Resan bokad och betald!

Hej!

Resan bokad och klar! Den första augusti bär det av. Åh fy fan vad underbart.


Hittade ingen bättre bild på hotellet (som man kunde kopiera). Men Grekland och Rhodos är inte helt fel! Awesomeness. Nattinatti.


Inte helt fel...


Ont.

Hej.

Har knappt sovit något i natt.. Har läst en massa och har så ont i axlarna att jag inte kan ligga i samma ställning allt för länge. Sjukt irriterande. Vet att jag borde uppsöka en läkare, eller en massör. Men gillar inte tanken på att främmande människor ska ta på mig. Sen gillar jag väl inte att gå till läkaren överhuvudtaget.

Nu ska jag sätta mig och kolla runt på olika resor. Jag och systern min ska åka någonstans i slutet av juli!

Blir lite mindre bitter av att tänka på en solsemester.. 

http://hallonsmycken.storedo.com/

Länken leder till min systers smyckesida, gå in och kolla! Köp en massa med, så slipper jag sponsra lika mycket till resan! haha (a)

Nä. Kolla resor sen läsa lite. Ha det!

Up, up and away!

Hallå!

Varit riktigt gött att vara ledig idag. Mina axlar värker något så in i helskotta och min vänstra handled är inte riktigt som den ska. Så är halvsugen på att sitta i kassan i åtta timmar i morgon.. Turligt nog är jag ledig både onsdag och torsdag. Då blir det inget ansträngande för axlarna. Kanske kan lyckas övertala Michal att ge mig massage på torsdagen! (a)

Blöh. Orkar inte skriva mer nu. Ska lägga mig och läsa lite och sedan blir det till att sova. Får se hur det går med sömnen, slumrade lite hemma hos mamma innan.. Ajjabajja.

WHATEVER! Puss.

Bättre sent än aldrig. Bullshit.

Hejsan hoppsan!

Ett tag sedan jag skrev nu. Har hänt ganska mycket så har helt enkelt inte pallat uppdatera. Bjuder på en snabb uppdatering idag, för systern min har klagat lite.

Jag har hunnit fylla 21 sedan senast.. Känner mig gammal! Haha. Nä, inte på riktigt. Men kommer säkerligen komma in i världens ålderskris när jag närmar mig 25!! Ingen ålder egentligen..

Förra helgen var jag nere i Skåne, vilket var awesome (som vanligt). Fullspäckat schema hela den helgen, men det var riktigt roligt!

Nu i veckan har det varit lite sol och jag lyckades vara ledig båda de dagarna! Lyckan alltså. Sen vädret nu den här helgen kan vi ju försöka förtränga. Men det vänder. Det är jag helt övertygad om.

Veckan som kommer blir ganska lugn. Jobbar bara tisdag, fredag och lördag. Ungefär det jag känner att jag orkar med. Sen blir det utgång på lördagen!  Börjar tagga nu.. Hehe. Kommit in i en festperiod. Dock en förnuftig sådan. ORKAR VERKLIGEN INTE MED ATT VARA BAKFULL! Bara så ni vet liksom. Hatar det.

Nu ska jag fortsätta vara social mot(med?) Jonas och Toni som sitter och spelar Blur. Roligt bilspel.

Ha det!


- Pallar inte att vänta, och veligheter har jag inget tillövers med.

Older.

Hej!

Har haft en hittills skön, ledig dag! Va med Ellie i stan och fikade lite.. Alltid mysigt! Skoj att snacka ikapp sig med, mycket man missar när man bor på olika platser. Blir förhoppningsvis ett Lisebergsbesök snart! Hundra år sedan jag var där senast.

Nu är jag hemma och gör inte mycket alls. Varvar läsning med facebook typ. Är lite bitter för att min kamera är pajj. Köpte en ny kabel till den för trodde det va glapp i den andra, men nej. Kameran är kaputt. Måste alltså åka ut till Scandinavian Photo i Mölndal på onsdag (min födelsedag) för att se om de kan göra något åt det. Garantin gäller ju faktiskt fortfarande.

Det löser sig, som Ellie hade sagt!

Har egentligen ganska mycket att blogga om, men inte riktigt orken eller lusten till det. Kanske kommer upp lite bilder ikväll om jag orkar vara duktig! Nu ska jag fortsätta läsa och äta lite glass. Vad ska middag vara bra för liksom??

Happiness.

Hej!

Jag känner mig inte som ett lik längre. För lik kan inte känna smärta. Satan i gatan vilken mensvärk jag har. Men det är lugnt. Det här är bättre än den äckliga förkylningen som nu (äntligen) verkar ha släppt. Bara hostan kvar, men den arbetar jag bort med lite tabletter.

Bortsett från det så är läget bra. Har fått sommarschemat från jobbet och är supernöjd! Ganska många sena tider, vilket är lite tråkigt. Men det ger ju mer pengar så det funkar. Kommer i alla fall inte att jobba ihjäl mig den här sommaren och det är skönt. Förra sommaren var fan inte najs. Nu hoppas jag bara på att vädret är snällt med, en massa sol hade liksom inte skadat!

Har semester vecka 31 och 32, sparar en vecka till hösten och en till jul, vill ju fira jul med bästa släkten! Vilka jag ska åka ner till om typ en vecka. Awesome. Ska bli riktigt skönt att komma ner dit över helgen. Härligt att bara koppla bort en massa saker och spela en massa Canasta. Haha..

Aja. Hoppa in i duschen och sen åka in till stan och byta bhn jag köpte igår. Kanske hitta något nytt med. (a)

PUSS.

Psykbryt.

Hallå.

Förkylningen börjar äntligen ge med sig. Istället har jag världens mensvärk. Roligt eller hur?? Men jag är inte bitter. Det enda jag har panik över är att solen skiner ute och jag sitter inne och ugglar.. Får väl ta mig en promenad eller något.

Försöker få tag på Michal, men tror han dissar mig eller något! Så det ska han få sota för senare.. Hehe.

Jag skulle kunna städa, det behövs. Men det är tråkigt och skulle kunna öka på min panik. Vilket inte är bra!


Jaa.. Tur att rummet är hyfsat stort i alla fall. Kan man ha en stor klädhög och ändå ha plats att gå på.

Dags att göra något vettigt. Skriver kanske något senare! Ha det.

Mentalt instabil.

Hej.

Mår sämre nu än när jag skrev sist. Har ångest för att jag sjukanmälde mig till jobbet med. Vet att det innebär en massa strul för de som ska jobba, vilket känns sådär.

Men hade aldrig klarat att stå upp i nio och en halv timme idag. Kunde inte sova i natt på grund av febern och nyser och snorar och har mig. Supermysigt verkligen. Vill bara sova bort allt.

Dessutom är det lite annan skit som förstör för mig. Saker jag inte orkar ta i tu med, eller ah, saker jag inte vet hur jag ska hantera. Bekymmersfri i en månad hade inte varit fel.

Usch vilket deppigt inlägg. Men det blir så ibland. Det är inte på topp just nu, men det blir det snart igen. Inte lätt att vara positiv 24/7 när det jämt blåser motvind. Får ta en dag i taget och hoppas att de allvarliga sakerna löser sig. Man kan ju liksom bara göra sitt bästa.

Saknar att prata med vissa personer, någon lite mer än de andra. Men det är väl också en sådan grej som förhoppningsvis löser sig så småningom.

Äsch. Nu ska jag sluta sprida min tillfälligt deprimerande situation runt omkring mig.

Ha det.

Gnällig.

Hej!

Jag har gått och blivit sjuk. Feber och ont i halsen. Fy fan vad lack jag blir. Har inte råd eller lust att vara sjuk just för tillfället. Det är tur jag är ledig i morgon med så jag kan kurera mig lite. Jag blir anfådd av att gå fem meter, hur skoj är det på en skala egentligen??

Det är verkligen typiskt. Har haft en riktigt mysig helg och så ska en jäkla förkylning förstöra för mig! Aja. Det är bara att bita ihop, försöka vila en massa och knarka lite godis typ.. Det blir nog bra.

I fredags var jag på Excet med Moa, riktigt rolig kväll! Var längesedan man dansade så mycket. Är fortfarande lite öm i fötterna, men det är det värt. Igår var jag på Hard Rock med Britta.. Vi käkade först (cpgoda haburgare) sen bowlade vi och till sist avslutade vi med några drinkar och lite dans! Alltså en riktigt lyckad helg. Har dock sprängt min partybudget så får chilla ganska rejält de kommande helgerna, men det kan nog bli bra ändå!

Jag har dessutom kommit fram till att jag verkligen inte gillar fulla 29åriningar. Speciellt inte de som är av det motsatta könet. För alla är tydligen 29.. Sliskiga är vad de är och jag har verkligen inget tålamod med dem. Låter som en bitter gammal kärring, men det är väl typ det jag är så who cares. Dessutom är jag sjuk. Då får man vara gnällig (gnälligare). Lika bra att jag inte är social idag, för hade gått folk på nerverna.

Nu ska jag lägga mig och göra inget vettigt i ett par timmar, sen ska jag nana! Ha det.

Småsugen.

Halloj!

Känner att min träningsvärk har börjat kicka in. Bra att veta att det verkligen tog igår, men ganska ömt i magen..

Har tråkigt just nu. Sambon är och tränar så kan inte trakassera henne. Ska försöka övertala henne att dra ut med mig ikväll med. Riktigt sugen på att gå ut och dansa! Får se vad som händer helt enkelt.

Borde städa undan alla kläder som ligger utspridda på rummet, men pallar inte riktigt.. De är ju inte i vägen eller så, bara lite svårt att hitta det man vill ha.

Blöh. Kan försöka fixa i ordning någonting att äta i stället. Mat är alltid trevligt. :)

RSS 2.0