Emoemoemo.

Blä usch fy bajs. Allt utan kommatecken. Jag gillar inte alls den här dagen. Att tänka är överskattat som bara den. Skönt med jobb i morgon så man får tankarna på annat håll.

Huvudet ner och fötterna upp.

Har egentligen inget att skriva.. Har bara inget bättre för mig tyvärr.

Just nu går mina tankar i galna bergochdalbanor och jag vet inte hur jag ska göra i x antal situationer just nu. Blä på det.

Tror jag ska sätta mig och kolla på serier i några timmar nu. Smsat David och frågat om vi ska på bio ikväll, får se om han orkar då han ska i väg i morgon.

Nä, nu ska jag sluta skriva om ingenting. Skriver när jag har något vettigt (eller ovettigt) att skriva om!


- Vi är två om det här.

Ibland blir det inte mer.

Hejsan hejsan.

Sitter hemma hos David och gör inte allt för mycket. Han ligger och spelar Red Dead Redemption just nu och jag försöker komma på något jag kan roa mig med.

Lite senare ska vi åka ner till mig och tjocka oss med chips och dipp framför någon film. Efter Davids nästa uppdrag ska vi åka.. Eller om tre, men det går säkert snabbt. Kan ju passa på att packa ner alla mina saker under tiden. :)

Den här helgen blir nog lugn. Är ledig både lördag och söndag och planerar att inte göra allt för mycket.

Nästa vecka blir det en massa jobb. Eller ah, 33 arbetstimmar men på kvällar och helger. Men klagar inte, att jobba 33 timmar men få betalt för 51 är aldrig fel! :)

Behöver kompensera lite för den här veckan då det bara blev 18 arbetstimmar.. Inte allt för mycket pengar på det. Förhoppningsvis blir det bra i slutändan ändå.

Haha, jag hann inte ens skriva klart inlägget innan han bestämde sig för att börja om uppdraget för han dog.. Men jag är optimistisk. Han klarar det nog snabbt!

Nu ska jag i alla fall packa ner mina saker så att jag är färdig att åka när han är klar! Puss.


- Svårt för att bestämma mig.

Besatt.

Hej å hå.

Jag är superseg idag och kommer förmodligen vara det hela veckan. Jag hade turen att känna mig helt frisk i två dagar innan jag fick ont i halsen igen. Woppie. Det gör dock inte riktigt lika ont som det gjorde förut, men ändå. Är trött på det nu.

Har idag gjort typ ingenting alls. Städat lite på rummet och kollat på Merlin.. Väldigt gött att vara ledig idag i alla fall. Har bara fått tre pass den här veckan och det känns ganska bra faktiskt. En helt fri helg för första gången på alldeles för lång tid. x)

Om en liten stund ska jag damsuga och damma på rummet och göra mamma glad. Efter det funderar jag på att möblera om... Vet dock inte hur jag ska göra.

David kommer och hämtar mig efter sin träning ikväll och så blir det till att nana uppe hos honom, mysigt! :)

Nä. Nu ska jag försöka aktivera mig lite. Ciao!


- Tranbärssaft <3

Sleepwalkning.

God kväll!

Sitter just nu i min säng och gör inte allt för mycket. David ligger bredvid mig och sover, som han har gjort i lite över två timmar nu. Även jag lyckades somna en stund, men är nu vaken och pigg. Inte jättesmart kanske då jag ska upp tidigt i morgon för att sticka iväg till jobbet.

Jag orkade inte bege mig till vårdcentralen i Gamlestan innan heller. Dock mår jag bättre just nu än vad jag gjort på lite drygt två veckor, kanske slipper att gå på äcklig penicillin! Hoppas.

Funderar på om jag ska starta en film eller inte.. Vill inte störa David som ser helt utmattad ut TROTS att han sover.. Förstår inte hur han lyckas med det.

Ska i alla fall bädda ner mig igen, fryser om fötterna. Natti natti!

Gud straffar en genast? x)

Hej!

Jag är ledig idag och det är sjukt gött. Dock är jag fortfarande sjuk och det känns som om jag aldrig kommer att bli frisk. Jag pallar inte med det längre så ringde upp Angereds vårdcentral för att få en akuttid. Det fanns inga tider kvar att få där så de hänvisade mig till Gamlestans vårdcentral som har öppet mellan 17 idag till måndag morgon. Väntetiden där kunde bli lång varnade hon mig.. Nu funderar jag allvarligt på om jag ska gå och lägga mig igen och försöka sova mig frisk eller om jag ska göra något annat konstruktivt innan jag om x antal timmar tvingas sätta mig på en jäkla spårvagn och åka in dit. Fick inte allt för mycket sömn i natt då halsen brann och huvudet bultade något brutaaaaalt.

Nä usch och fy. Skriver kanske något senare om hur jag gjorde. Jag är i alla fall trött på att vara sjuk. Ciao!

Halvautomatisk.

- Am I getting tired of things already? It kind of seems like I am.

To do?

Hellu.

Sitter och kollar på Greek, en ny serie jag fastnat för.. Om en halvtimme ska jag hoppa in i duschen och sedan börja göra mig i ordning för jobbet. Har egentligen inte lust att jobba idag. Tur att det är ett kort pass.

I går kväll försökte jag med en ny taktik för att kunna sova hela natten i genom utan att vakna någon gång. Det fungerade ganska bra få jag bara vaknade en gång!
Trots att jag var trött som attans igår när jag kom hem från jobbet höll jag mig vaken till fyra för att kunna sova fram till nio för att komma tillbaka till mina vanliga mönster. Resultatet är att jag just nu är väldigt seg och allmänt trög. Förhoppningsvis fungerar det i längden!

Usch. Dags att äta frukost med. Ciao!


Snart är det helg då.

Hejhej.

Jag känner inte riktigt samma glädje som alla andra när det vankas helg. För det finns en stor risk att jag jobbar då. Den här helgen har jag dock haft tur! Jag slutar nio på fredag kväll, vilket inte är allt för sent. Sedan jobbar jag bara söndag kväll mellan halv sex och stängning. Gött.

Även om det inte är allt för många arbetstimmar den här helgen är jag inte säker på att jag kommer att hinna sova ut något för det. Sedan i söndags har jag haft väldigt svårt att sova på kvällen, riktigt svårt. I natt låg jag vaken bredvid en sovande pojkvän fram till klockan var runt ett. Vaknade några gånger fram till klockan var fem och David skulle stiga upp. Lyckades tack och lova somna en stund sedan efter han gått till jobbet och nu känner jag mig ändå hyffsat utvilad. :)

Till helgen hoppades jag på något roligt, men får se hur det blir med det! Söndag förmiddag är i alla fall reserverat för en fika med Michal. Måste ju bjuda honom på en då han precis fyllt år!

Klockan är snart tolv vilket innebär att jag börjar jobba om fyra timmar. Passet igår var chill och jag hoppas verkligen att passet idag blir lika bra. Det är skönt när vi arbetar många i kassorna så man slipper se köerna växa oavsett hur bra man arbetar. :)

I kväll blir det till att sova hemma. Mitt föråd av kläder är förbrukat och mitt rum är i stort behov av en ordentlig uppröjning. Ligger rena kläder överallt som jag inte orkat lägga ner i lådorna. Lådor som redan är fulla av andra kläder. Måste rensa ut det jag aldrig använder. Då blir det förhoppningsvis bättre plats och mamma slipper bli galen varje gång hon råkar se mitt rum.. 

Blah. Nu ska jag snart hoppa in i duschen, sedan kolla på tv fram till det är dags att sticka till jobbet! Ciao så länge.


- Jag orkar inte vara den som ska anstänga mig hela tiden. Det är din tur nu.


pain.

Goddagens!

Jobb som väntar. Ska gå till bussen om tio. Har ont i halsen. Jobbar till stängning. Får inte sova med David i natt heller. Det här kommer bli en awesome dag. NOT.

Slut i rutan.

Hejsan där.

Jag är så otroligt trött på att vara sjuk nu. Har fortfarande ont i halsen och är allmänt snuvig. Hoppas det är över till i morgon då jag SKA jobba. Planerna var att jag skulle jobba idag med, men det hade jag nog inte orkat. Sitta i kassan i X antal timmar när man är öm i axlar och rygg är inte att leka med. Jag håller verkligen tummarna för att jag har varit ledig länge nog för att förkylningen inte ska blomma upp igen om jag börjar jobba.

Under nästa vecka skulle jag även behöva införskaffa en vinterjacka och ett gym-kort. Får försöka synka detta med Elias som blev utnämnd till min gym-partner! Men det ska nog inte vara något problem. :)

Filmkvällen i kväll blir fortfarande av. Ska försöka att inte ha för mycket närkontakt med alla bara. Inte för att jag tror jag smittar längre, men det är bättre att vara på den säkra sidan! Ska försöka leta fram några bra filmer strax som vi kan kolla på..

David åkte för en liten stund sedan för att spela match, borta i Stenungsund.. Blev väldigt tomt i lägenheten helt plötsligt, trots att Josse och hennes kompis är här. Men David kommer tillbaka senare efter en solklar vinst förstås. Peppar peppar ta i trä.

Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan ska jag städa.. Hej så längee!

RSS 2.0