Tvätta.

Somnade som väntat ganska sent i går, närmare fyra tror jag (var i alla fall ljust ute, irriterande nog).. Så när klockan ringde sju stängde jag av den. Får stresstvätta mellan nio och elva istället. Nema problema. 
 
Lite surt att det ska regna senare idag, för just nu är det riktigt gött väder ute. Jag som trodde jag skulle ha lite tur med mina lediga dagar! Får se vad vädergudarna bestämmer sig för. Kanske ska slå ihop en soldans i vardagsrummet?! 
 
Äsch. Det är så jäkla gött att inte vara trött längre att jag egentligen skiter i om det pissregnar hela kvällen. Kan Niklas och jag åka hem och spela Gears of War efter vi käkat utan skuldkänslor! Woho.
 
Har inget mer att skriva. Slänger upp lite bilder som kompensation!
 
 
 
 
 
Puss!
 
 
 

Sova?

Tjo.
 
Min trötta helg ger sig till känna nu. Har sovit drygt 30 timmar de senaste tre dagarna och nu kan jag inte somna alls. Jäkla skit. Om fem timmar ringer klockan för då är det dags att tvätta. Life's good. Eller något. Tack och lov är jag ledig både i morgon och på onsdag. Kan ta mig några powernaps om det skulle behövas!
 
Igår var Niklas och jag på bio. Såg på The Internship.. Väldigt bra film faktiskt. Jag är vanligtvis inget big fan av Vice Vaugh och Owen Wilson men de var riktigt underhållande. Rekommenderar den för en regning sommarkväll!
 
I morgon blir det att gå ut och käka om det är fint väder och försöka passa på att njuta av solen lite. Är liksom nästan fyra veckor kvar innan det äntligen är dags att bege sig till Cypern och värmen.. Längtar ihjäl mig.
 
Nu ska jag lägga mig och läsa till ögonlocken blir tunga! Natti.

Puss.

Halloj!
 
Livet leker på som vanligt. Lite jobb och en massa ledigt för tillfället. Jobbar resten av helgerna som är kvar i juni vilket är lite tråkigt. Men gör jag inte det blir det inga pengar i augusti. Vilket är ännu tråkigare! Det är i alla fall inte allt för många veckor kvar innan man har semester i två veckor! Wiho. Ska bli jäkligt gött att åka till Cypern. En vecka där så man hinner bygga upp en liten bränna den här sommaren! Haha.
 
Har i och för sig lite roligheter planerat innan dess. Nu på midsommar blir det mat och mys med Ellie och Patrik. Veckan efter blir det att gå och se Man of Steel med Niklas och veckan efter det blir det utgång med tjejerna och bio på söndagen med Niklas. Massa mys. Förhoppningsvis blir det Liseberg nästa vecka med, om vädret tillåter. Inte roligt att springa runt där om det regnar! 
 
Blöh.Har inte orken att skriva något mer just nu. Får ta en massa bilder veckorna som kommer och lägga upp dem, så att jag har något att komma med på den här bloggen! Puss.

Skön helg.

Hejsan.
 
Min helg blev helt toppen. Till och med jobbet i fredags gick smidigt. Var riktigt mysigt igår att bara sitta hemma, grilla, dricka gott och umgås med härliga människor! Ibland är det synd att man jobbar varannan helg, men man njuter i och för sig extra mycket när man väl är ledig.. 
 
Idag har det varit väldigt lugnt. En ganska bakfull pojkvän har inneburit att vi sovit fram till tolv och nu sitter vi framför TVn och kollar på gamla avsnitt av Cityakuten. Myspysigt värre. Ikväll blir det pizza. Beach 2013 kan ta sig någonstans för både mig och Niklas! Haha. 
 
Har inget mer att skriva om. Är nöjd med livet just nu och allt jag hoppas på är att det fina vädret håller i sig resten av sommaren med. Puss!
 
 

Nöjd tjej.

Händer inte allt för mycket i mitt liv just nu, men det är jäkligt gött. Lite stabilitet är aldrig fel. 
Jobbar lite oregelbundet och tiden där i mellan tillbringas mest med Niklas! Igår va vi inne på Ving och preliminärbokade en resa till Cypern. Så om allt klaffar bär det av dit med Niklas och CH i en vecka i juli. Längtar ihjäl mig. Såg helt underbart ut på de bilder och filmer som Niklas letade fram. :)
 
Förra helgen va vi ett gäng på bio och såg Baksmällan 3. Tyckte den va bäst av de tre! Man fick sig ett par riktigt goa skratt. Tror Madde kissade lite i byxan så exalterad var hon.. Hehe. En riktigt mysig lördag. 
 
På torsdag drar jag och syrran till Liseberg och nördar oss i några timmar. (Blir väl typ Flumride på repeat).. 
 
Till helgen blir det mys hemma hos Niklas. Typ grilla och bada i bubbelpoolen! Bara att hoppas på att det goa vädret håller i sig hela veckan. :)
 
Sommarschemat på jobbet har kommit upp med. Kunde varit värre. Tråkigt med många sena pass, men har i alla fall ganska många lediga dagar. Så om någon vill ses är det bara att säga till! :)
 
 
Nu måste jag börja göra mig i ordning om jag inte ska bli sen till jobbet.. Är inte supertaggad att jobba kväll både idag och i morgon när det är så jäkla gött väder ute. Men sen har jag hela helgen på mig att njuta, så jag ska försöka att inte vara allt för bitter! Haha. :)
 
PUSS!

RSS 2.0