A Little Less Conversation.

Hejsan.
Det blev en riktigt najs utgång igår! Massa dans och massa, massa skratt! :)
Jag blev lite fullare än vad som var planen och var nog ganska jobbig mot David på natten sen, så jag ber om ursäkt för det David! <3
Varit en seg dag idag, steg upp runt fyra och hade världens huvudvärk.. Den är dock i stort sett borta nu så sitter och försöker göra några av alla de läxor jag har att göra..
Det går väl sådär, hinner förhoppningsvis klart med samhälls läxan annars är det illa.
Aja, pallar inte skriva mer nu. Dags att ta tag i pluggandet!

Nu är humöret på topp!

Hejsan.
Är just nu med Ellie/Awesome I och har det mys! Hon är fullare än vad jag är för en gångs skull och det är riktigt najs! :D Snart ska vi bege oss mot bussen och stan och festa järnet på Karisma! Kommer att bli så awesome att det är helt insane.
Hoppas ni får en lika bra lördag kväll som jag kommer att ha!!
- Jag är inte fuwll!! Ellinor Wennberg.  <3

Bortslösade timmar på ingenting.

Hej hå.

Snart är januari över och det är otroligt skönt måste jag säga. De här 30 dagarna har nog varit de längsta och mest knökfulla dagarna i hela mitt liv och det säger inte lite. Galet mycket som har hänt denna månad och jag tror inte jag riktigt har hunnit smälta allt än. Hoppas jag hinner göra det under februari, även om det kommer att vara fullt upp med skolan då med.

Det är så att man kan bli galen när man tänker på hur många timmar man slösar på ingenting alls.

Ikväll är det i alla fall första utgången sen den 18:e december och jag är ganska så pepp måste jag medge.. Ska försöka att inte bli för full bara, ska ladda hela dagen med att äta, äta och äta lite till. Kommer säkert sluta med att jag däckar av övergödning innan klockan slår sju! Men då kommer Ellie i och för sig, hon lyckas säkert återuppliva mig på ett eller annat sätt eftersom hon är awseome! Blir till att vara lite ekonomisk och förfesta hemma och försöka spara så mycket pengar som möjligt till allt som behövs införskaffas till sommaren.. Jag kommer verkligen att vara en fattig student efter studenten.
  • Balen ska betalas, balklänning och student-mössa samt outfit ska köpas.
  • En eventuell Europa-resa med klassen ska på något sätt finansieras.
  • En veckas avkoppling på Rhodos kommer att göra ett stort hål i min plånbok.
  • Freiburg i en månad kommer inte att vara nådigt mot min ekonomi i heller..
Men men. Det är saker som måste upplevas och som jag förmodligen kommer att vara glad att jag gjort senare när pengarna börjar hitta tillbaka till mig om sådär 100 år i framtiden! :) Nä usch, nu ska jag sluta klaga på mina I-landsproblem. Det finns de som har det så mycket värre och förtjänar rätten att klaga.
Jag ska nu hoppa in i duschen och vara glad för allt det som jag har och att jag är omgiven av människor jag älskar och som förhoppningsvis älskar mig tillbaka! Massa kärlek till er! <3

- I do believe you, when you tell me you need me.

No more No less.

Hej.
Idag har jag gjort:
  • Fått beröm av idrottsläraren (fascist-Pia) vilket är skillat.
  • Varit hos frisören, blev ganska nöjd med frisyren.
  • Bakat muffins som blev ätbara.. ^^
  • Haft besök av Ellie och David vilket var mys! <3
  • Samt kommit fram till att windows sju är ganska så najs.
Nu ska jag snart sova. Först fixa i ordning lite saker sen sätta på en film att somna till.

- I don't want to be anything other than me.

Är pepp på utgång!

Hallojsan!
Som rubriken antyder är jag pepp på utgång! Riktigt jäkla jäveljävel pepp! Haha på den meningen.
Kommer det att vara ett seriöst inlägg idag? Nej. Det kommer inte bli ett seriöst inlägg idag känner jag. Är alldeles för trött för att ens försöka få det jag skriver att låta någorlunda vettigt! Vettigt är överskattat efter klockan åtta har jag och Awesome I kommit fram till och klockan är nu 20:18 så jag är säker! Så det så.
Jag ska ut med ovanstående på lördag och det ska bli najs! Förhoppningsvis följer mer folk med, typ Anton och David! Hade blivit riktigt roligt skulle jag tippa på! :)
I annat fall lyckas säkerligen jag och Ellie med att göra stan osäkert på egen hand. (a)
But as they say: The more the merrier! :D
Jag kommer nog att somna/däcka tidigt i dag/kväll/natt då både Ellie och David så brutalt lämnat mig i ensamheten på msn.. Skulle varit skoj att ha sett Davids match som de förhoppningsvis vinner, men jag är alldeles för lat för att orka ta mig ut till Älvängen.
Så nu sitter jag här i min ensamhet och borde egentligen gå ut till köket och ta disken, har dock svårt för att hålla ögonen öppna. Hade förhoppningar om att det skulle komma ut nya avsnitt av mina serier idag, men schi fick jag. :(
I morgon är det yttligare en slapp dag i skolan, tyska, historia (på tyska) och idrott står på schemat. Kommer inte att behöva alldeles för många hjärnceller för det vilket känns skönt. Väldigt skönt.
På kvällen blir det antingen risk-spel med några från klassen eller en hemmakväll med filmtittande och tjockissaksätande, ja det är ett ord! :)
På söndag är planen att plugga lite med David, får se hur man mår och hur mycket pluggande man orkar med. Måste försöka lite i alla fall. Kommer säkert att gå strålande! I värsta fall kan jag i alla fall försöka hjälpa David med hans läxor. :D
Ojdå! Dagens inlägg blev väldigt mycket längre än planerat.. Det innehåller inte ens något intressant, eller roande för den delen! xD
Så för att inte ha slösat din tid något fruktansvärt kan jag meddela att Karl och Karla har namnsdag idag! (a)

Tre negativt laddade joner på en liten yta.

Hej.
Det är en krigszon i lägenheten just nu. Jag, min mor och min syster lyckas tajma pms:en perfekt med varandra! Galet irriterande.. Försöker hålla mig relativt neutral, men det är inte så enkelt hela tiden. xD
Om nästan exakt 87 dagar sju timmar och 30 minuter lyfter planet till Rhodos.. Det går inte att beskriva med ord hur mycket jag längtar dit. <3
I kväll/I natt är tanken att somna lite tidigare än igår. Har dock "Garden State" på datorn som lockar ganska ordentligt.. Vet inte riktigt hur jag ska göra än! (a)
Nä, nu är det dags att runda av tror jag. Skriver ju inget vettigt what so ever just nu, blir bara mest en massa strunt. Men du gillar mig ändå! :*

The Soloist.

Nu tänker ni att jag måste vara galen eller bara väldigt "speciell". Jag är säkert en blandning av båda. I stället för att sova nu, sitter jag och skriver yttligare ett inlägg. :)
  • Filmen var sjukt bra. Över förväntan.
  • Downey var naturligtvis strålande som jag antog att han skulle vara!
  • Chocken låg i Jamie Foxxs fascinerande och otroligt bra skådespeleri.
Att filmen är verklighetsbaserad gör den bara om möjligt, ännu mer fantastisk.
Förmodligen inte en film som passar alla människor. Men om man vill se något med lite djup och med en massa funderingar är denna film perfekt. Jag gillar den skarpt!! <3

Sherlock Holmes!

Jag har nu sett filmen och måste säga att den var riktigt bra! Inte bara det att Robert Downey Jr är en härlig skådespelare (en av mina favoriter) eller det att Jude Law är mysig att vila ögonen på, utan filmen i sig var riktigt underhållande och jag rekommenderar den starkt till den som vill se något bra! :)
Är nog den första film jag sett som Guy Ritchie regisserat, hade lite småfördomar om honom som regissör av någon anledning och har aldrig trott att han är något att hurra för. Men det är alltid skoj att inse att man kan ha fel om sådana saker!
Slutsatsen är alltså:
  • Rober Downey Jr är en awesome Sherlock Holmes.
  • Jude Law är en bättre skådespelare än vad han får creds för.
  • Mina fördomar om Guy Ritchie visade sig vara falska.
  • Filmen är bra och Cicci är nöjd!
Nu är dock frågan om man ska starta en till film eller om man ska försöka somna? Är inte speciellt trött och ska ändå inte upp förrän åtta. Fyra timmar sömn räcker för två tyska lektioner. Höh, problem solved, nästa film blir antingen A Clockwork Orange eller The Soloist. Fan. Nu har jag beslutsångest. Jag ber om ursäkt för att detta inlägget börjar spåra ut, men klockan är trots allt halv tre, jag tycker att jag har rätten att vara lite flummig nu!
Anyhow, det blir nog The Soloist.. Downey är med i den. <3

Nya schemat..


Det hade kunnat vara väldigt mycket värre, tisdagar kommer att suga så hårt bara. Man kan ju inte ha sådär långa håltimmar utan att vara tvungen att plugga på dem ibland. Vilket är segt. Schemat är slappt dock, kan inte säga annat. Mer positivt än negativt egentligen. :)

Sign Of The Times.

Hejsan.
Dagen har varit helt okej, haft biologiprov. Tänker inte säga hur jag tror det gick eller hur det kändes. Kanske berättar sen när jag får tillbaka det. :)
Slutade halv fyra efter att ha suttit och petat i en fiskhjärna på biologilabben i över en timme.. Det va intressant men ganska så vidrigt! ^^
Kom hem, somnade vid sex, vaknade vid tio och är nu väldigt pigg. Vet inte vad jag ska hitta på. Blir förmodligen till att starta Sherlock Holmes och försöka kolla på den i kväll i stället! :D
Har kommit fram till att det är hatkärlek på mitt nya schema. Det är inte direkt ansträngande, men det är så fullt utav håltimmar att man kan bli galen! ._.
Sitter nu och längtar efter att det ska komma ut nya avsnitt av Legend of the Seeker, Bones och Merlin! Känns så tomt utan dem.. :'(
Men men. Dags att starta en film eller något. Ni får ha det bra!
- Stay Positive! :)

This Is War.

Hej alla glada.
Dagen har varit över förväntan. Har varit helt okej trots att den innehöll en håltimme på över fem timmar mellan 9-14:20 och biologiplugg i över sex(!) timmar..
Väl hemma igen vid fyra tiden blev det till att ta en lååång och varm dusch. Har gått omkring och småfryst hela dagen, alldeles för kallt i min skolas korridorer! Sen var tanken att man skulle plugga järnet lite till.. Blev dock mest datorn som lockade.
Känner att jag i alla fall är mer förberedd på det här provet än på de två jag hade innan julen. Vilket är skönt. Det kan ju liksom bara gå åt helvete..
Tänker försöka vara lite mer positiv, man mår ju så väldigt mycket bättre om man försöker vara glad vid de tillfällen man kan och att man inte deppar ihop så fort det blir lite motigt, även om det är otroligt lockade ibland..
Nu ska det i alla fall pluggas i en halvtimme till ungefär, sen blir det till att nana! <3

Det här kallas fail.

Hej igen.
Min plan misslyckades fatalt! Jag somnade en liten stund efter det att det förra inlägget skrevs.. Vaknade vid åtta, somnade om och vaknade tio. I stället för att börja plugga då startade jag Legend of the Seeker och har suttit och kollat på det fram till nu. Jag känner att jag borde skärpa mig, men orkar verkligen inte. Är så otroligt trött på skolan att det finns inte.
Tror jag ska starta A Clockwork Orange nu, så ligger man i alla fall lite före i engelskan..

You fill up my senses.

Hejsan.
Seg dag idag. Alldeles för seg dag. Fått tillbaka min datorn nu och den fungerar, med windows 7 på köpet. x)
Kanske inte strålande att jag fått min dator nu när jag är i desperat behov av att plugga som en jäveljävel. Men men. Jag tänker sitta kvar vid datorn till klockan sex, ladda ner alla nödvändiga program och sånt som inte finns på den nu. Efter det ska jag försöööka plugga biologi i minst två timmar!
I morgon börjar man skolan åtta och slutar halv sex. Inte jättepepp på den dagen med tanke på att det bara är två lektioner, med fem timmar hål emellan. Får bli att försöka plugga lite under den tiden. xD Wish me luck!
Nu ska jag se om jag kan lyckas få allting att fungera med datorn! (Ni lär få ett klago-inlägg senare om det skiter sig xD)
- No lies.

När katten är borta, dansar råttorna på bordet!

Hejsan!
Idag har jag pluggat en aning mindre än vad jag borde ha gjort.. Fy på mig! Har dock komponerat en awesome rap-låt med min kära syster.. Den går ut på att jag inte har någon balle och att hon heter Mohammed. Bäst helt enkelt. :D
I kväll kommer det i alla fall bli mysigt värre! Härliga människor kommer på besök och det blir till att chilla järnet! Dricka lite, kolla på film, spela något spel kanske och prata en massa! Är pepp på det. :)
I morgon måste jag dock ta tag i biologiplugget som faaaan! Om inte lär jag få ett feting IG på provet på tisdag.. Känner att jag bryr mig lite mindre än vad jag borde och det beror på att jag är så galet trött på skolan nu så det finns inte! Vill verkligen bara att det ska vara den 24:e april nu så att det hade varit i morgon jag och Ellie skulle begett oss iväg till solen!!!!! <3
Dags att hoppa in i duschen nu.. Ha det bäst! :D

Wooiioo flygplan!

Hej igen. Jag uppdaterar. Ni behöver inte läsa egentligen för det kommer nog inte skrivas något intressant.. Jag försöker bara göra Ellies syster Carro glad!
Så nu är frågan vad det är jag ska skriva nu.. Kommer inte på något vettigt what so ever xD
Kan meddela att jag alldeles strax ska börja tillaga maten med Ellie. Potatisgratäng med Entrecóte och sallad!
Awesomeness.

Liket lever. Typ.

Hej. 
Jag har sovit alldeles för lite den här veckan so far känner jag, går lite som i dvala just nu och är mer lättdistraherad än vanligtvis. Vilket innebär att jag är riktigt körd emellanåt. x)
Idag ska man dock iväg hem till Ellie och äta middag! Riktigt najs efter en kort skoldag. Jag har dock hört vissa rykten om vad som kommer hända i kväll och jag måste medge att jag är en aning orolig. Hoppas jag att jag slipper undan (a) .. Hur det gick med det skriver jag senare i natt eller i morgon. ^^
Planerna inför i morgon var att jag plus några till skulle gå och se Avatar, velat se den sjukt länge nu, men både jag och David var för långsamma med att reservera så platserna denna helgen är återigen slut. I'm sad. :( 
Får försöka vara snabbare den här veckan så att vi får se filmen nästa helg iaf! :) 
Just nu väntar jag på att min kära syster ska bli klar i duschen så att man kan få tillgång till badrummet! Blir hämtad av Ellie om en stund, skönt att ha allting klart då. 
- What goes around, comes around! 

Mat <3

Hejsan svejsan.
Ville bara meddela att det är gott med mat! Chili con carne fick vara dagens räddare i nöden, var riktigt gott att gluffsa i sig det när man kom hem.. Ni hade nog blivit chockade om ni såg mängden jag åt och hur snabbt det tog slut! 
Nu ska jag sätta mig och plugga biologi till jag somnar, det vill säga en halvtimme kanske. Nä. Måste seriöst plugga effektivt i åtminstone två timmar i kväll. Lär ju vara ganska körd på provet nästa vecka oavsett, men satsar på att få något poäng i alla fall! 

Jag har konverterat till HippieIndianismen btw!


Aj, oj teknologi.

Hej. Idag är det Inte-Ciccis-Dag-Dagen. Bara så ni vet! ^^ Allting har gått fel sedan jag vaknade i morse. Är det någon som vet vad som händer efter då att allt har gått fel? 
För jag menar, Murphys lag "Allt som kan gå fel, går fel" har redan skett, vad händer efter det? Bra att veta så att man kan vara förberedd på domedagen liksom! I alla fall. 
Jag kommer att få ett stort fett jäveljävel IG på mitt projektarbete. Filerna på min dator gå inte att komma åt (för andra gången på mindre än en månad) och jag är därför tvungen att börja om i stort sett från början, igen. Precis vad jag känner att jag har tid för nu. *Sarkasm* Tänker dränka mina sorger i glass och CocaCola. 
Hoppas det känns bättre snart.

It's been such a good day.

Hejsan. Jag försöker nu vara lite mer aktiv med min blogg. Det vill säga att jag ska uppdatera lite oftare, vet inte om detta är bra eller dåligt än med tanke på att jag lever ett ganska så händelselöst liv! ^^ 
I alla fall. Idag har det varit en slapp dag i skolan, som alla andra måndagar. Börjar vid ett och slutar vid tre-halv fyra istället för halv sex som det är schemalagt.. 
Efter skolan kom David på besök och det var chill, bägge var dock ganska trötta så man var väl inte översocial. Blev lite snöbollskrig när jag följde honom en bit hem, vilket slutade med att till och med jag var varm. xD Kan sammanfatta dagen som najs, lugnt och rolig. Tack för en trevlig kväll David! :D 
Vet inte riktigt vad som händer i morgon, borde ta och skaffa passet men det blir nog enklare på onsdag. Resan är flyttad en vecka bakåt förresten! Vi ansåg att det var bra om Ellie gjorde det nationella provet i svenska som var veckan vi planerat vara borta.. ^^ Hur det än blir är jag säker på att jag och Awesome I kommer att ha en supermysig vistelse på Rhodos! <3 
Nu ska jag sluta skriva, inlägget har redan blivit ganska mycket längre än tänkt. Ska snart sova, blir säkert fullt med saker jag behöver gör i morgon. Lika bra att ta i tag i det utvilad! :D (Jag vet att inläggen är otroligt jobbiga att läsa när texten är så ihopskriven, ska be Ellies syrra fixa det åt mig för jag har ingen aning om hur jag gör det! xD)

Hej igen.

Jag har tråkigt och vad passar sig bättre att göra än att klaga då? ^^ 
Kan börja med att berätta att min syster är en aning skadad. Mentalt då alltså. Sjukt irriterande kan hon verkligen vara. Det är tur att hon säger lite dumma saker då och då så man får skrattat lite här i tråkigheten. <3 
Jag funderar på att gå och lägga mig, redan! Tror inte jag har lagt mig såhär tidigt på väldigt länge.. Till och med tanken känns lite ovan xD 
Min dator har varit upprorisk hela dagen med och har inte alls velat fungera, som tidigare nämnt. Läxorna jag hade behövt göra ligger nu på minus typ sju eller något. Inte bra någonstans. 
Nä usch, nu ska jag gå och tröst äta lite goda chokladmuffins tror jag (6) tur att syrran bakat lite.. :D

Ny dag, nya utmaningar.

Hej! 
Helgen har varit lugn och skön. Varit mycket med Ellie bland annat. Det är hennes syster som fixat designen på min nya blogg dessutom. Tack till henne! :) 
I fredags hade jag som nämnt på förra bloggen KMK provet i tyska. Jag är irriterad för att det gick dåligt men för jävla glad att det äntligen är över. Ellie var till stor hjälp då hon lät mig låna hennes dator och dessutom skrev ut mitt tal! Jag hade varit så körd om det inte var för henne. 
I fredagsnatt sov jag över hos henne med, det var chill. Kollade lite på film, käkade godis, pratade och sen käkade vi lite mer godis.. ^^ Perfekt fredagskväll alltså. 
På lördagen var det tänkt att jag skulle plugga en väldans massa.. Det gick inte så bra dock, jag hade inget internet och kunde därför inte göra speciellt mycket. På Kvällen kom David, Elias och Ellie över och vi kollade lite på film. Tror dock inte David hade allt för skoj då han inte såg på någon av filmerna utan bara gick omkring och var hyper på grund av allt kaffe. xD 
Idag vaknade jag ett och skulle lätt kunnat sova i några timmar till om inte mamma tvingat upp mig. -.- Hade tänkt sätta mig och plugga lite vid min dator MEN någon kraft i universum motarbetar mig seriöst nu och det stör mig som fan. Datorn går att starta, men det stannar väl ungefär där med. Inga program fungerar och jag kan därför inte göra något på mitt projektarbete, jag kan inte fortsätta på mitt manus till svenskatalet, jag kan inte göra klart religionsarbetet, utan allt måste göras om från början. Jag tänker vara bitter idag. Bara så ni vet! 
- Fullt ös medvetslös.  

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0