Daglig hypnos.

Spanien vann och jag är lycklig!

Dock kommer nog inte David hinna med min buss senare så kommer att få träffa honom i morgon eller på torsdag istället. Ganska segt.

Jag borde gå in och städa undan på mitt rum, hämta mina kläder från badrummet och stänga av TVn men känner att jag inte riktigt har lust med det än. Ska göra det.. Snart! (a)

Blablabla. Nu ska jag dö lite, städa sen sova! Natti :*


- Svartsjuuuuuka! :)

Glass.

Hejsan.

Blir ett kort inlägg idag då Spanien-Portugal matchen pågår för fullt nu! Jag hejar förstås på Spanien och Torres.

Dagen började segt med jobb och ett litet bråk med David. Jobbet fortsatte att vara segt till jag slutade men bråket med David löstes och det känns bra igen! <3

En stund efter jag kom hem bestämde sig mamma och jag för att åka bort till Majorna och köpa glass, var lite orolig för att det skulle börja regna då vi åkte motorcykel, men vi klarade oss! Det blev mjukglass för min del och det var helt galet gott. Mätt blev jag dock efter hälften och var tvungen och slänga en massa! :(

Nu ska jag ägna fotbollen all min uppmärksamhet! Kanske skriver något senare om jag inte är allt för trött! Ciao.

Sanslöst.

Fy fan i helvetet vad uttråkad jag är just nu. Något helt otroligt faktiskt. Jag har fortfarande inte lärt mig att vara ensam och utan något att göra. Ganska stört att man saknar att jobba när man inte har något att göra men att man är sjukt trött på det när man väl jobbar. Hej resten av mitt liv liksom!

Jag är glad att jag har fotboll att kolla på lite senare och kakor att äta annars hade min kväll varit otroligt seg. Hatar när David jobbar natt och jag inte har något att göra.

För tillfället går det inget bra på TV:n dock och jag har inga bra filmer.. Får bli till att spela x-box, fixa kvällsmat och sedan se fotboll! Woho.

Ett tecken på hur tråkigt jag har haft kan jag meddela att jag rensat min kontaktlista på mobilen och att jag är i full färd med att rensa bland mina "vänner" på facebook med. Pallar inte med en massa kontakter man inte har något gemensamt med. Gick från 190 kontakter på mobilen till 63 (!) inkluderat mitt eget nummer. Känns tomt men jäkligt gött faktiskt.

Om typ fem och en halv timme kommer David och hämtar mig för vi ska träna i morgonbitti innan jag börjar jobbet.. Haha. Får se hur det blir med det för min del...

Nu ska jag nog hoppa in i duschen. Ett bra sätt att få en timme att gå undan! Ciao. :)


- Stay out of my life.

Soliga dag!

God morgon!

David är just nu ute och joggar i det härliga vädret, lat som jag är valde jag att stanna hemma.. Ska alldeles strax gå ner och förbereda frukosten så att den är klar när han kommer tillbaka! Blir nog till att äta på uteplatsen och bara njuta! Jag kan inte beskriva hur sjukt skönt det är att vara ledig idag. Jag har inget planerat alls, men det är bara gött att slippa sitta i kassan idag! I morgon ska man i och för sig jobba igen.. Hoppas jag hinner återhämta mig ordentligt till dess! (a)

Huvudvärken är nästan borta, den gör sig påmind när jag druckit för lite eller om jag glömmer ta en järntablett på morgonen.. Som tur är är jag ganska duktig och huvudvärken håller sig undan. :)

Blir till att åka hem sen och träffa familjen lite.. Det har man inte gjort speciellt mycket sedan förra onsdagen och det känns lie konstigt. Haha klagar inte, stämningen hemma är en krigszon och jag försöker gå omkring där med min vita flagga och inte beblanda mig i mammas och Josses oenigheter.

Blah. Ner och göra frukost sedan sätta sig på uteplatsen och spela sudoko på mobilen! Win.


- Vill du verkligen?

Up you go!

Hejsan!

Blir en snabb uppdatering såhär lite innan läggdags.. Dagen har varit helt okej trots att det var kaos på jobbet. Är hemma hos David för tillfället vilket alltid är lika mysigt, vi ska sola lite i morgon innan han börjar jobbet och jag ska dra mig hemåt.. :)

Har inget mer att skriva överhuvudtaget egentligen. Händer inte överdrivet mycket i mitt liv för tillfället. Ska kolla på tv med David nu sedan nana! Natti natti.

Long time no C.

Hej!

Jag har varit värdelös på att uppdatera då de vari fullt upp de senaste dygnen. Midsommar var mysigt, fast på grund av min huvudvärk tror jag att jag somnade innan elva.. PÅ MIDSOMMARAFTON! Skäms på mig.

Idag var det dock jobb igen och de var riktigt segt. Huvudvärken var kvar och jag var allmänt seg i hela kroppen. Ser inte fram emot att jobba i morgon med även om det bara är fem timmar.

För tillfället sitter jag i Davids säng och kollar på fotbollen och äter chips, mysigt som sjutton och nu håller jag bara tummarna för att Ghana håller i ledningen och vinner över USA! :)

I morgon blir det till att sola för första gången sedan Rhodos. Hoppas verkligen att solen skiner så jag hinner få någon färg innan man börjar jobba klockan fyra!

Blah, nu lockar fotbollen och David mer än datorn! Skriver i morgon eller något. Ciao!


- Jag vill inte ha något mer än de jag har just nu.

It's been such a long day.

Hej!

Dagen har som rubriken kanske antyder varit något otrolig lång. Sju timmar i kassan dagen innan midsommar är inte att leka med.. Trots att vi var överbemannade och hade alla kassorna öppna bildades långa köer och man fick skynda på så gott man kunde. Gick bra för mig idag ändå, hade bara en sur gubbe som hade missförstått en skylt och fick världens damp när jag rättade honom! Höll på att tappa humöret lite då men klarade mig. Hade i alla fall många glada kunder idag som definitivt fick dagen att bli lite ljusare.

Sitter nu hemma hos David och försöker komma på om de var något vi glömde innan när vi handlade.. Tror att allt kom med dock vilket är skönt. Han ska bara köpa jordgubbar i morgon så är allt klappat och klart för ett awesome midsommar-firande!

Ska strax försöka övertala David att ge mig massagen jag lovades redan igår.. Får se hur det går med det! Hade verkligen inte suttit fel i alla fall. Wish me luck. :)

Ciao!

No worries.

Hejsan eller godmorgon eller whatever. :)

Har precis tagit mig en behövlig dusch och huvudvärken känns inte alls lika påträngande som innan. Kommer bli jobbigt att jobba till sju idag, men som nämnt ett antal gånger innan så ger det pengar, pengar som jag verkligen behöver. När jag slutat ska jag och David handla mat inför midsommar vilket kan bli intressant, hoppas vi kan komma överrens om vad vi ska ha för något. Men det kommer nog gå bra, vi brukar vara bra på att kompromissa. :)

Nu ska jag gå ner och äta frukost på den soliga uteplatsen och bara njuta fram till jag ska gå till spårvagnen om sådär en trekvart! Ciao.


- Deklasserad till ingenting.

Irriterande som tusan.

Hellu igen!

Sitter nu i Davids säng och kollar på Tyskland-Ghana matchen, helt okej match men min huvudvärk gör allt ganska ovärt just nu. Skönt att Tyskland leder i alla fall!

David ligger och sover bredvid mig och verkar vara helt slut.. Vresig är han dessutom! Hoppas det blir bättre snart för känner att jag inte kan hantera något speciellt snyggt just nu. Vill bara att huvudvärken ska försvinna långt åt helvete och sedan hålla sig borta. Trodde verkligen det skulle hjälpa med järntabletterna, men schi fick jag.

Jobb i morgon blir inte allt för roligt om mitt huvud känns som en bultande jävla sak som inte gör någon nytta överhuvudtaget.

Matchen är slut om drygt 25 minuter och då ska jag borsta tänderna och sedan sova. Ska först försöka väcka David utan att han dampar sönder på mig. Han måste liksom förbereda lite inför jobbet i morgon.

Men men. Natti natti.


- Ge dig, dags att växa upp nu för jag orkar inte med ditt beteende längre. Sluta gnäll.

Trött.

Hej!

Då var dagens arbete avklarat. Blev bara ett fyratimmarspass idag men det kändes bannemig som om det var bra mycket längre än så. Sen väntar jobb fram till söndag och sedan tisdag-onsdag nästa vecka! Massa jobb men det ger även en massa pengar. :)

Sista veckan i juli har jag exempelvis 53 betalda timmar om jag jobbar allt som jag är schemalagd på! Det är inte fel någonstans alls.

Nu ska jag bara fixa något att äta, packa ihop mina saker och sedan åka upp till David. Skriver ikväll eller en annan gång. ^^

Ciao!

Morgonpigg? Ja faktiskt!

Hej!

Då var man vaken vid en oanständigt tidig tid igen. Jag känner mig visserligen relativt pigg med tanke på vad klockan är men det kan väl bara bero på att kroppen inte insett att den borde vara trött. Sade hejdå till David för en liten stund sedan och har efter det hunnit äta gröt och en muffin. Mums. :)

Dagen är väl ungefär lika oplanerad som igår.. Blir jag inte inringd senare måste jag städa lite i lägenheten då det ser ut som fan på mitt rum i alla fall. Förstår inte hur det kan bli stökigt så snabbt?! Måste vara någon annan som är skyldig till röran..

Nu ska jag, precis som igår, försöka somna om och sova i en timme eller fyra. Haha!

Natti natti.


- It's like a bomb.

Pigg och vaken.

Hej igen!

Har nu varit vaken i lite över två timmar. Haft en sjukt bra start på dagen dessutom! Har inte blivit inringd och har bara slappat hela morgonen. Just nu sitter jag på Davids uteplats och bara njuter i solen (som i och för sig precis gick i moln) och löser lite sudoku. Hoppas inte Davids pappa blir allt för arg för jag löser dem.. (a)

Bredvid mig står en kopp te och en påse godis. Inte mycket godis kvar då jag och David å upp det mesta igår kväll..

Jag börjar bli riktigt pepp på att fira midsommar här hemma nu, mysig uteplats med mysiga människor kan bara resultera i en riktigt superduper mysig midsommar! Om man sedan lägger till all god mat och all god dricka som kommer att förtäras kommer den här midsommaren bli episk.

Eftersom solen nu bestämt sig för att stanna bakom sitt moln tänker jag hoppa in i duschen, jag förväntar mig att alla moln är borta när jag hoppar ut igen! Ciao.


- Walking on Sunshine

Morgonpigg? Njae..

Godmorgon!

Borde egentligen inte vara vaken för tillfället, men David åkte för inte allt för lång stund sedan så har inte kunnat somna om än. Men det kommer, så fort min kropp inser att klockan bara är sex på morgonen!

Dagen blir nog ganska så händelselös, ingenting planerat alls. Sa till på jobbet igår att jag kunde jobba idag om de behövdes, inte jättelockande dock då jag ska jobba torsdag-söndag den här veckan redan.. Men inget klagande här! Saaaaftiga pengar till mig liksom, blir många OB timmar de där fyra dagarna. :)

Nu ska jag lägga mig och försöka somna om igen, blir segt att jobba annars om de faktiskt skulle ringa in mig senare.. Natti! :)

Postat och klart!

Hej!

Nu är alla ärenden avklarade, maten inhandlad, maten lagad och uppäten! Det blev riktigt gott och jag är nu mätt och belåten. Bortsett från den goda maten tog jag en tablett och mår nu mycket bättre, fortfarande lite huvudvärk, men inte i närheten av det jag hade innan! :D

Ska gå till bussen om fem minuter för att åka upp till David. Kommer göra min redan bra kväll bäst i stället! <3

Skriver mer i morgon eller ikväll beroende på om jag har något att skriva eller inte! Ciao.

U gotta work to feed the soul.

Hejsan hejsan.

(Bilden är söt och hunden lyckas fånga känslan som jag har just nu!)

Jag har fortfarande huvudvärk men jag får skylla mig själv som inte orkat åka någonstans än ock köpa järntabletter. Ska i alla fall göra det senare idag, samtidigt som jag ska posta iväg mina betyg till Uppsala Universitet..

Någon dag snart måste jag skaffa ett Studentenausweis med, har inte riktigt koll på vad det innebär eller hur jag fixar det.. Får haffa Michal någon dag så han kan hjälpa mig eller något. :)

Dagen är bortsett från inhandlandet av tabletter och ivägskickandet av betyg tom och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Har Enemy at the Gates på datorn och jag kan inte bestämma mig för om jag ska  se den nu eller efter det att jag gjort alla ärenden som ska göras. Längesedan jag såg filmen vilket är synd då den är riktigt bra, tycker jag. :)

Jag och David har bestämt datum för när vi ska ner till Skåne och träffa min enorma släkt. Ska bli riktigt roligt, hoppas verkligen att vädret är bra där nere så jag kan visa honom runt lite i Trelleborg. Blir till att ta en massa långpromenader, men det är mys! Åh, pepp jag blev på att åka dit nu! Blir nog till att bo hos mormor den helgen och bada i poolen och bara vara allmänt slappa, skönt att slippa jobbet lite och faktiskt känna att det är sommar. Den känslan har inte riktigt infunnit sig hos mig än.

På midsommar ska vi vara hos David, blir till att grilla lite och äta vanlig midsommarmat med (förstås). Vi blir väl en fem-sex stycken så det kommer att vara mysigt värre! Segt att jag jobbar till kvart över fyra bara! Får förbereda lite av sakerna dagen innan, men det löser sig, är övertygad om att David kan hantera allt som behöver hanteras! Det är synd dock att Ellie inte kommer vara med oss och jag tror att hon får det riktigt bra i Skövde och att hennes midsommar blir minst lika bra som jag är säker på att min blir! <3

Inlägget blev längre än tänkt och jag hoppas jag inte tråkat ut dig alldeles för mycket! Har jag gjort är det ju synd för dig. ;)

Men men, time to hit the shower. (Om det nu är så man säger) Ciao!


- No I Know

Stress.

Hellu. :)

Sitter just nu hemma hos David och är en aning stressad. Ska ha samling i klubbstugan om tio min och David står i duschen. Har i och för sig meddelat och sagt att jag blir en kvart sen. Men ändå.

David ska köra mig och sedan se på matchen, det ska även hans farsa göra.. Wiee, fler pers att skäma u sig framför! Sweet. :)

Nu ska jag gå och stressa upp David med och börja tagga för matchen. TAGGA!

Headache.

Hej!

Jag har fortfarande huvudvärk. Brutal äckelpäckel huvudvärk. Känns som om huvudet ska explodera på mig. :(

Bortsett från det är jag ganska glad. Fått ett sommarschema från jobbet som ser helt okej ut, lite lite tider kanske men man bli säkert inringd då och då. :)

Ikväll är det filmkväll som gäller! För ovanlighetens skull ska den inte vara hemma hos mig! Den ska istället vara hos Jonas, eller ah, i det hus Jonas passar.

Kommer bli mys i vilket fall som helst. Jag hoppas verkligen att huvudvärken släppt till dess annars finns det risk att kvällen blir kort. :(

Nu ska jag hoppa in i duschen och efter det (eller före) ska jag trycka i mig en massa panodil och se glad ut! Ciao!

Jag hade fel.

Hej igen.

Jag hade brutalt fel i mitt förra inlägg. Mitt humör kunde bli dåligt. Rent åt helvete faktiskt.

Matchen gick väl okej, vi förlorade med tre-ett och jag satte inget mål så det var tråkigt. Jag lyckades dra på mig en massiv huvudvärk med, förmodligen för jag ätit och druckit för lite.. Domaren var förövrigt helt dum i huvudet, det tyckte bägge lagen så då måste det vara sant.

Efter matchen tackade jag nej till skjuts av mamma för att hon skulle slippa köra två gånger. Hon kör motorcykel och min syster hade bråttom. Därför tog jag bussen till Angered och passade på att hämta kortet från jobbet. Jag missade min buss och nästa gick inte förrän om en timme. Jag ringde därför upp mamma för att kolla om hon kunde hämta mig om tjugo minuter. Ja säger hon. När det gått en halvtimme ringer jag upp henne och hon har inte kommit iväg än. Hon hjälpte min syster göra sig i ordning. Fine, inga problem med det. Men hon kunde väl för fan skickat iväg ett sms och sagt att hon blev sen? Så jävla jobbigt är det inte. Jag kanske är barnslig som klagar över att hon är sen då hon faktiskt kör mig hem och jag slipper vänta på bussen. Men det hindrar mig inte från att vara pissed of as hell för att hon aldrig passar tiden. Det är ingen överdrift överhuvudtaget och jag skiter i om hon läser det här. Hon vet mycket väl om att hon är värdelös på att hålla tiden. Det är alltid något som prioriteras före. Alltid. Hon kan lika gärna säga ifrån på en gång att hon inte kan hämta en så slipper hon prioritera alls. Att jag sedan är lika dum varje gång och faktiskt litar på att hon ska vara där i tid gör mig om möjligt ännu mer arg.

Jävla skitavslutning på kvällen och jag håller verkligen tummarna för att David orkar ta sig hit efter after worken i natt. Behöver honom här för att jag inte ska explodera.

Nu ska jag fixa något att äta, låsa in mig på rummet, fortsätta att läsa min bok och sedan ligga och vänta på att klockan ska bli mycket så att jag antingen kan sova eller träffa David. Natti natti.

Förmågan att kunna göra ingenting.

Hejsan hoppsan!

Undeerbart väder ute idag. Helt otroligt härligt. Idag är det en riktigt bra dag och inget som skulle kunna hända kommer få mig på dåligt humör. Hade en mysig morgon hemma hos David innan han skulle iväg till jobbet och nu sitter jag bara och läser en bok och är allmänt slapp.

Om lite mindre än två timmar ska jag gå till bussen och bege mig till Marieholm för att spela match. Är riktigt taggad på den idag då jag inte behöver stå i mål! Efter matchen funderar jag på om jag ska orka gå in om jobbet och hämta mitt kort som jag olyckligtvis glömde i skåpet. Jag har inga kontanter ute what so ever och känner mig därför lite begränsad till att göra något alls. Men om jag inte skulle orka hämta det idag klarar jag mig säkert i en dag utan att spendera några pengar. (a)

Ska återgå till att göra inget speciellt och bara chilla med min bok! Kanske skriver ikväll om hur matchen gick. Ciao!


- En massa massa tack till Carro för att hon fixar designen på min blogg!! :D

A world full of accidents.

Hejsan.

Jag kan inte bestämma mig för om dagen har gått snabbt eller inte. Klockan är redan över halv elva.. Jag säger redan för det känns som om klockan egentligen bara ska vara typ nio. Att det känns mysko kan bero på att jag råkade somna i en timme eller tre innan och helt tappade uppfattningen om tiden. Jag försökte komma på vad det var jag gjorde innan och det tog mig ett tag innan jag kom på att jag låg och läste. En bra bok. Därför tiden är messed up. Den gick snabbt att läsa ut men det var "lång" handling och det gick inte ihop med tiden alls.

Herre gud. Läste precis igenom det jag skrivit och det är ju katastrof. Jag förväntar mig inte att någon ska förstå vad det är jag vill ha sagt och jag är alldeles för lat för att orka förklara det på ett bättre sätt!

Till något mer lättsmält. Det blev inget jobb idag (kanske du redan räknat ut), vilket suger lite då jag inte tjänar några pengar på att sitta hemma och bli förvirrad över tiden!

I morgon hoppas jag på jobb fram till fem eller något, för sedan är det match! Jag har blivit lovad att slippa stå i morgon och jag har därför planer på att göra en massa mål. Massa, massa mål.. Måste kompensera för alla de mål jag inte kunnat göra när jag lekt målvakt. Vi har även match på söndag. Då lär jag dock få stå i mål och det suger ju lite. Tycker verkligen inte att det är roligt och det hade varit skönt om någon annan i laget kunde offra sig någon gång. Varför ska bara jag göra det?

Anyway. Om det inte blir jobb i morgon heller kommer jag att vara allmänt irriterad och sur. Haha nä, men det hade varit skönt att slippa sitta hemma och uggla medan alla andra jobbar. I annat fall får jag väl vara ambitiös och städa eller baka eller göra något annat som får tiden att gå. Det löser sig!

Nu ska jag hämta en ny bok från syrran jag kan ligga och läsa i, det är alltid något. Natti natti!


- It was never ment to be this way.

Little darling.

God kväll!

Jag är helt slut, färdig, finito! Trots att jag jobbade ett kort pass idag är jag verkligen helt slut i både kroppen och i knoppen.. Höhö för att jag är bäst på att rimma. Ah, ni fattar nog hur slutkörd jag är. Men jag klagar inte. Jag tjänar pengar och det kommer kännas så otroligt gött i Juli när de rullar in på kontot!

Eftersom jag bara är extraanställd har jag inget schema för sommaren what so ever, vilket suger lite.. Blir svårt att göra upp planer då man är rädd för att bli inringd och tvingad till att antingen tacka nej eller göra om planerna. Två alternativ som suger lika mycket.

Ska försöka att gå och lägga mig snart. Måste ställa klockan så man är uppe runt åtta i fall att man skulle få ett samtal från jobbet. Håller tummarna för ett till kvällspass. Gillar att jobba kväll. I alla fall nu då David gör det också så jag slipper sitta ensam hemma hela kvällarna! ^^

Om det inte blir jobb i morgon funderar jag på att sola lite och sedan åka in till stan för att kolla lite skor. Behöver ett par nya då de jag har håller på att falla ihop. Blä på det. Har egentligen inte pengar att lägga på sådant för tillfället.

Nu ska jag starta en film och krypa ner under täcket och bara mysa! Natti natti. :)


*Visslar*

Chaos theories.

Hej.

David gick för ungefär en halvtimme sedan så nu är det ganska tomt i lägenheten, Josse ligger och snarkar lite på sitt rum bara.. David missade min buss igår kväll men gick ner till mig från spårvagnarna (en sådär 2-3 kilometer från mig) klockan halv ett på natten. Han är söt och jag blev väldigt glad igår natt. <3

Idag blir det jobb lite senare. Börjar halv fem och jobbar till stängning, det vill säga kvart över tio. Ganska skönt pass då det inte är speciellt långt och att jag efter klockan sex(?) får extrabetalt. :)

Fram till halv fem ska jag försöka att göra så lite som möjligt.. Duscha, se en film och äta lunch. Ungefär det jag planerar att göra. Kanske städar undan lite på rummet om det dyker upp lite extra energi från ingenstans, not likely though.

Nu ska jag nog hoppa in i duschen.. Låter onekligen lockande i alla fall. Skriver säkert något senare! Ciao.


- Why can't you ever shut the fuck up? Sometimes it's just a little bit too much.

Liseberg.

Hej!

Dagen blev väldigt mycket roligare än vad jag vågade hoppas på i morse. Var tomt att vakna upp utan David bredvid sig (jag vet att jag sagt det mycket men det är verkligen konstigt!) och jag vaknade tidigt utan att kunna somna om..

Sedan pratade jag lite med Ellie på msn som hade lika tråkigt som mig. Det slutade med att vi begav oss av in till stan och till Liseberg. Blev att man åkte en massa karuseller och både Ellie och jag blev gaanska så blöta när vi åkte Colorado (tre gånger i rad, men ändå), vi skaffade även fyra nya kompisar som nästan blev lika blöta som oss.. De hade haft skolavslutning idag. Slutat sjuan! Men trevliga var de verkligen! :D

Efter drygt sex timmar på Liseberg bar det av hemåt igen till tråkigheten. Fast till min glädje var det fortfarande fotboll på TV:n när jag kom hem! Brasilien-Nordkorea. Inte världens bästa match, men jag blev verkligen förvånad över hur pass bra Nordkorea lyckades hålla Brasilien första halvlek. :)

Nu ska jag i alla fall mysa ner mig i soffan med en bra film och vänta på att David ska komma hit efter han slutat sitt kvällspass. Bara två timmar till han är här, om han lyckas hinna med min buss.. I annat fall får jag träffa honom en annan dag. :(

Nattinatti!

Don't you worry 'bout a thing.

Paraguay leder med ett noll i halvlek. Det enda som är najs just nu.

- Orkar helt seriöst inte ta tag i de problem jag borde ta tag i. Fan inte bara jag som ska behöva ändra på mig. Jag är den jag är och passar det inte får vi helt enkelt gå skilda vägar. Hoppas du får en bra sommar, ett bra år och ett fortsatt bra liv. Jag tycker faktiskt om dig. </3

Då var man typ fattig igen..

Hej!

Har haft en riktigt bra dag. Vaknade upp hos David, vilket alltid är mys. Sedan bar det av in till stan för att möta Michal. Vi hade inga egentliga planer men det slutade med att vi först åt lunch (en sjukligt god pastasallad med lax), sedan gick vi på bio och såg Robin Hood (den var riktigt bra och levde definitivt upp till mina kanske lite för höga förväntningar!) efter filmen kollade vi efter kläder i lite olika affärer. Hittade lite roliga saker som jag kanske inte behöver men men.. What to do? (a)

Det var i alla fall riktigt skoj att träffa honom idag även om jag blev cirka 1000 spänn fattigare. Hoppas han lyckas lösa alla de problem som verkar dyka upp för honom hela tiden! Han vet att jag finns här om han skulle behöva mig. :)

Kvällen kommer att bli lång. David jobbar och jag är för tillfället ensam hemma. Kommer bli att kolla på fotbollen och sedan se på film eller försöka sova eller bara ligga och tycka synd om mig själv! HA. Nä, men det kommer kännas konstigt att inte ha någon bredvid sig när man sover. Gillar känslan av att ha honom där. :)

Nu ska jag poppa popcorn, byta om till pyjamas och sedan bädda ner mig i soffan och njuta av att det är VM, Italien - Paraguay, håller tummarna för att Italien inte tar någon poäng idag. PUSS!


- Jag vet verkligen inte hur jag ska göra för att det ska sluta vara så konstigt mellan oss. Jag vet bara vad du måste göra.


Hurra!

Hejsan.

Dagen har varit ganska stressig, i alla fall på jobbet. Sedan åkte man hem till David för att ta de lugnt, han hade köpt blommor och daimtårta till mig! <3 Mumsigt värre.

Ikväll ska vi bara se på film och äta chips.. En lugn och skön födelsedag som jag känner att jag behöver. Blir till att gå ut och äta middag med mamma och syrran någon dag nästa vecka med då Josse inte befinner sig i Göteborg just nu..

Blah, har inget mer att skriva. Ska kolla på David medan han spelar och vänta på att filmen ska ladda klart. Natti natti!


Nope, ain't there yet.

Godmorgon alla glada.

Födelsedagskänslan har fortfarande inte kickat in.. Kan bero på att jag alldeles strax ska bege mig mot spårvagnen och en åtta timmar lång arbetsdag.. But what do I know?

Har inga planer what so ever för i kväll, är troligtvis ledig i morgon så behöver ju i alla fall inte nana allt för tidigt. Det kommer nog bli en bra dag oavsett vad som händer. Är tillfreds med det mesta just nu och det är aldrig fel måste jag säga.

Men hinner inte med mer skrivande nu, jobbet kallar! Ciao! :)


- I Love You

VM-månad.

God kväll.

Livet flyter på som de ska, inget speciellt märkvärdig som händer. Allt är lugnt och jag mår bra, väldigt bra. Skönt att skolan är över och att man just nu jobbar och testar nya saker istället. :)

Jobbet går mycket bättre än vad jag trodde det skulle göra efter bara en vecka, känns som om det mesta sitter nu och den är en underbar känsla.

I morgon är det min födelsedag, men den rätta feelingen har inte riktigt dykt upp än.. Men det kanske kommer. Det är i och för sig ingen viktig siffra. 19, inget nytt och inget speciellt. Sista året som tonåring, börjar nästan känna mig gammal. Lite tråkigt det, kommer ju ha värsta åldersnojan när jag är 25 då! x)


I morgon ska jag även jobba mellan åtta och fyra vilket är naajs. Söndagar innebär 100% OB och det är aldrig fel. Pengar <3

Nu ska jag fortsätta kolla på fotbollen och sedan blir det nog till att nana så man kommer upp i morgon.. Håller tummarna stenhårt för att England sopar mattan med USA nu i andra halvlek. Natti natti.


- Alla förändringar för inte dåliga saker med sig.

Wait for it..

God morgon.

Just nu sitter jag ensam hemma hos David och dricker te. Han och hans föräldrar är på jobbet och själv är man ledig. Inte helt fel faktiskt, ingen som stör och jag kan sitta här och pilla på två datorer och kolla på TVn samtidig. Inte för att det går något intressant, men ändå!

Jag gillar min mobil en massa, har bara svårt för sms-skrivandet, vilke suger lite då jag sms:ar ganska mycket.. Men man lär sig väl det till slut. Hoppas det i alla fall! :O

Matchen igår gick åt helvete, får hålla tummarna för att matchen nästa vecka går lite bättre i alla fall, men det tror jag de kommer att göra då vi möter ett sämre lag än de igår. :)

Nu ska jag kolla på en film och sedan ska jag bege mig av hemåt och städa lite, blir säkert till att träffa David senare idag ändå, om han orkar vakna tidigt på en lördag för att jag ska jobba.. x)

Men men, stay tuned.

Inget nytt att rapportera.

Hej.

Kommer att vara ganska tomt på bloggen det närmsta, inte allt för mycket roligt som händer i mitt liv för tillfället. Eller ah, det är roligt men inte allt för intressant snarare.

Om jag inte jobbar är jag med David och vise versa. Jag klagar verkligen inte, det ena ger mig pengar och det andra gör mig väldigt glad. Vilket som gör vad säger jag inte, den får du allt fundera på själv! ;)

Något som faktiskt hänt idag är att jag köpt en ny mobil! Var verkligen på tiden kände jag. Fått låna Ellies systers mobil och fick tummen ur röven idag och lämnade tillbaka den. :)

Tack för lånet i alla fall! :D

I morgon är det jobb och sedan match som gäller, jobb ska bli najs men är mindre pepp på att stressa iväg efter man slutat för att stå i mål i yttligare en match. Men det löser sig säkert, ska försöka mitt bästa ändå.

Nu ska jag gå och göra mig i ordning för att hoppa ner i sängen och starta en mysig film, ska försöka övertala David om någon lättsam som han förmodligen inte kommer att gilla det minsta. Wish me luck!

En månad nu!

Hej :)

Första dagen på jobbet har gått och allting gick bra, mycket bättre än jag förväntade mig i alla fall. Väldigt skönt måste jag säga. Vaknade upp hemma hos en väldigt trött David, gött att det gick snabbt att ta sig till jobbet med. Idag sover han dock hos mig och idag ska jag försöka hålla mig vaken till kvällens film The Wolfman. Somnade mot min vilja igår kväll.. Filmen som var så bra! :(

Blir jobb i morgon och på torsdag med, hoppas på någon tid i helgen med, får se hur jag ska fira min födelsedag på onsdag, blir kanske en chillkväll med några kompisar om de känner sig manade till det. :)

Nu ska vi nog starta filmen så jag ökar mina chanser att hålla mig vaken, blir nog inte något problem, känner mig pigg än så länge! Ciao.


Amor vincit omnia.

Half-life.

Hej igen!

Just nu sitter jag (återigen) och kollar på medan David spelar.. Fast denna gång är det, som rubriken kanske avslöjar, Half-life som gäller. Faktiskt underhållande, även om du kanske tycker att det är konstigt. :)

Blir till att sova hos honom idag så man har närmare till jobbet i morgon! Mysig värre och ikväll blir det till att kolla på Unthinkable som verkar vara en riktigt bra film. Får inte somna för tidigt (eller försent) dock, blir alldeles för trött av att sova så mycket som jag gjort de senaste dagarna.


Bara för jag har världens sötaste kille! ;)


Hmm, nu ska jag försöka slita David från spelet så vi kan starta filmen. Kommer nog inte lyckas tyvärr, han är ju på sista bossen.. Kanske är lite elakt att försöka få honom att stänga ner det?
Kanske skriver ett inlägg senare om huruvida jag lyckades eller inte! Ciao.

Sista eller första dagen?

Hejsan.

Har varit lite seg och har därför inte orkat skriva något.. Fredagen var riktigt jäkla rolig och jag får passa på att gratulera Elias, Ellie och David igen! Grattis till studenten, fan vad bra ni är! :)

Dagen än så länge har varit slapp, David fixade frukost till mig medan jag duschade! Sjukt gott blev det och en väldigt bra start på dagen måste jag säga. <3

För tillfället sitter jag och kollar på David som spelar Halo.. Riktigt underhållande faktiskt, lite svårt att kommunicera med honom bara. x)
Vid halv fem börjar träningen och jag kan inte påstå att jag är allt för pepp just nu, alla drinkar som konsumerats denna veckan kommer onekligen göra sig påminda när man ska röra lite på sig! Men det är gött.

Om en liten stund ska jag försöka att städa undan på mitt rum så där ser fint ut när mamma kommer hem, kanske hon blir glad med!

Kommer inte på något mer att skriva.. Skriver senare eller i morgon eller något! Ciao.


- Det är som det ska vara.

Några bilder från studenten, kanske kommer upp fler senare på fler människor, får se..


Nu kan man slappna av för stunden.

Hej.

Jag är fortfarande lycklig som tusan och kommer att fortsätta vara lycklig ett bra tag framöver. Tre år av läxor, prov och ångest är till enda och det kan inte kännas bättre än vad det gör just nu. Bortsett från allt plugg (och undvikande av det) har dessa tre år gett mig något otroligt mycket. Jag är otroligt glad för att Hvitfeldtska blev skolan för mig och jag är tacksam för att jag mött en massa underbara människor under dessa år.

Jag hamnade i en klass som jag trivts bra i, trots att vissa personer gick mig på nerverna konstant har jag mått bra för det har funnits andra där som fått mig att skratta och bara vara allmänt tillfreds med tillvaron. De i min klass som betyder något för mig vet nog vilka de är och jag hoppas att de får allt som de vill ha här i livet! Det är tack vare er som min gymnasietid blivit såhär bra som den har varit. Tack. :)

Under dessa tre år har jag även träffat människor som kommer att vara vänner för livet och som jag alltid kommer kommer att göra allt för. Hoppas att jag betytt och betyder lika mycket för dem som de gör för mig.

Blev lite sentimentalt nu känner jag och det är gött. Ett kapitel i mitt som avslutats och nu börjar ett nytt som jag tänker njuta av till fullo.

Kvällen blir lugn och kommer att tillbringas med släktingarna som snart ska bege sig ner till Skåne igen, tråkigt att de ska åka, men sjukt roligt att de kom upp och firade min student med mig! Massa kärlek till dem för det! <3
Senare ska jag gå och fixa i ordning lite onyttigheter och sedan bädda ner mig i sängen med en mysig bok eller en bra film! Ciao


- Nu är det sagt.. Det känns bra.

<3

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FY FAN VAD JAG ÄR BRA!! :D

Underbara uppblåsbara..

Hej!

Dagen har varit underhållande. Alltid lika roligt att se min klass inte komma överrens om någonting alls. Idag handlade det i alla fall om plakatet som ska sitta på flaket i morgon. Personligen tycker jag att slutresultatet är ganska lame, men vad ska man göra? Hade varit mycket roligare med en bild av Darth Vader som håller i en laser-sabel med de tyska färgerna samt med texten "Abi macht frei".. Men det var tydligen en majoritet av klassen som inte tyckte det passade sig alls. Tråkiga jävlar.

Anywho. I morgon är det studenten och jag kommer att ägna mer tid åt firandet än att grubbla över klassens olika åsikter! WIN. Är helt galet superduperäckelpepp nu och det beror delvis på att jag vet att jag har ett jobb jag kan ägna sommaren åt. Förut var jag bara superpepp..

Snart ska jag som skrivet i X antal tidigare inlägg in till stan och äta middag med tjocka (läs - lilla -) släkten! Kommer att bli mysigt värre och jag ser fram emot att äta gott.

Nu först måste jag städa klart i lägenheten med mamma så att hon inte blir skogstokig (haha, älskar det ordet) för det är aldrig i någons bästa intresse. Ciao!

RSS 2.0