Ambitiösa klubben..

Hallå.
 
Ska alldeles strax gå och lägga mig. Tror faktiskt att jag kommer lyckas somna trots min två timmar långa "power nap" innan.. Helt färdig i kroppen och knoppen. 
 
Börjar först tre i morgon, men ska hem till farmor med syrran först och fira att hon fyllt år. (Farmor, inte syrran). Hade varit bra om jag hann dra till gymmet en snabbis i morgon med innan jag ska möta upp Josse.. Känns sådär halvlockande bara. Har i alla fall ställt klockan på tidigt, just in case det skulle locka mer i morgon vid innan åtta. Hehe.
 
Ska bli skönt med helg trots att det väntar jobb. Sent i morgon och till sex på lördag. Men blir i alla fall hemmafest hos Ida! Kommer bli trevligt. :)
 
Blöh. Ska försöka ta lite bilder i helgen som jag kan lägga upp sen! Nu ska jag nana. Natti. 
 

Mys-lilllördag!

 
Blev en väldigt lyckad kväll med Malin. Gott att dricka och ännu godare att äta! Först satte vi oss på Viktoria en stund och efter det gick vi vidare till Pinchos. Längesedan jag var så nöjd med maten jag åt ute! Rekommenderas starkt. 
 
Nu ska jag bara vänta på att min sambo ska komma hem innan jag bäddar ner mig i sängen på riktigt. Måste hinna snacka lite med henne! Hon börjar tidigt i morgon och jag lär inte vara vaken då.. Hehe.
 
Nä! Slut i rutan.

Nöjd tjej.

Hej!
 
Är ganska tillfreds med tillvaron just nu. Jobbar inte förrän på tisdag nästa vecka och det känns förjäkla bra! Bär av upp mot Stockholm i morgon, vilket ska bli riktigt skoj! Skönt att variera vardagen lite. :)
 
Men idag ska jag träffa Malin! Var ett bra tag sedan vi sågs, så misstänker vi har en del att snacka ikapp oss om. Käka middag och snacka skit. Underbart!
 
 
Efter helgen blir det att socialisera med Jonas på måndagen, jobba sent på tisdagen, hjälpa Ida shoppa kläder på onsdagen, oplanerad torsdag, jobba sent på fredag, jobba sen hemmafest hos Ida på lördagen, sen tycka synd om sig själv och jobba ett kort pass på söndagen. Nu behöver jag inte uppdatera på ett tag om jag inte orkar. Hehe.
 

 
Nu måste jag börja göra mig i ordning så jag kommer in till stan i tid! Tjingeling. 

Mat.

 
Åt i alla fall god mat på jobbet idag. Något positivt. Puss.

Fuck fuck fuck.

Hejhej.
 
Idag är jag lite bitter, eller ah. Ganska mycket bitter. Har väl egentligen ingen riktigt anledning att vara det. Men är det ändå. Man får vara det ibland. Åh. Sjukt irriterande är det i alla fall... 
 
Aja. Blir säkert en bättre dag i morgon!
 


Såhär ambitiös har jag varit idag.. Är ju tvungen att lägga upp bilder så jag inte får skäll. 
 
Bläääää. Nä. Nu skiter jag i det här. Uppdaterar när jag är mindre grinig för ingenting eller faktiskt har en anledning att vara det! Pöss. 

Lazy song.

Hejsan svejsan!
 
 
Jag funderar på att klippa mig snart.. Snelugg kanske? Så som bilden ovan som är ganska många år gammal..  Eller vad sägs?
 
Bortsett från att fundera på håret ligger jag och spelar Sims (igen).. Fick ju låna lite expansionspaket av Ida och då blir det helt plötsligt väldigt roligt igen! Har inte installerat alla fyra så när jag känner att det inte är lika roligt länge installerar jag de två sista med! Fasiken vad smart jag är. Haha. 
 
Borde ta mig i kragen och gå bort till Willys (typ 500 meter *suck*) och handla.. Har inte ätit något förutom godis idag, vilket inte känns så jätteklokt.. Lite dubbel mening i det här inlägget.. Ena sekunden är jag smart, men i nästa not so much. Aja. Lite schizo får man lov att vara. 
 
Är absout inte sugen på att jobba i morgon, eller på onsdag, torsdag, fredag, lördag eller söndag heller för den delen! Men med tanke på att jag varit hemma i en vecka nu måste jag jobba i kapp lite pengar. Annars blir november en riktigt tråkig månad.. 
 
Har i alla fall haft en riktigt bra helg, då mormor och morfar varit här! <3 
De åkte hem idag vilket inte är riktigt lika trevligt, så ska försöka att åka ner till dem om några veckor. 
 
Och nästa vecka åker jag upp till Stokholm över helgen! Ska bli kuligt. Återstår att se om Madde följer med upp eller inte, blir lite roligare tågfärd då.. Annars får jag väl roa mig själv på något vänster (läs; sova).
 
Wellywell. Får inget i magen om jag sitter kvar här! C ya later. 
 
 

Dagens känsla.


Aj då.

Hallihejsan.
 
Har haft en minst sagt skitkass dag. Stack till jobbet i morse, men fick gå därifrån tidigare på grund av att min fot gör mongoont. Så syrran va väldigt snäll och körde mig till akuten! Där fick vi vänta i typ tre timmar innan min 2 minuter långa undersökning. Fick tabletter mot inflammation som jag ska ta nu i tio dagar.. Blir det inte bättre ska jag återkomma.
 
Hoppas fan det blir bra. Att vänta är inte min grej. 
 
Har i alla fall fått äta nu. Så är lite mindre grinig. :)
 
Och i morgon kommer mormor och morfar upp! Då kommer jag sluta att vara grinig helt. Glad tjej. 
 
Nä. ligga och spela Sims och ära lite godis (bästa medicinen btw) och sedan får jag se vad som händer!
 
 
Hej så länge. 

Hallihallå!

Borde egentligen göra mig i ordning för att åka till jobbet. Spårvagnen jag MÅSTE ta går om en halvtimme.
 
Sjukt otaggad idag alltså. 
 
 
Kommer vara grymt otaggad nästa vecka med. Men behöver verkligen pengarna så det är bara att bita ihop!
 
I alla fall. Noll socialt liv under hela nästa vecka. Kommer nog inte ens orka gå ut på lördagen.. Men aja. Helgen efter där sen blir i alla fall rolig. Då bär det iväg upp till Stockholm!

Men fan. JAg måste verkligen börja göra mig i ordning. Tjosan!

WTF (Madde fattar)

Läste precis igenom det förra inlägget och det var ju verkligen helt värdelöst. Ber om ursäkt att det bara blev lite skitsnack för att fylla ut bloggen lite..
 
Kan berätta att jag va och såg The Amazing Spiderman med Michal, Christoffer och Alex igår. Blev sannerligen positivt överraskad! Visst att alla sagt att den är bra, men den känslan lyckades inte riktigt smitta av sig på min förväntan..  I alla fall. Riktigt bra film. Waaay better än de tidigare filmerna med Tobey Maquire. 
 
Nä. Nu orkar jag inte skriva mer. Boken lockar!
 
PUSS
 

En dag kvar!

Hej!
 
Höll precis på att kissa på mig när tvärdraget smällde igen toadörren.. Haha. Brutalt uppvaknade från mitt zombietillstånd!
 
Är helt galet trött i kroppen. Jobbat väldigt oregelbundet de senaste två veckorna och sovit dåligt på det. Känns av ordentligt överallt! Haft en bra dag idag i alla fall. Sen är det bara jobb i morgon (12.30-21.30 *cut cut*) innan jag är ledig i två dagar! Som jag längtat. 
 
 
När jag satte mig på spårvagnen innan såg jag denna fina lapp. Tar det som ett tecken på att det verkligen var rätt plats för mig.. Haha. Jag blev lite glad. 
 
Nu ska jag sätta mig och spela Sims eller fortsätta läsa i min bok.. Har inte riktigt bestämt mig!
 
Tjingeling. 

RSS 2.0