Kärlek.

Mys med min älskling! Eller ah, halvmys. Hon fiser som en hel man!
Madde är go hon. 

Let it go.

 
 
Bra låt. 

Fattig i april.

 
Behöver desperat fler tider i februari. För så som det ser ut nu blir det inte mycket att hurra för när lönen kommer i slutet av mars.. Men det brukar ordna sig. I värsta fall blir det hemmakvällar med film och popcorn hela april månad. Eller så får jag hitta mig en rik man innan dess som får bjuda! Hehe det hade varit något..
 
Längtar efter lönen som kommer på fredag. Efter att ha köpt det där jäkla busskortet är jag nu nästintill barskrapad. Sjukt irriterande att jag sjabblat med budgeten den här månaden! Får skylla på svagt psyke och en förkärlek till underhållning.
 
Wellwell. Spela Sims till sambon min kommer hem sen hjälpa henne med maten! Ciao.
  

Knääääpp.

Är helt sanslöst hungrig. Hatar att vara hemma hela dagen. För jag är så dålig på att ha koll på hur jag äter.. 
Så nu står laxlasagnen i ugnen och luktar gott bara för att jävlas. Har aldrig lagat det förut så det kanske inte alls är gott. Fan vad jag inte kommer att bry mig i så fall. Hungern är bästa kryddan. 
 
Åh. tio minuter kvar..... 

The Lazy Song.

Wiho. Hade en ganska spårad utgång med mina pinglor i fredags. Väldigt rolig och ganska så dyr.. Kommer inte lyckas spara 3500 denna månaden som det va planerat från början! Oups liksom. Men lite får jag sparat i alla fall. Måste köpa det jäkla busskortet innan torsdag så jag skyller på att det är det som sabbar min budget. Hehe.           ''
 
Dum som jag var tackade jag ju ja till att jobba på lördagen. Inte det skönaste arbetspass jag haft om vi säger som så. Nästa utgång blir det inte en enda shot för mig. I alla fall inte om det väntar jobb dagen efter..
 
Köpte potatisgratäng och kyckling på jobbet. Sjukt god potatisgratäng som jag inte lyckades äta upp. Var lite sur på mig själv för jag va så bakfull. Tycker man borde ha lite mer rutin nu när man ska fylla 22 i år. Men nä. 
 
 
Idag har jag gjort nada. Typ. Årets chillpass på gymmet innan och sedan färgade jag håret. Blev ganska mörkt men jag gillar det! Ska lägga mig och spela Sims en liten stund innan jag börjar med maten. Hade egentligen behövt åka in till stan och lämna tillbaka vinterskorna jag köpte, men det tar jag tag i en annan dag. Kanske i morgon då jag faktiskt är ledig då med! Yay.
 
 
Jaja. Puss.
 

Städkärring.

 
Har ägnat hela dagen åt att städa. Typ. Drog mig i sängen till halv tolv, men efter det har det bara varit tråksysslor hela dagen.. Ganska skönt att fått möblerat om lite i rummet, känns lite större nu och det är inte helt fel! 
 
I morgon blir det fest. Madde, Sara, Britta och jag tänker roa oss ordentligt. Är riktigt taggad på att bara ha skoj och inte tänka på något seriöst alls. Wiho. 
 
Men det är X antal timmar till dess. Först väntar det jobb mellan sju och tre i morgon. Inte riktigt lika taggad på det och det faktum att jag måste sova inom en timme. Men pengarna behöver man!
 
Sov gott. 

Fix you.

 
Har haft en massa roliga helger i rad nu och siktar på ytterligare en, helgen som kommer!
 
 
Va och åkte skridskor med syrran och pappa igår och idag va vi och powerwalka vid Surtesjön. Satan i helskottat vilken träningsvärk jag har. Är rädd för att somna och sedan vakna upp utan att kunna röra mig i morgon bitti.. Skoj har det i alla fall varit. :)
 
 
Fick två stycken släta silverringar av mamma i julklapp. Tyvärr passade inte den ena så bytte den mot den här fjärilsringen! Lite flickig, ja. Men jag gillar den!
 
 
Ska försöka sova nu. Får se hur det går. Är verkligen helt färdig men ah. Det där med sömn alltså. 
 
 
 
 
 
When you feel so tired but you can't sleep
 
Stuck in reverse
 
 

Nyår!

 
 

Jag saknar sommaren.

 
Hoppas den här sommaren blir minst lika bra som den förra. Kanske lite billigare.. Det hade inte skadat.. 

Dålig planering.

Hejsan hoppsan. 
 
Hade tänkt lägga upp bilder från nyår men glömde min kamera hemma hos Ellie. Ni får hålla tillgodo så länge. De kommer upp så fort jag träffat Ellie! Kan i alla fall berätta att jag hade ett riktigt bra nyår. Var väldigt mysigt och maten var grym. Bildbevis kommer alltså senare. 
 
Har varit ledig i helgen och det har inte varit helt fel. Ledig idag och i morgon med, vilket gör det hela ännu bättre! I lördags var Britta, Sara och jag ute och käkade. Blev en riktigt najs och billig kväll då det gick ovanligt bra på Black Jacken! Alltid lika gött. Så nu har jag råd att roa mig i alla fall en gång till den här månaden. Wiho.
 
Nu ska jag fortsätta på min frukost, ligga och läsa i drygt en timme och sedan vara ambitiös. Det vill säga, plocka ner alla julsaker och gå och handla. Kylen är oroväckande tom.. Inte bra det! 
 
PUSS.

2013 - Året Cicci brände alla sina pengar på biografen..

Hej!
 
Anchorman 2, Man of Steel, Star Trek 2, Iron Man 3, Pacific Rim, Catching Fire, Oz the Great and Powerful, The Hobbit: There and Back Again, Despicable Me 2, Sin City 2, The Wolverine, Oblivion, World War Z, The Lone Ranger, Thor: The Dark World..
 

Vad mer behöver jag skriva? Jag som hade planer på att spara en massa pengar detta året. 

RSS 2.0