Jag var tvungen att göra en med! ;)


David visar skillzen i Paint! ;)


Feeling Good.

Hejhej.
-
Blev en riktigt lyckad kväll ute måste jag säga, sjukt skoj var det verkligen! Hände en väldigt mycket, massa dans, lite slagsmål och lite mer dans! Jag har en förmåga att hamna i mellan när folk bråkar, så är lite öm i kroppen idag efter alla smällar och knuffar! Folket slutade i alla fall att bråka så det är värt det. Hela min hand blev blodig igår efter jag stoppat en kille från att hoppa på en annan kille, ganska äckligt, men det är sånt man får leva med. ^^
-
Idag kommer jag nog inte vara allt för aktiv. Ska försöka plugga lite i alla fall sen kommer David ner och vi ska kolla på det nya Legend Of The Seeker avsnittet! Skojigt värre! :D
-
-
Bjuder på lite musik idag med, gillar låten och den passar för dagen och gårdagen! Nu är man dock lite för fattig och det blir inte någon utgång på ett bra tag framöver! Det är tur att man blev bjuden på ganska mycket idag, annars hade jag väl legat minus x antal hundralappar! :)
-
Nu ska jag sätta igång med pluggandet så att jag kan slappa ikväll utan en massa skuldkänslor! (a)

Man borde väl egentligen inte blogga nu!

Hejsan hoppsan!
-
Kvällen blev riktigt mysig måste jag säga. Definitivt över förväntan! Synd bara att bägge dörrarna hem var haspade så att man var tvungen att väcka halva huset för att komma in!
-
Hoppas ni haft en awesome natt med! Om inte får ni försöka igen! ;)

Warriors Of Time.

Godafton!
-
-
Har varit en riktigt bra dag idag med en rolig avslutning! Efter rundan på stan som resulterade i ett nytt linne, en ny tröja ett bälte och en god bakad potatis spelade vi en omgång Canasta som jag och Emelie tyvärr förlorade.. Detta tog jag dock igen med råge nu på kvällen då vi spelade "Så det kan låta"! Jag vann tre av tre matcher, då vi bytt lag mellan varje. Fan vad bra jag är ibland! ;)
-
I morgon blir det skridskor på Heden med en massa människor! Innan det ska jag kolla balklänningar med min kusin och med min moster, får se hur detta går.. Jag är inte ett stort fan av att gå omkring i affärer och kolla på kläder. Bläh.
-
Kvällen i morgon är dock fortfarande helt oplanerad, får se vad som händer då helt enkelt.
Det blir förmodligen bra oavsett ändå. Jag är optimist för fan! :D
-
Nu ska jag sätta på en film och krypa ner i sängen och bara försöka sova ut (till klockan 8:30!) och drömma lite behagliga drömmar! Det hade inte varit fel just nu. Känner att jag fortfarande är lite sliten i kroppen efter förkylningen, som tack och lov har börjat ge med sig på riktigt nu, så det hade inte varit helt fel att få sova ut en hel natt. Anyways.
-
-
Det blev duppelt upp ikväll med både en bild och en video, men det bjder jag på. Nattinatti och dröm sött!

Breakfast In America.

Hejsan!
-
Tänkte bara uppdatera snabbt.. Skolan var ovärd idag, gick hem i stället för att sitta och kolla på en tysk-tvshow. Den var säkert jättebra, men kände att jag hellre är hemma och tar det lugnt. Fortfarande inte riktigt frisk, varför riskera något?
-
Tänkte jag kunde göra lite reklam för frugan med! Checka in hennes blogg vettja! Står bland mina länkar! :)
-
Det är plusgrader ute idag, väldigt trevligt. Men det ska bli minus igen i morgon så det lär ju vara ett ben eller två som som bryts lite varstans då. x)
-
Nu ska jag snart in till stan med moster och kusinen och kolla runt i Nordstan. Precis sådant som jag tycker är kul! Not. Men man får väl bjuda till lite ibland, förhoppningsvis blir det roligt ändå! :)
Efter det vet jag inte riktigt vad som ska hända, tar dagen som den kommer helt enkelt. Tycker det är galet skönt med fredag trots att jag varit hemma tre dagar av fem denna vecka.. Är verkligen alldeles för skoltrött för mitt eget bästa just nu, vilket är synd.
(Jag tänker börja lägga upp videos på min blogg ganska ofta nu. Låtar som jag känner passar mitt humör just nu och så. Det är dock inte alltid låten som jag lyssnar på är glad, även om jag är det. Flummig mening det här med vad jag vill ha sagt är att musik är mys!) höhö.

Goodbye My Lover.

God kväll.
-
Ska alldeles strax gå och lägga mig. Klockan ringer om cirka fem timmar, jag lär ju vara lagom pigg då! Min kusin har precis flätat klart mitt hår, vilket var väldigt plågsamt måste jag säga! Inte najs att vara ömhårad någonstans!
-
I morgon måste jag till skolan (som alla andra dagar den här veckan), har lovat Michal det då jag ska hjälpa honom med något. Kanske har nämnt detta förut, vet dock fortfarande inte riktigt vad det går ut på!
-
Är väldigt glad för tillfället, vet inte riktigt varför. Antar att jag är omgiven av folk jag blir glad av. Har dessutom fått en massa gulliga kommentarer idag som gör det hela mycket bättre! Så tack för dem. <3
-
Men nu kallar sängen, eller ah. Inte egentligen, vet bara att jag kommer att vara så otroligt trött om cirka fem timmar! Får se om jag znoozar för länge eller vad som händer.. Kommer säkert att lösa sig! (a)


In your face.

Hellu!
-
Är hemma idag med då jag fortfarande har ont i halsen och är allmänt öm i hela kroppen! Har inte fått allt för mycket gjort idag.. Bakade kärleksmums som nog blev helt okej, har inte vågat smaka på dem än dock, får snart gå och göra det! :D
-
Mormor, moster och kusinen är just nu iväg och handlar, de ska hämta upp mamma från jobbet med tror jag. Sen blir det till att laga mat och spela kort i kväll! Canasta är faktiskt riktigt roligt ibland! I alla fall då jag vinner..
-
Har även kladdat lite i Paint idag med, som vanligt målade jag en sol. Vill verkligen inte ha mer snö nu. Men det skiter modernatur i då det fortfarande öser ner snö ute, som det har gjort hela dagen, hela veckan och hela den här jäkla månaden! Bläh vad trött jag är på det.
-
Sol och värme vill jag ha!
-
Vet inte riktigt vad som händer till helgen ännu. Det lutar åt att vi ska åka skridskor igen, vilket är sjukt skoj! Om vädret inte tillåter detta blir det nog att vi bowlar eller gör något annat skoj. :)
-
Nu ska jag bege mig ut i köket och smaka på min kaka! Håller tummarna för att den är ätbar.. Den såg åtminstone god ut.

Kärlek på denna låt! <3


Förhoppningsvis är drinkarna på Rhodos lite snyggare! :D

Har fortfarande inte gjort några läxor, Paint är väldigt skoj! Ellie och jag ska om mindre än 60 dagar förhoppningsvis ligga/sitta/stå och dricka drinkar i solen!! :)
-
-
Vilken vill du ha Ellie? Jag bjuder på första! ;)

Allt är så mycket roligare än att plugga!

Hellu igen! Mina plugg-planer har inte satts i verket än, i stället fastnade jag med Paint. Det är ju så mycket roligare! Dessutom har jag hittat en massa mer kuligheter jag kan göra nu!


-
Det lär komma fler bilder sen, jag har verkligen inte lust att börja läsa än!
Frukosten blev mumsig btw! :D

Uppe med tuppen, not voluntarily though.

Godmorgon, eller nåt! :)
-
Anledningen till att jag överhuvudtaget är uppe just nu är för att jag trodde jag hade en redovisning på morgonen som jag absolut var tvungen att gå på. Det visade sig dock att läraren hade skickat ett pm klockan 22 igår där det stod att dagens lektion är inställd. Väldigt trevligt i sig, men det hade varit ännu trevligare om jag sett detta igår kväll och sluppit vara uppe just nu, helt i onödan. x)
-
Idag blir det alltså till att stanna hemma hela dagen igen. Skönt att slippa stressa och bara kunna ta det lugnt och bli frisk. Är fortfarande seg i hela kroppen och har ont i halsen. Hoppas det ger med sig snart! :)
-
Planeringen för dagen är att läsa ut "A Clockwork Orange", se filmen, samt läsa minst 50 sidor i "Die Vermessung Der Welt". Det hade varit väldigt bra om jag lyckats med detta. Sannolikheten är inte jättestor dock och i värsta fall får ni en ny Paint-bild att beundra i eftermiddag/i kväll! :*
-
Ska snart bege mig ut till köket på jakt efter något gott att äta, funderar på att göra gröt och rosta lite bröd.. Hmm, nu blev jag hungrig på riktigt! Var bara lite småsugen förut. (a)
Aja, köket och maten kallar! Skriver säkert något otroligt intressant senare! Stay tuned. :)

När man har tråkigt har nöden ingen lag.. ( Och ni som är dumma nog att läsa min blogg får stå ut med skräpet jag lägger upp! ;) )

Lol på min rubrik! Har väldigt tråkigt just nu, som jag väl egentligen har haft hela dagen med. Det här är då vad man sysslar med när man är hemma och är sjuk. Paint i windows 7 är ganska så skoj måste jag säga även om man inte är bra på det. :D
Målade en annan bild för ett tag sedan som inte heller blev jättebra, men det bjuder jag på! ^^
Som det kanske märks längtar jag efter sol och värme något extremt, nu är det tack och lov bara 60 dagar kvar till Rhodos och allt vad det innebär! Jag kan knappt bärga mig! :D

Det är inte alltid lördag.

Hejsan igen.
-
Är fortfarande sjuk, tro det eller ej! Dock inte lika mycket känns det som. Kan bero på att mormor är bra på att ta hand om sjuklingar. Snart kommer hon och mamma hem igen från sin shoppingtur med mat (tack och lov), tror att det vankas revben och potatisgratäng! Mums! Finns nog inget godare.. <3
-
Har inte gjort några läxor idag i stort sett.. Skyller på att mitt huvud skulle kunna explodera! (a) Känns så i alla fall. :( Men det löser sig förhoppningsvis. Vet inte om jag ska vara i skolan hela dagen i morgon, eller om jag går hem efter gruppredovisningen på morgonen. Tror jag kommer att göra det i alla fall, men vi får se hur jag mår i morgon! Håller tummarna för att jag orkar med tyskan på eftermiddagen med, kan behöva vara med på de lektionerna om jag ska ha en chans att klara mig en månad i Freiburg till hösten. :)
-
Nu ska jag gå och duka så att allt är klart när maten anländer!



Det är inte alltid som det ser ut. Ibland är det väldigt mycket bättre.

Host och snörvel.

Hej.
-
Det blev ingen skola idag då jag är mer sjuk än vad jag var igår. Positiv inställning? In my ass heller. Jag somnade igår med förhoppningar om att det säkerligen skulle vara mycket bättre idag när jag vaknade. Men schi fick jag, grovt också.
-
Att vakna upp och ha sådan huvudvärk att rummet snurrar när man ställer sig upp är inte okej. Jag orkar inte vara sjuk nu, helt seriöst. Har definitivt inte tid för det och det kunde inte komma mer olägligt just nu.
-
Meeen, för att då försöka vara lite mer positiv kan jag ju faktiskt plugga lite idag. YAY. Massa oplanerad tid över som man kan göra något vettigt på. Bara till att trycka i sig lite panodil och köra igång då! Det här kommer att bli en rolig dag. (sarkasm <3)
-
Nu ska jag upp och äta frukost, sen får vi se vad som händer efter det. Vill dock passa på och tacka Awesome I för att hon försöker få min blogg att se mindre tom ut! Så en massa pussar till henne! :)

Ellie uppdaterar

Hejsan
-
Efter att jag har gått in på den här bloggen allt för många gånger och det inte har skett någon skillnad har jag, Ellie (Awesome I) bestämt mig för att uppdatera. Jag funderade länge på om jag skulle göra detta utan att fråga men vågade inte riktigt göra detta. Så nu med Awesome II's tillåtelse tänker jag skriva ett inlägg om hur hennes liv är just nu!
För er som tänker tanken så har jag också insett att jag har blivit en bloggnörd eftersom jag kollar om det har skett någon uppdatering här väldigt många gånger per dag, men eftersom du läser det här nu så är du också en liten nörd. Jag bjuder på den i alla fall, förhoppningsvis gör du samma.
-
Skolan har börjat igen, inte något som vi är glada för men vi hade ändå ett bra lov. Cicci har sin mormor på besök vilket har gjort henne väldigt glad. Det var väldigt kul (även för mig) att höra lite skånska i lägenheten. Under lovet har det blivit massor av plugg och en hel del trevligheter med awesome och bästliga människor.
-
I veckan får vi se vad Cicci hittar på, har inte fullständig kontroll över det men kan gissa att det är lite plugg och sen en hel del spelande av knaster. Cicci kommer kanske få besök av mig även om hon inte vet om det ännu.. Detta får vi dock se. Jag är inte allt för bra på svensklitteraturhistoria så jag kan inte riktigt hjälpa henne att plugga men jag kan alltid rädda henne från något situation som kan uppstå i lägenheten..
Nu har jag fått skriva av mig lite och jag är fullt medveten om att meningen med inlägget försvann när jag nu upptäckte att hon redan har uppdaterat idag men återigen jag bjuder på det :D
-
Puss /Ellie!

Väntar på mat.

Hejsan.
-
Nästan längesedan jag uppdaterade på bloggen nu ju! Har inte haft något intressant att skriva om så har helt enkelt skippat det. Helgen tillbringades till stor del med David, vilket var chill! Har dock inte sovit tillräckligt känner jag idag då jag är helt död.. :)
-
Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, är helt galet hungrig!! Förkyld är jag med.. Precis vad jag har tid med nu när det är fullt i skolan två veckor framöver! xD Bläh.
-
Efter jag ätit ska jag bara läsa min engelskabok sen typ dö eller något! Har bara en lektion i morgon, sen efter det ska jag dock hjälpa Michal med någon sak han har för sig.. Lite osäker om vad det handlar faktiskt. :O
-
Men men, det blir väl bra så småningom. Ha det bra!

Nightmare.

Hejsan.
Jävla skit natt. Lyckades somna vid lite innan sju (yay) men har drömt en massa obehagligheter så har vaknat x antal gånger.. Är helt galet trött och en aning deprimerad på grund av vissa drömmar. Men det är väl bara att peppa till och sätta igång med plugget. Fuck this.

God natt eller god morgon? Det är frågan..

Hellu.
Blir bara ett snabbt inlägg nu för att jag är pigg och har tråkigt.. Filmen var sjukt bra och jag är väldigt glad över att äntligen ha sett den! Kommer förmodligen att se om den ganska så snart. ^^
Vill sova nu men kan inte, mamma snarkar och John Blund vill verkligen inte infinna sig alls. Hade kanske varit roligare att sticka hem till David och hindra honom och Ellie från att sova med?! (6)
Haha men nä. Nu ska jag starta en film och förhoppningsvis bli lite tröttare i alla fall. Om inte kommer jag säkertt att skriva ett till inlägg om ingenting lite senare! xD

Avatar.

Hejsan.
-
Dagen har börjat riktigt bra! Först frukost med gott bröd som mormor bakat, sedan skridsko-åkning med Ellie, David, Jonas och Jessi. Mycket trevligt måste jag säga, lite seg i benen nu bara! xD
-
Snart ska jag börja göra mig i ordning med så att man är klar till då David ska hämta upp en. I kväll ska vi äntligen, ÄNTLIGEN se på Avatar och är pepp till tusen. Tror inte att Ellie är riktigt lika pepp, men hon kommer säkert att gilla filmen. Håller tummarna för det i alla fall! :)
-
Nu kallar mat sen duschen. Ha det bäst!!


- När allt är lagt på is.

Everything But My Pride.

Hejsanhejsan.
-
Sitter just nu och kollar lite på hockey, borde egentligen plugga men har verkligen inte lust någonstans. Förstår inte hur man kan bli så opepp och trött på så kort tid. Jag är visserligen lite seg i kroppen och har ont överallt. Det suger ganska hårt, men vad ska man göra? ^^
-
Var riktigt mys med filmkväll hos Ellie igår, blev dock sjukt trött på kvällen.. Råkade nog slumra till lite kort. Var nog lite smågnällig med, tror Ellie blev lite irriterad på mig. Hoppas att det är bättre idag! (a)
-
Det blir ingen träning idag i heller så jag funderar på att gå upp och testa på gymmet som finns här bland lägenheterna någonstans.. Behöver verkligen träna lite, känner att jag har gått upp en del i vikt och det stör mig ganska kraftigt. Vill inte bli pluffsigare nu. Det kommer säkert sluta med att jag sitter och spelar Canasta med mormor, mamma och josse i stället och käkar en massa onyttiga saker. xD
-
Nej men usch. Nu måste jag bannemig försöka få något gjort. Annars blir det snart att flytta till ett psykhem för mig (ett riktigt psykhem, inte det jag redan bor i).

Snö.

bläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläblä
bläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläblä
bläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläblä
bläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläblä
bläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläblä
bläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläblä
bläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläblä
bläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläblä
bläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläblä
bläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläblä
bläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläblä

Memories.

Hejsan!

Jag skulle egentligen haft publicerat ett inlägg igår kväll, men eftersom jag och Gud(?) inte kommer bra överrens slutade det med att det inte gick. Det handlade i alla fall om hur glad jag är för att mormor är här och även om att jag är lite ledsen i allt det glada. Vill inte deppa ihop dock, utan ska försöka klara dethär med ett leende på läpparna även om det kan misstolkas.

Idag ska jag plugga, plugga och åter plugga. -.- Måste ta igen lite förlorad studietid känner jag, kan i försöka åtminstone. Vet inte vad som händer i kväll, antingen blir det en kortspelskväll med mamma, josse och mormor - eller en mysig filmkväll hemma hos Ellie. För min del blir det bra oavsett hur kvällen slutar, skulle jag tro. :)

Nu är planen att det ska skrivas arbeten fram till klockan 17. Lyckas jag inte med detta är den en stor möjlighet att jag kommer att vara en av de osocialaste människors som någonsin existerat. Jag hoppas att ni får en roligare tisdags-dag än vad jag kommer att få!



- You do not need me, I am not good for you.

En vecka kvar till fanskapet börjar igen..

Hejsanhoppsan.
-
Idag har det varit en helt okej dag. Var i stan och hämtade biljetterna till Avatar innan (äntligen!) samt fikade och hade det mysigt med David och Ellie. <3
-
Efter det stack vi hem till mig där mormor befann sig!! Var helt galet glad att se henne.. Tror Ellie och David blev lite chockade av mitt glädjefnatt. (a)
-
Mamma och mormor köpte sedan med sig revben och potatisgratäng hem, som jag tryckte i mig alldeles för mycket av. Har fortfarande ont i magen! xD Såååå värt det dock. Det hamnar lätt på min topp-trelista av favorit maträtter. :)
-
Sedan stack Ellie hem och nu ligger David i min säng och sover/chillar..
Sammanfattningsvis har det varit en mysig dag med awesome människor!



"Sometimes the hardest thing and the right thing are the same".

Happiness.

Hejhej!

David stack hem för ett litet tag sedan så nu har man inget att göra igen. Blir nog till att kolla på tv med mamma och Josse eller något.. Yay. Har egentligen lust att gå ut, har dock inte kapital för det tyvärr. Sparar till nästa helg i stället och håller tummarna för att det kommer att bli awesome! :)
-
Nu är det bara 70 dagar kvar till Rhodos och jag längtar verkligen! Kommer bli sjukt najs, Awesome I och jag lär förmodligen äta alldeles för mycket fetaost och det kommer sluta med att vi är tjocka och bruna när vi kommer hem igen.. xD Värt det till tusen dock!! :D
-
Helgen har varit lugn so far, varit mycket med David och chillat bara, mys värre! :)
Kommer inte att vara jättesocial fram till torsdag då jag måste plugga genska mycket. Tack och lov kommer mormor hit i morgon och sprider lite skånska i lägenheten! <3

Peppa peppa!!

Tjenare! Snart börjar lovet och jag lääängtar! Behöver verkligen det här lovet och tycker det ska bli galet skönt med lite tid att ta det lugnt på. Bortsett från att ta det lugnt ska det förhoppningsvis bli lite gjort på projektarbetet med. Samt samhällen, engelskan och tyskan då förstås! Har inte allt för mycket planerat vilket är skönt hoppas dock på följande:
  • Att jag får sova ut lite.
  • Att mormor kommer upp och hälsar på. Saknar henne! <3
  • Att jag har tillräckligt med pengar för att kunna gå ut en dag eller två och roa mig.
  • Att Ellie vill socialisera!
  • Att David ska laga middag till mig en av dagarna! :D
Ifall allt detta händer kommer lovet att bli awesome trots alla läxor som jag måste lägga ner tid på! :)

Hemma igen då.

Hej.

Blev en riktigt lyckad kväll med några chill klasskompisar måste jag säga! Skönt att ha vissa människor i klassen man verkligen kan koppla av med och inte behöver anstränga sig för att verka som om man gillar deras sällskap!

I morgon blir det till att:
  • Försöka att inte somna på första lektionen som börjar 11:55.                                                                  (Det är en tyskalektion så det är en utmaning..)
  • Försöka arbeta lite med mitt projektarbete efter skolan, innan träningen börjar.
  • Gå på träningen och bränna bort lite fett.
  • Somna. <3
En ganska så bra dag skulle jag tro!

Alla vet att det är tisdagar man ska gå ut på egentligen..

Hej igen!
Jag tänker inte berätta hur jag tyckte provet för jag vet inte riktigt.. Blir säkerligen ett inlägg om det senare ändå. Vet att det är G eller IG som gäller dock! xD

Senare ikväll ska jag, samt några ifrån klassen fira att Biologi B är äntligen är över. (Förhoppningsvis) I annat fall blir det till att supa en annan gång för att sörja.. Men det är en annan historia ^^
I kväll är det i alla fall en chillkväll och det kommer nog att bli jäkligt najs.
Nu ska jag sova lite eller göra något annat konstruktivt.. Höhö

Plans Drawn In Pencil

Godmorgon!

Blir ett snabbt inlägg nu på morgonen för jag har stigit upp i tid för en gångs skull och har redan duschat (!) är ganska stolt.. ^^
Mitt rum är fortfarande kallt som fan, gick ganska bra att sova i natt dock tack vare dubbla täcken. <3

Om sex timmar och 20 minuter börjar provet. Börjar bli lite smått nervös nu känner jag. Har dock insett att det värsta som kan hända är att jag får IG och måste göra ett omprov om några veckor. Inte för att jag är speciellt pepp på att plugga mer biologi, men det är som sagt inte the end of the world om jag inte klarar det idag. :)

Nu ska jag slänga i mig en macka och sen dra till skolan för lite sista minuten plugg!

Panikplugg is so not the shit.

Hejsan hoppsan och allt det där!

(Ellie, jag vet att jag inte skulle sitta vid datorn förrän efter åtta.. Men just nu äter jag och då tycker jag inte det gör något! =D)

David sov över från igår vilket var mys. Han har en liten tyrannosaurus rex levandes i sig! Vilket ledde till lite chock och en massa skratt! x) Fick ont i magen.. Men skoj som sagt. Jag som trott att det var en kyckling som levt i honom.
I alla fall. Ska sätta igång och plugga alldeles strax, så att jag förhoppningsvis kan leva upp till mammas och Ellies förväntningar i morgon!

Jag är pepp på fredag klockan 14:10. Då startar februarilovet/sportlovet och det ska bli helt jävla otroligt jäveljävel skönt! Sug på den meningen ni! :D

Haha .. Nu är det biologi som gäller. Wish me luck! ;)

The Sound Of Silence

Hej hej.
Lördagen blev inte så hemsk som befarat! Stack hem till Ellie med Elias och David på kvällen och chillade! Riktigt mysigt, skönt att slippa se biologiboken med.
Idag är det dock nya tag som gäller och jag satsar på att göra klart åtminstone ett av häftena med frågor. Om inte är jag nog ganska toasted på tisdag! :(
Snart kommer nog Ellie hit med och David lite senare.. De ska få äran att roa varandra samt hjälpa mig med mitt plugg! (a)

- If Tomorrow Never Comes!

Hatar den här lördagen! x)

Ni kommer förmodligen inte förstå mitt inlägg, men det bjuder jag på!

  • Avaritia
  • Luxuria
  • Invidia
  • Gula
  • Ira

Fem av sju innan klockan fyra på en lördag, det är inte bra alltså.

Då var det lördag igen då..

Hejhopp!

Igår var det en riktigt trevlig dag. Chill dag i skolan och en till och med chillare kväll med människor som är awesome och bäst och allt det där! ^^
Hade riktigt skoj i alla fall, även om jag var otroligt trött och kände mig som en seg 40+:are! xD

Idag blir det till att plugga biologi.. Yay! Min lördag kommer att vara lång och seg, hade hellre gjort något annat.. Men men. Nu är det snart över i alla fall!

Som ett hårstrå i ögat.

Hej igen. Dagen slutade inte riktigt lika illa som befarat tack och lov, nu är det bara som ett hårstrå i ögat snarare än ett slag i magen! Har suttit och pluggat biologi i x antal timmar, fortfarande sjukt mycket kvar att göra dock. Hoppas bli klar med allt på söndag.

I morgon fyller, som sagt i tidigare inlägg, David och Ellie år vilket ska bli riktigt mysigt! Blir till att gå ut på något chill ställe och bara ta det lugnt och prata lite. Innan vi ska ut har David lovat mig lite hjälp med mitt pluggande vilket jag verkligen behöver hjälp med! Så tack till honom i förhand! :)

På lördag blir det en heldag med plugg (wohoo..) och en massa godis förhoppningsvis. Inte för att jag behöver det alls, tvärt om som fan. Har gått upp i vikt som en jäveljävel det senaste kommer snart kunna rulla ner till bussen på morgonen! Vilket i och för sig skulle kunna vara skoj! :O

Sedan på söndag blir det mer plugg (!!) och på kvällen kommer David på besök och vi ska kolla på Legend of the Seeker och någon annan serie förmodligen, blir säkert mys det. Blir i alla fall skönt med något annat än plugg som omväxling!

Det är ungefär så min helg kommer att se ut. Borde egentligen åka bort till huset med Mamma med och hämta de sista sakerna och städa undan på mitt gamla rum.. Inte jättelockande dock. Men men, måste göras någon gång
ändå. Lika bra att få det gjort egentligen antar jag.

Jag är avundsjuk på min syster som befinner sig i Skåne just nu! Jag vill också vara där och bli bortskämd! :( Får hoppas på att mormor och morfar kommer på besök till lägenheten någon gång under sportlovet bara! Då hade jag blivit lycklig! <3



Nu ska jag gå och göra mig i ordning för sängen, starta en bra film eller sätta mig med en mysig bok och sedan bara somna.

Som ett slag i magen.

Vissa dagar börjar eller slutar inte bra. Idag är en sådan dag. Håller tummar och tår för att dagen i morgon blir bättre. Den kan inte bli mycket sämre än den idag i alla fall, this is me being optimistic! :)

Aldrig en lugn stund.

Ibland kan jag bli glad av småsaker. Saker som någon säger eller gör utan att tänka sig för. Just nu är jag glad. Det kommer förmodligen inte vara speciellt länge, men det är lugnt. för jag vet att oavsett om det blir tufft som fan igen så kommer det att bli bra så småningom. Det har jag bestämt.

Nog för att Gud är allsmäktig och allt det där, men han har inte en chans när det kommer till mig. Så enkelt är det. Tänker inte ge vika nu, jag har förtjänat att få det bra snart! Förhoppningsvis sprider sig min optimism (eller envishet eller vad man ska kalla det) vidare till folk i min omgivning som behöver det med!

Sitter just nu och inte pluggar på biologin, som jag borde göra egentligen. Får jag IG på provet nästa tisdag får jag skylla mig själv helt och hållet. Blä på det.
Snart är det träningsdags som gäller med, får dock ta det lugnt på grund av att jag har haft feber och skit! xD
Men men, det blir säkert bra i slutändan!



- I get by with a little help from my friends.

Snygga greker och fetaost!

Hejhej.
Just nu sitter jag och kollar på One Three Hill med Ellie som snart ska gå till bussen.. Det har varit en bra natt och vi har pratat ut och flummat sönder, verkligen! Känns skönt att vara på samma nivå och att kunna fortsätta vara
awesome tillsammans! ;)

Vi har kommit fram till att lösningen på alla problem hädanefter kommer att vara snygga greker och fetaost! No joke.
Snart ska jag sätta igång och arbeta med projektarbetet och plugga lite på biologin, a lot of fun I know. Håller tummarna åter igen för att snön försvinner och värmen hittar tillbaka till Sverige!

Welcome to my world Awesome I!

Hejsan.

Jag är glad, skulle dock chansa på att Ellie är mindre glad just nu! Hennes dator har verkligen inte velat göra som hon velat idag. Eller så är det mitt internet som inte samarbetat. Hur som helst försökte Ellie verkligen på alla möjliga sätt för att lyckas ansluta med det tog x antal timmar..

Nu sitter vi och kollar på tv/chattar/kollar roliga saker att göra i Rhodos och är allmänt sega.

Ska fortsätta med mitt projektarbete nu, hörs i morgon eller något..

Det är inte bra att vara vaken sent.

Hej igen.

Jag vet att ni börjar tröttna på updates nu men jag har inget bättre för mig. Sad I know. :)

Det är bara alldeles för många tankar som far omkring i huvudet på mig vid den här tiden så kan inte sova. Tänker inte säga vad för tankar det är, kan misstolkas av vissa och då blir det problem jag inte orkar med. Dessutom är det vissa tankar som bara angår mig som inte andra behöver veta och som definitivt inte ska skrivas på en offentlig sida. ^^

Jag mår inte bra av alla de läxor som jag borde göra, därför tänker jag skriva upp saker som jag längtar till.
  • Den femte Februari fyller David och Ellie 19!
  • Om tio dagar är det sportlov!
  • Den tionde april är det högskoleprovet som gäller!
  • 15 dagar efter det bär det av till Rhodos! Det vill säga om 82 dagar!
  • Den 27 maj är det studentbalen..
  • ANDRA JUNI ÄR DET STUDENTEN!
Självklart en massa mer saker som händer under den här tiden, orkar inte skriva upp det dock. Men det blir säkert fler onödiga updates med mer värdelöst vetande för er del! ;)

- When love takes over.

Överambitiös, jag?

Hellu.

Idag var jag i skolan trots att jag hade feber, som tidigare nämnt. Kände mig värsta duktig som gick till samhällen för att vi har ett grupparbete vi måste bli klara med. Det var jag och två andra där. Tre stycken var alltså borta. Jag var sur. Nu bryr jag mig inte, kommer att bli awesome ändå!

Just nu käkar jag mat, blev en salig röra av potatis, kött och lite annat ^^ Blev helt okej, lite synd.. Hade det varit äckligt hade jag ju kanske sluppit att laga mat i framtiden! :D
Men men, mat i magen är aldrig fel!

Ikväll blir det till att plugga lite, försöka i alla fall! Biologislutprovet närmar sig jue..

Monday, bloody monday.

Hejsan hoppsan.

Första februari idag, riktigt najs! Det är väl det enda med den här dagen som är bra egentligen. Eller ah, börjar 14.20 inte helt fel det i heller.
Hade det inte varit första februari idag tror jag att jag hade struntat i skolan helt. Januari är över och det är otrologt skönt. Tror att januari är min nya hat-månad! Nu håller jag bara tummarna för att nordpolen vill ha tillbaka sin kyla så vi kan få vår i Göteborg snart! :)

Nu ska jag gå och duscha, varmt och länge. Känner att jag behöver det då jag har feber och är allmänt seg i hela kroppen. Precis vad jag har tid med nu liksom.. Inte alls biologislutprov nästa vecka eller David och Ellies födelsedag på fredag som ska firas på något sätt! (Grattis till dem i förskott <3)

Har ångest för alla de läxor jag borde gjort i helgen men som inte blev av. Ligger efter i samtliga kurser jag läser nu och det suger hååårt. För hårt.

Nä usch. Duschen here I come!

RSS 2.0