All the lonely people.


Lycka!

Jag hittade Simsskivan!! <3

Jag har inget liv så jag bloggar..


Hej (igen).

Jag borde städa men orkar inte. Dessutom är jag sjukt ledsen för att jag inte kan hitta min Simsskiva!


Det här är liksom mitt rum.. Att lyckas hitta en stackars skiva här är mission impossible. MEN, jag orkar inte städa och jag skulle bli helt förkrossad om jag faktiskt städade och ändå inte hittade skivan.

Slutsats: Jag tänker inte städa (idag). Måste städa innan mamma kommer hem för annars blir hon nog lite grinig..

Jag är sugen på att spela Sims. Men antar att det är ett tecken från ovan om att jag borde sova istället. Är ju ganska bra om jag kommer upp relativt tidigt i morgon. Nattinatti.

Just one of those days.

Hejsan.

Idag har det inte varit en jättebra dag. Men jag orkar inte klaga på allt som suger.

Istället ska jag berätta att jag är ledig i morgon OCH på tisdag. Alltså hela två dagar i rad. Känns helt otroligt. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Kan i alla fall inte bara sitta hemma, så om du är sugen på att ta en fika eller något, HÖR AV DIG! :)

Om ingen vill fika blir det nog ändå en tur in till stan för att kolla stationära datorer. Eller så tar jag bussen till Bäckebol, även om det tar aplång tid. Är i stort behov av en ny dator då min bärbara är i upplösningstillstånd, typ.

Och så är jag väldigt sugen på att spela Sims, vilket min nuvarande dator inte riktigt klarar av. :(

Oj, skrev precis en klagomening, men tog bort den igen! Sådant orkade jag ju inte med. Haha.

Aja, brightside är att i natt kommer det nya avsnittet av True Blood ut och jag kan hålla mig vaken till dess för jag är ledig i morgon! Åh happiness.

Sedan slutar jag tidigt på lördag och är ledig på söndag. DET innebär att jag vill hitta på något. Alltså, hör av dig om du är lika sällskapssjuk som jag är (eller desperat om man nu ska vara på det viset).

Dags att sätta på en film, eller gå och störa syrran och hennes kompisar lite. Ciao!

:)


Köpa lägenhet?

(20:50, typ)

Hejsan.

Sitter och kollar på olika lägenheter och jag är verkligen sjukt sugen på att flytta hemifrån.

Man kanske ska göra en investering och faktiskt köpa en lägenhet? Kanske inte nu på en gång, men om ett halvår när man samlat på sig lite mer pengar? För om inte jag och Britta hittar en lägenhet vi kan hyra tillsammans är jag sjuuukt sugen på att använda mina besparingar, ta ett lån och köpa en jäkla lägenhet!

Saken är den att jag inte är fastanställd, alltså får jag inte ta lån på banken. OCH. Om jag skulle få för mig att köpa en lägenhet kan jag glömma att jag ska börja plugga nästa höst. Då blir det ytterligare ett år av jobb innan jag har råd att börja plugga.. Åh det är så svårt att veta vad man ska göra.

Bostadspriserna sjunker ju inte direkt om man säger som så.

Nä. Ska sluta kolla lägenheter nu för jag får bara ångest. Bättre att kolla utbildningar och se om man hittar något som man är intresserad av. Segt att jag är alldeles för opepp på att ens tänka mig att plugga. Funderar starkt att på att ta en yrekutbildning och vara klar med skiten. Man kan ju faktiskt alltid börja plugga när man är äldre igen. Även om alla säger att det är väldigt jobbigt. Men hellre det än att först slösa fyra-fem år av mitt på en aptråkig utbildning för att sedan vara tvungen att jobba med något aptråkigt. Väldigt logiskt, ellerhur?!

Jag har så många smarta saker för mig att man tycker jag borde veta vad jag vill.. Men nä!

Aja. Se på film, sova sen åka till jobbet i morgonbitti, sjätte dagen den här veckan! Jippie. Men det är bra. Om någon av mina planer ska lyckas är pengar en stor fördel. Puss :)

(21:45)

Oj. Glömde att jag skrivit ett inlägg!

Haha, jag målade en jättefin bild i Paint på den lägenhet jag och Britta ska ha! Vet inte om jag vågar lägga upp den för den är så grym.. Men jag får väl göra det.


Bilden till vänster är väl inte jätteseriös, men poängen är att vi vill bo antingen längst ner och ha altan, eller typ högst upp med en kickass view. Sedan vill vi ha ganska öppen planlösning med.. Men desto längre vi sökt lägenhet desto mindre kräsna har vi blivit. Snart nöjer vi oss väl med en kokvrå! :o

Ne, så låga krav kommer vi nog aldrig få. Men eller hur är jag awesome i Paint? Helt enkelt bäst. OCH JA, jag har inte direkt mycket att göra hemma, själv, en lördagkväll. WHINECUT.

Asså nu ska jag sluta blogga och se på fiilm. Puss (igen).

Vattenplaning.

Hej och hå.

Sitter hemma och väntar på att David ska komma ner med något gott som vi kan äta framför någon mysig film. Dock är det jäkligt segt att vänta. Trodde han skulle vara nere lite efter sju, men schi fick jag! Förhoppningsvis är han nere innan nio, för jag måste nana tidigt idag.

Jobb denna helgen med (och fyra till framöver).. Yay vad jag älskar mitt liv.

FÖRHOPPNINGSVIS. Eller ah, rätt så garanterat så är jag i alla fall ledig helgen vecka 34 och då ska jag banne mig ner till Skåne. Inget kan stoppa mig då liksom. Nada.

Har sådan Skåneabstinens att det är löjligt. Saknar att spela canasta i uterummet, bada i poolen, käka camembert och bara vara där nere utan några som helst krav på sig alls (typ). Åh. Jag vill åka ner till Skåne nu.

Till något helt annat. I morgon fyller pappa 49 och jag har inte köpt något till honom. Vette fan vad han skulle vilja ha alltså. Kanske kan bjuda på middag någon dag i veckan eller nåt. Hmm. Svårt, svårt. Men det ordnar sig väl.

Nu har jag smsat David, är trött på att vänta. Hoppas han får fart i röven och är nere snart! Haha.

Jag är inte lika sjuk längre och det är gött. Är nog en väldans tur att jag inte gick ut i onsdags. Då hade jag säkert varit sängliggandes både igår och idag.

Ha! Nu kom den lille skiten så ska sluta blogga! Puss hej!

Lipar lite dåva.


Har ingenting att säga egentligen så fortsätter att lägga upp lite låtar. :)
Dock lipar jag altid när jag ser gamla människor gråta, det absolut värsta som finns.
Men jag är en liten mes. Det bjuder jag på!

...


What to do?

Hej.

Ikväll ska jag och Britta ut. Jag ska vara nykter och i morgon ska jag sova till klockan är sent. Bra planering dethär.

Jag är i alla fall ledig i morgon medan Britta börjar kvart i åtta. Ser mig själv som en vinnare i det här läget! Även om jag fortfarande är förkyld och har hosta.. (Därav nykterheten).

Men innan allt det roliga börjar ska man till jobbet. Där ska man försöka fixa så att man får ledigt över en helg. Antingen vecka 33 eller vecka 34. Får se hur det går.

Jag är lite småbitter såhär på morgonkvisten, men hoppas det går över snart. Lite frukost ordnar säkert det! Pussen.

Feeling good.


Dååligt.

Hejsan!

Har inte orkat uppdatera de senaste dagarna, även om det faktiskt har hänt en hel del man kan skriva om!

Sovit hemma hos David i ungefär en vecka nu, riktigt gött att bo "ensam" utan någon som ska tjöta på en. Längtar verkligen till den dagen då jag och Britta hittar en lägenhet vi kan flytta in i.

Har varit väldigt mycket jobb de senaste dagarna. Har jobbat varje dag sen i onsdags och har två dagar kvar innnan jag har en ledig dag. Börjar känna av det i kroppen nu.. Förhoppningsvis lägger sig förkylningen snart då jag tar nässpry typ hela tiden. Kanske inte var jättesmart att gå ut i lördags, även om det var sjukt skoj. Ska dessutom gå ut på onsdag, men kommer nog hålla mig nykter då. Vill faktiskt inte och har inte tid att bli ordentligt sjuk just nu. Blä.

Har dessutom insett att jag gjort av med stört mycket pengar den här månaden redan. Brände exempelvis drygt tusen spänn på Trädgårn i helgen. Sen har jag handlat en massa kläder och bränt en massa pengar på andra utgångar. Men man lever bara en gång och man får väl passa på att njuta av livet medan man kan! Såå, nu har jag inte lika mycka ångest längre. Har ju haft sjukt kul för pengarna. :)

Nu ska jag spraya i mig lite mer nässpray sedan bädda ner mig i Davids säng. Nattinatti.

We like to party, party.

Hej igen!

Har inte gjort allt för mycket sen senast jag skrev. Har spelat Rollercoaster Tycoon i någon timme och så har jag tvättat mina arbetskläder! Ambitiöst värre.

Ska snart åka upp till Angered med syrran och hennes kille. Måste handla cola och lite chips till Josse för hon är fattig. Sjukt snäll är jag. Sen ska jag möta upp David med och sedan åka med honom hem. Myspysigt värre.

Värre får bli kvällens ord. Bra värre.

Åh gud vad jag är seg och trött. Kommer aldrig orka stiga upp i tid i morgon. Kommer sova till typ tre, sen måste jag dra till jobbet.

På tal om ingenting: Jag har i alla fall bilderna på datorn nu, från min och Brittas onsdag! Lägger upp några bilder. :)


Nu måste jag sluta skriva och börja dra mig mot bussen! Pussar värre.

Jordnötsringar i mitt hjärta.

Hejsan hoppsan.

Idag har jag suttit inne hela dagen än så länge.. Lite ångest på det faktiskt då solen skiner rätt in i mitt rum! Är dock trött som ett jäkla as så kommer förmoligen att ligga kvar inne på mitt rum i några timmar till.

Ska försöka ta mig upp till David lite senare också, sno hans morsas nycklar så jag kan komma och gå lite som jag vill nu under tiden hans föräldrar är på semester. :)

Efter jag kom hem från jobbet igår käkade jag upp typ hela Josses load av korvstoganof för jag var så hungrig, sedan tryckte jag i mig en halv påse med jordnötsringar. Så jävla gott att det är sinnessjukt. Var längesedan jag åt jordnötsringar sist, alltså blev det extra gott igår. Sen så har jag min mens nu för första gången på ganska länge, allt blir så mycket godare då. Speciellt om det är onyttigt!


Bajsigt nog vaknade jag upp vid tretiden i natt för jag hade så ont i magen. Värmde en vetesäck och gick och la mig igen. Fungerade faktiskt riktigt bra, tog väl en kvart sen sov jag som en stock. Inte alltid man har den turen.

Nä. Snart får man väl ta och aktivera sig. Typ packa ner en massa saker jag ska ha med mig hem till David och sedan måste jag nog städa undan lite på mitt rum med. Får se hur mycket man orkar!

Ha det.

Helt slut i skallen.

Hej!

Känner mig helt seg i kroppen och skallen känns som om den väger ett ton. Hade behövt sova nu men är inte trött. Asjobbigt. I morgon börjar man elva, alltså måste jag verkligen somna innan två för att inte vara en zombie på jobbet. Vet inte om den blir att jobba fyra eller sex dagar den här veckan. Håller tummarna för att det blir sex pass, även om jag har det veckan därefter med. Lika bra att jobba medan man kan liksom!

Sean hoppas jag att jag får ledigt helgen vecka 32 så jag kan åka ner och skämma bort mig hos mormor och morfar. Vill inte ens tänka på hur längesedan det var sen jag var där sist.. Usch och fy.

Bajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajs.

Dags att sluta skriva nu. Har egentligen massa jag skulle vilja ha sagt, men jag har ingen tid att ta han om allt det skulle leda till! Ha. Klura på den du. Bajs.

Nattinatti.

Word.


Att ha ett liv.

God kväll!

Har varit hemma i drygt en timme. Blev ett långt pass på jobbet idag, men det kändes gött! Det var bättre idag än i tisdags då man stod i förbutiken i tolv timmar.. Så klagar inte. Pengarna rullar ju liksom in.

Ska snart lägga mig och titta lite film, sedan nana. Upp med tuppen i morgon typ och dra till jobbet. Härligt. De kommande veckorna kommer jag inte att vara allt för social, har fått ganska många tider och det är najs. Då min lön den här månaden inte är bra om man säger som så.

Var ute med Britta i onsdags, vilket var awesome! Vi stack till Nef och dansade lite. Lägger upp lite bilder när jag orkat föra över bilderna från kameran. Grymt kul var det i alla fall! Innan vi drog ut gjorde vi årets godaste melondrinkar, kommer nog bli standard att förfesta med dem nu. Haha. <3


Och nu måste jag börja se filmen om det inte ska bli allt för sent i natt. Puss!

Trött som ett as.

Hej!

Borde egentligen äta frukost nu men orkar inte. Om en timme börjar man jobba och om tretton slutar man.. Är inte superpepp på den här dagen om man säger som så. Är väldigt tur att jag är ledig både onsdag och torsdag sen. Då ska jag sova! <3

I morgon ska jag träffa Britta! Har vi tur är det soligt och då bär det av till stranden. Har vi mindre tur får det väl bli en fika och lite skitsnack istället..

Nä, nu ska jag sminka mig och föna håret. Bara för att jag känner mig som ett lik behöver jag ju inte se ut som ett med. Ha en bra dag! :D

Everyday Im Shuffling.

Hejsan hoppsan!

Sitter just nu i Brittas kök med David och dricker lite cider. Britta kom precis ut ur duschen så hon joinar oss väl snart hoppas jag!

Om en stund ska vi in till stan och träffa Michal och lite andra människor. Är sjukt pepp men väldigt trött av någon anledning.. :( Har nog sovit för mycket.

Men det ordnar sig!

David är trevlig. :)

Puss hej!

Bajskorv.

Hej.

Blir nog inte till att åka till stranden i morgon. Ganska stor risk att det ska regna och då är det roligare att göra något annat! Men på kvällen blir det utgång i alla fall. Då blir vi en hel drös med människor! Najsnajs. Michal har tydligen lyckats ragga med sig en massa peepa från gamla klassen. Inte fel alltså.

Idag händer inte mycket. David kommer ner om en stund och vi ska la kolla på en film och ha lite fredagsmys (dega i soffan och trycka i sig chips). Kommer bli gott.

Syrran lagade mat idag. Tacopaj blev det och det var mumsigt! Dessutom blev det en massa över som jag kan ha som lunchlådor. Awesome.

Har orkat föra över bilderna från midsommar och från stranden i tisdags. Så lägger upp några! :)


¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨


RSS 2.0