Lime.

Hej.

Borde egentligen sova för ska upp klockan nio idag. Är dock alldeles för irriterad (och frusen) för att kunna göra det.

Var ute med ett par arbetskamrater innan och åt kinamat och drack några drinkar. Tanken var att jag skulle åka hem till min pojkvän efteråt. Men han ligger och sover så jag får traska hem från honom. Det är visserligen inte så långt, inte ens tre kilometer, men har man bara en klänning och en jeansjacka blir det jävligt kallt på den sträckan..

Så just nu är jag lite irriterad. Till och med ganska irriterad.

Lika bra och gå och lägga sig under några täcken och tänka på något trevligt. Jag tror tjejerna jag var ute med idag vet exakt vad jag kommer tänka på! Ha :)

Natti.


( lägger upp lite bilder från ikväll i morgon )

Skala banan.

Hej.

Har egentligen ingen tid att sitta och skriva, men gör det ändå för orkar inte städa riktigt än! Haha.

Dagen på jobbet idag har varit trevlig, tryckte i mig en chokladkaka, marabou - cookies and cream.. Den är helt otroligt god men syndigt onyttig. Får skylla på en arbetskollega som introducerade den för mig.

Ska försöka aktivera mig snart så jag kommer upp till David innan han går och lägger sig!

Äsch, lika bra att göra det på en gång. Skriver kanske mer senare eller så skriver jag något i morgon! Puss hej.

Update.

  • Haft en chill dag på jobbet.
  • Älskar nya mobilen (svårt med touchen bara...).
  • Min pojkvän är bäst! <3
  • Snart ska jag äta jordgubbar.
  • Sen sova.
  • Awesome dag helt enkelt.

Ingen fritid.

Hej.

Har inte haft tiod att skriva något de senaste dagarna. Har varit fullt upp i princip heela tiden. I fredags var det ju jobb. Samma på lördag, måndag och idag. I söndags var vi hemma hos Davids syrra på middag. Hon hade varit riktigt ambitiös och det var väldigt god mat och en helt underbar efterrätt! Väldigt chokladig. :)

Det blir fortsatt mycket jobb i veckan. Är bara ledig torsdag, men det är gött med tanke på att jag inte jobbat så mycket i två månader nu.

Har egentligen ganska mycket att skriva om men orkar inte nu. Kanske skriver något när jag kommer hem till David i morgon efter jobbet.. Vi får se.

Nu ska jag pilla på min nya mobil (en av sakerna jag inte orkar berätta mer om) sedan sova. Natti.


When you're feeling empty.

Hej!

Eftersom min pojkvän dissade mig för några polare sitter jag hemma (äntligen hemma) med Josse och Anna och ska snart kolla på Eclipse.. Helt okej för vi har precis ätit jordgubbar. Ska nog öppna en påse chips snart med. (A)

Jävlar vad tjock jag är. Skojar inte. Tur att man har en kick ass ämnesomsättning! Annars hade jag varit redigt fet vid det här laget. Njuter alldeles för mycket av livets goda för att det ska vara riktigt hälsosamt.

Men man får passa på medan man kan.

Nä. Öppna chipsen och starta filmen nu! Hoppas ni har / har haft en awesome kväll. :)

Why even bother?

Hejsan.

Ska om en stund åka till Angered och möta upp David. Vi ska köpa lite saker sen åka hem till hit igen (farmors lägenhet) och ha en myskväll eller något. Får se om han kommer till skott någon gång bara.. Och han klagar på att jag inte passar tider. :P

Jag har i alla fall varit duktig idag. Städat undan alla mina kläder, damsugit lite granna, diskat undan aaall jävla disk samt fixat ordning allt till katten. Kommer kännas kontigt att inte ha en "egen" lägenhet från och med i morgon då farmor och co. kommer hem igen.. Man vande sig snabbt. Dags att skaffa eget snart kanske. Haha. Lär som tidigare nämt inte hända på ett bra tag då min lön är deprimerande för tillfället. Fick den idag och det var allt annat än glädjande. Men förhoppningsvis blir lönen lite bättre i maj! Sen får man väl tillbaka från skatten i början av juni någongång med? Det blir gött.

Nä. Har inget mer att skriva om så ska sätta mig och spela något tråkigt onlinespel. Cityville vill inte fungera för mig så funderar på att sluta spela skiten. </3

Ha det.

Gaah!

Hejsan.

Blev övertid på jobbet idag (yay!) vilket resulterade i att jag åkte hem vid halv tio i bara klänning och kofta. Inte varmt någonstans. Men fett skönt med övertid.

Något som jag verkligen inte gillar är långsamt internet, som jag har nu. En annan sak som jag inte heller gillar är små tjejer som tror att de är något! Helt seriöst. Höll på att få mig årets spel på busshållplatsen och på bussen innan. Ett gäng med tjejer i 13-14 års åldern står och röker på hållplatsen och ser göörcoola ut. Sedan pratar de som om de vorde halvdöva allihop. Varendra kotte i Angered visste att någon skulle bli sönderknullad för att hon hade skrivit en massa skit om en annan. Intressant. Sedan skulle de på samma bussjävel som jag. Självklart sätter sig den tjockaste jävla jäveljävel bredvid mig. Noll respekt har hon heller. Höll på att armbåga mig i huvudet och då sa jag till henne att om hon inte kan kontrollera sin jävla arm kan hon ta och flytta på sig. Vilket hon gjorde. Jag såg väl inte speciellt trevlig ut just då..

MEN! Jag är ändå glad, fastän att vår värld är full av idioter. För vår värld är faktiskt full av ganska många härliga människor också. Ha. Jäklar vilken optimist jag är! Underbart eller hur?!

Fast jag är bara människa. Hoppas deras lungor ser ut såhär om några år.


Fast de ska förstås inte dö.. Det tar de ingen lärdom av. De ska först plågas, sedan överleva och omvärdera sin syn på saker och ting. Seeen kanske jag inte ogillar dem längre. :)

Snart ska jag sova för tror jag börjar bli lite sömnig. Logiskt.

Hoppas ni är lika positiva där ute! Natti natti.

Omvärderar.

Hej!

Tänkte skriva värsta updaten men känner att jag inte riktigt orkar det just nu! Tänker bara berätta att man mår så jävla mycket bättre när man ser saker positivt! Så det så. Haft en awesome kväll för att jag bestämde mig för att den skulle bli sådan. Har även bestämt mig för att ha en fortsatt awesome vecka.

Kommer det fram någon sur jävel till mig tänker jag le till han eller hon ler tillbaka! Det behöver inte vara ett riktigt leénde, bara det kommer ett..


Haha. Nä, så positiv tänker jag inte vara! Hade varit alldeles för jobbigt.

Poängen är i alla fall att positivt = bra.

God natt! :)

Bitter much. Jawohl.

God afton!

Ska om en liten stund gå och lägga mig. Inte för att jag är speciellt trött, men för att jag ska komma upp i rimlig tid i morgon!

Jobbet ringde innan så det blir jobb i morgon mellan fyra och stängning. Gött. Vill ha alla tider jag får just nu, har jag tur får jag jobb på torsdag eller söndag med. Hoppas hoppas.

Jag var ambitiös nog att laga mat innan. Inte bara värma upp maten som farmor förberett. Det blev huuur gott som helst. Kassler, stekt potatis med champinjoner och så bearnaisesås till det. Enkelt men väldigt mumsigt.


Bilden blev lite mörk för min kamera är inte den bästa, men den får duga! :D

Nä. Tömma kattlådan och diska undan några glas sedan väntar sängen. Nattinatti.

Rent allmänt då.

Hejsan.

Har precis ätit frukost och sitter nu och funderar på vad jag ska hitta på hela dagen.. Lutar åt att jag först tar hand om disken, sedan hoppar in i duschen och avslutar med en promenad runt Surtesjön!

Det var väl det jag hade att berätta för tillfället! Händer ju så sjukt mycket saker hela tiden. Eller inte.

Skriver kanske något senare. Byee!

Tomat.

Hej.

Har haft en riktigt trevlig kväll på jobbet idag. Trevliga kunder och trevliga kollegor! Om varje dag vore som denna hade det varit awesome. Nu är jag dock ledig fram till på onsdag (om de inte ringer *håller tummarna*), vad jag ska göra i morgon och på tisdag är ännu inte satt i sten. Dock skulle jag behöva städa i ordning lite granna, typ diska.. Ser förjävligt ut just nu, till och med i mina ögon. Då är det riktigt illa.

Katten fick sig ett spel innan typ och sprang omkring i hela lägeneheten som ett annat pucko. Nu har han tack och lov lugnat ner sig och sitter i fönstret och spanar ut.

Får väl försöka samla energi och fixa lite käk.. Sedan sova! Sova som en stock utan konstiga drömmar. Natti.


- Dumma dig.

Spelkväll!

Hejsan.

Idag är jag lite mer bakis än vad som var planerat. Skulle egentligen bara ut och bowla med Michal och några kompisar med honom.. Slutade med att jag var hemma lite äver tre på natten. Men skoj var det!

Just nu sitter det fem killar hemma hos mig och ser väldigt fokuserade ut! Inte ofta det händer. Spelet som spelas just nu är Halo 3 och jag har planer på att joina dem så fort jag har ätit upp min majskolv! Mums.

Jobbet idag var görroligt, synd att inte varje dag är sådan. Har jag tur blir det hyffsat skoj i morgon med. I'll keep my fingers crossed!

Nä, nu kokar vattnet så majsen är snart klar! Ciao.

Knubbis.

Hej och hå.

Jag har kommit fram till att det är jag som är den riktiga knubbisen. Tryckte i mig nästan en hel påse med OLW's Hjärtan i går kväll.. Årets ångest har jag med efter drömmen jag hade i natt! Blir till att gå ut och powerwalka om en liten stund. Yay för mig.

Jag har kommit fram till (ja jag kommer fram till många saker) att jag spenderat alldeles för mycket pengar den här månaden. Närmare bestämt 14000. Om inte mer. Vill inte sätta mig och räkna ut alla småköpen med.. Men då blir det väl en tusenlapp till. Visserligen är det 8500 till resan, men ändå! Fortfarande skrämmande. Hmm.. Det här gav mig mer ångest än chipsen, undrar om powerwalken fungerar mot detta med?!

Vet inte riktigt vad som händer i kväll. Smsade lite med Michal för en stund sedan, så det kanske blir till att gå ut och ta en cider eller något. Eller så blir det inget alls och jag sitter hemma hela kvällen och kollar på film! Roligt.

Nä, nu ska jag sluta vara bitter och hoppa in i duschen. Har kommit fram till att man inte kan duscha allt för länge dock, vattnet blir kallt! :(

Men det ordnar sig säkert. Kan ju i värsta fall duscha två gånger idag..

Ha det.

Bittersweet.

Hej igen.

Har fortfarande inget intressant att skriva om, är bara uttråkad! Precis som jag varit de senaste fyra dagarna.

Kollade vad som gick på bio innan idag och det finns en hel del filmer som jag vill se nu. Bland annat Sucker Punch, I am number four, Harry Potter, Rango och så några fler. Men tyvärr så håller inte riktigt min ekonomi den här månaden, vilket den i och för sig inte kommer göra månaden efter denna och definitivt inte den därefter..

Tur David vill ha spelkväll på lördag istället. Mer ekonomiskt för min del. Sist jag skulle på bio betalade jag för fyra och ingen av oss såg filmen. Inte har man fått pengarna tillbaka heller. Men gillar inte att gå och be folk om att få tillbaka saker som de lånat. Det får mig att känna mig som årets tattare, vilket är väldigt oekonomiskt. Dålig stil av mina kompisar dock att bara låtsas som ingenting. Aja, det är bara pengar.

I morgon tänker jag ta tag i lägenheten på allvar. Typ damsuga och skit. Finns verkligen katthår ööööverallt och det börjar driva mig till vansinne. Kittlar i näsan konstant.. Tror i och för sig jag är lite allergisk med, men det struntar jag i. Katter (och hundar för den delen) är alldeles för söta för att jag ska kunna hålla mig undan från dem.

Just nu sitter knubbisen (han heter inte det egentligen, han heter snusmumrik, men knubbis är så mycket mer passande) i köksfönstret och filosoferar. Han är faktiskt väldigt söt även om han bajsar och kissar konstant samt fäller av sig all sin vinterpäls!


Nu ligger han faktiskt på soffan i stället för bakom den! Det är inte illa med tanke på att jag trodde han hade noll i social kompetens de första tre dagarna jag bodde här. :)

Jag är förvånansvärt pigg nu för att ha varit vaken sedan sex i morse. Visserligen har jag inte varit super-aktiv, men ändå! Ska försöka lägga mig innan tolv (ett) idag och försöka vara uppe innan nio i morgon.. Får se hur det går med det, jag är optimistisk i alla fall!

Jag har verkligen inget vettigt att skriva om. Min enter-tangent fungerar fortfarande inte ordentligt. Tror det är ett tecken på att man inte ska städa. Eller att det är dags att köpa en ny dator! Haha, ah jo tjena med den förmögenhet jag besitter just nu.

Bajskorv. Nog skrivet för idag. Natti natti.

Dustland fairytale.

Hejsan hoppsan.

Jag har tråkigt igen. Jag vaknade i morse när David alarm ringde klockan sex och har varit vaken sedan dess. Var på jobbet innan och handlade färska frallor och lite apelsinjuice, blev en god frukost i alla fall. Klockan är bara två och jag har redan hunnit se sex avnitt av Legend of the Seeker och kommer se de tre siste avsnitten om en stund.

Har passat på att rengöra mitt tangentbord med, fy fan vad smuts det samlas där under! Usch och blä. Men nu är det hyffsat rent. Dock får jag inte riktigt pli på enter-knappen..

Aja, den lär sig väl att inte jävlas med mig när jag tryckt på den tillräckligt hårt tillräckligt många gånger! Mohaha..

Men nu ska jag tömma kattlådan och städa undan lite i lägenheten. Vuxenpoäng!

Tid att tänka.

Hejsan!

Idag var jag faktiskt hurtig nog att gå ut och ta den där promenaden runt Surtesjön! Blev en ordentlig promenad på nästan två timmar. Otroligt.

Dock är jag inte jätteförtjust i att promenera själv. Blir verkligen bara en massa tid till att tänka på allt och ingenting, just idag tänkte jag igenom alla de drömmar jag drömde i natt.. En salig blandning. Både trevliga och mindre trevliga.

Men det var skönt att få röra lite på sig i alla fall. Försökte få med mig katten ut men det var mission impossible x 1000 typ. Latare katt får man leta efter. Men jag ska försöka igen! Så fort solen tittar fram nästa gång ska knubbisen med ut på promenad.

Funderar på om jag ska orka mig hem till lägenheten eller inte, jag behöver fler underkläder och mina p-piller börjar ta slut. Uschi. Det lutar nog åt att jag hämtar ut nya p-piller på apoteket samt köper nya trosor.. Haha fy fan vad lat jag är.

Aja, äta färdigt maten sedan göra sig i ordning för att åka och handla. Ciao.


Dagens lunch! (observera att jag äter grönsaker till!!)

Klagomål.

Jaha, inga av dagens planer gick som de skulle.

Sitter hemma i farmors lägenhet nu och funderar på om jag ska gå och lägga mig bara för att. Tänker klaga lite i detta inlägg, någon som jag är väldigt bra på tydligen. Har du ingen tid eller någon ork för det kan du sluta läsa nu.

Är så jäkla trött på att det man gör inte räcker till och att allt det man gör fel tar så jävla mycket mer plats än allt det andra. Fan alltså.

Blir till och sätta på någon film och bädda ner sig i sängen. Ska försöka komma upp i rimlig tid i morgon. Blir inget jobb i morgon för min mobil ligger hemma hos David. Skulle de få för sig att ringa så suger det ju lite..

Håller tummarna stenhårt för att det inte regnar i morgon. Blir till att ta en långpromenad runt Surtesjön i fall vädret tillåter. Spelar ingen roll om det är grått, bara det inte regnar för det klarar inte mina skor av riktigt!

Är inte lika arg nu, men fortfarande redigt irriterad. Det som hjälper bäst mot detta är en massa choklad och så lite tranbärssaft!


Alltså nog bloggat för idag. Natti natti.

Ägg och Korv.

Goddag.

Har precis ätit min rubrik till frukost! Mumsigt värre.

Det blev ingen promenad med knubbisen idag då vädret inte är det roligaste.. Inte har jag åkt och handlat heller! Skäms på mig. Där resonerade jag dock så att jag ska ju hem till David ikväll ändå, kan handla på vägen hem i morgon i stället. Smartsmart.

Ska alldeles strax hoppa in i duschen, blir en lååång dusch idag för jag är frusen ända in i märgen. Så varmt ska det va! Synd bara att man inte kan bada i det dumma badkaret. Sådant blir man lite bitter av. Men äter lite choklad sen så känns det nog bättre.

Ne usch, har inget mer att skriva om och den där duschen lockar något otroligt.. Ha det! :D

Smärta!

God afton.

Har precis suttit och försökt lista ut hur fan HTML koder fungerar. Gick helt okej. Tur man kan googla alltså! Så nu har jag ändrat lite på bloggen alldeles utan någon annans hjälp. Stolt över mig själv.

Sedan att det inte ser allt för bra ut, det bjuder jag på. Practice makes perfect. Hoppas jag.

Har ont i ryggen för jag suttit framför datorn hela dagen i en såndär hukande mysig ställning.. Borde lära mig att sträcka på ryggen, men då blir det obekvämt för andra kroppsdelar. Dagens I-landsproblem. Jag sitter framför min dator och har ont i ryggen för stolen jag sitter på är obekväm. Det är verkligen ett tufft liv jag lever.

Katten har sovit hela dagen och nu ligger han och sover igen, inte konstigt han är tjock. Ifall inte jobbet ringer i morgon ska jag tvinga med knubbisen på promenad! Att jag själv inte hade tagit skada av lite motion är en helt annan femma. Aja, blir det för illa får väl katten mobba mig tillbaka.

Som ni kanske märker skriver jag hellre än vettigt, som så många andra gånger på den här bloggen. Fast det är ju sådan jag är, lite ovettig men med mycket att säga! Haha.

Jag behöver frukt! Shit vad jag är sugen på en riktigt god apelsin, eller en saftig vattenmelon! Jag har levt som årets student nu i en vecka, bara för att jag är lat och inte har orkat göra något avancerat (som sallad) till maten. Åt i och för sig gurka och tomat till frukosten i morse, men det har inte gett någon nämnvärd effekt.. Så i morgon blir det kattpromenad och sedan bär det av till jobbet för att handla. Woppie.

Tror det är dags att gå och lägga sig snart. Ögonen har börjat svida och jag gäspar titt som tätt. Så detta får vara allt för i natt! Sov och dröm sött. :)

I won't let the sun go down on me.

Hej.

Jag har tråkigt. Riktigt jäkla tråkelitråktråkigt! Har gjort inget alls idag och det börjar driva mig till vansinne.

Min plan med att åka och köpa frallor i morse sket sig, dock var jag ambitiös nog att sticka och köpa tidningen affären precis där farmor bor.

Jag kan verkligen se mig själv bo ensam, lite stökigt visserligen, men jag trivs i det! Det första jag kommer att skaffa mig när jag får eget är lätt en diskmaskin! Fy i helskotta vad segt det är att diska allting för hand. Känns som om jag har gjort det i flera timmar och det finns ändå en massa saker kvar..

Det här med mat är man dock inte så seriös med. Vaknade vid nio-halv tio, men orkade inte fixa något käk förrän vid ett och nu orkar jag inte fixa i ordning något igen. Såg i och för sig ett paket nudlar jag skulle kunna äta.. Blä.

Men om jag och David flyttar ihop blir det nog mer regelbundna måltider, annars skulle jag haft en grinig gubbe hemma varje dag! Han får dock laga maten.

Dock är ett bra ord.

Åhh! ska jag sitta hemma i fyra dagar till kommer jag förlora förståndet! Säg till om du vill hitta på något för guds skull. Annars kanske det är ute med mig. Funderar på att åka hem till lägenheten med lite smutstvätt i morgon och passa på att lämna av farmors present till Josse.. Hmm. Det hade varit bra om jag gjorde detta. Får se hur mycket energi man har i morgon.

Nä. Dags att ta tag i resten av disken sedan får jag se vad som händer. Hej så länge!

One step further away.

Hejsan.

Jag är ganska tillfreds med tillvaron just nu. Fick jobb idag (tack och lov!), men är ledig fram till nästa lördag.. Mindre roligt! Hade hellre haft en full vecka än att bara gå hemma och vänta på att telefonen ska ringa. Inget skoj alls.

Har jag tur så ringer dendärade telefonen två gånger nu i veckan! Annars kommer min lön i maj inte bli allt för rolig.

Vet inte om jag nämt att jag fick pengar tillbaka från skatten?! Blev lite förvånad (och överlycklig) då jag trodde att jag skulle bli tvungen att betala tillbaka en tusenlapp eller två. Götteligöttgött.

Har ingen aning om vad jag ska hitta på nu i veckan heller. Måste ta tag i disken som snart tar över hela köket! Men bortsett från det är det inga måsten.

Vill ha David här, men eftersom han måste stiga upp tidigt och det tar extra tid att ta sig härifrån till jobbet, så sover han hemma. :(

Jag får ta mig hem till honom någon dag i veckan i stället och nana där! Åka hem tidigt dagen efter bara och ge katten mat.. I och för sig hade den säkert klarat sig i en månad utan mat, tjockiskatt!

Men vi har kommit långt, katten och jag. Nu vill den kela nästan hela tiden och den tillbringar bara 5% av min vakna tid bakom soffan! Helt otroligt. Dock väckte den mig i natt (flera gånger) för att den skulle upp i sängen och ha sig. Bara upp och kolla läget och sedan ner igen.. Knasig katt det där.

Snart ska jag nana. Tror jag ska stiga upp tidigt i morgon, åka och handla färska frallor och sedan sitta ute i solen och lösa korsord! Så om det är dåligt väder i morgon kan jag ta sovmorgon! Ha :)

Natti natti.


Just ja, älsklingen och jag klädde ut oss till grekiska filosofer på Josses maskeradfest. En roligt fest btw.

Somebody to love.

Hej svejs.

Haft en riktigt trevlig kväll. Men är ändå irriterad just nu, vilket suger. Varför jag är irriterad orkar jag inte skriva om. Men jag är det. Känner du dig träffad så oj. Stackars dig.

Är mycket på gång nu och jag är arg och frustrerad över många saker som jag inte kan göra något åt alls. Inte kan jag prata om det i heller för det löser inte ett skit. Kanske gör det värre bara!

Som tur är, är jag i farmors lägenhet nu, alldeles ensam med katten. Så kan trycka i mig lite godis och sedan gå och lägga mig. Perfect plan typ.

Tänker därför inte spy mer galla över hur läget är just nu. Det finns alltid de som har det värre. God natt!

Better late than never!

God natt!

Mobilt bredband <3

Hej hopp slapp snopp.

Sitter som vanligt framför datorn och gör inget speciellt.

Var hemma i lägenheten innan och firade Josse lite, skitungen blev ju faktiskt 18 igår (6/4).. Betyder det att jag börjar bli gammal nu? Tror jag kommer köra med att jag är 20+ sen, i alla fall fram till det då jag blir pensionär! Hehe.

Hon fick en ny dator som jag verkligen hoppas hon är nöjd med. Är hon inte det kan hon bajsa och gå och lägga sig, men först ge mig datorn! Min är ganska så seg. Skulle säkert fungera bättre om jag rensade bort allt överflödigt skräp som ligger i olika mappar lite överallt. Sedan har jag säkert lite virus och sådant som saktar ner den ännu mer. Äsch, är lika bra att köpa en ny. Vilket jag planerar att göra efter Greklandsresan. Som är om mindre än en och en halv månad! Helt galet. Kommer verkligen bli skönt att ha min älskling för mig själv i två veckor, även om jag säkert kommer gå honom på nerverna titt som tätt!


Jag får lugna honom med vin så blir det säkert två mysiga veckor! <3

Ska nog alldeles strax gå och nana. Sa till på jobbet innan att jag kunde jobba i morgon om det behövdes. Har planer på att vara ambitiös och ställa klockan på åtta, ifall ifall de ringer! Gör de inte det blir det en heldag med mormor och morfar. Spela canasta och lite annat mys.. Hmm.. Kanske inte vill jobba i morgon ändå!?

Nä, så kan jag inte tänka. Med tanke på hur mycket pengar jag har spenderat i förhållande till hur mycket jag tjänat och kommer tjäna de kommande två månaderna behöver jag alla jobbtider jag får!

Har märkt att jag använder lite för många utropstecken för att det ska vara riktigt okej, men jag hoppas att ni trogna få som faktiskt läser min blogg förbiser detta! :*

Nu ska jag bara göra klart Cityville, sedan väntar sängen! Natti natti.


- Dags att visa liite uppskattning?

Vuxenpoäng!

Hejsan hoppsan.

Kom hem från jobbet för typ en timme sedan och det första jag gjorde var att diska! Helt otroligt.. Chockade mig själv lite där.. Snart ska jag roa mig med att tömma kattlådan med. Den mörka sidan av att vara kattvakt i tre veckor. Men sedan väntar en stor kexchoklad. MUMS.


(Här gömmer sig katten 80% av min vakna tid..)

Jobbet gick ganska så snabbt idag och för tillfället är mitt humör på topp. Kommer nog hålla i sig i några dagar nu eftersom mormor, morfar och moster kommer upp i morgon och stannar i några dagar! Skojskoj.

Vet inte riktigt vad som händer på torsdag än. Men det blir nog till att umgås lite med mormor och co., kanske en sväng in till stan för att fönstershoppa.

Jaha.. Det var allt för nu. Har ingenting mer att tillägga. Vill fortsätta skriva så jag slipper kattskiten, men har väl inget val nu då! Natti natti.

Living the dream, typ..

Hej!

Det är synd att inte jag är fett rik. Hade jag varit det hade jag flyttat hemifrån för längesedan. Haha. Kanske inte, men inom en snar framtid! Det är hur gött som helst att inte ha några krav från någon annan än sig själv, inga alltså..

DOCK har min farmor ingen diskmaskin OCH man kan inte bada i hennes badkar, för avloppet svämmar över när man tömmer ut vattnet. (Det fick jag erfara igår) Så snabba duschar är vad som gäller i tre veckor framöver.. Wohoo.

Farmor sa att jag inte behövde städa något, men med tanke på hur det ser ut redan nu, efter tre dagar, kommer jag definitivt behöva städa om jag ska våga ge tillbaka lägenheten!

Det ligger tre stora kexchoklad och retar mig med.. Borde inte trycka i mig dem nu, men de ser så goda ut! What to do?! Kommer nog äta upp en av dem i kväll i alla fall.. Förtjänar jag efter jobbet! Haha, problem solved.

Usch och ve. Dags att hoppa in i duschen nu. Jobbet väntar om några timmar.. Lika bra att vara färdig i tid! Puss.


- Tjock och glad, kexchoklad!

LOL.

Haha. Förra inlägget skulle ju handla om jobbiga grannar.. Glömde helt bort det TROTS att jag till och med skrev det som rubrik. Lyckat värre.

I alla fall. Människorna som bor över min farmor är fan inte roliga. Det låter som om de håller på och mörar kött med årets hammare. Detta klockan två på natten..

Ska de hålla på så i tre veckor när jag ska försöka sova då jäklar ska jag hämnas! Mohahaha..

End of story.

Oh and by the way. Om ni undrar varför jag lägger upp en massa bilder fick jag klagomål för att jag la upp för få förut. Så nu googlar jag och lägger upp första bästa i princip! :)

Jobbiga grannar!

Hejsan.

Jag och katten har redan gjort framsteg! Jag har hittat hans känsliga punkt.. Borsten. Han ääälskar att bli borstad och börjar spinna bara han får syn på den typ! Helt galet. Han är faktiskt ganska söt, fastän att han lever sitt liv bakom en soffa.

Om drygt två timmar ska jag bege mig till jobbet. Vet inte riktigt vad jag ska göra fram till dess. Har duschat så det som tar mest tid är överstökat! Nu sitter jag bara och gör ingenting framför datorn och käkar Ballerina. Mums. Är de med kladdkakesmak, dock gillar jag inte fyllningen så käkar bara kexen! Hehe..


Åh gud. Som ni märker har jag inget vettigt att skriva om alls. Kanske kommer på något mer innan jobbet, annars skriver jag en annan gång. Puss.

I ohändelsernas centrum.

Hejsan.

Hade egentligen tänkt gå och lägga mig för över två timmar sedan för jag var så trött. Men istället gjorde jag om min cityville stad på facebook! (y)

Jag medger att jag inte har något liv, så slipper du kommentera det! Haha. I alla fall. Livet som kattvakt har startat väldigt enkelt. Katten gömmer sig bakom soffan de timmar jag är hemma och jag antar att den äter och kissar och all sådan skit under tiden jag är på jobbet eller då jag sover. Speciellt mycket kontakt har jag inte haft med den än så länge. Men han kanske kryper fram om några dagar..

Min farmor är väldigt gullig. Hon har bunkrat upp med mat och godis för ett bra tag framöver! Så jag lär inte svälta ihjäl.

Igår var jag och David på inflyttningsfest hos Malin och Markus. Var riktigt skoj och jag är göööravundsjuk på deras lägenhet. Hur mysig som helst. Var hemma nästan halv tre i natt så har varit som en zombie på jobbet idag. Jag var smart nog att hålla mig nykter, inte värt att gå till jobbet bakis. Finns inget värre.

I morgon är det ett kort kvällspass och likså på tisdag. Sedan är jag ledig onsdag-torsdag, jobbar en kortis på fredag och sedan är det ledig helg! Ganska chill vecka alltså. Ger inte mycket pengar, men många bäckar små...

Nä. Ska försöka nana nu. Pallar inte vara lika trött på jobbet i morgon som jag var idag! Tiden går verkligen stört långsamt då. Nattinatti!

RSS 2.0