv liksom??

FAST nästa vecka är jag ledig fredag-söndag och jag kommer definitivt inte tacka ja till någon tid. Känner att min skalle inte pallar det. Måste ha lite fritid med om inte jag ska flippa ut helt.

¨¨¨¨¨*¨¨¨¨¨

(13:20)

Ojoj. Fick ett samtal från pappa och var tvungen att rusa bort till huset och ta emot leveransen. Det var tur jag inte bestämde mig för att somna om!
Nu är i alla fall det fixat så nu väntar jag bara på att MIN leverans från H&M ska komma fram. Den ska komma antingen idag eller i morgon, hade varit skönt om den kom idag för måste ändå upp till Angered och handla. Förhoppningsvis följer min syster med mig och bär kassarna! Haha. :)

Tänkte lägga upp bilder på hur stökigt mitt rum är för att försöka få mig själv att städa.. Men blä! Det är nästan skämmigt, men bara nästan. Det är ju ändå bara jag som går omkring här inne.


Det ser verkligen förjävligt ut, men det är så mycket skönare att ligga i sängen och pilla lite med datorn. Har dessutom en riktigt bra film att kolla på, vet dock inte om jag sla se den nu eller om jag ska vänta med att se den till ikväll. Hmm.


Aja. Har ordbajsat färdigt för stunden och jag ber om ursäkt för alla stavfel och all skit. Har inte orkat fixa texten och jag gör massa felklick med det här tangentbordet. Men det är det enda jag har så det får duga.

Puss så länge.


- Själsvånda.

Pyttipanna!

Är hungrig som en varg men lat som en Cicci.. Tack och lov står syrran och steker pyttipanna nu! Mums :D

Underligt.

Hejsan.

Fick sluta lite tidigare på jobbet idag så kunde ta bussen som gick 21 istället för den som gick 22! Sjukt gött.

I morgon blir det ett drygt pass mellan elva och stängning.. Men det kommer säkert gå bra.

Ska snart gå och lägga mig och FÖRSÖKA sova. Har haft riktigt svårt för att sova ett tag nu och det börjar kännas av. Vilket inte är najs någonstans. Fast det ordnar sig, sova kan man göra när man är död!

Är ledig torsdag-fredag den här veckan och så är det sena pass lördag-söndag. Alltså vill jag hitta på något roligt på fredag kväll. Bara att säga till om du har lust att hitta på något!!

Aja. Dags att sluta för dagen, eller nåt. Pussen!


- Känns kontigt att jag inte kan prata med dig på samma sätt som förut.

It's True.

Hejsan hejsan.

Michal har precis åkt och nu ligger jag åter igen i min säng och försöker bestämma mig för vilken film jag ska kolla på.

Hade en riktigt dålig natt igår och kunde inte somna förrän klockan var närmare fem.. Att sedan vakna av den brutala åskan tidigt i morse gjorde inte saken bätte. Men men. Sova får man väl göra när man är död?!

Idag dagen har dock varit trevlig. Michal och jag kollade på två bra filmer och så tryckte vi i oss en massa onyttigheter. Tur att Michal (som annars bantar 24/7) var bakis idag och unnade sig lite godsaker. Haha!

Aja. Pallar inte skriva mer.. Så skriver kanske något i veckan om det händer något roligt. Puss hej.


- Att sakna någon så det gör ont.

So little but so much.

Hej.

Britta åkte hem för en stund sedan och nu ligger jag här ensam i min säng och ser på film igen! Dagen med min darling har varit riktigt mysig! Blev en stor frukost i morse och lite senare tryckte vi i oss en halv liter glass.. Sjukt gott. Vi kollade även på Bridesmaids, som visade sig vara en görskojig film. Hade polisen i filmen varit snyggare hade han verkligen varit Mr. Perfect! Löjligt värre.


Bortsett från att slappa och tjocka oss hela dagen har vi kollat lägenheter. FY FAN vad jag är sugen på att bara ha ett eget ställe. Är sjukt skönt här hemma nu då både Josse och mamma är borta över helgen.. Synd att helgen är så kort bara.

Aja. Tänker inte kolla på en snyftfilm idag i alla fall. Det orkar jag inte. Så får bli någon löjlig kärleksfilm med ett mysigt slut, hatar när det inte är mysiga slut!!

Haha. NÄ. God natt. :)


- Att en komplimang kan ge så mycket..

Remind me.

God kväll.

Har precis gråtit ögonon ur mig. Hatkärlek till filmen Requiem for a Dream. Ingen film borde få vara så bra, men samtidigt så hemsk. Det är inte bra för stackars veklingar som jag själv.

Det absolut värsta är att jag gjorde i ordning värsta tjockisgrejorna för att trycka i mig när jag såg på filmen.. Åt lite när förtexterna rullade sen glömde jag bort skiten för filmen satte igång. Så nu står där en form med kalla nachos, och två olika skålar med dipp.. Lyckat värre.


Men jag är glad ändå! För jag är ledig i helgen och det känns för jävla bra. Dessutom kommer några mysiga tjejor hem till mig i morgon förmiddag och brunchar med mig. Myspys. Vet dock inte vad som händer mer i helgen. Är ensam hemma och det är väldigt tomt.. Får väl tvinga hit lite folk i morgon kväll. :)

Ska alldeles strax försöka lägga mig och sova. Tror desvärre att det är mission impossible. Aja.

Natti natti.


This is how.

Hej.

Idag har det varit en dag typ. Inte bra och inte dålig.

Pratade med David innan och vi bestämde oss för att inte vara tillsammans mer. Känns lite ovant men tror verkligen det var för det bästa och tror David tycker likadant. Alltså no hard feelings. :)

Sitter och lyssnar på lite låtar från youtube, är tvungen att göra det för har inte pallat ladda ner spotify till den nya datorn.. Lathet.

Jag gillar verkligen Linkin Park och Nickelback! Massor. Blir alltid glad när jag hör deras låtar, även om de kanske inte alltid är de mest positiva texterna eller melodierna. Haha. Men jag är väl lite konstig antar jag.


Borde gå  ut och fixa lite mat till mig, orkar dock inte riktigt (Där kommer latheten in igen). Skulle egentligen gjort mat när jag kom hem vid halv fem, men käkade en muffins istället och glömde bort maten.. Får väl göra en megafrukost i morgon. (a)

Nä. Det får vara allt för idag, kanske uppdaterar i morgon efter jobbet. Beror på hur trött jag är. Puss.

Grymt besviken.

..

Vad ska man göra?

Hej.

Har egentligen inte något speciellt att skriva om. Har bara ingenting att göra. Riktigt segt faktiskt.

Sitter och lyssnar på en massa låtar på youtube, vilket i och för sig är ganska så najs. Men att bara lyssna är inte allt för ansträngande, alltså behöver resten av hjärnan stimulans. Typ i form av något roligt. Får väl sätta på en film eller något som man kan somna till.

Skulle ju varit ledig idag men blev inring i morse. Dum som man är tackade man ja. Och eftersom jag även tackade jag till att jobba i morgon blir det nio arbetsdagar i rad innan ledigt. Lätt att vara efterklok.

Dessutom är det en massa saker jag skjutit upp som som jag borde ta tag i. Desvärre är jag inte riktigt sugen på det. Alltså blir det antagligen till att skjuta upp på det ett tag till. Bra där.

Aja. Förhoppningsvis blir det en bra arbetsdag i morgon med, gick väldigt smidigt idag.

Men film sen nana! Puss.



- Leave this mess behind.

Change.


Gott och blandat!

Hej och hå.

Har haft ett riktigt gött pass på jobbet med en massa trevliga kunder! Dessutom fått mig några rejäla skratt.

Det kom fram en kille till min kassa och skulle handla två varor. Man märker ju om någon är lite intresserad av en och det verkade han vara. Så ler man lite extra och säger hejdå och allt det där. Då glömmer stackaren varorna på bandet och kommer tillbaka några minuter senare knallröd i ansiktet. Hade verkligen svårt att hålla minen.. Gullig var han i alla fall. :)

Sen hade jag en kund som desperat försökte lära mig säga "hej, hur mår du?" på typ bosniska eller något. Men han gav upp efter ett tag när han insåg att jag helt enkelt sög på att härma efter. Skakade bara på huvudet och gick därifrån med en suck och ett leénde.

Sen var det typ tio saker till som fick mig att dra lite på mungiporna, orkar dock inte skriva allt. Dessutom är det ganska liten chans att du finner det lika roande som jag! ^^

I morgon är jag ledig och ska eventuellt ta en fika med Becka. Får se hur det blir i morgon helt enkelt, ingen av oss är direkt en morgonmänniska om man säger som så.

Nä. Lägga sig i sängen, äta gott och blandat och se på en mysig film! Natti.


När man egentligen ska göra annat.

Hellu.

Kvällen igår blev helt okej, var hemma vid halv tre och är inte det minsta bakis idag! Underbart.


Britta och jag passade på att ta lite egobilder innan vi stack ut (a) Michal var dock inte lika pepp på att vara med på bild, men han blev ganska söt ändå. ;)


Ska snart hoppa in i duschen och sedan bär det av mot jobbet halv fyra. Inte superpepp på att jobba kvällen idag, men det är i alla fall sjukt mycket bättre än att börja halv tio som Britta gjorde i morse. Fy fan. Jag hade varit en zombie på jobbet hela dagen. Måste vara åldern asså.

Åt tacos till frukost idag vilket var LOVELY. Var så jäkla hungrig att jag tryckte i mig två stycken, så nu är jag fööör mätt istället. Herregud vilket I-landsproblem....

Ett annat I-landsproblem är att min TV är fucked up. Har ringt och felanmält den men har fortfarande inte fått något besked om när fanskapet ska fixas. Sjukt irriterande. Var femte minut blir skärmen rosa/grön och det är hur jobbigt som helst. Skoj att se en film på den då liksom.

Aja, nu ska jag sluta wajna och gå och göra mig i ordning. Ser ut som världens luffare just nu och tror inte kunderna skulle uppskatta om jag såg ut så i kassan. x)

Hah! Pussen :)

Hjärter ess.

Hej!
Har till sist lagt över bilderna från kameran till datorn. (Bättre sent än aldrig liksom)..
Lägger upp lite bilder från "kräftskivan" nere i Skåne samt lite bilder från igår då jag och Britta hade chillkväll här hemma med lite gottigheter! :)
Ska nu ut och hjälpa syrran med det sista till maten sen blir det till att göra sig ordning för förfest och utgång! :D
PUSS!

RSS 2.0