What happens on lördag?

Hejsan.

Mår ruskigt bra just nu. Måste bero på solen och min söta pojkvän.

Jag råkade nog bränna ryggen ordentligt igår.. Känner att jag är lite öm idag. Förhoppningsvis lägger sig det röda och jag blir brun och fin! På lördag blir det i alla fall stranden. Vilka som följer med är än så länge ganska luddigt, men det kommer vara najs vilket fall som helst. Vet inte om vi sticker ut på kvällen sedan med.

På fredag hade jag dock behövt byta tid med någon på jobbet, min pojkvän har reserverat biljetter till Transformers klockan nio.. Vill verkligen se den! Så om du känner dig manad att jobba mellan 17-21.30 hojta till. :)

Nu ska jag gå ner och trycka i mig en smultronmunk, köpte med mig några från jobbet, trots att jag ska vara nyttig.. Haha. Jag har i alla fall gått ner de där extrakilona jag la på mig på Kreta! Underbart!

Som du som läser kanske har märkt skrivs det inget relevant just nu och därför ska jag sluta skriva. Puss hej.

Stranden.

Hej och hå.

Älsklingen och jag var inne i stan en snabbis i stan i söndags innan jag skulle jobba. Då köpte jag Fable III och det satt jag och spelade i tolv timmar igår.. Fastän att det var väldigt fint väder ute. Ångesten är ju given.

Så idag följde jag med mamma, syrran och syrrans kille till stranden. Sjukt gött väder och det blåste precis lagom! Ska förmodligen till stranden på lördag eller söndag med, då med lite polare istället. Hade varit najs om vi tog bussen allihopa så att alla kunde dricka en öl eller en cider.. Känner mig dum då jag inte har körkort och kan erbjuda mig att vara den som dricker vatten. ^^

Men det lööser sig! Varit gött med två lediga dagar i alla fall. I morgon, på torsdag och på fredag är det korta pass sedan är det ledig helg! Underbart. Hoppas, hoppas att det är fint väder både lördag och söndag!

Nu är det mat, kanske bloggar senare. Puss!

Oengagerad..

Hej!

Kom hem från jobbet för inte så längesedan och har inte gjort så mycket sedan dess.

Midsommar var mysigt. Vi var hemma hos Elias och grillade typ. Ganska gött att inte supa skallen av sig, som vissa andra gjorde! Haha.

Har egentligen inget att skriva om, insåg bara att det var ett tag sedan bloggen uppdaterades! Blir så när man inte har något intressant liv.

Inte vet jag hur jag jobbar heller.. Har inte orkat lägga mitt schema på minnet. Kommer väl få ångest när jag ser att jag börjar tidigt i morgon. Vilket jag förhoppningsvis inte gör!

Känner just nu för att bara åka upp till David och bädda ner mig själv hos honom. Har ingen lust alls att sova ensam i min säng i natt. Får se om jag lyckas övertala honom om att komma ner och mysa med mig i morgon.

Bajskorv. Nattinatti!



Ganska så najs.

Hej igen!

Är nu utvilad och mätt. Blev 300 spänn fattigare för jag blev sugen på falafel, betalade min syrra för att hon skulle åka upp och köpa varsin åt oss! Haha. Jävlar vad illa egentligen men gott vare!

Har precis startat upp min kamera med och den är naaajs. Kan hålla på och pilla på den i timmar nu och försöka hitta massa roligheter. Palla läsa instruktionsboken liksom!



Någon som har lust att träffas i stan och ta en fika i morgon förmiddag? Bara att plinga och säga till i så fall. Ska försöka komma upp hyffsat tidigt och åka in och kolla på stationära datorer. Hade varit najs att ha en sådan.

Dessutom är det ganska smart att köpa dyra saker nu så man kan konsentrera sig på de viktiga sakerna sen när man flyttat hemifrån. Tv, dvdspelare, bärbar dator, mobil och kamera är fixat så det är ju inte allt för illa.

Nä. Spela lite Sims 3 sedan nana!

Nytt tillskott i familjen!

Hejsan!

Är precis hemkommen och en kamera rikare! Dock inte så mycket fattigare! Hehe. Det är najs att fylla år. Även om det innebär att man blir gammal.


Den här kameran är tusen gånger bättre än den jag köpte innan David och jag åkte till Kreta. Den ska bara laddas i några timmar sen ska jag pilla på den för fullt. Förhoppningsvis kommer det att komma upp lite fler bilder på bloggen nu, både på mig och på saker i min omgivning. Skulle egentligen inte köpa en kamera idag för jag är sugen på att köpa en stationär dator.. Men sedan hittade jag denna darling och kunde inte motstå den! Att pappa sedan betalade gjorde inte det hela sämre. :)

Efter pappa och jag hittat kameran stack vi till Majorna och käkade glass. Ville egentligen bara ha en kula eftersom de är enorma, men tryckte i mig två för jag inte kunde bestämma mig för vilken smak jag ville ha.. (a)

Så får inte äta något onyttigt på typ ett halvt dygn för att kompensera lite! Haha.

Är ledig i morgon med och det är gött. Har fått ganska många pass nu fram till vecka 28 och känner inte den där paniken när jag är ledig. Sjukt skönt. Sen om jobbet hade ringt och erbjudit mig fler tider då och då hade ju inte gjort mig ledsen om man säger som så.

Sitter och funderar på vad jag ska hitta på ikväll. Lutar åt att jag sätter på någon mysig film och bara degar hela kvällen. Hade förstås varit mysigare om min älskling varit här med mig, men med tanke på hur tidigt han börjar är det bekvämare för honom att sova hemma. ^^

Snart är det midsommar och Elias födelsedag. Vi ska fira det hemma hos honom, typ grilla lite och mysa och ha det allmänt trevligt! Måste åka och handla det jag och David ska käka i morgon.. För sen jobbar jag stängning på torsdag och pallar inte handla innan jag börjar.

Undrar om min syster kommer hem ikväll eller om jag är ensam. Blir nog till att käka nudlar till middag då. Orkar inte vara ambitiös om det bara är jag som ska äta. Men får la ringa och kolla med henne.

Oj, det här inlägget har redan blivit ganska mycket längre än avsett och jag skriver inte något av värde för tillfället heller. Alltså dags att säga hejdå! :)

A Match Made in Heaven.

Hej.

Har haft en riktigt grym helg. I fredags efter jobbet tog vi det lugnt hemma och spelade lite kort och tjötade. I lördags åts det go mat innan jag skickade iväg släkten till och spela bowling medan jag hade förfest med några polare! Sedan drog vi in till stan vid lite innan elva. Stack till Parken, ett ställe jag inte varit på sjuukt länge! Började ganska segt då det inte var så många där.. Men efter en timme eller två började det arta sig riktigt bra.

Det dansades och det shottades en hel del. När klockan var kvart i fem satte sig Jonas och jag i en taxi och begav oss hem. :)

Igår var jag inte alls så bakis som jag trodde jag skulle vara, dock var jag stört trött. Sov till och från fram till klockan åtta på kvällen.. Somnade ändå ganska lätt när klockan blev ett. Jag är helt enkelt för gammal för att festa nu.. Haha :(

Ska starta en film och käka lite frukost snart, blir jobb mellan två och tio idag så man får roa sig lite innan.

Bah, orkar inte skriva mer och blev sugen på en milkshake.. Hörs!

Let's get this party started..

Hejsan hoppsan.

Har varit och handlat på systemet för första gången idag.. Det fick mig att känna mig gammal! Haha.

Tur jag köpte gott vin jag kan trösta mig med senare.

Ska gå ut i köket snart och spela lite kort med mamma, Josse och mormor. Ikväll blir det lite förfest hemma hos mig och sedan blir det att gå ut någonstans.. Vart har vi inte kommit fram till än men det blir nog roligt ändå!

Är riktigt gött med ledig helg känner jag! Längesedan jag kände så. Nästa vecka jobbar jag sent nästan varje dag.. Ganska segt men det är väldigt mycket bättre betalt! Jag överlever nog.

Orkar inte skriva mer för jag är hungrig. Kanske uppdaterar lite mer senare. Puss!

Mindreäntre.

Hej.

Jag har värlens sötaste pojkvän. Bara så ni vet det. :)

Och nu när ni vet det har jag inget mer att tillägga egentligen.. Kanske skriver något senare! Haha.

Kvällen hela veckan.

Hejsanhejsan.

Dagen och kvällen riktigt roliga igår. Kändes gött att komma tillbaka till jobbet och få in lite rutiner igen. Efter jobbet stack vi hem till Josse och gjorde pizza, supermumsigt! Efter en sväng hemma då jag fixade i ordning mig begav vi oss in till stan och Trädgårn. det är synd att det är så jäkla dyrt där för det är sjukt najs med både det stora dansgolvet och utebaren. Jag och Britta lyckades till och med gå plus i blackjack!


Inte illa. Så kvällen igår blev inte så dyr, gick väl hem 250-300 spänn fattigare, vilket är 3-400 spänn mindre än vad jag är van vid! Det känns gött.

Idag är det jobb till stängning, måndag-tisdag är det jobb till nio och på torsdag-fredag är det jobb till stängning igen. Ganska segt med så många sena pass, men det ger ju mer pengar och det är jag verkligen i desperat behov av! Haha. Så det är bara att bita ihop och vända lite på dygnet. :)

Så nu ber jag till de gudar som inte existerar om att jag inte ska bli sjuk, har verkligen inte rådn till det! Men det är nog lugnt.

I morgon fyller jag 20.. Känner mig lite gammal faktiskt! Från och med i morgon är jag inte tonåring längre, det är en lite underlig känsla. Det ska i alla fall firas nästa helg med förfest här hemma och sedan utgång! Vart någonstans det blir har jag ingen aning om, men det blir nog roligt oavsett. Får se vilka som följer med.

Nä. Nu ska jag äta frukost och sedan börja göra mig klar för att dra till jobbet. Kanske skriver i kväll om jag orkar, annars får det va! Puss hej.

Shopaholic.

Hej igen.

Jag är inte trött än och har ägnat den senaste halvtimmen åt att kolla kläder och skor. Hittat en massa, massa saker som jag vill ha. Vilket inte riktigt passar in i min plan om att spara pengar.. Tänker i alla fall lägg upp bilder på vissa av sakerna jag vill ha. (Jag fyller ju faktiskt tjugo på måndag, *hint hint*).


Den första bilden är på ett par sandaler från Nelly.com, de kostar typ 1500 så dem är jag inte jätteseriösa med även om de är snygga! Haha..

Sen är det en vår/sommarjacka som jag funderar på att köpa. Tror den kostade 499 på Vero Moda, överkomligt. Shit vad snål jag har blivit. Men det är bra.

De resterande sakerna kommer från H&M och är relativt billiga. Funderar på att åka in till stan någon gång nästa vecka och prova och se om det sitter snyggt på mig. Klackskorna hoppas jag verkligen är bekväma för tyckte de var skitsnygga.

Aja, får se hur mycket energi man har i nästa vecka och om jag lyckas kidnappa min påskamel. Haha.

Nu ska jag lägga mig och läsa ut boken sedan sova. Nattinatti.

58.4!

Hej.

Sitter och gör ingenting just nu. Känns det som i alla fall. Kollar runt på lite olika fotobloggar bara. Jag vill också vara sådär duktig som vissa är.

Jag får helt enkelt nöja mig med att vara en "medelsvensson". Finns värre öden så ska inte klaga!

Hade planer på att åka upp till David idag, men han har inte hört av sig efter jobbet och klockan börjar bli mycket.

Alltså kommer jag med största sannolikhet stanna hemma ikväll. Inte mig emot nu när jag läser en bra bok och har en hel chipspåse jag kan trycka i mig! Fast det ska jag försöka att inte göra.


Jag vägde mig när jag kom hem från semestern och jag väger nu mer än vad jag någonsin gjort förut. Jag är fortfarande inte tjock, men man får ju lite ångest faktiskt. Men jag hade lite tur, tror en del satte sig på brösten. Sen att mina vanliga jeans satt lite tajtare över rumpan än vanligt skyller jag på att de var nytvättade! Haha.

Nä. Men får väl försöka aktivera mig lite. Tror inte det behövs speciellt mycket för att gå ner de där två och ett halv kilo som jag lade på mig på två veckor..

Har jag i alla fall något att göra nästa vecka om den är lika tom på arbetstimmar. Sen håller jag verkligen tummarna för att solen kommer åter så att jag kan bibehålla den lilla färg jag fick på Kreta.

- Michal, om du läser detta så har jag planer på att kidnappa dig någon solig dag nästa vecka!

Tror jag har skrivit allt som jag har lust att skriva för tillfället.. Kanske återkommer i natt eller något. Puss.

Pigg och vaken. Not.

God morgon!

Av någon anledning är jag vaken redan nu och har inte lyckats somna om.. Kommer förmodligen somna om typ en timme och sedan sova fram till tio eller något, känns ganska gött att man inte behöver oroa sig för att man blir sen till något. Även om det i och för sig hade varit skönare att sticka till jobbet och tjäna lite pengar!

Fick tillbaka på skatten igår, najs najs alltså. Nu känns det okej att man kommer få en skitlön i både juni OCH juli. Jag får helt enkelt snåla lite, trots att jag inte vill. :(

Det blev inget roligt igår kväll, orkade helt enkelt inte. Kände mig lite halvdålig och vill inte riskera att bli sjuk. Har verkligen ingen lust till att ligga hemma i en massa dagar utan att att ha något att göra.

Ska lägga mig och läsa lite och förhoppningsvis blir jag trött av det och kan sova igen! Om inte startar jag en film och lagar en kopp te. Fast det orkar jag nog inte.. Hmm. Jobbigt liv man lever.

Nä. Sluta ordbajsa och aktivera sig lite. Kanske skriver något senare idag om det händer något skoj. Puss hej.

Tvättdag.

Hej.

Som rubriken antyder har jag en väldigt rolig dag framför mig. Tvättid mellan två och åtta. Vi har visserligen så mycket tvätt just nu att vi hade behövt dubbla tiden tror jag.. Men det löser sig. Bara jag får lite rena underkläder är jag nöjd!


Jag vet inte riktigt vad som händer ikväll, kanske träffar några arbetskamrater eller så ligger jag hemma och läser andra Eragonboken. Hehe. Vilket fall som helst blir det nog bra.

Nä. Dags att börja runda av och samla energi för att ta hand om årets största tvättberg. Ha det! :)

Bilder från Kreta.

Ganska blek de första dagarna..David med..


Tjockis.

Hej och hå.

Haft en riktigt bra start här hemma i Sverige med spelkväll och bra väder! Hoppas verkligen vädret håller i sig hela sommaren, hade verkligen varit underbart!

Jag har inte fått så mycket tid på jobbet nu i veckan, bara två korta pass på lördag och söndag.. Så håller verkligen tummarna för att de ringer in mig i alla fall en dag nu i veckan! :)

I morgon blir det till att åka ut till Öckerö för bad och grillning med några polare, kommer bli grymt najs. Sedan vet jag inte vad som händer i veckan om det inte blir något jobb. Får väl försöka hålla mig ute så mycket som möjligt medan solen är ute.

Sitter och kollar på tv just nu och jag tror det är något seriöst fel på mig. Det går ju en massa "tjockis"program nu där det skall dukas upp ett stort bord med alla de onyttigheter som den tjocke trycker i sig. Varje gång jag ser detta bord blir jag sugen på skräpmat, typ en hamburgare eller en riktigt god pizza. Så länge som jag är hyffsat smal är det väl okej, men tänk om jag tänker likadant om några år och har ett BMI på typ 30.. Haha åh gud vilket I-landsproblem. Nu skäms jag faktiskt lite. :(

Eller varför inte spareribs.. Mmm.

Aja. Som ni kanske märker har jag inget att skriva om. Kan berätta att jag är väldigt kär i min pojkvän, men det visste ni kanske redan?..

Nä. Nu ska jag fixa något att äta, förhoppningsvis något nyttigare än en pizza, haha. Ha det!

Sommaren är kort.

Hejsan hoppsan och allt det där.

Sitter hemma i soffan och funderar på vad jag ska göra i helgen.. Antingen blir det spelkväll eller utgång. Är ganska så trött för tillfället, men det brukar ju gå över när man får något konkret att göra!

Känns som om all färg man fick på Kreta redan har försvunnit.. Inte ett gott tecken då jag kom hem för mindre än tlv timmar sedan. Fast det kanske bara är jag som ser konstigt.

Kom dessutom hem till en tom lägenhet så hade ingen att jämföra min bränna med. Dumma mamma och Josse.

Usch. Hungrig är jag och seg är jag. Varför bor man inte på hotell och får frukosten serverad? (a)

Nä, ska bli redigt gott med svensk mat ett tag framöver. Typ slippa pommes till vad man än äter! Fetaosten kommer jag visserligen att sakna, men det finns det faktiskt ganska goda i Sverige med. :)

Orkar inte skriva mer. Kanske lägger upp lite bilder senare om jag orkar koppla kameran till datorn. Hej så länge!

RSS 2.0