A Bit Confused..

Hejhej.

Borde egentligen ligga och sova nu. Men jag är inte trött så passar på att blogga lite!

Har haft en riktigt trevlig dag. Tog mig en ordentlig sovmorgon och åt en god frukost. Stekt ägg är min nya drog. Eller hmm, jag har två nya droger. Nötter, frön och frukt tillsammans med lite turkisk yougurt är sinnessjukt gott! Har käkat det konstant i typ två veckor nu.. Yummi.

Anyhow. Efter chillandet hemma mötte jag Jonas i stan för en fika, sen stack vi hem hit och kollade på lite löjliga youtubeklipp typ. Vi hann med att prata en massa med, vilket va skönt. Han lyckas (nästan) alltid att få mig på bra humör. Så tack för idag älskade Jonas! :)


Bjuder på en bild idag. Från då man var lite brunare än vad man är nu. Lite sol hade jag verkligen inte tagit skada av! Bara att hoppas den börjar titta fram lite mer regelbundet snart. Annars kommer jag tvingas sola solarium och bli orange..

På tal om ingenting. Det väntar jobb från i morgon till och med på tisdag, men förhoppningsvis hinner jag med en massa socialiserande ändå. Är väldigt sugen på att gå ut och dansa på lördag, men tror jag väntar med det till nästa helg.. Chillkväll med film och god mat är ju inte helt fel heller. Dessutom behöver jag spara pengar den här månaden! Har lite panik över att jag inte gjort det sen Britta och jag flyttade ihop.. Har till och med gått en massa minus. Det är visserligen naturligt när man flyttar hemifrån, men jag gillar det inte!

Men det löööser sig. Dumt att oroa sig innan det egentligen är helt nödvändigt.

Lika bra att vara optimist så länge man kan. Eller realist. Jag behöööver ju inte köpa mat för över 3500 varje månad och jag behöööver inte spela blackjack varje gång vi går ut och jag behöööver inte köpa mer kläder egentligen. Fast man får väl försöka unna sig lite extra medan man kan. Lite motsägelsefull text där medger jag, men jag hoppas du förstår poängen. Skaffar jag mig lite självdiciplin har jag inte mycket som besvärar, för tillfället! :)

Det finns några svarta moln på min annars väldigt blåa himmel, men har jag tur blåser de åt ett annat håll snart. Jag är väldigt bildlig såhär på kvällen känner jag.. Kanske är ett tecken på att man borde sova?

Nä, tror inte det. Läser Hunger Spelen igen och jag har inga planer på att sluta läsa förrän om ungefär fem-sex kapitel. Vilket jag aldrig blir färdig med, med tanke på att jag skrivit en fucking novel just nu och har en masa mer att skriva om. Ledsen! Det var inte meningen att ordbajsa ut den här mängden med dynga. Idag bjuder jag på det.

När jag ändå är igång.. Om man blir puffad (eller puffar någon) på facebook som man inte känner, så är det ett mesigt sätt att ragga på va? Jag har inte riktigt fattat det där så jag vågar liksom inte puffa tillbaka.. Känner mig som en gammal gumma som precis skaffat sig en facebook-sida! Haha. (a)

Förresten! Träffade på en trevlig figur när jag väntade på Jonas i stan innan. Han hade någon typ av tvångstanke och han kunde inte gå på höger sida om någon.. Och där står jag (på ett ganska tomt ställe) med en vägg på min vänstra sida. Han tvärstannar precis framför mig och vet inte riktigt vad han ska ta sig till. Han står och funderar och jag frågar honom om han vill ha hjälp med något. Han suckar och börjar berätta sin lilla historia. På sättet han berättar det vittnar det om att han gjort det väldigt många gåner förut. Så jag flyttar på mig och han kan passera. Stackars man! Jag tycker det kan vara jobbigt att trampa på stäck eller linjer i marken ibland (när jag har mycket att tänka på), men jag kan ju fortsätta gå även om det skulle bli typ kullerstenar. Han verkade helt förstörd där ett ögonblick.

Nu måste jag verkligen lägga mig. Eller i alla fall börja läsa mina kapitel i boken.. I morgon är det lugnt, men jag ska orka upp klockan halv åtta på lördag. Alltså, natti natti!

Blubb..

Hej igen!

Behövde verkligen den där promenaden innan. Sjukt gött att vara ute och gå i shorts! Lite kyligt när man hamnade i skuggan, men då fick man bara öka farten till man kom ut i solen igen. :)

Har precis ätit med min kära sambo. Med tanke på hur god (och fet) maten var kommer jag behöva kämpa järnet på gymmet i veckan. Hehe.. Men det är det lätt värt.

Ska snart lägga mig och kolla på någon chickflickfilm och försöka förtränga att det väntar jobb och stängning i morgon och på onsdag, innan min lediga torsdag. Fördelen med att jobba stängningar är att man tjänar mer pengar. Något jag verkligen är i behov av just nu. Så får härda ut de tre stängningar som är denna veckan.

Men. Jag upptäckte att de gjort en liten ändring i mitt schema som jag gillar. Istället för att jobba 9.30-17 på lördagar jobbar jag 10.30-18. Fortfarande tillräckligt tidigt för att man ska hinna göra något på kvällen, samtidigt som det ger mer pengar! Dessutom slipper jag vara trött som ett as varannan lördagsmorgon för jag jobbat stängning på fredagen. Woho!

Nä. Lägga sig i fosterpositon och försöka smälta all mat man tryckt i sig. (a)



- Att säga något eller att inte säga något..


Halvt medvetslös..

Hellu.

Är så sinnessjukt trött att det är löjligt. Har sovit cirka tio timmar i natt och ändå var det nödvändigt med en tupplur på lite under en timme nu.. Känns sådär halvbra. Kan i och för sig bero på att jag sov lite för lite förra veckan. Somnade sent och vaknade tidigt på grund av de jävla fiskmåsarna. Alltså är det säkert bara lite kompensationssömn, irriterande ändå.

Britta är på väg till frisören nu och jag funderar allvarligt på om jag ska dra iväg till gymmet en stund.. Undrar om jag slagit i huvudet i natt eller något! Eller kanske bara ska gå ut och promenera en sväng, är faktiskt ganska gött väder ute. HMM.

Kör på en promenad, ska ändå gymma på onsdag och söndag. Lagom ambitiöst får fan räcka. Haha.. :)

Hungrig!

Hejsan hallå!

Va och tränade med Britta för en timme sedan.. Har tränar mer de senaste två veckorna än jag gjort de senaste två åren innan dem. Säger visserligen inte allt för mycket, men ändå. Klapp på axeln.

Väldigt skönt faktiskt. Segt bara att jag är långt ifrån den nivå jag var på för några år sedan. Inte för att jag någonsin varit väldigt vältränad och uthållig, men nu är det pinsamt. Så målet är helt enkelt att träna bort lite av det fett som av någon konstig anledning satt sig lite vartstans på kroppen. Blir säkert bra det här. Gillar att träna, men är lite för lat för mitt eget bästa. Tur jag har Britta som kan hjälpa mig på traven.

Snart är det mat. Entrecote, potatis/morotsgratäng och någon sås till det. Fy fan vad gott. Är så hungrig att jag är illamående. Kanske borde ätit en banan efter träningen.. Lätt att vara efterklok.

Aja, fixa i ordning det sista med maten sedan kolla film med sambon! Chill.

Pussen.

Upp innan måsarna!

Dessa jäkla fiskmåsar. Igår och i förrigår väckte de mig med sina äckliga läten, typ vid sextiden.. I morse steg jag upp före dem. HATAR dem. Funderar på att köpa ett luftgevär och öva prickskytte på asen!

I morgon kommer jag stiga upp före dem igen, dra till jobbet vid kvart i sex.. Lovely. Men i helgen vill jag kunna sova ostört till i alla fall nio, kanske får införskaffa mig öronproppar eller något. För jag lovar att jag kommer att vara en bitter människa ifall de jävlarna väcker mig tidigt den här helgen med!

Så. Nu har jag avreagerat mig lite. Dags att försöka sova. Lika bra att lägga sig i tid för en gångs skull. Blir förhoppningsvis lättare att stiga upp i morgon än vad det var i morse, fy sjutton va seg jag var. Men dagen var ganska chill, lite jävligt i mitten men sen blev det bra igen! :)

Aja, ska jag orka filmkväll i morgon kväll borde jag sova inom den närmsta halvtimmen! Natti.

.


Weak.

Hejsan!

Min dag har varit riktigt mysig! Började med att stiga upp klockan sju och tvättade med Britta.. Kanske inte superskoj, men riktigt gött att ha det avklarat.

Sedan kom Malin hit och åt middag med mig och vi kikade på The Notebook. Lipade lite till den med.. Roligt att snacka av sig lite med. Skönt att veta att hon finns där även om vi kanske inte alltid håller kontakten så bra! Får vi bättra oss på. (Säger vi alltid och ändå blir det samma sak)

Hon åkte hem för lite mer än en timme sedan och jag har roat mig med att läsa sedan dess. Håller fortfarande på och läser Sagan om ringen.. Har gått ganska långsamt, men är najs att bara slöläsa lite emellanåt. Speciellt på vagnen till och från jobbet.

Om 24 timmar har jag precis slutat jobbet, sådär lagom uppiggande tanke, haha. Men det är lugnt, vill jobba mycket nu så får se om jag lyckas tigga till mig en tid på torsdag med. Annars blir det bara tre arbetsdagar den här veckan och det är alldeles för lite.. Skulle behöva lägga undan lite pengar på sparkontot, då jag tagit alldeles för mycket från det de senaste två månaderna. Skärpning liksom!

Men nu ska jag ta och renbädda min säng. Enda nackdelen med att ha en stor säng är att det är sjukt jobbigt att fixa så att lakanet ligger rätt! Suck.

Pussen.



- What am I missing out on?

RASTLÖS.

Hej igen!

Jag ligger här med min vetekudde och gör inget vettigt alls. Lagade mat innan. Lagom ambitiöst sådär.. Har inte ens tagit på mig en BH idag. Löjligt gött faktiskt. Ska nog sluta med det helt och hållet. Hehe.

Tråkigt har jag med. Har kollat på de första fyra avsnitten av Falling Skies.. Bra serie. Vill därför inte kolla klart hela säsong ett idag. Spara lite liksom. Men vad sjutton ska jag hitta på istället??

Äsch, det är inte så illa egentligen, jag är bara lite wajnig. Har min bok jag kan läsa.

Men! Något som störde mig igår va en gammal gubbe. Jag satt och läste på spårvagnen på väg hem när han helt plötsligt avbryter mig och börjar snacka om sitt ideella arbete. Visst att han sysslade med böcker och skit. Men hallå. Jag föredrar att vara en torr svensk på spårvagnen. Helst med två kvadratmeter personligt utrymme. Speciellt när jag läser. Jag var dock trevlig ändå. Han måste ju liksom ha ett tråkigare liv än vad jag har om han frivilligt jobbar gratis flera gånger i veckan. Haha. Nä. Han har säkert ett jättetrevligt liv fullt med olika roliga aktiviteter. Jag sa i alla fall att jag skulle tipsa folk jag känner om hans kompis projekt. Så här kommer det:

Vardagar mellan 10-17 kan man bege sig till naturhistoriskamuseét, gå ner i deras källare kolla på böcker, ta med sig böcker och om man känner för det skänka ett bidrag för deras otroliga insats. Lite luddigt. Men det får duga.

(Inte att förglömma! Säger man till i receptionen att man ska till böckerna slipper man betala inträde..)

Till något helt annat. Jag vill hitta på något skoj i helgen. Helst billigt. Har gått och blivit med mobil idag med, ingen superdyr, men någon tusenlapp gick åt och det sved. Känns nog bättre sen när jag fått hem den! Alltså. Säg ifrån om du känner dig sugen på typ filmkväll eller bowling eller något annat trevligt!

Det var allt för idag. Typ. Orkar inte skriva mer i vart fall.. Kanske är mer ambitiös i morgon.

PUSS.

Woop woop.

Det är egentligen mot mina principer att använda samma rubrik mer än en gång, men kände att den passade bra idag också.

Det dåliga humöret från igår är borta, kvar är bara lyckan av att vara ledig och inte ha några måsten över sig. Hur gött som helst.

Har varit en lagom ambitiös start på dagen. Vaknade upp till doften av nybakade (hjärtformade!) scones. Sedan postade jag iväg paketen till Tele2 (finally) och efter det skaffade jag gymkort på Sportlife tillsammans med Britta. Antar att jag alltså måste börja träna på riktigt nu. Men det blir nog bra, har lite extra fett som jag gärna blir av med.

Sen har jag hunnit med att panta och återvinna brukar och flaskor. Sjukt skabbigt! Öl och cider luktar inte gott efter ett tag.. Handlat har jag gjort med, blev en massa ekologisk skit så hoppas Britta blir glad. Fast typ all mjölk (ekologisk och vanlig) hade superkort utångsdatum på Willys. Får be min kära sambo köpa med sig det hem från jobbet sen. Är sugen på mjölk.. Antagligen bara för att jag inte har det tillgängligt för tillfället.

Som du märker skriver jag mest en massa strunt just nu, har inget vettigare för mig. Mitt rum är inte speciellt stökigt, jag har inga ärenden att ta tag i, alla räkningar är betalda, jag är inte hungrig och det är tråkigt väder ute. Klockan är bara tre, alltså en massa timmar kvar till läggdags. Vad sjutton ska jag hitta på till dess??

Bio hade varit najs, men det är svårt att hitta en dejt. Att gå själv är inte riktigt lockande heller..

Det är tur att jag har lite mänsklig kontakt att se fram emot i morgon, två dagar i rad utan något vettigt att göra blir man knäpp av.

Hmm.. Sätta sig i soffan med en bra bok (Sagan om ringen) och en stor kopp te hade inte varit fel. Kan ta tag i mitt missanpassade umgängesliv lite senare. :)

Blä.

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra just nu.

Gammal och gaggig.

Sitter och kollar på "älskling du har blivit en tjockis".. Ganska tråkigt, men orkar inte göra något vettigt.
Ska iväg till frugan om ungefär en timme. Blir grillat idag, vilket blir najs. Är fortfarande av någon anledning väldigt trött. Tror jag börjar bli gammal eller nåt.
Får se hur länge man orkar hålla sig vaken ikväll! Ska försöka i alla fall, var göörlängesedan jag träffade Amanda.. Imorgon bär det av hem till Göteborg igen. Hoppas verkligen solen kan titta fram. Orkar inte mer snö. :( Menmen. Dags att göra sig i ordning. Puss!

Zombie x mycket.

Hej.

Är helt slut. Ska sova om typ tio minuter. Har sovit alldeles för lite de senaste fem dagarna, vilket har resulterat i att min hjärna är körd. Så fort jag varit stilla i fem minuter har jag somnat. Så spårvagns och tågturerna idag har i alla fall gått snabbt.. Alltid något.

Ska försöka packa färdigt allt jag ska ha med mig ner till Skåne i helgen. Hinner nog inte åka hem efter jobbet i morgon så behöver ha med mig allt till jobbet i morgon. Lite halvsegt då jag börjar sju. Men det ordnar sig.

Kanske blir en update om min braiga påsk i helgen, annars kommer det väl upp något nytt när jag är hemma på söndagkväll igen! Puss.

RSS 2.0