Att göra lista.

Tja!
 
Tror jag är på väg att bli sjuk. Så jäkla typiskt i så fall. Har väldigt ont i halsen just nu och har haft det sen i morse. Ligger eventuellt inne med lite feber med, men det kan vara att jag bränt mig... Bara att hoppas på det försvinner till i morgonbitti. Inte riktigt okej att bli sjuk nu när det är mindre än en vecka kvar tills det bär av till Rhodos!
 
Hade planer på att roa mig i morgon efter jobbet. Men min så kallade vän Michal svarar varken på samtal eller meddelanden! Lite irriterande.. Men det löser sig! Får bara göra om planerna lite. :)
 
Nä. Fixa lite käk och sedan blir det nog att sova. Upp innan måsarna i morgon! Natti..

Kräfta?

Hallå!
 
Jag är inne i ett lyckorus för tillfället. Inte mycket just nu som kan sabba det för mig. Visst att jag ska jobba torsdag-söndag, och att passen är sådär halvsega. Men det gör inget! Jag är glad ändå och på måndag är det SEMESTER och Brittas födelsedag. Kan inte bli mycket bättre. 
 
Om ganska exakt en vecka (på klockslaget) har syrran och jag precis landat på Rhodos. Fy satan vad gött det ska bli. Att få ligga och jäsa på stranden och kanske varva med lite nattliv och paraplydrinkar, men framförallt att bara få komma bort och ha det skönt.  
 
 
   
 
Jonas och jag körde en tripp till stranden idag. Hur mysigt som helst. Riktigt behagligt i vattnet med.. Jonas var chockad över hur mycket jag badade! Haha.
 
Efter det stack vi in till stan och käkade. Sedan stack Jonas med sitt lilla gäng och jag gick vidare med Ida, Ellie och Patrik. Dagens uppdrag var att hitta skor och kläder til Ida.. Lättare sagt än gjort om jag säger som så! Men det blev riktigt bra till slut. Så nu hoppas jag hon lyckas gå in skorna ordentligt så vi kan gå ut och festa när jag kommer hem från Rhodos!! 
 
Något jag måste vara riktigt noga med utomlands är att smörja in mig, Har lyckats bränna mig ganska ordentligt idag.. Är öm överallt i alla fall. Ska smörja in mig så jag inte börjar flagna. Usch och blä på det liksom.. Sen ska jag gå så lättklädd som möjligt heeela tiden så jag slipper alla fula linjer och skit. Har just nu en shorts-strump och linnebränna. Inte alls snyggt. Alltså, skärpning!
 
Det här får vara allt för dagen. Ha det.  
 
 
- What's in your head?

Bilder..

Hej! Nu lägger jag upp bilder från en tid tillbaka. Har varit alldeles för oambitiös med det på sistonde och fått skäll utav några av mina väldigt hängivna bloggläsare! 
 
 
Varit ute och festat en del med Moa de senaste veckorna. Hur kul som helst och världens goaste tjej!
 
 
Jag är fortfarande helt värdelös på att städa undan efter mig, men det är det väl ingen som är direkt förvånad över misstänker jag.. 
 
 
Min kära redbull har fått vara med många gånger.. Men nu är det över! Ska försöka att inte dricka det alls i fortsättningen (även om det är sjukt gott) för det suger med koffeinabstinens. 
 
 
Har hunnit fika med Ellie även om det varit ganska mycket jobb (och annat) hela tiden. Alltid mysigt att prata ikapp sig med henne.<3
 
 
Åkte ner till Skåne en helg och hade det gött i samband med Rebeccas student!
 
 
Fick gardiner (och en hel del annat (typ kläder)) med mig hem från min helg i paradiset.. Hehe.
 
 
Liseberg är ju ett måste i alla fall en gång om året.. Michal och jag höll båda två på att kissa på oss i väntan på att åka AtmosFear, men vi klarade oss.. 
 
 
Haft en massa mysiga stunder med Madde med. Inte fel alls! <3
 
 
Sen har det varit utgång med mina pärlor! Sjukt rolig kväll, även om det kanske blev lite väl runt under mina fötter. Men gick så mycket plus i blackjacken att det var tvunget att firas!
 
 
Blev en görtrevlig skärgårdskryssning med Ellie, Patrik, Samuel och Carro en helg med! Får nog göras om någon gång i framtiden. Buffé med skaldjur är svårslaget..
 
 
Och i lördags var det utgång igen, fem tjejer blev vi och skoj hade vi (tror jag).. Jag hade det i alla fall. Men nu har jag sagt att jag ska ta det lugnt några helger. Min stackars lever klarar inte allt för mycket liksom! Haha. Tur jag lagt av med Redbullen....
 
 
Och idag, eller snarare i eftermiddag/kväll blev det mys vid Surtesjön med Jonas och Toni! Längesedan det gjordes så det var riktigt roligt. 
 
Så. Nu har jag varit duktig tycker jag.
Kompenserar för den eventuella bild-brist som kommer i fortsättningen. Puss och god natt!

Sooolsolsol!

Åh. Känner mig utvilad för första gången på LÄNGE. Göttmos.
Ut i solen en stund och sedan iväg till Madde! <3

Inte helt 100.

Hej!
 
Ligger helt utslagen i sängen.. Försökt få ordning på alla min kläder som av någon konstig anledning hamnat lite överallt i rummet. Är inte riktigt färdig, men tar resten i morgon. Ska lägga mig snart så jag orkar dra till gymmet i morgon innan jobbet. Har liksom bara drygt två veckor på mig att gå ner de två kilon jag lagt på mig. Haha, fast det är inte hela världen om det skulle ta mer än två veckor. Skönt bara att slippa tänka på det när man är utomlands!
 
Helgen har varit riktigt trevlig. I fredags var jag på skärgårdskryssning tillsammans med Awesome I och några till! Ganska dyrt, men helt klart värt pengarna. Efter det gick vi vidare till PC och chillade lite.. Lyckades bli ganska så inte nykter.. Haha, sjukt rolig kväll i alla fall!
 
Sen på lördagen blev det paintball. Kan tillägga att det inte är att rekommendera när man är riktigt bakfull. Fast det var skoj ändå! Tre timmar höll vi på och jag har fortfarande träningsvärk i låren.. Lite fina små blåmärken här och var med, dock klarade jag mig lindrigt jämfört med vissa andra som var med.. Hehe. Kvällen tillbringades hemma hos Ellie med en massa mysiga människor och idag och igår har jag bara hängt med Michal. Kollat film och spelat zombie-spel! 
 
Wellwell. Startar jag någon halvslö film så somnar jag nog hyfsat snabbt. Over and out!

Nu är jag irriterad.

Jag läste precis Aftonblaskan. Ganska korkat med tanke på att jag alltid blir lika frustrerad efteråt.

I alla fall. Artikeln jag blev irriterad på idag handlade om feta människor. Feta människor som blir diskriminerade. Åh buhu. Tycker det är sjukt att man ska behöva bygga om allting i den här jävla världen för att feta människor ska få plats. Visst att det finns några (ett fåtal) som faktiskt lider av någon sjukdom som gör dem onormalt tjocka. Fine. Det ÄR synd om dem. Det är däremot inte synd om medelsvensson som väljer att trycka i sig två påsar chips, ett kilo godis och X antal liter läsk i veckan (om inte mer) och sedan inte bränner bort det. Problemet ligger tydligen i samhällets hets om att alla ska vara smala och ditt och datt. MEN HALLÅ ELLER?! Var fan finns förnuftet bland vanliga människor??? Man kan inte skylla alla sina problem på samhället. Om samhället knippsar av ett lillfinger, ska alla göra likadant då?

En annan sak jag har gått och varit trött på ett tag nu är alla korkade mammor och pappor. Som ger sina ungar all möjlig skit. Jag menar. Det är tydligen okej att göda ungen fram till det att han eller hon fyller typ 12. Sen inser de att han/hon är fet och då är det helt plötsligt barnets skyldighet att ta hand om sig och gå ner all den skadliga vikt denne ligger inne med.. SJUKT. Sådana barn är det också synd om.

Sen det där med att alla duger som de är. Okej. Det gör de väl. Men om du är fet, sluta gnäll om det och träna istället. Och när du är och handlar, skit i hälften av det onyttiga du brukar köpa så kommer det ge hur mycket resultat som helst. Det är svårt. I know. Så man tycker ju att samhället borde lägga pengar på att få sitt folk hälsosammare istället för att lägga pengarna på att göra allting tjockisanpassat? Rent logiskt tänkande från min sida här.. (För de slipper liksom lägga ut en massa försäkringspengar på folk som får sjukdomar, som är direkt länkade till deras kroppsmassa). Men politiker är också feta och lata. En del i alla fall. Lite av en ond cirkel.

Att jag inte flippar på över-smala människor är för att de inte påverkar mig. De tar inte av min plats på flyget/bussen/karusellen/WHATEVER liksom. Sen visst, det läggs pengar på att rehabilitera dem med, men det är inte ens i närheten av de summor som det handlar om kring tjockisarna.. Alltså bryr jag mig inte. Dessutom är det få supersmala mammor och pappor som svälter sina barn. (I förhållande till tjocka som göder sina ungar).

Jag är min egen källa. Egna iaktagelser, så kan du visa att jag har fel, accepterar jag det och ändrar inlägget därefter. Men med tanke på att jag är en väldigt subjektiv människa kommer min bittra underton om tjockisarna finnas kvar.

När jag skriver tjockisar, menar jag folk som är feta. Inte de där halvmulliga ohälsosamma människorna. De brukar inte ta allt för mycket plats heller och de är inte diskriminerade (än). Fast om tio år är de väl gravt överviktiga de med, om inte folket gör ett gemensamt uppsving.

Nu ska jag sova. Ber på förhand om ursäkt för konstiga meningar och felstavningar. Har inte orkat läsa igenom det och skrev det i ett irriterat stadie. Alltså. Hoppas du hade överseende med detta!

Puss och god natt.

Let's get this party started!

Hallihallå!

Läget är på topp. Ligger i min säng med världens bästa Madde! Om någon timme kommer Britta hem med. Då blir det förfest och sedan ska vi ut och daaansa! Superskoj. :)

I morgon väntar dock jobb.. Men börjar inte förrän tre. Annars hade jag INTE gått ut idag.. Lite för gammal för sånt trams. Men. Man lever ju bara en gång. Eller nåt.

Nä. Nu ska jag tagga lite med Madde. Kommer nog hinna tagga igång och tagga av ett par gånger innan vi kommer iväg! PUSS

One way, or another.

Hallå.

I morgon är jag ledig. Det ska bli soligt i morgon. Misstänker att jag kommer vara hög på livet i morgon. (Efter tvätten är klar).. Misstänker även att jag kommer bli sjukt ledsen om det nu faktiskt inte blir fint väder i morgon.

MEN. Jag är ledig på torsdag med, så har en andra chans till att kunna njuta av gött väder.

I alla fall. Borde egentligen vara ambitös och besöka optikern i morgon efter det att all tvätt är omhändertagen. Insett att det inte hade varit helt fel med glasögon vid vissa tillfällen. Om jag inte tar tag i det där blir det till att träna i stället. Mina axlar är lite mindre kaos än förut, så tänker ta i som fan på gymmet. Behöver faktiskt inte kunna röra mig på kvällen sen. Dega framför TVn låter najs.

Nä. Se lite serier och sedan sova. Natti.

Or so I’ve heard.

Here we are
God, I need someone to blame
So, here we are
Things will never be the same

Time will heal…
Or so I’ve heard
Still, here we are
And I’m crying out your name

Breathe
Breathe
Breathe
Just breathe…

Here we are
I can sense your smell
So, here we are
I know those hands so well

Life goes on…
Or so I’ve heard
Still, here we are
And I’m sliding into hell

Breathe
Breathe
Breathe
Just breathe…

Here I am
Decades drifted away
So, here I am
The phantom pain seems here to stay

You’ll work it out…
Or so I’ve heard
Still, here I am
And it feels like yesterday

Breathe
Breathe
Breathe
Just breathe…

Misshandlad kropp.

Hejsan hoppsan.

Har haft fyra intensiva dagar. Sovit alldeles för lite, jobbat en del och roat mig en massor! Haha. Helgen har varit riktigt rolig, men min kropp mår inte bra just nu. Nacken och axlarna är helt åt helskotta, mina fötter är ömma och hjärnan hänger inte riktigt med då jag inte kan sova ordentligt. Men det löser sig. Ska försöka att inte sitta still i kassan i morgon, det lär liksom inte hjälpa min stela nacke.

Väntar en massa jobb den här månaden. Jobbar tre av fyra helger.. Sådär halvskoj. Men det ger mer pengar.. Blir typ plusminusnoll på det. Surt bara om någon planerar något skoj som man missar.

Kommer inte orka göra något ambitiöst idag. Har liksom inte ens orkat gå och göra frukost. Blir typ till att spela TV-spel och läsa idag. Låter lagom.

Nä. Dags att aktivera sig lite. Frukost hade varit riktigt nice. Är gööörhungrig.

Ha det!

RSS 2.0