Cabin in the Woods.

Hej!

Jag tycker verkligen inte om att diska. Inte för fem öre. Vaknade vid niotiden idag.. Bestämde mig för att jag kunde ligga och läsa en stund innan jag var tvungen att gå upp. Sagt och gjort. Vid halv tolv går jag in i köket för är görhungrig. Men så ser jag den skabbiga spisen och berget av disk. Lika bra att diska och städa spisen innan jag fixar i ordning frukosten. Tog typ 45 minuter! Jag diskar långsamt. Förmodligen därför jag hatar det. Därför jag hatar allt som har med städning att göra överhuvudtaget. Jag gör det noggrant när jag väl gör det och då tar det sådan tid. Borde väl alltså egentligen göra saker ofta istället, men då kommer jag att hata det för den anledningen istället. Ojoj vilket I-landsproblem.


I alla fall. Nu är det städat i köket och jag har tillochmed bokat tvättid till sju.. Fanns inget ledigt rum till tretiden tyvärr! Så det är bara att ta med sig tvätten ner senare och se glad ut. Har inte varit och tränat.. Har inte riktigt hittat motivationen till det än. Men måste.

Det löser sig. Ska inte tvätta förrän om tre timmar liksom. Va fan. Kan lika gärna gå och träna på en gång.

Ska bara berätta om Cabin in the Woods!! Var och kollade på den igår med syrran. Den var inte alls som jag trodde den skulle vara. Mycket bättre. Det var verkligen min typ av skräckfilm! Haha. Rekommenderar den starkt till alla. Så har du inget bättre för dig, se den!

ÅÅÅHHHH. Dra till gymmet nu då. Skjut mig.

Frustrerad.

Hallå.

Har haft en riktigt mysig dag. I morse stack jag iväg med Madde till någon liten ö för att sola lite. Blev dock bara en kort visit då solen höll sig bakom moln och det blåste som tusan.

Var hemma vid tvåtiden igen så satte mig ute på en bänk och läste lite.. Helt plötsligt var klockan tre och min ena arm var lite bränd. Skönt att veta att solen tar lite i alla fall.

Försökte locka med Josse att köpa glass med mig, men hon hade andra planer. Istället stack jag till gymmet. Ganska gött, men är seg i benen nu. Pallade inte variera mig idag så benen fick kämpa på. Hoppas jag får sitta ner på jobbet i morgon, annars kommer jag att gå runt och se ut som jag skitit på mig.. Inte supersmickrande.

Hoppas jag får jobb onsdag-torsdag med, annars blir det inga pengar i juni.. Men om jag inte får jobb vill jag fan ha sol. En stor fet jävla värmebölja som alla utom jag kommer att klaga på! Hehe. Det hade inte varit fel.

Jag har absolut ingenting att göra för tillfället. Har kollat klart på hela säsong åtta av Greys (Jävla skitserie egentligen, hur kan de göra så mot mig???) och jag har sett det senaste avsnittet av Game of Thrones.. Kanske ska starta någon film att halvdö framför. Råkade ta en tupplur på typ en och en halv timme innan, så att lyckas somna i natt känns inte troligt. Men det löser sig.. Är ju bara ett assegt pass på jobbet i morgon som man inte alls behöver vara utvilad för *sarkasm*.

Nä. Jag vet vad jag ska göra.. Städa rummet, vända rätt gardinerna och så ska jag renbädda. Yay life. Ha det!

Seg, segare och så kommer jag..

Hej!

Borde egentligen stå i duschen nu, men ligger och kollar på Greys istället. Om en timme ska jag vara på väg till jobbet och jag är seg. Riktigt superduper seg.

Man vänjer sig snabbt vid att vara ledig, fast är man ledig tjänar man inga pengar tyvärr. Så det är bara att bita ihop. pausa Greys och hoppa in i duschen. Ciao!

23/4-12

Hejsan hoppsan!

Syrran tog studenten igår, så det blev till att fira henne hela dagen! Riktigt roligt. Helt sjukt att det är två år sedan man var där själv.. Tiden går verkligen galet fort! Men har i alla fall haft två bra år.

Idag blir det en chilldag med familjen, typ sticka iväg och luncha någonstans och trycka i sig en fet glass.. MUMS. Sen ikväll ska vi iväg till Åby och kolla när Josse kör ett lopp. Hon är min framtidsplan. Tänker mig att hon ska bli en grym travkusk och försörja sin stackars syster.. Hehe! Hade varit något det.

Men men, ska försöka dra med mormor och gänget på en runda Canasta, känner mig sugen på en feting vinst!

Ha det.


Last Chance.

Hej!

Har haft en riktigt go start på den här helgen! Igår efter jobbet stack jag hem till mamma och Josse, eftersom mormor och morfar är på besök!! <3

Blev lite tjöt, lite kortspel och god mat. Gick bra för mig och mormor i Canastan. Kickade mamma och morfars asses hårt. Hehe. Alltid lika roligt.

I morse stack jag till gymmet.. Dum som jag var tränade jag alla delar av kroppen. Hade lite överskottsenergi så körde på ordentligt. Nu är jag helt lealös. Ganska gött i och för sig, just nu. I morgon lär jag väl gråta när jag ska försöka stiga upp från sängen!

Men ikväll blir det utgång. En billig en hoppas jag. Kan ju försöka dansa bort det mesta av den kommande värken med. Har vi tur lyckas Britta och jag dra med oss Michal (och eventuellt Jonas och Toni) ut, så vi slipper alla sliskiga killar. Sugen på att gå ut i alla fall, hoppas Britta är lika pepp efter hon kommer hem från sin träning!

Borde börja med maten snart med, orkar inte riktigt dock.

Aja, har inget vettigt att skriva så slutar nu. Har du lust att hänga med ut, hör av dig! Lite chill förfest hos mig och Britta först med. :)



- Time to move on.

Break a Head.

Hej!

Borde väl egentligen ligga och sova nu, men är inte det minsta trött. Är visserligen ledig i morgon.. Fast hade varit ganska skönt att komma upp i tid och hinna dra till gymmet innan jag ska träffa Madde.

Jag har failat lite med min annars så strikta diet (haha). Skämt å sido. Drack en redbull idag bland annat, så nu får jag inte dricka någon i helgen.. Blir alltså bara till att dricka cosmopolitans och vin. Stackars mig. Dessutom åt jag lite chips och godis. Ajjabajja. Inte okej mitt i veckan sådär! Kommer aldrig bli lika stark som Arnold ifall jag fuskar hela tiden. Så ett ordentligt gympass väntar i morgon.

Eftersom jag inte fått någon tid på jobbet i morgon (wajn cut) tycker jag att min fredag (6.45-11) förstör min långhelg något.. Men är i alla fall ledig lördag-måndag. Dumt att klaga egentligen. Dessutom kommer mormor och morfar upp i morgon inför syrrans student som är nästa onsdag. Helt sjukt att det är två år sedan jag tog den själv. Tiden går fort!

Till helgen hoppas jag på att få gå ut och dansa. Jag vet att mina kära sambo är sugen, så får se vilka mer man lyckas dra med sig! Billigt måste det i alla fall bli. För en kyrkråtta klassas som förmögen om man jämför med lilla mig för tillfället.. Men det löser sig! Vi har gott om proviant hemma för en mysig förfest och packad vill jag inte bli, för orkar verkligen inte förstöra min lediga söndag med att vara bakis! Så är det.

Men ah. What happens happens. Nu ska jag slåss lite med kudden. Har jag tur golvar (sängar) han mig. Sov sött!

Sömnen går feting bort.

Ett nytt avsnitt av Game of Thrones har kommit ut, inte kan man sova då heller.



BTW..

Det här vill jag vakna upp till i morgon.



Draw something.

Hejsan hallå.

Har haft en ganska bra dag. Inte gjort så mycket, men det är ganska gött ibland. Var på gymmet i drygt en timme innan. Dock blev det inte helt oambitiöst.. Kommer ha go träningsvärk i armarna och i ryggen i morgon.

Sen kom Josse och pappa på besök. Blev potatis och köttfärsgratäng till middag vilket va gott. Känner att det inte kommer bli något bra inlägg just nu. Har egentligen bara lite tråkigt.

Ligger i sängen och kollar på Chronicle.. Väldigt bra faktiskt, lite knäpp bara. Men det gillar ju jag. Hehe. Den var inte alls så som jag trodde den skulle vara, men är positivt överraskad!

Ska snart försöka gå och lägga mig. Lång dag på jobbet i morgon. Men det lööser sig. Kort dag på onsdag och än så länge är jag ledig på torsdag.. Hade gärna jobbat då, men ah. What happens happens.

Spelar Draw Something på mobilen, görskoj. Fast någon världskänd konstnär lär jag aldrig bli.. Tycker synd om mina medspelare. Men jag brukar klämma med en smiley de gånger man typ inte kan se vad fan det är jag klottrat. (Varje gång, hehe) Men de fortsätter spela med mig ändå! :)

Jaja, vad är väl en bal på slottet. Nu ska Cicci sova, eller kolla på någon serie, eller läsa någon bok, eller se Sherlock Holmes.. Möjligheterna är oändliga. Dock inte förståndet. Mitt förstånd är väldigt begränsat. På ett bra sätt. Tror jag. Om inte är det ganska kört för mig ändå!

Haha nä. SOV GOTT!

Fan ta dig!

Du har förstört Gravity för mig. Blä.

Halv storm.

Hejsan hoppsan.

I natt tog jag igen all den sömn som fattades mig. Jäklar vad hårt jag sovit. Sovit riktigt dåligt den här veckan, men nu är jag back on track med sömnen igen. Vilket känns bra. Slipper jag gå omkring som en zombie dagarna i ända.

Om några timmar kommer syrran och pappa hit och äter middag. Vet inte riktigt hur ambitiös jag orkar vara.. Hehe. Tror det blir spegetti med köttfärssås.. Längesedan jag åt det i alla fall!

Ska dra till gymmet alldeles strax med, blir nog ingen överambitiöst idag. Typ konditionsträning.. Något jag alltid är i behov av! Har fortfarande ont i min handled så får försöka att inte göra det värre. Suttit med ett jäkla handledsskydd på jobbet nu i en massa dagar. Känns superfrånigt.

Wellwell. Framför datorn får man inte mycket gjort! Ha det.

Matkoma.

Herrejävlar.

Är så mätt så kan knappt sitta upprätt.. Blev värsta tjockismaten idag. Lax, potatismos, gräddsås, ugnsgrönsaker och champinjoner. Mängden grädde vågar jag inte skriva. Men satan i gatan vad gott det blev. :)

Ska snart göra i ordning mig lite smått, ska iväg och kolla på The Hunger Games med Michal! Äntligen får man se den filmen. Har till och med två sånnadärade gratisbiljetter jag kan använda mig av. Blir det billigt och bra. Precis som jag vill ha det.

Har egentligen inget vettigt att skriva. Försöker hela tiden göra något som gör att jag slipper tänka. Har läst ut tre böcker på tre dagar bland annat. Orkar inte tänka så mycket just nu helt enkelt. Kan jag göra en annan dag.

Aja. Göra sig i ordning och sedan dra in till stan! Ha det.

Rubrik.

Det är rutinerna som är svårast att bli av med.. Saknar vissa saker.

Arnold Schwarzenegger släng dig i väggen!

Hej igen!

Känner mig så nöjd över att jag faktiskt varit och tränat idag. Fokuserade på armar och mage idag, är fortfarande lite seg i benen efter förra veckans pass.. Kommer ha go träningsvärk i morgon. Lär gå omkring med konstant träningsvärk i typ tre veckor till innan min kropp vant sig vid att träna regelbundet! Men det är det värt. Enda typen av smärta jag gillar. Även om jag gnäller som en liten pojke. Hehe.

Sitter och kollar lite resor.. Hade varit gött om man blev en grupp på typ fyra-fem personen som åkte på någon mysig weekendresa. Har inte råd att åka på värsta semestern, men att komma bort från Sverige lite hade verkligen varit skönt. Någon som känner sig lockad??

Tveka inte att säga ifrån, så länge inte du ställer något krav på mig som resekamrat ställer jag inte några krav på dig. :)

Nä. Göra något vettigt med sitt liv kanske? Typ städa och dammsuga rummet hade inte skadat! Borde gjort det för några dagar sedan, men well.. Bättre sent än aldrig.

Upp igen.

Hejsan hallå.

Är lite bättre nu än vad det var vid det förra inlägget. Lite mental härdsmälta då typ. Händer ibland.

Har haft en bra helg, skönt att man är ledig ordentligt varannan helg. Behövs verkligen. Har en massa saker jag måste göra något åt. Får se om jag orkar med det på onsdag.. För resten av veckan är det jobb som väntar. Är inte alls sugen, men pengar klarar man sig ju inte utan. Så det är bara att bita ihop. Vilket jag börjar bli bra på.

Funderar på om det finns någon trevlig serie man borde börja se på.. Något tips? Hatar att vänta i en vecka på ett nytt avsnitt på de få serier jag kollar på just nu.

Ikväll ska Britta och jag tvätta. Det börjar bli på tiden nu. Skulle vilja gymma lite med, så sticker nog till gymmet vid sex. Är i stort behov av all träning som är möjlig för tillfället. Träna bort alla bekymmer typ.

Nä usch vad deprimerad jag låter. Är inte det på riktigt. Skyller på mensvärken.

Ta en dusch nu och sedan en dusch till ikväll så blir det nog bättre! Ciao.



- Dags för lite sanning.

Från darrig till förvirrad.

Vad ska jag göra? Fan vad jag hatar den här känslan. Kommer inte skriva vad det handlar om.. Men ah. Just nu är alla mina tankar åt helvete. Fan.

Darrigt!

Hej!

Blev inte riktigt så tidigt som planerat, men till gymmet kom jag. Knappt jag kom därifrån dock! Satan i gatan vad jag körde idag. Fortfarande helt darrig i benen.. Kommer ha en grymmeträningsvärk i armar och bröst i morgon. Men det är gött.

Funderar på vad jag ska göra resten av dagen nu. Borde städa undan på rummet. Ser ut som en jäkla krigszon. Hehe. Stör mig egentligen inte jättemycket, men sambon och jag behöver tvätta i morgon, kan vara bra om alla kläder som ska med är med.

Nä. Får inget gjort så länge jag bloggar i alla fall! Kanske kommer upp ett litet inlägg senare om jag känner mig ambitiös. Hej så länge! :)

Heartbreak Warfare.

Hej igen.

Tänkte skriva ett lite längre inlägg nu. För har inte så mycket annat för mig. Ska snart sova.. Tänkte nämligen vara ambitiös och sticka till gymmet hyffsat tidigt i morgon! Tro det eller ej.

Har världens mensvärk med. Sånt blir man lite bitter av så jag tänker ta upp ett enormt I-landsproblem.

Att tugga tuggummi med öppen mun. Jag menar, va fan?! Är det ingen av alla dessa idioter som fattar att de ser helt retarded ut när de vevar omkring tuggummit i käften? Jag gillar tuggummi och har inget problem med att folk tuggar det, så länge de inte visar alla runt omkring sig exakt hur stor mun de har och hur tuggummit flänger omkring som i en jävla tvättmaskin. Det bär emot att säga det, men oftast är det tjejer som sysslar med denna styggelse. Men egentligen har jag ingenting att säga till om. Vill bara uppmärksamma folk om hur otroligt osexigt det faktiskt är. Så, nu är lite av bitterheten borta. Har en massa mer I-landproblem jag skulle kunna ta upp, men jag sprider ut dem lite så verkar jag mindre dryg.. Hehe.

På tal om ingenting..

Det där med att äta nyttigt som jag nämde tidigare har hittills gått åt helvete. För första gången (på riktigt) har jag ångest för hur jag ser ut. Jag har förlorat så mycket muskler och fått så mycket mer fett att jag mår dåligt över det. Jag förstår hur folk blir tjocka. Man tappar lusten att göra någonting när man en gång varit så mycket bättre på allting. Jag vet att man måste öva upp det igen, men den vägen är så jäkla seg. Ett litet steg i taget får bli min plan, för kommer driva mig själv till vansinne om jag inte uppnår målet. Jag vill inte ändra mig för någon annan än mig själv. För jag mår inte bra nu och jag skiter i vad folk tycker och tänker om mitt utseende, för så länge jag inte är nöjd med det spelar det ingen roll vad andra anser. Alltså är det dags att börja kämpa. Från och med nu. Ingen idé och börja efter helgen, helgen ska också bli nyttigare. Klart jag kommer unna mig saker, lite annorlunda saker kanske. Men tänker inte bli ett träningsfreak eller någon med stenhård koll på kalorier. Det är inte min grej. Hälsosammare bara.. Nu jävlar.

Det där om ingenting..

Det är väldigt många filmer jag verkligen vill se för tillfället. Har dock inte råd att se alla.. Funderar på Brittas råd om att skaffa mig en sugar daddy. Det hade varit något. Helst en sådan som bara ger och ger men inte vill ha något tillbaka. Hade nog inte fungerat annars. Åh vad halvseriös jag känner mig idag. Tycker inte om det. Antingen ska man vara ambitiös på riktigt eller inte alls. Inte någonstans mitt i mellan, blir bara besvärligt då. Skyller på mensvärken.. Ingenting som är riktigt rätt när man har det.

I alla fall. Har ni inget bättre för er någon dag, gå och se The Avengers. Kommer göra er dag betydligt bättre. I och för sig älskar jag den typen av filmer, så kanske är lite partisk..

Men. Nu är det dags för mig att sova. Annars kommer jag aldrig lyckas stiga upp tidigt i morgon. Natti natti.

I still haven't found what I'm looking for.

Hejhej.
Precis hemkommen från stan.. Var och såg Avengers med Michal. Sjukt grym film! Rekommenderar den starkt till alla! Verkligen underhållning hela filmen igenom.
Men nu ska jag äta brownies med Britta och hennes syster! Blir en update lite senare. Hej så länge!

Hey Baby Baby.

Hej hallå.

Sitter och kikar på film med Madde.. Måste snart laga mat så vi hinner in till stan och Biljardpalatset tidigt. Britta sover som en stock så får försöka väcka henne!

Blir en chillkväll idag och jag planerar att hålla mig till Cola och vatten. Känner mig inte alls sugen på att dricka något. Inte så bra när man är lite förvirrad. Brukar inte bli allt för bra då liksom.

Men tror det kommer bli en rolig kväll och helg för den delen. Ledig fram till på måndag och det är förjäkla gött! I morgon blir det att träna på förmiddagen och sedan bio på kvällen. Några andra planer är inte strukturerade riktigt än.. Men det brukar lösa sig till slut ändå.

Aja, mat, fixa i ordning sig och sedan ut och kicka de andras asses i biljard!

Ångesten.

Hejsan hoppsan!

Fick lite ångest innan när jag prövade förra årets bikinis. Jag säger inte att jag är tjock för tillfället, men jag börjar bli pösig. Så jag stack till gymmet. Längesedan jag ansträngde mig så hårt att jag va nära att spy. Kom fram en kille och frågade om jag ville ha en hink när jag gjorde benpress.. Haha. Jag klarade mig dock!

Känns lite bättre nu i alla fall. Ska försöka träna på fredag och söndag med! Är ju så sinnessjukt gött att vara så trött i kroppen att man inte riktigt vad man ska göra av den.. Synd bara att jag är en i grunden ganska oambitiös människa. Får väl försöka äta nyttigare och skit med.. Wish me luck!

Annars har jag inte gjort mycket idag, promenerat och varit inne i stan en snabbis. Träffade syrran och Anna lite och passsade på att shoppa lite. Bara BHn och trosorna jag fakttiskt inte behövde. Skorna och shortsen stod på shoppinglistan! Men trosorna är plomberade så om Britta inte tycker BHn är snygg lämnar jag tillbaka det. Smarta jag.

Ska snart starta igång en film eller något. Skulle varit bra om jag lyckdes somna innan tolv idag med tanke på att jag börjar blätidigt i morgon. Men jag har tack och lov lyckat sova ikapp de timmar som fattades mig från helgen. Känner mig utvilad för första gången sen i lördags. Gött.

RSS 2.0