Gott nytt år!

Hallå!

Ville bara skriva en nyårshälsning! Lär inte hinna göra det efter nu. Måste skynda mig och packa ner allt och sedan bär det av till Jessie för lite mys. Sedan vid sex (när Emelie äntligen slutat jobbet) bär det av hem till en annan tjej där det blir middag och en massa tjejsnack hela natten!

Vem vet hur det här slutar!? I Alla Fall. Hoppas ni får ett grymt nytt år som toppar det här gånger hundra! Det ska jag se till att få. PUSS. :)

Om man bara..

Hejsan.

Ska snart åka och handla lite inför i morgon. Hade storslagna planer på att åka in till stan, men ångesten tog överhanden och jag nöjer mig med att åka upp till Angered.. Ska försöka hitta något jag kan ha på mig i morgon och så ska jag till systemet och köpa lite bubbel!

Mår mycket bättre idag, lite öm i halsen men febern är borta! Så tror jag är helt frisk till i morgon. :)

Nu har jag fått mailet angående TVn och väntar bara på ett samtal om när den ska levereras! Snartsnartsnart hoppas jag.. Åh, gillar att köpa julklappar till mig själv! (a)

Aja! Time to fly. Puss



- Bortbortbort.

När man är sjuk kan man äta vad man vill.

Hej.

Jag är sjuk. Igen. Blir snart galen på allt. Jag vill inte vara sjuk på nyårsafton. Dessutom har jag min tjejvecka och blir känslosam för minsta lilla. Inte hälsosamt det här..

Fördelen med att vara sjuk just nu är att man slipper befinna sig utomhus. Räcker med att höra hur mycket det regnar och blåser! Så jag ligger nerbäddad i min säng med en massa kex och kakor och ska nog snart starta igång någon mysig film. Ingen sorglig dock, för då lär jag väl aldrig sluta lipa! Inte precis vad jag behöver.

Lite drygt dock att allt det jag jobbade ihop förra veckan jämnar ut den här veckan, så jag ligger inte plus längre.. Men ska man vara positiv: Jag ligger i alla fall inte minus! :)

Jag funderade över vad jag skulle ha för nyårslöften för nästa år, men kom inte på några bra.. Får typ bli samma som förra året. Inte börja röka, vara nyttigare, vara mer positiv.. Blablabla. Det löser sig säkert :)

Har man inga löften kan man inte faila och det skulle göra mig glad! Sen har jag inget behov av att suga på en cancer-pinne heller. Alltså är den enda utmaningen att jag ska äta nyttigare.
Då har jag bara två frågor! Om man låter bli att äta helt är det nyttigare än att äta allt det där man egentligen inte ska äta?? Samt, det man äter när man är sjuk/bakis eller har tjejveckan räknas inte?? För i så fall kan jag kompromissa lite..

Åh, jag är så väldigt, väldigt rastlös. Sitter och kollar runt på folks facebook-bilder. Jag undrar hur folk tänker ibland. Vissa bilder är verkligen inte gjorda för offentligheten. Men lik förbaskat finns de där och jag blir lika förundrad varje gång. Sen slår det mig att andra människor kanske tänker likadant om mina bilder.. Det är en väldans tur att jag inte bryr mig om det. Sen gör det väl ingenting egentligen, jag hade ju inte haft något roligt att syssla med nu om det inte fanns knasiga människor här i världen. (Vilket det verkligen finns många av!)

Vissa mer dinga än andra..

Oh, btw! Jag har köpt mig en ny TV som jag hoppas jag får snart. Väntar fortfarande på mitt mail och om jag inte fått det innan sex idag får jag ringa och kolla vad sjutton de håller på med.. Pengarna är liksom dragna! Men det ordnar sig förmodligen.

Nu ska jag starta en film och det är väl det mest aktiva jag tänker göra idag. Ni får ha det! :)


Over the Rainbow.

Hej!

Har inte orkat skriva något det senste för det är inte allt för mycket som hänt..

Jobbat hela julhelgen, vilket inte varit allt för skoj. Menmen, det ger bra betalt så kommer kännas gött sen när lönen väl kommer. Om sisådär en hundra åååår!

Var ledig idag så var iväg och åkte skridskor med några kompisar. Blev lite strul för det var stängt på Heden, så vi stack ut till Kungälv och åkte där istället. Det var trevligt, alltid roligt att åka skridskor!

Ikväll blir det till att ta det lugnt och kanske kolla på en Disneyfilm eller två.. Längesedan man såg någon nu! Har i alla fall varit grymt skönt att vara ledig. Är helt förstörd i mina axlar och vänstra handleden mår sådär.. Inte bra att sitta och stressa i kassan! Får ta en varm dusch innan jobbet i morgon och se om det blir bättre. :)

Aja, dags att fixa i ordning lite käk. Magen har kurrat ett litet tag nu.. Ha det!


- April april..

Upp och mer upp.

Hejsan hoppsan.

Jag har tråkigt. Suuupertråkigt. Borde städa på mitt rum, men lär inte bli mindre uttråkad om jag gör det. Alltså skippar vi det..

Hade en okej dag på jobbet idag, tiden gick väldigt långsamt men hade mestadels trevliga kunder. Plus-minus-noll typ. Bättre än minus i alla fall. :)

Nu väntar bara jobb i morgon och på tisdag sedan är det två lediga dagar. På onsdag blir det nog Liseberg med David och Michal, vilket säkert blir najs. Har inte varit på Liseberg sen öh, ah. Jättelängesedan. Sen var det ett bra tag sedan jag träffade både Michal och David så det lär bli en massa att ta igen. :)


Blablabla. Har inget intressant att skriva om och har inget bättre för mig. Försöker bara undvika att städa. Dock kommer min mamma att bli ganska så sur om jag inte tar tag i mitt rum snarast. Då hon fått för sig att städa resten av lägenheten.. Blä. Det är inte så stökigt egentligen, det bara ser stökigt ut för det ligger kläder överallt. Så om jag är lite halvambitiös plockar jag bara undan dem och damsuger, sen är rummet i princip klart.. Men jag lat. Ingen bra kombo alls.

Aja, lite kan jag plocka undan. Ha det!

Nu är det jul..

Hej!

Chilldag idag på hög nivå. En mysig morgon följdes av en mysig förmiddag med Britta och nu på kvällen har jag och syster min bakat pepparkakor och lussebullar!


Blev en del.. Så nu kan jag tjocka mig i flera dagar framöver! Haha.

I morgon blir det jobb mellan halv tio och halv fem. 100 % hela vägen och det är gött! Det är egentligen inte min helg att jobba, men behöver kompensera lite för att jag inte jobbat så mycket den här månaden so far.

Sedan på torsdag blir det Ullared med Emelie och någon mer antar jag. Har lite ångest med tanke på att det kommer att vara FULLT där.. Men har inte varit på Gekås på hur länge som helst och skulle behöva införskaffa mig lite strumpor.. Bland annat! :)

Det löser sig. När jag inte pallar mer får jag väl ta min flykt till bilen och vänta på att de andra ska handla klart!

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på lite Band of Brothers. Kanske trycker i mig en lussekatt eller två med.. Gäller och passa på medan det finns några! Natti.

Kappan efter vinden.

Hej!

Ska väldigt, väldigt snart sova. Jobbade stängning idag och börjar halv tio i morgon. Blir alltid extra seg då.

Har fått mitt nya schema på jobbet nu och det är väl sådär. Får se hur det blir efter nyår, men får jag inte mer tider kommer jag vara tvungen att söka jobb någon annanstans. Lite tråkigt då jag faktiskt trivs på mitt jobb. Men men. Inte mycket man kan göra. Får se hur allting artar sig helt enkelt. Har liksom inte råd att flytta hemifrån om jag inte får ut tillräckligt med pengar varje månad..

Förhoppningsvis så ordnar allt sig. Tänker försöka vara positiv även om det är lite motigt just nu. Har fortfarande ont i halsen så måste till läkaren i morgon. Trodde det skulle bli bra av sig själv, men för tillfället är det riktig illa. Alltså blir det att sticka tll doktorn i morgon efter jobbet. Jippie.

NÄ. Eftersom jag inte har något roligt att skriva om lägger jag ner verksamheten för dagen och går och lägger mig istället. Natti. :)

Wilderness.

Hej.

Är helt löjligt seg idag. Turligt nog är jag ledig och behöver därför inte vara speciellt oseg. I natt var första natten på väldigt länge som jag sov igenom utan att vakna en enda gång. SÅ JÄKLA SKÖNT. Visst att jag hostade som ett pucko innan jag somnade, men när jag väl somna så sov jag. Underbart. Känner mig därför gött utvilad även om jag är seg. :)

I morgon och fram till fredag väntar jobb och sedan är det helg! Jag vet att jag var hemma hela förra veckan, men man känner sig inte ledig när man är sjuk. Alltså lääängtar jag till den här helgen och fan ta alla högre makter om jag inte är helt frisk då. Har liksom varit sjuk nog för flera månader framöver.

Hade egentligen behövt åka in till stan och handla lite idag. Tänker jag dock inte göra för vädret suger. Inte roligt att gå omkring i affärer och se ut OCH känna sig som en dränkt råtta. Alltså får det vänta. Kanske orkar mig in en snabbis på torsdag efter jobbet.. Har fortfarande några paket att införskaffa och jag behöver ett par vinterskor. Inte lätt ibland.

Det är tur att jag är glad ändå. Glad trots att det är aptråkigt väder ute och trots att det är tre arbetsdagar kvar till helg. Kan bero på att det mesta är ganska bra just nu. Har egentligen inget att klaga på (även om jag gör det ändå) och det är inte ofta det händer. Är omringad av människor jag gillar och dagarna flyter på utan några större missöden. Najs najs.

Men nu är det nog dags att hoppa in i duschen, härligt att känna sig som man mår med. (Ni fattar va?).

Haha. Puss.


You lost me.

Hejsan.

Idag mår jag ganska bra. Inte helt återställd, men så gott som. Lite ont i halsen och en massa irriterande hosta bara. Inget man dör av. :)

Haft en lugn dag idag, har kollat på fem filmer och pillat navelludd. Nog för att jag inte är en superaktiv person, men efter de här fyra dagarna av feber och trisstess vill jag nästan hoppa från en bro. Ska bli skönt att jobba i morgon, skulle i och för sig varit skönt att gå omkring i stan bland alla galna julklappsshoppare.. OCH då har det gått långt för mig.

Hur som haver finns det en risk för att jag kommer gå omkring i stan en snabbis efter jag slutat jobbet i morgon. Det beror på hur mycket energi jag har. Behöver verkligen ett par vinterskor, speciellt om det snart kommer en snöstorm! Kanske köper mig en mössa med, även om jag verkligen inte passar i det. Orkar inte frysa om öronen i år. Åh, fåfänga.

Om inte allt för lång stund ska jag lägga mig och försöka sova. Hostan har en förmåga att öka i styrka så fort den känner av att man ska sova.. Vilket är sjukt frustrerande. Nästan lika frustrerande som andra saker.

Men jag är i ett mini-lyckorus nu, är underbart att inte känna sig som en zombie. Helt löjligt underbart faktiskt. Det är det enda positiva med att bli sjuk, känslan när man mår bättre sen. :)

Aja, nog med ordbajseri för dagen. Nattinatti!



- Stop messing with my head.

Ironi.

Hej!

Min feber är tillbaka så jag är liiite bitter. Men bara lite. Har nämligen en massa bra filmer jag kan mysa framför. Inte fel när man inte har ork till något alls. :)

Tvättbräda.

Hejsan hallå.

Har inte skrivit något det senaste för har inte orkat. Blev aldrig frisk liksom. Ögoninflammationen gav med sig, men jag fick influensan istället. Tappade rösten och grejer. Idag är första dagen sen i söndags som jag inte har feber, vilket är grymt gött! Har verkligen mått bajs och är riktigt rastlös just nu. Är ledig i morgon med och tänker inte tacka ja till någon tid om jobbet ringer. Vill vara säker på att jag är frisk först. PALLAR INTE att bli sjuk igen. Är så trött på det att jag vill spy. Dessutom tappar man lusten till en massa saker när man är sjuk och det är onajs. Alltså: bli frisk, sen jobba! :)

Borsett från att jag var sjuk var helgen mysig. Vi var ute och firade Madde i lördags igen, men den här gången var det ingen som bröt armen! Trevlig kväll och natt i alla fall..

Ska snart sätta igång en film och trycka i mig några clementiner. C-vitamin är bra när man är sjuk! Plus att clementiner är mumsigt. Nä, nog för nu! Ha det. :*

RSS 2.0