Börjar bra!

Maten är avklarad och nu är det häng i soffan framför Idol. Sitter och pillar med min nya laptop och är glad. 
 
Tänkte att det är bra att ha en smidig liten dator när man pluggar. Sen är det roligt att ha en smidig liten dator även om man inte pluggar.. Hehe. 
 
Blir två inlägg idag. (Kors i taket) Försöker vänja mig vid nya tangentbordet och det går helt okej. Den här datorn är lite mindre än min förra så vissa tangenter är lite mindre. Blir lite fel i mellan åt. 
 
Nu har jag en klängig pojkvän bredvid mig som vill att jag ska pilla honom i håret. Det kan jag ju inte göra när jag skriver på datorn! Duh. Bara för honom att vänja sig vid att komma i andrahand nu när jag har en ny älskling att pilla på! ;)
 
Ska snart få fram en ordentlig skiss på hur gästrummet ska se ut, så får sig pojken något att pyssla med när jag sitter med näsan ner i skolböckerna! Får bli ett kombinerat kontor och sovrum så man fortfarande kan ha nattgäster här! :)
 
Tillbaka till Idol nu då. Blir bara mindre och mindre musik för varje år tycker jag. Är en jäkla massa snack och reklam och bakgrundshistorier. Men man vill se folk sjunga! Visa 80% av de som gör sin audition och sprid ut resten av skiten på den tid som blir över. Tröttsamt! (Ja, jag är fortfarande lika bitter)
 
I morgon blir det till att städa undan lite hemma efter man varit inne i stan. Tvätta och att städa badrummet står på schemat. Skitskoj. Hehe.
 
Nä. Nu ska jag installera lite nya program på min älskling och sen blir det en bok i sängen! Natti natti.
 
 (Bjuder på en bild från resan till Kroatien (har redan gått en månad sedan man kom hem!?))
 

Mjukstart.

Hallå hallå!
 
Har tänkt börja blogga lite igen. Mest för att skriva av mig lite. 
 
Har hänt en otroligt massa saker sedan jag slutade skriva att det nog kommer få bli flera inlägg med lite uppdateringar i varje.. 
 
Senaste nytt är i alla fall att jag börjar läsa Offentlig förvaltning på Göteborgs Universitet från och med den här hösten och sedan tre år framöver. Ska bli spännande.. Haha eller något! Ska i alla fall bli skönt att komma bort från jobbet lite och testa på något nytt istället. Kommer dock fortfarande jobba varannan helg så jag slipper ta fullt lån. 
 
(Vill inte behöva leva helt av Niklas heller) Haha stackarn kommer nog få det tufft under tiden jag pluggar ändå!
 
Lägenheten är nästan helt klar. Köket är helrenoverat och jag ÄLSKAR det. Grymt skönt att ha ett riktigt bra kök att laga mat i. På tal om mat så är det dags att börja med det nu. Lovat Niklas Lasagne idag.. 
 
Ha det gött så länge!

RSS 2.0