What a girl wants.

Hej.

Jag har egentligen inte så mycket att skriva om men skriver lite ändå!

Gårdagen var supermysig. Var ute med några arbetskamreter på Hard Rock och käkade. Fy fan vad goda deras hamburgare är! Helt sinnes verkligen. Dit får man gå fler gånger.

Är riktigt skönt med en ledig helg faktiskt. Även om man inte gör så mycket är det gött att bara koppla av och inte behöva tänka på jobb.

Vid femtiden ska jag och Josse vara hos pappa och så får han bjuda på middag idag! Inte fel. :)

Senare i kväll kommer David ner och är social och det blir väl lite mys framför tvn med en bra film och lite godis! Hehe.. Man får unna sig lite ibland.

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan börja gör i mig i ordning! Ha en bra kväll! :)

Deprimerande!

Hejsan hallå!

Om en halvtimme kommer lönen in på kontot! såg dessutom att det blev betydligt mer än vad jag trodde det skulle bli.. Jobbade visst ganska mycket i januari ändå. Det är tur, för behöver verkligen lägga undan pengar från denna månaden som jag kan ta av till nästa månad då lönen verkligen inte kommer att vara bra. Men det ordnar sig :)

Kom hem för typ en kvart sedan och är helt slut. Dock har jag 'läxa' jag måste göra innan jag kan nana.. Trodde man skulle slippa det när man började jobba, men nehe.

Baah, är så seg och trött. Hade egentligen bara velat bädda ner mig under täcket och kollat på någon mysig film.

Förresten! Var hos frisören idag.. Kapade av typ sju centimeter av håret! Dock vet jag inte riktigt hur det ser ut, för hon lockade håret innan hon visade resultatet.. x)

Om jag inte visar mig offentligt på ett tag är det för att håret inte ser lika bra ut när det är normalt! Haha.

Aja, dags att börja plugga! Nattinatti.

Mors lilla Olle.

God kväll!

Det blev en ganska produktiv dag idag tillslut. Efter duschen innan kände jag mig inte alls lika trött och seg. Bestämde mig för att åka upp till Angered för att låna en bok och för att handla något gott!

Det slutade med att jag lånade två böcker och handlade småsaker för nära 300 spänn.. Av det blev det dock två lunchlådor med. Dessutom köpte jag lite frukt att ha till frukosten i morgon! Tänkte göra havregrynsgröt och till det köpte jag banan och blåbär. Lite nyttigare än att stö på en massa socker plus att det är väldigt mycket godare. Har precis mumsat i mig lite av frukten och det känns bra att man lyckas vara nyttig en kväll i alla fall.. Tragiskt egentligen.

Men om jag ska våga visa mig i bikini om ganska exakt tre månader är det dags att sätta fart med nyttigheterna och träningen. Vill ha varmare väder så man kan gå ut och promenera. Hatar att gå omkring när det är så kallt, för det tar mig sådan tid att få upp värmen. Haha bra ursäkt för att sitta inne och bli tjock, bajs att det är sant. Får försöka aktivera mig på annat sätt, kanske lyckas övertala systern min att följa med till gymlokalen vi faktiskt har här på gården där vi bor! Känner du dig manad Josse? :D

Jag tror jag borde gå och lägga mig. Om det skulle ringa från jobbet i morgon (vilket jag hoppas att det gör) är det en fördel om jag inte somnar i kassan. MEN, jag har en bra bok som ligger och skriker efter att bli läst. Första boken blev utläst för någon timme sedan, skulle kunna satsa på att hinna läsa ut bok nummer två till i morgon, innan jag förhoppningsvis får ett arbetspass och då samtidigt passar på att lämna tillbaka böckerna! Yeah. Låter bra det här.

Tycker jag har gjort mig förtjänt av att få koppla av lite, trots att jag från början inte hade ork till nååågot, tvättade jag en maskin tvätt, tömde diskmaskinen, gjorde rent smörgåsgrillen, torkade av spisen SAMT diskade undan all disk. Nu ska jag bara ta tag i sängen och alla kläderna med, men tror det få vänta till i morgon. Jag är trots allt inte Superwoman.. Haha, I wish. Tänk vad smidigt allt hade gått då.


Natti natti!

Let me show you how it's done!

Hejsan.

Är ledig idag och har något otroligt tråkigt.

Jobbade ju som sagt stängning igår och var hemma vid tio över elva ungefär. Försökte roa mig själv med att läsa lite men det gick sådär. Så jag gick och la mig vid halv ett i brist på annat att göra. Sedan vaknade jag tre gånger innan klockan blivit sex, då jag vaknade yttligare en gång för att älsklingen smsade. Vaknade alltså av vibrationen från mobilen.. Känner att jag inte sover allt för tungt. Vilket suger för jag är trött och hängig idag, och det tillsammans med att vara uttråkad är pest!

Har massa saker jag skulle behöva ta tag i. Typ tvätta, diska, städa undan i heeeela fucking lägenheten och egentligen skulle jag behöva åka in till stan och besöka en frisör. Mitt hår är katastofalt just nu. Men jag orkar inte.

Hmm, kanske skulle ringa jobbet och tigga om ett pass.. Nä. Så långt får det inte ha gått. x)

Jag sov på soffan i natt med, orkade inte göra i ordning sängen igår kväll. Jag hade planer på att renbädda den för en vecka sedan, men jag och David har ju sovit i bäddsoffan sedan i tisdags eller något så renbäddningen blev aldrig riktigt av. Nu ligger det i stället ett berg av kläder där som jag inte har lust att sortera igenom.

Jag tror jag ska hoppa in i duschen och sedan kolla på Burlesque en gång till (idag) haha.. Har verkligen fått dille på den filmen. Det är synd att Cher ser ut som hon gör, för sjunga kan hon ju verkligen!

Aja, man får inget gjort framför datorn i alla fall, så det är väl dags att stänga ner den ett tag! Skriver säkert något senare om jag fortsätter vara uttråkad! Pussen.


JAG SAKNAR SOMMAREN! ÄR STÖRT TRÖTT PÅ DET HÄR JÄVLA VÄDRET. (Sorry Josse, men bilden är faktiskt ganska rolig) :*

Leda.

Hej.

Sitter hemma framför tvn och mår sådär. Vaknade med huvudvärk och det är väl aldrig ett bra tecken..

Gårdagen var väl trevlig antar jag. Slutade fem och åkte in till David och käkade indisk mat i stan, sedan åkte vi vidare till Jonas och Fia och kollade melodifestivalen, woopie.. Haha, jag var trött så var väl kanske inte allt för roligt sällskap igår.

Usch. Idag börjar jag halv tre och slutar stängning. Känns helt okej. Jag har itne jobbat så mycket de senaste veckorna så behöver verkligen det här söndagspasset! Kommer bli ganska dålig lön nu i februari, men framför allt i mars. Kommer bli svårt att spara undan så mycket som jag vill, men får väl cutta ner på något annat. Blir säkert bra.

David hoppade ut ur duschen nu så får väl ta och sluta blogga.

Puss hej.

Cheese.

Hej.

Satt och läste lite längre än tänkt innan så var inte uppe i Angered förrän klockan kvart i fyra typ.. Men handlade snabbt som sjutton så var hemma igen halv fem!

Brände 400 spänn på mat.. Fattar inte hur jag lyckas. Visserligen köpte jag en massa goda ostar och kex som jag och David ska mumsa i oss i kväll framför tvn och en bra film.

David var även på systemet (första gången sen han fyllde 20!) och köpte lite vin som vi kan njuta av ikväll. Enda nackdelen är att det är jobb i morgon så måste nana tidigt, eller ah, innan tolv i alla fall. Har sovit dåligt nu två kvällar i rad så tror inte det blir allt för svårt att somna i natt.

Har en timme på mig att städa undan innan David kommer ner, får väl ta och tömma diskmaskinen och diska undan efter middagen (pasta och kötbullar! Mums).

Ha en trevlig kväll! :)

Wild strawberry!

Hejsan.

Är inne på min tredje lediga dag den här veckan och det känns ganska så najs! Dock väntar då jobb i morgon till söndag.. Men det är bra. Jag jobbar fyra dagar med får betalt för fem. Klagar därför inte på helgens arbete!

I förrigår var jag och mamma inne i stan och shoppade lite kläder. Eller ah. Jag shoppade kläder och hon bjöd på fika! Fick äntligen användning för mina presentkort på Vero Moda från i julas, så nu är jag ett par jeans, en t-shirt, en skjorta och en tjocktröja rikare för endast hundra riksdaler! Awesome.

Om en stund ska jag bege mig upp till jobbet för att handla lite mat. Kommer gå några hundralappar där och det är väl inte allt för roligt att typ 15% av min lön går tillbaks till jobbet varje månad. Men man måste ju äta! Dessutom är det snart lön igen och jag lääängtar! Fattar inte hur pengarna (bortsett från de 15 procenten) bara kan försvinna spårlöst varje månad.. Visst att en del hamnar på sparkontot, men allt det andra då? Tror jag måste hushålla bättre med mina pengar om jag inte ska hamna på tv i lyxfällan eller något.. Haha. Nä, riktigt så lågt har jag inga planer på att sjunka!

Sitter och funderar på vilken buss jag ska ta upp till Angered.. den som går om 20 min eller den om 50?! Hmm.. Vilka problem man kan ha. Älskar dock
att jag inte behöver stressa överhuvudtaget! Kan liksom göra det när jag känner för det.
Blir nog den sena bussen.. Kan ligga och läsa en stund först och kanske plocka undan lite, om jag orkar. (a)

Nä, nog med bloggande för tillfället! Skriver kanske något senare. Puss så länge!


Tänkte matcha min profilbild på facebook med vädret.. Grått! x)

Jusste.

Haha. Anledningen till att förra blogginlägget hette "spegelvänt" var för att min mobil har varit det typ halva dagen. Skärmen var speglad men knapparna var som vanligt. Sjukt segt att skriva sms i alla fall! Sen helt plötsligt var den normal igen.. Känns osäkert det här!

Nä, nog med skitsnack för i kväll! Puss.

Spegelvänt.

God kväll!

Dagen har faktiskt varit riktigt bra. I vanliga fall brukar det vara ganska segt att börja fyra och sluta kvart över tio, men idag gick tiden väldigt snabbt och jag hade göörmånga trevliga kunder!

En ville köpa mig rosor för han tyckte så synd om den "söta lilla tjejen" som jobbade på alla hjärtans dag, dock lyckades jag övertala honom att det inte gjorde mig något.. Kände att folket i kön inte tyckte det var allt för roligt att stå och vänta på medan han var social med mig.

Sedan är det mina trevliga stammisar! Ha, känns bra att jag har stammisar nu, det är skoj när de kommer och handlar i min kassa! Alltid lika glada. :)

Nackdelen med att jobba stängning är att man är så pigg när man kommer hem. Klockan är nu elva och jag kommer inte vara trött nog för att kunna somna förrän klockan är ett-halv två. Visserligen är jag ledig i morgon, men mamma ska hämta upp mig okristligt tidigt (halv ett) för att vi ska åka in till stan och shoppa lite! Det betyder att jag måste stiga upp typ halv tio för att jag ska hinna äta frukost och duscha och allt det där!

Visst att det är åtta timmar sömn, men det kommer inte att kännas som det.. Hmm.. Känns som om jag inte riktigt kommer någon vart med mitt inlägg nu så tror jag lägger ner.


Natti natti!

14 Februari.

God morgon! (haha)

Det är väl egentligen inte morgon längre och snart ska man dra till jobbet, men en god morgon har det i alla fall varit! Vaknade vid halv tio och har i princip bara legat i Davids säng och läst fram till nu, hunnit duscha och äta frukost har jag gjort med! Inte dåligt alltså.

Det är alla hjärtansdag idag, inte en dag jag brukar fira och som jag nog inte kommer att fira idag heller, fastän att jag har värdens bästa pojkvän! <3

Jag börjar jobba när han slutar sitt och sedan slutar jag när han ska sova, inte riktitgt idealiskt om man ska hinna mysa på alla hjärtansdag.. Vi får ta igen det nästa år istället. ;)

Igår var vi och spelade dataspel med Michal och några av hans polare, var riktigt skoj även om jag inte var speciellt bra. Man kan ju inte vara bäst på allt liksom. Blir säkert fler speldagar i framtiden och jag har på känn att jag så småningom kommer att äga sönder dem alla! Så det så.

Nä, nu får det vara nog med bloggande för nu. Måste hinna sminka mig och föna håret innan det är tid att gå till spårvagnen!

Ha en bra dag! :)


- I feel it in my fingers..

Shwoosch!

Så snabbt gick den här dagen! Klockan är redan åtta och det är snart läggdags.. Någon middag har det inte ens blivit av.

Tvätten innan gick smidigt för Josse gjorde det mesta, jag låg i min säng och läste och var inte riktigt medveten om omvärlden! Härligt värre.

David kom precis in genom dörren så det är dags att stänga ner datorn. Eller i alla fall göra den ledig till honom!

Nattinatti.

The things you left behind.

Hej.

Bajs på den här dagen. Har varit allt annat än bra.

Var tvungen att stressa i morse till jobbet. Gillar inte att stressa. Sedan var det stressigt hela dagen på jobbet av olika anledningar. Största anledningen var dock att typ alla bankomatkort slutade fungera i en halvtimme- en timme och det blev lite kaos. Görskoj, verkligen.

Dessutom valde min pojkvän att spela hanbollsmatch idag istället för att sova med mig som planerat. Detta på vår niomånadersdag. Woppie. No big deal, men är trött och hungrig så vill gnälla lite.

I morgon är jag ledig (än så länge) men ingen ro för det. Vi har tvättid och säkert ett ton kläder som ska tvättas. Blir roligt det här känner jag på mig..

Åh! DET SNÖADE I DAG. Inte okej någonstans. Tack och lov blev det regn och plusgrader igen annars hade jag gått i ide för i år. Tack för mig!


- Ouppskattad.


Canasta.

Hejsan!

Har inte haft så mycket att skriva om, eller ah. Snarare ingen tid till att göra det på.

Mormor och morfar har ju varit här i veckan och när man inte har jobbat, eller firat födelsedagar så har det spelats kort! En massa kort. Inget vidare gick det heller. Jag och morfar förlorade samtliga parti Canasta mot mamma och mormor.. Ganska illa. Men roligt är det ändå!

Om typ fem minuter ska mormor och morfar köra mig till jobbet sen åker de hem. Sjukt tråkigt. Hade inte varit fel om de stannade i en vecka till.

Oh! Förresten. David fyllde ju år i lördags och vi stack till ett gööörmysigt ölställe! Ölrepubliken hette baren/puben och jag som inte ens gillar öl gillar det stället. I och för sig var de ganska grymma på cider med. Fick till och med provsmaka min cider innan jag köpte den. Inte dåligt alltså. Dit får man gå fler gånger.

Det var faktiskt inte allt för dyrt heller. 50 cl öl för ~ 55-70 spänn är helt okej med tanke på att de hade en jäkla massa sorter! Sen fanns det några dyrare sorter med, men dem behöver man ju faktiskt inte köpa om ekonomin inte tillåter det.

Nä. Dags att dra till jobbet. Först borsta tänderna och packa mer lunchlådan! (Oxfilégryta med potatis (kommer verkligen sakna mormor och morfar!)) Ha det! :)

All work and no play.

Hej.

Har idag varit på Backaplan med mormor och morfar! Skulle egentligen bara köpa en present till David men det slutade med att jag brände över 1100 spänn idag.. Det svider.

Visserligen köpte mormor två linnen och ett par armband till mig så jag har nu en massa nya saker jag kan roa mig själv med! Att det blev så dyrt beror på att jag var tvungen att köpa en ny hårfön! Den förra bestämde sig för att gå i pension i morse innan jag han föna håret. Dock fick jag en plattång med på köpet av hårfönen och det var inte fel.

Det blir jobb i morgon med. Skulle egentligen vara ledig men blev inringd! Lyckades korta av tiden lite så jag slipper stressa i morgon innan middagen här hemma och för bowlingen som sedan följer. Kommer bli riktigt roligt. :)

Känner att hela det här inlägget är schabbigt upplagt med en massa olika fel och bristen. Men jag orkar inte bry mig. Kunde varit värre liksom.

Vet du vad jag har kommit fram till by the way?! Igår fick jag skjuts hem av en av våra gamla grannar, han kommer från Ungern och igår var första gången jag hörde honom prata ungerska. Ungerska låter som ett hittepå-språk! Jag skojar inte, det låter som något roligt man hittat på inför en film eller nåt. Höll nästan på att börja skratta i bilen igår men lyckades tack och lov stoppa mig. Kunde blivit pinsamt annars! Haha.

Usch. Nu går det riktigt långsamt att skriva, så kanske fortsätter senare ikväll eller i morgon! Puss hej.

Förresten!

Första delen av resan är nu betald, i och för sig bara en liten summa som garanti till resebyrån att vi faktiskt ska åka. Men jag tycker det känns gött, nu är det igång på riktigt och om mindre än fyra månader ligger jag och älsklingen och slappar i solen och värmen.

Helt sinnessjukt lång tid kvar, men om tiden går lika snabbt som den gjort det senaste halvåret är det inga problem! Åh, lyckorus är underbara. Har bestämt mig för att tvinga ruset att vara kvar till minst söndag då mormor och morfar åker hem igen.

NATTI!

Sleepless.

God kväll.

Sitter uppe alldeles ensam och kan inte sova. Aldrig skoj det inte.

Jobbet ringde innan så jag är inte ledig i morgon, både bra och dåligt. Dåligt för jag har ont i handleden, bra för att det ger pengar och jag blir otroligt rastlös av att bara sitta hemma och inte göra något.

Jag har varit så slapp i två dagar nu att det borde vara olagligt. Har huvudvärk för jag har haft håret uppsatt i en knut för att jag inte orkat fixa det efter duschen. Ganska illa alltså.

Än så länge är jag fortfarande ledig torsdag-fredag och ska då försöka tillbringa så många vakna timmar som möjligt med mormor och morfar! Gäller att passa på medan man har chansen. Vem vet när man åker ner till Skåne nästa gång, eller när de kommer upp igen. Även om jag verkligen gillar att jobba är man uppbunden på ett helt annat sätt än förut, det var enklare att ta ledigt från skolan för man kände inte att man förlorade något (haha). Nu får man ångest på grund av alla pengarna som inte tjänas under de dagar man är ledig. Ganska tragiskt.

Ganska får bli kvällens ord. Är en bra ord som kan användas till mycket. Ganska som i mycket och ganska som i någorlunda. Ett bra ord helt enkelt.

Som ni kanske börjar märka har jag tråkigt och rastlösheten har gjort mig ganska så flummig. Har absolut nada att skriva om men fortsätter att skriva ändå. Supergreat.

I alla fall. Börjar tre i morgon och jobbar till stängning. Det braiga är att det ger bra betalt, det tråkiga är att jag inte hinner vara så social med mormor och morfar innan läggdags och att jag dessutom inte får sova med David i morgon heller.

CSI går på tv och det är väl trevligt. Dock känns det som om det har hållit på alldeles för länge och dessutom spunnit vidare och vidare på samma sak på olika ställen. Synd synd för har alltid gillat det egentligen. Oj, den meningen var en aning motsägelsefull, men vad jag menar är att serien är bra men att den har varit igång för länge nu. Vilket du säkert fattade i första meningen. Haha.

Åh gud. Gör mig trött för nu börjar jag irritera mig själv och det pallar jag inte med. Jag kan inte gå och lägga mig otrött heller, då ligger man bara där och tänker på saker man inte ska tänka på. Usch, det är tufft ibland.

Jag vill ha en riktigt bra bok. En sådan bok man helst inte lägger ifrån sig en längre stund och som man blir deprimerad för när den börjar ta slut. Var riktigt längesedan jag läste en sådan bok och det tycker jag suger lite. Dock är böcker väldigt dyrt har jag kommit fram till. Får bli att masa sig till Stadsbiblioteket någon dag och leta fram något bra, nackdelen med det är att man måste masa sig dit igen när lånetiden är över. Bajsigt system det där. Jag är lat.

Äsch, sätta på en film inne på tvn och bädda ner sig i sängen. Sounds like a plan.

Nattinatti du gulliga läsare som orkat ända ner hit!


- Jealousy is a pain in the ass.

RSS 2.0