Wihooo :)

 
 
Händer en massa skoj de kommande två månaderna! Förhoppningsvis blir det lite mer jobb i november. Har en shoppinglista på tiotusentals kronor som inte betalar sig själv! Haha. Fy...
 
Men åh vad jag längtar!!!! 

Fullt upp!

Tjo!
 
Har hänt lite sedan sist jag skrev här. 
 
Förra helgen var riktigt rolig. Blev en spontanutgång med Maddisen, som nog var bland topp tio av de roligaste någonsin! Detta var då fredagen. 
På lördagen sen var det middag på schemat. Med Niklas, hans föräldrar, min mamma och hennes gubbe. Det var väldigt trevligt och det lilla av maten jag lyckades äta var god. Så en bra lördag även om jag fortfarande var bakfull när jag gick och la mig!
På söndagen vaknade jag upp med årets nackspärr.. (förmmodligen från allt mongodansande på fredagen). Blev en runda på Ikea samt en runda på Backaplan för att kolla tapeter. Chill.
 
Fick bytt pass på jobbet idag med, vilket är gött. 8-16.30 slår 15-22.15 alla dagar i veckan! Extra skönt nu på en fredag. Kan man passa på att mysa lite med pojkvännen framför en bra film innan läggdags.. Väntar jobb restn av helgen med. Mindre roligt. 
 
Nä. Verkar som om Niklas är färdig i duschen. Dags att vara social!
 
:)

Liljor.

God kväll!
 
Prinsen ligger och sover medan jag lullar runt på internet. Är inte det minsta trött. Kan bero på att jag varit ledig hela dagen! Är ledig i morgon med vilket är skönt. Har dock lite ångest över att jag bara jobbar två dagar den här veckan. Blir inte mycket pengar av det. 
 
I morgon blir det att tvätta. Skippade det i torsdags.. Blir även till att åka och mäta ut rummen i morgon eftermiddag då de som bor där nu fick förhinder idag. Försöker komma på någon rolig maträtt att laga till i morgon med. Niklas kom hem med en bukett liljor idag så känner att det är min tur att skämma bort honom lite! Att få blommor en tråkig måndag är aldrig fel, så tänkte att får han lite extra god mat en tisdag är helt okej det med. ;) 
 
Har fortfarande inte fått det nya schemat på jobbet vilket suger. Hade varit skönt att veta hur man ska jobba i höst/vinter liksom. Kommer förhoppningsvis i veckan.
 
Nu ska jag försöka sova i alla fall. Upp i ottan för att boka tvättid! 
 
Nattinatti!

RSS 2.0