Synonymer.

Gaah. Jag är arg på så många saker just nu att det är galet. Det är små saker, stora saker och inga saker. Problemet med detta är att jag inte kan somna på natten. Eller jo det kan jag, men det tar bra mycket längre tid än vad jag har tålamod för. Jag kan koppla bort saker bra när jag är vaken och ofta är det ingen som ens märker att det är något som är fel. Men när man ligger där i sängen och försöker sova kommer allt krypande.

Usch och fy och fan typ. Jag borde ta tag i sakerna som gör mig arg, men jag orkar inte. Det är så uttömmande och utmattande att det borde vara förbjudet. Jag brukar inte vara rädd för konfrontationer men några av de jag skulle behöva ha just nu kan ha förödande resultat, resultat som jag inte är redo för. Så jag ber om ursäkt ifall jag i mellan åt är jobbigare än vanligt. Nu vet ni i alla fall varför och att jag inte har lust att snacka med någon om specifika saker. Haha.

Nä, nu ska jag nog prova att sova ändå. Eller något. Åtminstone lägg mig i sängen och försöka få upp värmen! Nattinatti ppl!


- MUMS!

Redbullvodka, minus vodka.

God afton.

Sitter i soffan hemma bredvid Josse och kollar på tv.. Rundan på stan gick snabbt innan och jag blev drygt 1000 spänn fattigare. Två presenter avklarade dock! Dessutom lyckades jag hitta en bh och ett par trosor jag gillade. Vinterjacka blev det då ingen, tyvärr. Orkade inte gå omkring i knökfulla affärer tillräckligt länge för att faktiskt kunna leta efter en ordentlig jacka.. Får bli en annan dag helt enkelt. Eller nästa vinter, eller något.

Börjar redan bli trött, trots att jag steg upp tolv idag. Är väl i och för sig bra om jag går och lägger mig hyffsat tidigt idag. Lång vecka framför mig.

Det är massa människor jag vill träffa med. Helt galet massa människor. Dock har jag inte tid till hälften av allt jag vill göra för tillfället. Det är jobbigt men jag hoppas det blir lugnare efter jul och att det ger mig chansen att träffa några i alla fall. :)

Hade velat ligga och läsa nu, men min bok ligger hemma hos David, får nöja mig med att kolla på serier, närmare bestämt Bones. Sedan sova. Nattinatti.


- Never.


Bullersamt.

God morgon!

Fy i helvetet vad gött det är att vara ledig idag. Har sovit i 13 timmar i natt och det behövdes verkligen. Känner mig nästan som en människa igen. Ska snart försöka bli lite effektiv och hoppa in i duschen så att jag sedan kan åka in till stan och lämna tillbaka en bok. Ska även försöka hitta en mysig jacka och eventuellt köpa lite presenter!

Mina förhoppningar för dagen är att den blir sjukt mycket bättre än gårdagen samt att jag faktiskt lyckas hitta en vinterjacka. Hatar att leta vinterjackor..

Egentligen skulle jag jobba sex dagar den här veckan med, men det orkar jag verkligen inte, orkar inte med det då det är tisdag-söndag som gäller. Som tur är har jag en arbetskamrat som kunde ta mitt lördagspass och det är underbart! Det svider att det är mycket pengar som försvinner men jag vill gärna må bra mellan lönedagarna med! Haha.

Nä, dags att aktivera sig. Hej så länge!


- Arg på dig.

Cirkus.

Hej!

Jag har egentligen ingenting att skriva om what so ever. Är ganska seg men det är ingenting jämfört med hur seg jag kommer vara på söndag kväll. Blir en sexdagarsarbetsvecka den här veckan OCH nästa vecka! Jag ska dock försöka få ledigt nästa lördag eller byta pass med någon så att jag och David kan ta en heldag på stan och bara koppla av. :)

I morgon börjar man kvart i åtta och då lär man ju vara pigg. Eller inte..

Nä, nu ska jag sluta skriva om ingenting och joina David framför tvn! Nattinatti.

Shut up!

Hej hopp sugpropp.

Nu har jag varit duktig! Lönen har kommit och jag har varit och handlat mat! Jag kom till och med ihåg att köpa ketchup! Herregud vad länge jag försökt få med mig det hem men glömt bort det. Men nu fan.

Om någon timme kommer pappa hit och planen är att jag ska bjuda på något gott att äta, då jag jobbade på farsdag och var borta största delen av förra veckan få vi försöka fixa till det lite idag! Bättre sent än aldrig.

Innan jag sätter igång med maten ska jag försöka städa på mitt rum. Vilket i princip innebär att jag ska försöka hitta plats till alla kläder som hänger över stolen och som ligger spridda över sängen! Skulle verkligen behöva köpa mig en större byrå (heter det så?) för just nu har jag stora problem med att få plats med alla kläder.

När jag lyckats gömma undan alla kläderna är det bara en damsugning och en snabb avdamning som ska göras, sedan får mitt rum vara klart för den här gången.

Orkar inte blogga mer. Hade bara haft massa arga och irriterade saker att ta upp ändå. Har inga planer på att starta bråk riktigt än. Behöver lite mer material först! Haha.

Puss!

Bara sådär.

Hejsvejs.

Kom hem från jobbet för en stund sedan och har hunnit prata med stackars Jonas som fortfarande jobbar efter 17 (!) timmar.. Tur att man har ganska fasta pass själv och att det längsta passet är på max tio timmar (tror jag).

Ska snart bädda ner mig i sängen och ligga och läsa i någon timme innan jag måste sova. Börjar halv tolv i morgon och har ingen lust att försova mig!

Bah, när jag började med inlägget hade jag lust att skriva en massa om allt och ingenting, men nu orkar jag inte. Få bli en annan dag. Så jag säger hej så länge!

Från och med du.

Hej åter igen!

Biljarden gick bättre än förväntat och det var helt galet superduperkul! Jag medger att jag är allt i från bra på det med de gånger man lyckades med precis det skottet man tänkt sig, då kändes det gött!

Tiden i Karlstad har gått väldigt fort och att åka hem i morgon kommer att bli lagom segt.. Inte jättesugen på att jobba på måndag som jag misstänker att jag kommer att göra. Ska ringa in till jobbet i morgon och kolla. Dock behöver jag jobba så mycket som möjligt nu de sista dagarna i november så att jag inte blir helt utan pengar när decemberlönen kommer.

Förhoppningsvis får jag många tider och det jämnar ut sig med de dagar jag tagit ledigt! Har jag tur får jag en sexdagars-arbetsvecka (har ingen aning om hur man skriver det/de ordet/orden?(och kommer nog aldrig hoppas på en sådan arbetsvecka igen))

Snart är det sovdags, men först ska jag ligga och läsa lite och bara koppla av! Får tänka på det positiva med att komma hem och fundera på när jag får tillfälle att träffa Ellie igen! Kommer bli bra det här känner jag. Nattinatti :*

Biljard.

Hej hopp igen!

Snart bär det av mot Karlstad Centrum för att spela lite biljard och ha det allmänt chill! Med mig och Ellie följer även Kristin och Natta och jag har inga förhoppningar om att vinna något alls idag. Vilket jag har accepterat.


Just nu sitter jag och Ellie och dricker någon baileys-liknande sak och käkar lite godis.. Precis vad som ska förtäras efter en mumsig middag och före en härlig utgång!

Nä, nu blir det till att käka lite mer godis och sedan göra sig klar för att gå! Puss.

Det går bra nu.

Hejhej.

Det snöar. Jag gillar snö ibland. Men inte just nu. Snö nu blir blött och äckligt och blä och det gillar jag inte alls! Men jag borde inte klaga. Det hade kunnat vara värre.

Om en liten stund ska jag och Ellie börja med maten, blir kyckling idag och det kommer att bli mums!

Skriver något senare när jag faktiskt har något att komma med, eller ah, så mycket som jag nu kan komma med.. Haha, hej så länge!

Kotte?

Hej igen!

Nu hade jag planerat skriva lite mer ingående om det som gjorts de senaste dagarna.

I onsdags åkte jag som nämnt upp till Ellie för att koppla av och roa mig i några dagar. Känns som om jag varit här i mer än två dagar, på ett bra sätt. Att se Ellie bo ensam får en definitivt att vilja flytta hemifrån och försöka stå på egna ben.. Det lär dock inte hända på ett bra tag då jag behöver ganska mycket mer pengar än vad jag har för tillfället. Sen så är det en massa andra faktorer som ska räknas med också och dem har jag inte riktigt klarat av än heller. Bäst att vänta ett år eller tre med det alltså.

Idag blev det ingen utgång, vilket nog var för det bästa det med. Både jag och Ellie kände att vi hellre satt hemma och såg en film och bara chillade på saken idag. Av erfarenhet kan jag ju säga att det aldrig blir en bra utgång om man inte är pepp på det redan innan. :)

I morgon tror jag att det blir Bergvik (namnet?) på dagen för att kolla runt i lite affärer och försöka att inte bränna lönen innan den ens kommit in på kontot.. På kvällen sedan blir det bowling eller biljard. Blir det biljard lär jag dock förlora stort. Har bara spelat det två eller tre gånger förut och det gick inte lysande. Men men. Övning ger färdighet brukar man ju säga?!

By the way! Idag köpte jag en tröja som jag egentligen inte behöver, men den var söt och kommer säkert snart till användning. Precis sådana utgifter jag ska försöka att undvika i morgon. Om jag inte hittar en bra vinterjacka eller ett par snygga vinter-gå ut i-skor eller någon snygg bh.. Saker som jag faktiskt behöver.

Ska snart lägga mig ner och läsa lite mer. Har lyckats läsa ut en bok än så länge, läser nog ut en till innan jag är hemma på söndag. Läsa är mys!


Haha, Ellie du fattar i alla fall. IgelKOTTAR är faktiskt väldigt söta, synd bara att de är taggiga..

Okeeej, and that's all for tonight folks, well almost! Natti natti världen.


- Jag saknar David. Vill pussa på honom en massa. Får vänta med det till på söndag dock.
Var beredd älskling, på söndag blir du överfallen! :D <3

Karlstad.

Hejsan!

Tiden bara rusar iväg här uppe i Karlstad. Även om vi inte har varit superaktiva än så länge har det varit väldigt skönt och roligt att vara här. Igår var det filmkväll och idag blir det tacos med några tjejer och efter det är det so far öppet. Kanske utgång, kanske bio, kanske något annat. Något blir det i alla fall. Kommer att bli bra oavsett! :D

Aja, bloggar mer senare när maten är lagad och uppäten! Ciao.

Utvilad.

Hejsan hoppsan.

Om två timar ska jag gå till spårvagnen för att bege mig in till stan. Tåget går 15.07 från Centralen och sedan väntar en tre timmar lång resa innan jag är framme i Karlstad!

Är hemma hos David just nu och har precis käkat frukost. En ordentlig frukost som jag klarar mig på i massa timmar framöver. 

Både jag och David var galet trötta igår och jag tror att vi båda somnade innan halv elva! Men det var väldigt skönt, vaknade för lite över två timmar sedan och kände mig behagligt utvilad. Hoppas det håller i sig ett tag.

Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen så jag slipper stressa senare. Kanske är onödigt egentligen då jag kommer blir helt varm av att släpa mina väskor till spårvagnen sen.. Men men, helllre för mycket kläder än motsatsen!

 Ciao.


Göra om och göra rätt.

God kväll!

Har varit hemma i lite drygt trekvart och har inte hunnit göra ett smack.. Jag har tryckt i mig andra hälften av mandellängden, men tycker inte det räknas till att faktiskt göra något.

Innan jag går och lägger mig måste jag tömma diskmaskinen, göra rent i köket, städa undan i vardagsrummet och i mitt eget rum, tvätta och tumla lite kläder och sedan packa ner de kläder jag ska ha med mig upp till Karlstad. Det hade inte varit så segt om det inte vore för att jag ska upp åtta i morgon och det är ingen chans att jag hinner klart med allt innan ett. Visst, sju timmar sömn är ganska mycket, mer än vad jag brukar behöva. Men jag är helt färdig. Trött i armar och ben och huvudet hänger inte alls med, känner att jag behöver sömn! Tur att man är ledig snart och kan passa på och ta igen sig lite.

Nu ska jag sätta i gång innan jag somnar! Natten.

Tranbärssaft.

Hejhopp.

Kom hem för 25 minuter sedan och har redan hunnit trycka i mig nästan en halv mandelfläta.. Jag känner mig lite lagom tjock men det är helt okej med tanke på hur mycket jag rörde på mig på jobbet idag! Passet var helt underbart. Eller ah, så underbart jobb kan vara.

Det var väldigt lite folk som handlade idag och det innebär att man kan ta det lite lugnare i kassan. Jag som mestadels stod i självskanningen ikväll fick äran att gå med korgarna stup i ett. Jag klagar inte, det är bra träning vill jag lova! Nackdelen är att mitt hår blir alldeles galet elektriskt när det kommer i närheten av korgarna.

Jag tycker om att arbeta på söndagskvällarna, det enda som inte är bra med att jobba stängning är att jag inte får sova med David.. Det suger. Dessutom jobbar jag stängning i morgon med så då blir det till att sova själv igen. Suger ännu mer. Hade verkligen velat ha honom att mysa med nu när lägenheten är alldeles kall och tom. Men han ligger och nanar sött i sin egen säng.

Ska snart börja packa ner lite saker och sedan kolla klart på The Sorcerers Apprentice som jag somnade till igår när jag och David såg på den.

Det var allt för nu. Natti!

Typ göööörgullig!

Hej!

Min pojkvän är söt ibland. Jag bad honom att kyssa mig och visa hur mycket han älskar mig. Då öppnar han munnen jättestort och försöker pussa mig.. Inte supermysigt, men han sa att han älskade mig så mycket och då blev pussen ganska mysig ändå! <3

Kvällen igår var rolig. Jonas, Elias, David och jag var och bowlade. Vi sög alla ganska ordentligt, men David fick in en riktigt bra runda med typ fem strikes! Det var då resten av oss slutade tävla mot honom. Jag kom tvåa i totalen och Jonas förlorade, även om han verkligen försökte på alla sätt och vis att motsäga sig bevisen (resultaten på papper)!

Om några timmar ska jag iväg till jobbet.. Kanske inte väldigt lockande just nu, hade hellre legat hemma och segat hela dagen. Men pengar är pengar, och jag gillar pengar! :D

Nu ska jag kolla på serier och sedan hoppa in i duschen, David sitter framför tvn och spelar Black Ops så tror inte han lägger märke till om jag försvinner en liten stund. :)

Ciao!

False effect.

Jaha. Jag lyckas alltid få upp förväntningarna till det ouppnåbara och blir besviken allt för ofta just nu. Är redigt tröttsamt. Även om man intalar sig själv att det inte kommer ske så sitter man där och är dum nog att hoppas på det ändå. Man kan inte ändra på saker och ting hur mycket man än vill och det hatar jag. Fan vad det suger.

Har varit ledig idag och är ledig i morgon, men just nu känns det som om jag lika gärna hade kunnat jobba. Ska i alla fall jobba helgen och måndag-tisdag (tror jag) och på onsdag bär det av till Karlstad och Ellie! Känner att jag verkligen behöver ett avbrott just nu. Real bad.

Hade egentligen tänkt gå och lägga mig för en halvtimme sedan, men bestämde mig för att för mycket sömn mår jag aldrig bra av, oavsett hur tråkigt jag har förtillfället.

Nä, blir till att baka björnbärs-sockerkaka eller något annat gott, kolla på film och sedan lägga sig vid en hälsosam tid.

Hoppas din dag varit bättre än min. Natti natti! :)


- Tvåa, tvåa, tvåa....

Sex månader.

God afton.

Sitter och kollar på ett naturprogram på ettan. Ja ni läste rätt. Jag har kommit fram till att jag hatar maneter. Jag ogillar dem inte. Jag hatar dem. Är sjukt rädd för dem med, usch. Jag menar, världens största manet är över två meter i diameter och kan ha 50, 50 (!!) meter långa tentakler! Det är inte okej. Hemskt är det.


Förstår inte varför jag kollar på naturprogram som handlar om havsvarelser. Blir bara galet fascinerad eller fascinerad och galen? Har inte riktigt bestämt mig. Läskigt är det till viss del i alla fall.

Som ni förmodligen märkt vid det här laget skriver jag bara en massa strunt just nu. Det beror på att jag har tråkigt. Väldigt, väldigt tråkigt.

Jag och David firar sex månader idag, i några minuter åtminstone. Har varit en lugn helg och vi har inte hittat på något speciellt, låg hemma hos mig igår och kollade på film och tjockade oss lite. Mysigt var det och mysigare blir det när vi väl kommer fram till när och vart vi ska resa någonstans.. Kommer bli najs oavsett om vi åker runt i Europa eller om det blir en längre tripp till USA perhaps? Det visar sig i framtiden.

I morgon börjar jag jobba fyra. Fyra på eftermiddagen. Segt att börja jobba när de flesta är på väg hem. Men man får tänka på pengarna. Man får tänka på allt det roliga dessa pengar kan åstadkomma! Då brukar timmarna gå lite snabbare. Är ledig på torsdag och fredag och ska träffa Jonas en av dessa dagar. Most likely på torsdag. Var ett bra tag sedan man träffade honom. Ska se om jag lyckas stämma in en träff med herr Elias på fredagen eller på torsdag förmiddag med! Det hade gjort min vecka. Till helgen väntar jobb men det innebär bra betalt! Time to think positive thoughts!

Den 18e november bär det av till Karlstad för att träffa Ellie. Så man får se hur hon har det där uppe och om Karlstad har något roligt att erbjuda! Kommer bli skönt att slippa rutinerna här hemma och få möjligheten att slappna av och prata en massa strunt i några dagar.

Vissa bläckfiskar är dumma. Mamma bläckfisk tar hand om sina ungar (ägg) i sex månader sedan dör hon. Stupid. Ibland undrar jag hur naturen är funtad. Men det finns säkert en jättebra logik i det hela som jag helt enkelt inte kan se. :)

Nä, nu ska jag verkligen inte ordbajsa mer idag. Kolla klart på naturprogrammet och sedan kolla på lite serier. Natti natti.

Leeedig!

Det är helt stört hur skönt det kan vara att göra ingenting! Sitter nu hemma hos David och äter frukost framför datorn. Dagen hade varit ännu bättre om inte David varit tvungen att jobba.. Men man kan ju inte få allt här i världen tyvärr.

När jag har ätit upp ska jag sätta mig och spela lite Fable III! David köpte det för ett tag sedan och jag har inte haft tid att spela det förrän nu.

Jag har inget mer att skriva för tillfället. Bortsett från att jag och David ska äta hemalagad pizzas till middag! Mums.

Haha hejdå!


25/7

Hejsan hoppsan.

Var ett tag sedan jag bloggade nu. Har inte haft något att skriva om då jag har jobbat sen i torsdags. Blir jobb idag med och sedan en dag ledigt! Woho. Men det är gött. Är ledig helgen som kommer med, blir till att hitta på något roligt med David en av dagarna då vi varit tillsammans i ett halvår på söndag! Helt galet vad tiden har gått fort. Men det är väl som de säger, tiden går fort när man har roligt. :)

Jobbar mellan två och halv nio idag vilket är ett ganska kort pass, men det är precis vad jag behöver just nu. Mina axlar och min rygg värker mer än lite och jag skulle behöva sova en massa.. Men det ordnar sig. kommer må bra när lönen kommer igen om ett bra tag!

Ska strax hoppa in i duschen så att man åtminstone känner sig en aning levande när man sitter där i kassan och ser glad ut. För att se levande ut krävs det smink med, något jag inte är säker på om jag orka fixa. Får helt enkelt se hur stor effekt duschen har!

Well well, ciao.


RSS 2.0