Bilder!

Som alltid hade jag det riktigt bra nere i Skåne över julen. Sen hade jag en riktigt rolig utgång i Göteborg i tisdags med! Inga bilder på utgången dock. :(
Bjuder på de från Skåne i alla fall. Ska försöka få lite bilder på nyår som jag kan lägga upp efteråt. Min nyårsklänning har kommit och jag är supernöjd med den. Lite dyr kanske, men man får unna sig liite extra ibland. 
 
 
Vi var hemma hos Therese och Håkan i söndags och värmde upp med lite god julmat. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Snygga släkten samlad! Sjukt mysig julafton. Är väldigt nöjd med alla min julklappar med. Nästa jul befinner jag mig förhoppningsvis på Nya Zeeland med pappa och syrran.. Beror på om jag lyckas samla ihop tillräckligt med pengar eller inte. Men tror det ska gå! 
 
Nu ska jag lägga mig och läsa lite och ser om det hjälper för att få mig trött. Är helt färdig i kroppen för jag sovit så dåligt de senaste tre nätterna, men hjärnan går i högvarv! Löjligt värre. Natti natti. :)
 
 

Meningslös, sanslöst, sjukt, förjävligt, lönlöst...

Borde egentligen sova. Men har precis suttit och läst igenom artiklarna på Aftonbladet rörande händelserna i Göteborg idag.
 
För det första förstår jag verkligen inte hur någon, någonsin, kan få för sig att smutskasta och förnedra andra människor på det viset. Jag hoppas den/de som är skyldiga får det straff som lagen kräver. 
 
För det andra är jag otroligt besviken på de ungdomar som besvarade den otroligt korkade handlingen med ännu mer dummheter. Att en hel folksamling ger sig på EN person utan några bevis på att denne är skyldig på någotvis. Ofattbart. Man skäms och man undrar vad sjutton det kommer bli av dessa människor i framtiden. 
 
För det tredje. Föräldrarna? Någonstans måste det gått väldigt fel i vissa av dessa ungdomars uppfostran. Är föräldrarna helt ovetandes eller skiter de i vad som blir av deras barn?
 
Hade mina föräldrar kommit på mig med att antingen starta eller bidra till att förstöra för andra på det här sättet, hade de varit arga och framförallt besvikna. De hade gjort allt i sin makt för att få mig att förstå att jag gjort något som inte är rätt eller okej. Samma sak om jag fått för mig att egga igång, eller delta i en hämdaktion mot de som vi misstänker är skyldiga. Inte för att jag ens tänkt tanken att göra något liknande. Antagligen för att jag blivit uppfostrad av föräldrar som bryr sig. De är inte perfekta, men de har uppfostrat och tillrättavisat mig så att jag under hela min uppväxt förstått vad som är rätt och fel. Sen vad olika personer tycker är en sak. Men det finns grunder i hur man ska och inte ska bete sig. Logiska grunder. 
 
Uttryck som "behandla andra så som du själv vill bli behandlad" verkar inte riktigt hänga med på samma sätt längre. Det har blivit ännu lättare de senaste åren, via facebook och liknade att trycka ner andra för att framstå som bättre själv. Istället för att jobba på sig själv och sluta ta genvägar för bekräftelse. Hade man dessutom slutat upp med att uppmuntra andra till att bete sig som idioter hade förmodligen merparten av dessa betett sig annorlunda. Man vill passa in och man vill vara omtyckt. Alla är olika och blablabla. Det är sant och det är så klyschigt men om man bara hade respekterat varandra hade det blivit mycket enklare. 
 
Jag vet inte vad jag vill komma med det här egentligen. Har ingen lust att diskutera det i en massa dagar med en massa rykten och skit som grund. Alltså skriver jag detta inlägg och släpper det sen, 
 
Föräldrarna och samhället måste ta ansvar. Det räcker inte att börja när ungarna redan spårat ur. Föräldrarna kan inte förvänta sig att deras barn ska bli uppfostrade i skolorna och av sina kompisar. Medan samhället borde uppmuntra barn och ungdomar till självständigt tänkande. "Om han gör så, måste du göra det också? Känner du verkligen för att såra henne/slå honom/göra dina föräldrar besvikna/hoppa från en bro/dela fängelsecell med en våldtäktsman?". Jag vet att det är överdrivet och det är medvetet. Men det börjar alltid någonstans innan det eskalerat till något helt annat. 
 
Nu tänker jag gå och lägga mig och försöka drömma om något trevligt. Tre arbetsdagar kvar innan Skåne, Det går fort. God natt. 

They're taking the hobbits to Isengard!

 
Var och såg Hobbit - en oväntad resa med Michal idag! Sjukt bra. Längtar ihjäl mig till att nästa del ska komma  ut..
 
Sen när jag kom hem startade jag första delen i Sagan om ringen trilogin. Sitter nu och kollar på de två tornen. Sömn är överskattat eller hur va det med det?
 
Borde egentligen stänga ner, är över en timme kvar innan jag får sova annars. Hmm. Börjar i och för sig inte förrän tre i morgon.. HMM,

Rainbow.

Hallå!
Sitter på spårvagnen på väg hem. Är inte riktigt frisk än men det gick okej på jobbet ändå. Mycket att göra hela tiden vilket gjorde att tiden gick fort. :)
I morgon blir det bio med Michal! Sjukt taggad. Har velat de filmatiseringen av Bilbo i flera år! Har alltså väldigt höga förväntningar. Men Jackson är grym så jag tror inte jag blir besviken.
Sitter och bloggar för inget annat på mobilen vill riktigt samarbeta med mig. Bara en halvtimme lite drygt innan man är hemma..
Bajs. Glömde skicka iväg ett vykort idag.. Får försöka komma ihåg det i morgon! Det löser sig. :)

Värktabletter in my heart.

Hej igen!
 
Känns inte riktigt lika förjäkligt nu. Har tagit nässpray, ipren, alvedon och så har jag druckit en massa te. Så får hoppas att det räcker att köra så regelbundet så slipper jag må skit. Woop.
 

 
Jag har ju faktiskt haft en rolig helg även om det resulterat i att jag blivit sjuk. 
 

Inte riktigt bra.

Hej.
 
Mår sämre nu än vad jag gjorde i natt. Jäkla skit alltså. 
 
Ligger fortfarande kvar i sängen, har igen aptit överhuvudtaget och hela kroppen känns blytung. Det enda positiva är att jag i alla fall inte har mensvärk med. Då hade det varit riktigt drygt. 
 
Nä. Nu ska jag sluta wajna. Upp och göra en kopp te med massa honung så känns säkerligen allt bättre efteråt. Puss.

Feber

Kan inte somna på grund av febern. Den kom smygandes tidigare ikväll och har nu blivit ganska hög. Svettas och fryser om vart annat, Jäkla skit. Har verkligen inte råd att bli sjuk nu. Förhoppningsvis ger det med sig snabbt, Är ledig i morgon och på tisdag så kanske hinner kurera mig.
 
Synd man inte kan koppla bort huvudet från resten av kroppen utan att dö. 

Ibland undrar man!

Har tröttnat på Sims för dagen så ska lägga mig och läsa en liten stund nu innan det är läggdags. 
 
Det blev ingen middag med pappa idag för han kände sig lite krasslig, ska försöka ta igen det på söndag istället! Blir nog bra det. Har inga planer på att vara bakfull då så kan njuta av vad vi än kommer att äta till fullo. Viktigt. 
 
Tandläkarbesöket gick smidigt, har värsta duktiga tandläkaren nämligen. Kändes inte ens när hon satte i bedövningen. Vilket är grymt. 
 
 
Fick renbäddat sängen igår, efter några om och men. Gött är det i alla fall med rena lakan! Doften av sköljmedel är svår att toppa.. 
 
I morgon blir det jobb. Måste åka in lite tidigare så jag hinner posta iväg paketet till Nya Zeeland. Hade egentligen tänkt göra det idag, men det fattades lite papper så då sket det sig. 
 
Har en massa överskottsenergi för tillfället. Lite synd att det inte är okej att damsuga när klockan är nästan ett på natten. Eller att spika för den delen. Glömde sätta upp tavlorna innan idag. Hade varit smidigt om man kunnat göra det nu utan att störa någon. 
 
Nä. Läsa. Sova. Äta. Läsa. Kanske gymma. Äta. Jobba. Äta. Sova. Natti!

Ohoo,

Hej!
 
Har i princip inte hänt ett smack sedan senast jag skrev. Jag lever ett synnerligen händelselöst liv för tillfället. Idag har jag exempelvis bara varit i stan med Ida en snabbis och shoppat. Sen blev det att tvätta när jag kom hem igen. Måste renbädda sängen innan jag lägger mig med. Ganska värdelöst för det är tråkigt. Tråkigt som tusan. 
 
Förhoppningsvis blir veckan lite roligare från och med i morgon kanske. Ledig alla dagar förutom ondag och fredag, Känns okej med tanke på hur mycket jag kommer jobba om någon vecka. DÅ kommer ångesten att vara total. Bitterheten kommer att flöda. 
 
Varit ambitiös nog att göra en skiss på mitt schema! Så vet ni exakt vad jag kommer syssla med de närmsta fyra veckorna. 
 
 
Ser lite fullt ut, men har planer på att hinna med några fikor och annat i mellan. Annars blir det segt. Riktigt jäkla mongosegt. 
 
Baaah. Ingen idé att dra ut på tiden mer.. Måste renbädda sängen nu så jag kommer i säng. Dumt att försova sig till tandläkaren i morgon. Laga ett hål. Yay. Arg på mig själv. Natti!

RSS 2.0