Here we go again.

Hallå!
 
Haft ganska fullt upp det senaste. Både bra och dåligt! Mest bra dock. :)
Mycket jobb, massa nöjen och lite sömn. Lagom sådär!
 
Har bestämt mig för att ta tag i lite saker. Sållat bort lite människor som inte tillför något i min tillvaro. Känns som om det var på tiden. Kommer försöker fokusera på det jag faktiskt mår bra av. Simple as that. 
 
Varit på bio och sett Taken 2 med Maddisen idag. Blev faktiskt glatt överraskad! Uppföljare har en förmåga att väldigt sällan vara lika bra som den första filmen. Men Liam Neeson är grym, inte konstigt att det blev bra då. 
 
Bör nog gå och lägga mig snart. Blir en ganska lång dag i morgon.. Måste hinna byta min jacka innan jag ska vidare till tandläkaren och sen jobbet, Woopie. Jäkla skit-dragkedja som kivas med mig!
 
Bla bla. Sov gott!

Inte riktigt på topp!

Hej.
 
Har egentligen inget vettigt att skriva om överhuvudtaget. Så har ni bättre saker för er kan nu sluta läsa nu! Haha.
 
Ska dra till jobbet om lite drygt en timme och är verkligen sjukt taggad! Eller nåt. Är inte min jobbhelg egentligen, men är lite mer timmar, vilket jag desperat behöver! 
 
 
Har blivit många sena pass den här månaden, men det är bra. Ger mer pengar! Den 25e är jag förhoppningsvis ledig så jag kan följa med och bowla med resten av arbetskamraterna. Hoppas jag får jobb den 31a med.. Aja, det löser sig säkert! 
 
Nu får jag nog börja göra mig i ordning så jag slipper stressa arslet av mig de sista 10 minuterna. Woop.

Djupa tankar!

Hejsan hoppsan.
 
Ligger i sängen med Maddisen och filosoferar. Eller ah. Något liknande. 
 
Har inget att skriva om egentligen. Har inte uppdaterat på ett tag och har fått klagomål.. Så kan vi inte ha det!
 
 

Cut the cord.

Hej!
 
Glömde helt bort att jag kommit på en bra sak för att jag ska klara av tur och returresorna till och från jobbet. 
Igår satte det sig en bastant kvinna brevid mig på spårvagnen, som tog upp mer än bara sin sittplats. Var öm i min högerarm för hon suttit och tryckt mot den i 20 minuter innan vi var framme i Angered. Turligt nog höll hon på att ramla när hon sedan skulle kliva av spårvagnen, karma är gött och jag fick skrattat lite! 
 
I alla fall. Det va ett gäng görstöriga ungar på spårvagnen, samt en alkis och en något efterbliven person. (Fanns säkert en massa mer goingar, men det var bara dessa jag fick äran att uppleva). Istället för att koncentrera mig på min egen irritation koncentrerade jag mig på mina andra (trevliga) medresenärers frustration. Riktigt roligt. Vissa gånger fick jag sitta där och inte försöka skratta rätt ut. Så bortsätt från att tjockisen mosade min arm va det en riktigt angenäm resa. Första gången jag testade detta. Är alltså inte säkert att det verkligen fungerar.. Men OM det gör det har jag räddat mig själv från X antal mentala härdsmältor. 
 
Mitt rum är fortfarande städat! På tal om ingenting. Har varit det sen i måndags kväll. Helt otroligt. Kanske lyckas hålla det rent ett tag!? :)
 
Åh. Är ganska uttråkat för tillfället. Skulle kunna gå ut och ta disken i köket och göra min sambo glad.. Men efter det då? Madde kommer hit först tre. Fast oj. Klockan är över halv två. När fan hände det? Då hinner jag diska, duscha och ha maten klar innan Madde dyker upp! Awesome. Smidigt det blev helt plötsligt. 
 
Hej svejs grus och gnejs. (hihi).

Sooommar, sommar och sol.

Hej.
 
Satan i gatan vad det är kallt ute. Har suttit och frysit på jobbet. På torsdag blir det att ha långärmat under arbetskläderna.. Fy. Lite sol och värme nu hade INTE skadat.
 
 
En resa som förra årets Egyptenresa med kära sambon hade inte skadat. Synd bara att min ekonomi inte riktigt vill samarbeta med mig. 
 
Nä. Gör något vettigt som att typ sova. Ska upp tidigt i morgon på min lediga dag! Woop woop.
 

Blah...

Hallå!
 
Efter att ha tryckt i mig en stadig frukost befinner jag mig i en mindre matkoma.. Borde hoppa in i duschen bums, men är rädd för att jag ska få kramp och drunkna. Hehe.
 
 
 
 
Åh. Känner inte för att jobba idag. Hade hellre legat hemma och läst lite (mycket). Men man måste ju ha pengar. Är i alla fall glad för att det är en ojämn vecka så jag jobbar 15-22.15.. HATAR tisdagspasset de jämna veckorna. 12.15-21.30 måste vara det tråkigaste passet ever. Får ångest varannan måndag. Men, man ska vara glad för att man har jobb och det är jag. Men lite bitter har man också rätt att vara!
 
 Jaja. Duschen kallar! Ciao.

Ain’t it shame, too bad.

Hej!
 
Blev inga bilder igår.. Så har inget jag kan lägga upp. Lägger upp en go låt istället! Bra kompromiss.
 
 
 
Ligger och lyssnar på lite Disneylåtar. Känner mig ganska ond och då är det mysigt att lyssna på mysiga gamla låtar.. Tror inte jag gjort något elakt egentligen, men ah, ibland känner man sig dum ändå!
 
Blöh. Ska lägga mig och läsa min bok nu i några timmar. Det borde få mig på bättre humör! Puss.

Helt färdig.

Hallå!
 
Kändes som en käftsmäll i morse när klockan ringde kvart i fem. Fy i tusan alltså. Man är verkligen inte van vid att stiga upp så tidigt.. Att jag sedan dessutom kollade på film till klockan sent igår kväll hjälpte inte. Att sedan Michal låg bredvid en hela natten och rörde på sig som om det gällde livet underlättade inte heller när man förökte sova!
 
Men jag klagar inte. Slutade ju väldigt tidigt idag så stack till frisören lite spontant sådär. Blev riktigt nöjd! Stor skillnad blev det med.. Längesedan jag hade såhär kort hår! Skönt att inte ha hår exakt överallt nu. :)
 
 
Om drygt en timme kommer Britta hem med mat till mig! Blir antingen indiskt eller sushi. Oavsett vilket kommer jag vara sjukt nöjd. Har ingen ork till att laga käk.. Då har jag ändå tagit mig en typ två timmar lång tupplur tidigare idag. Det är inte lätt att bli gammal. 
 
I morgon blir det fest. Så det är väl smartast om man går och lägger sig i hyfsad tid i kväll. Är riktigt sugen på att gå ut! Börjar dock med förfest och lite mat här hemma. Kommer nog bli riktigt mysigt. Är jag lite ambitiös kanske jag tar lite bilder jag kan lägga upp på söndag sen. 
 
Men nä. Fortsätta att läsa och halvdö lite! Pöss.

:(

Har sådan spänningshuvudvärk att jag vill avlida. Fy fan för att bara ligga här och inte kunna somna. Blä.
Hoppas verkligen Iprenen jag tog kommer hjälpa. Håller tummarna för att det är bättre när jag vaknar.

RSS 2.0