Lol.

Precis när jag publicerade förra inlägget smsar David. Han har då perfect timing eller nåt. :*

I'll do it for you!

Hej!

Oj, det var några dagar sedan jag uppdaterade sist.. Har inte hänt så mycket! Varit ledig igår och idag vilket har varit underbart! Var ute och åt med David igår och sedan blev det utgång.. Brände tusen spänn och det känns väl mindre bra, men skoj var det i alla fall!

Tror David kommer ner om en stund men är inte säker, han kanske har somnat hemma och då är det kört! Får jag sova ensam i natt.. Inte roligt.

Men men. Är ledig i morgon och på tisdag med (än så länge) och har funderingar på om jag ska in till stan och kolla runt efter en födelsedagspresent till David. Han fyller år på lördag och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska ge honom.. Känns fördjävligt.

Hoppas det löser sig.

På tisdag kommer mormor och morfar upp! Så jag kommer att vara glad till de åker hem. Alltid lika mysigt att ha dem här och har saknat dem något sinnes sen snabbvisiten nere i Skåne i julas.

Bah, ska fortsätta kolla på tv nu och se om jag lyckas ta reda på om David kommer ner eller inte.

Nattinatti.

Min pojk är söt!

God kväll!

Just nu sitter jag i sängen och får håret borstat av min pojkvän! Händer inte allt för ofta då jag är vääääldigt ömhårad! Något extremt ömhårad. Dock har det blivit lite bättre än vad det var för några år sedan, då var det bara jag och mormor som fick röra håret!

Aja, hade mycket att skriva om men tar det i morgon eller något! Snart sova så man är pigg på jobbet i morgon! Natti natti!

Göra planer.

Hej.

Är väl dags att uppdatera lite nu.

Sedan sist har det inte hänt allt för mycket. Jag och David lyckades typ bestämma oss för ett resemål. Det är reserverat men inte betalt, jag är bombsäker men David vill nog kolla upp det lite mer innan han slår till!

I alla fall, det blev Grekland, Hersonissos närmare bestämt, det ligger på Kreta och ser helt underbart ut på alla bilder man sett än så länge. Hotellet hade fått helt okej betyg och det blev inte allt för dyrt, 17200 för två pers med all inclusive i två veckor är ganska billigt faktiskt, i alla fall om man kollade och jämförde med de andra resemålen vi kollat på. I alla fall, det blir ju typ 8500 per person och då kan man ändå ta med sig några tusenlappar i fickpengar och spendetra på olika aktiviteter och middagar! Åhh! Jag är så pepp på att åka nu va! Men det är så långt kvar.. Vi åker inte förrän den 19e maj.. Men men, den som väntar på något gott!

Nu ska jag gå ner och göra mig en stor frukost så jag håller mig till nio ikväll, igår fick jag årets hungerattack på jobbet! Görjobbigt. Så ska försöka att undvika det idag! :D

PUSS!


Någonting.

God morgon!

Steg upp för cirka en timme sedan efter att ha znoozat i säkert två timmar! Fy sjutton vad gött det är att vara ledig idag. Helt sinnes. Kommer ihåg att jag drömde att jobbet ringde in mig till ett 11-20 pass.. Hemskheter.

Tur att det bara var en dröm. För jag ska in tll stan senare och möta upp David efter han slutat jobbet. Vi ska kolla resor på olika resebyråer och se om vi hittar något! Kommer bli görsvårt. Vi satt i över en timme igår och det enda vi kom fram till är att vi nog åker till Grekland. Sedan vilken jäkla ö det blir är en annan femma. Men det kommer nog lösa sig. Vi har också kommit fram till att vi ska vara borta i två veckor och det är perfekt tid för att hinna få hemlängtan (kanske).. Tyckte en vecka var lite kort när jag och Ellie var på Rhodos. Även om det i och för sig var en awesome vecka! Man får passa på nu när man jobbar att åka iväg på något som kostar lite mer. Man vet ju aldrig när man får chansen igen liksom!

Nu ska jag hoppa in i duschen så det är avklarat i alla fall, kanske ska passa på att raka benen nu när jag har tid! Känns som om det händer allt för sällan nu under vinterhalvåret. Usch. Ha det bra!


Awesomeness.

Hejsan hallå.

Sitter i soffan framför tvn och väntar på nachos! David pysslar i köket så jag gissar på att det blir mer ost än chips.. Men det blir mums! Vi kollade på handbollen innan och det gav mig en liten glädjekick! Hoppas de klarar det hela vägen!

Äsch, orkar inte skriva mer, blivit så lat på sistone! Puss!

Hungrig som en varg!

Hejsan hoppsan.

Jag är trött och hungrig. Men ganska glad. Fick lönebeskedet idag och fick ut mer än väntat från december! Så nästa tisdag kommer jag att må super.


Vet inte om jag orkar mig upp till David senare, är mycket mysigare att sova med honom, men jag är som sagt stört trött.. Aja, det löser sig nog!
Har fått schemat för nästa vecka och veckan efter det, är bara sju tider men misstänker att jag kommer jobba mer än det som är schemalagt. Inte fel alls, blir inga pengar om man inte jobbar!

Är pepp på fredag och middag med en massa najsiga människor, mindre pepp på att jag måste åka hem när alla andra ska gå ut på kvällen sedan. Jobb tidigt på lördag liksom! Haha åh gud. Min blogg gick från skol-tråkig till jobb-tråkig. Man lyckas verkligen ibland!

Nä, nu börjar det lukta mat i lägenheten. Finally! Det betyder att jag inte tänker skriva mer skit för idag! Puss hej och sov sött!

Can you take me higher?

Hej hopp.

Jag är glad idag, bara tillfreds med livet typ.
Har massa att skriva om egentligen men ingen riktig ork till det! Om typ trekvart kommer Andrea, Magda och Annis hit och vi ska laga pannkakor! Haha, kommer blir skoj.

Var dum nog att säga till på jobbet om att jag kan jobba i morgon och på torsdag om de behöver någon, så kanske inte alls är ledig fram till lördag.. Men det känns bättre sen i februari när man får lönen. Ångest om man inte har jobbat något i januari då!

Nepp, städa lite sen blir det fullt hus! Ciao.

Ny dag..

.. Nya tag!

Konsten att aldrig lära sig.

Hej för sista gången idag!

Sitter och förundras över min egen dumhet just nu. Flera gånger har man sagt och skrivit att man inte ska kolla på filmer som får en att lipa. Men ändå gör man om det misstaget och här sitter jag nu och har mascara i säkert hela ansiktet. Att dessutom se en sådan film (Into the Wild) när man är en aning känslosam redan innan är dömt att misslyckas. I alla fall. Anledningen till varför jag skriver inlägget är för att det skulle kännas dumt att sitta och lipa samtidigt som man skrev om det! Jag har verkligen mina smarta stunder (och patetiska för den delen) och om en liten stund kommer jag förmodligen lipa igen när jag ser en annan sorglig film.. Man lär sig aldrig som sagt.

Har jag otur kommer det bli fler sorgliga filmer i morgon och då kommer jag vara totalkörd. Är nervös och en aning panikslagen och är osäker på om jag ska publicera det här inlägget eller inte. Bah. Gillar inte att inte vara säker på saker. Det suger. Det suger stenhårt så nu ska jag fortsätta att känna mig löjlig framför min fina tv och sedan ska jag sova drömlöst! Perfect plan.



- Jag känner mig som apan som håller fast dig trots att du bara vill flyga iväg.

Kan du räcka en annan synvinkel?

Hej igen.

Blir en massa inlägg idag. Har inte så mycket annat för mig liksom.. Sitter nu och kollar på handbollen och är mätt och belåten. Buffén var helt otrolig! Längesedan jag åt så god mat ute. Det låg i och för sig på ett inte allt för centralt ställe och det var inte så mycket folk, men oh my Goood vad god maten var. Definitivt inte sista gången jag äter där.

Vet inte riktigt vad som händer i morgon efter jobbet eller vad som händer under nästa vecka. En av mina lediga dagar blir det förhoppningsvis en pannkaksdag i äkta Freiburg-stil med några tjejer från gamla klassen. Känns konstigt att skriva gamla klassen, men det är ändå över ett halvår (!) sedan jag tog studenten.. Tiden går verkligen för fort ibland.

Bajs. Hoppas Sverige vinner matchen. Känner på mig att de gör det. :)

Kommer nog gå att lägga mig tidigt i kväll, är lika bra då det är jobb mellan halv tio och fem i morgon. Dessutom är jag inte mycket för att sitta själv och göra ingenting! Haha. Natti natti.


- Ibland går det inte ändå.

Det blev inte som planerat.

Hej igen.

Blev lite ändrade planer idag. Pappa och Josse hämtar mig tio över fyra och så ska vi iväg och äta buffé! Kommer bli gott för har inte pallat fixa någon mat än. Har varit en ganska dålig dag än så länge så hoppas Josse och pappa lyckas få mig på bättre humör!

I morgon och på måndag är det jobb, sen är jag ledig i tre dagar. Tyvärr jobbar jag på fredagen mellan fem och kvart över tio, men hoppas kunna byta den tiden med någon annan. För Ellie kommer hem och ska fira sin födelsedag lite i förskott med en middag ute någonstans och det vill jag inte missa! Sen är det jobb lördag och söndag med, men det är bra - ger en massa pengar i alla fall! Haha.

Nä, nu ska jag städa lite och göra mig i ordning! Ha det.

Det gör ont överallt...

.. Och det känns som om vissa saker är på väg mot ett slut.

Tusen gånger om.

Hejhej.

Har haft en riktigt bra dag idag, utan någon egentlig anledning! Älskar sådana dagar, de borde komma oftare bara! Det kan i och för sig ha att göra med mitt arbetspass idag. Började kvart över åtta och slutade två, underbart! I morgon slutar jag fyra och på söndag slutar jag fem. Tycker verkligen att det är så otroligt mycket skönare att jobba morgon och dagspass även om det inte ger lika mycket pengar, pengar är trots allt inte allt som räknas.

Från börja var jag ju bara schemalagd tre dagar den här veckan (mån-ons) men lyckades tigga till mig tre pass till! Känns helt okej med en full vecka då det har varit och är tidiga pass nästan varje dag. Hade varit tusen gånger segare att börja elva-tolv och sluta efter sju någongång!

Om typ en halvtimme ska jag åka med mamma till IKEA, ska förhoppningsvis köpa min byrå idag! Om den är slut igen blir jag ledsen, det kommer att förstöra min annars så bra dag, och så kan vi inte ha det..

Aja, diska undan allt efter maten så mamma blir glad! Puss hej.

Kick your asses!

Hejhej.

Sitter hemma framför TVn och slökollar på lite olika program, har lite halvtråkigt.. Om en stund kommer David ner och förhoppningsvis lyckas han roa mig lite i alla fall!

Lyckades tigga till mig ett kort pass på torsdag, så nu har jag en fyradagarsarbetsvecka! Skulle gärna vilja ha en dag eller två till, men är glad för det jag fått hittills. Nackdelen är att jag har helt galet ont i min vänstra handled, får verkligen inte glömma mitt handledsskydd i morgon. Men men. Det blir nog bra snart.

Var hemma halv sex innan och var ambitiös nog att ställa mig och laga mat. Rostbiff med hasselbackspotatis, sallad och champinjonsås! Gott blev det.

Nu kom David med så det var allt för idag! Puss.

Jag fick en smula tillbaks.

Hej.

Ligger hemma i min säng och känner mig dum. Är sur för ingen egentlig anledning och lät det gå ut över David en aning.. Så i stället för att följa med honom hem är jag nu ensam hemma och försöker komma på något att göra.

Usch, ibland känns det verkligen hopplöst. Hoppas jag inte känner likadant i morgon och att David vill träffa mig då. Visserligen slutar jag sent och han har träning, men får se hur det blir.

Jag har spräckt min budget för hela januari och februari redan.. TVn, bowlingen samt byrån jag måste köpa har gjort att jag ligger saftigt back i mitt sparande. Att jag dessutom hela tiden köper småsaker, gör inte det hela bättre, behöver verkligen bli duktigare på att spara mina pengar om jag ska kunna hitta på något roligt och minnesvärt alls.

Men det ordnar sig säkert. Försöker vara optimist i alla fall, tjänar inget på att inte hoppas. Eftersom allt annat skitit sig för tillfället kan jag passa på att dricka lite cola och vältra mig i självömkan framför en bra film! Haha, nya tag i morgon!

Nattinatti.

Jag fick en smula tillbaks.

Hej.

Ligger hemma i min säng och känner mig dum. Är sur för ingen egentlig anledning och lät det gå ut över David en aning.. Så i stället för att följa med honom hem är jag nu ensam hemma och försöker komma på något att göra.

Usch, ibland känns det verkligen hopplöst. Hoppas jag inte känner likadant i morgon och att David vill träffa mig då. Visserligen slutar jag sent och han har träning, men får se hur det blir.

Jag har spräckt min budget för hela januari och februari redan.. TVn, bowlingen samt byrån jag måste köpa har gjort att jag ligger saftigt back i mitt sparande. Att jag dessutom hela tiden köper småsaker, gör inte det hela bättre, behöver verkligen bli duktigare på att spara mina pengar om jag ska kunna hitta på något roligt och minnesvärt alls.

Men det ordnar sig säkert. Försöker vara optimist i alla fall, tjänar inget på att inte hoppas. Eftersom allt annat skitit sig för tillfället kan jag passa på att dricka lite cola och vältra mig i självömkan framför en bra film! Haha, nya tag i morgon!

Nattinatti.

Bara för att jag är bäst.

Hejsan hallå.

Var ett kort pass på jobbet idag och det var gött. Var ganska lugnt så man slapp stressa allt för mycket, vilket alltid är skönt. Efter jobbet var jag hemma en snabbis innan jag, syrran och pappa åkte iväg för att bowla och käka buffé!

Bowlingen började inte allt för bra för min del, med sedan kom jag igång! Jag och pappa vann vars två rundor (Josse vann ingen(haha)) fast totalen vann jag! Najs värre! Bowling är roligt när det går bra, typ som allt annat här i världen..

Nu sitter jag hemma och väntar på att David ska komma ner, vilket han gör om någon timme skulle jag tro.. När han inte orkar spela mer!

Aja, jag får väl sätta mig och kolla på film på min fina TV (<3) och käka lite glass. Börjar vara nyttig i morgon igen! Puss så länge.


- Ända mot ända, kan inget hända.

Imagine all the people.

[SKREVS 17:23]

Hejsan.

Sitter hemma i sängen och gör inget speciellt. Roligt va? Ja faktiskt. Ganska skönt att inte behöva anstränga sig det minsta, utan bara sitta här och ordbajsa lite!

Jobbet idag var roligt och allt det nya börjar sätta sig nu. Snart flyter det nog på utan några större missöden! Hoppas att det inte är allt för mycket folk på fredag och lördag, har haft tur igår och idag och sluppit stressa allt för mycket. Förhoppningsvis håller turen i sig!

Ikväll ska jag och David hem till Jonas och hjälpa till med att spackla och att måla. Kommer bli skoj att fixa lite, men jag kommer säkert bli ännu mer sugen på att flytta till eget dock.. Synd att ekonomin inte riktigt hänger med i utvecklingen! x)

[SKRIVET NU]

Nu är jag hemma igen. Glömde publicera ovanstående innan så gör det nu istället. :)

Ska väl snart nana, David verkar vara trött och jag behöver säkert lite extra sömn jag med. För i morgon ska jag eventuellt på jakt efter en ny TV och en ny byrå! Håller fingrarna korsade för att jag hittar något bra!

Nä, slut för idag tack för idag!


- Bittra människor är roliga. Dagens sanning fer sure.

Gomorron gomorron.

Hej igen!

Ska alldeles strax gå och nana, David har precis hoppat ut ur duschen och luktar supergott!

Det blev inget med Jonas och Fia idag, får se om det blir något i morgon eller om det blir till helgen. Är grymt avundsjuk på att de ska flytta till något eget.. Är ganska så sugen själv nu.

Aja, har egentligen mer att skriva men måste gå och sova så man kommer upp i morgon! Fick inte allt för myclket sömn igår natt på grund av hostan, hoppas den håller sig i schack i natt! Natti.


Underbara dag?

Hej!

Idag har det varit en ganska så najs dag faktiskt. Är ingenting direkt som jag är irriterad eller trött på och det hör inte till vanligheten!

Hade som nämt intro i förbutiken idag och det var huuur kul som helst. I alla fall så länge som det gick som jag ville. Vilket det gjorde mestadels av tiden mellan åtta och fyra, inte illa alltså! Introdag #2 väntar i morgon och det ska bli roligt. Är detssutom väldigt skönt att sluta tidigt! Har haft tur med det hela den här veckan. Fyra i dag och i morogn, sex på fredag och sedan tre på lördag! Är nästan i chock, men bara nästan. Det ger visserligen inte lika mycket pengar som kvällspassen, fast det är skönt att komma hem i rimlig tid ibland med så det gör inget! :)

Sitter hema hos David nu och väntar på att han ska komma hem.. Lite senare ska vi nog hem till Jonas och Fia som får sin lägenhet idag, finns säkert en massa saker de behöver hjälp med, så man får försöka hjälpa till så gott man kan!

På lördag ska eventuellt min syster, min pappa och jag ut och bowla, blir nog roligt (om jag vinner) och jag hoppas att min syster kan ta en förlust med ro. ;)

Aja, allt för nu! Hejhej.


Hemska morgon.

Host och snörvel. Det får vara min hälsningsfras idag.

Jag har fått hosta igen, var visserligen några veckor sedan jag hade det sist så det är väl på tiden?! Nä men seriöst. Sedan jag kom hem från Tyskland i slutet av augusti har jag varit sjuk mer konstant än någonsin tidigare, detta medräknat när jag var liten och hade öroninflammation och halsfluss stup i kvarten. Det suger. Att vara förkyld är hopplöst. Man är inte sjuk nog för att inte göra något och man är inte frisk nog för att kunna uppskatta omgivningen. Det vill säga: Cicci är bitter. Bitter så in i helskotta.

Ska man se det positivt behöver jag inte göra situps, för att hosta hela tiden är minst lika bra träning för magen vill jag lova! Svider lite mer i lungorna bara.

I morgon ska jag lära mig en massa nytt på jobbet. Kan definitivt inte sjukanmäla mig för vet inte när jag får chansen att lära mig förbutiken igen.. Kommer bli otroligt segt att stå upp en hel dag, lära sig nya saker, vara trevlig mot folk samt att inte stressa sönder sig när det blir många kunder som väntar.

Bah, funderar på att stiga upp ur sängen som är så varm och skön.. Hade behövt handla lite saker men har inte riktigt lust att bege mig ut i det alldeles för kalla vädret! Hostmedicin är i alla fall ett måste. Den som står i kylen här hemma smakar så hemskt att hostan nästan är roligare.

Just ja, jag har "nyårslöften" haha. Jag snodde ett från David för jag är så opåhittig..

  • Jag ska inte börja röka (eller snusa). Har haft denna i några år nu och den fungerar bra, gillar att ha ett löfte man kan hålla! (a)
  • Jag ska äta nyttigare. Svårare, men inte omöjlig.
  • Jag ska bli bättre på att ta tag i saker, alla möjliga saker. Har en förmåga att inte riktigt orka med det mesta.
  • Jag ska bli allmänt trevligare och gladare. Läste någonstans att om man ler för sig själv i några sekunder så känner man sig gladare sen, och det fungerar faktiskt. Att le utan någon anledning fungerar. Kan bero på att man känner sig som årets retard och skrattar bara därför, men vem bryr sig? :)

Aja, nu fick man ju lite ångest. Måste stiga upp ur sängen, måste fixa hostmedicin, annars börjar det här med löftena lite för dåligt för att det ska vara riktigt okej.. Haha. Skriver säkert något senare! Puss.

Änglar och Demoner.

Tänkte blogga en massa, men gör nog det senare.. Orkar inte nu.. xD

RSS 2.0