Öga för öga.

Hej och hå.

Har varit hemma från jobbet idag på grund av ett infekterat öga. Känns jättefåningt, men med tanke på att det smittar så lätt är det dumt att ha en massa kontakt med människor. Alltså har dagen ägnats åt att läsa. Läser fjärde boken i EragonserienArvtagaren. Väldigt bra och nu är jag sur för att den snart är slut!

Orkar egentligen inte skriva så mycket för kan typ inte se vad jag skriver. Pallar inte sätta mig i en upprätt position..

Bajs och blä. Är ganska glad, egentligen. Men det kanske inte framgår så tydligt just för tillfället. Alltså får det vara nog för idag. PUSSEN.

I just can't get enough.

Hej.
Jag gillar vintern lite. Det är faktiskt väldigt mysigt med allt pynt!
Tycker dock fortfarande inte om vädret, oavsett om det är regn och rusk eller 100 minus.
Men jag är glad idag, glad på riktigt. :)

TRÅKIGT SÅ IN I ...

Hej igen..

Som ni förmodligen räknat ut har jag tråkigt. Riktigt, riktigt tråkigt.

Ska snart sätta på Never Back Down 2, hoppas verkligen den är bra!

Har kommit fram till att jag skulle behöva köpa en ny väska och en ny plånbok med. Har egentligen inte råd att köpa massa saker om jag ska lyckas spara något den här månaden. Har failat med det två månader i rad nu och det känns inte bra!

Wellwell. Movietajm! Ha det.

I won't say goodbye anymore.

Hellu!

Nu har man varit tillbaka i verkligheten i några dagar och det känns helt okej. Klart man saknar värmen i Egypten, men hemma har sina fördelar med!

Har haft en grymt skön vecka med Britta och det är definitivt inte sista resan vi gör tillsammans. En bättre resepartner finns liksom inte!


Jag hade oturen att bli sjuk med feber och halsont, men det funkade ändå, tryckte i mig en massa tabletter typ.. Mest synd om Britta som missade lite saker för att jag låg och sov. Får göra det extra grymt för henne nästa gång istället. :)

Jobbade ett kort pass i går och nu väntar stängning hela helgen.. Inte superkul kanske, menmen. Har jag tur får jag sluta tidigare i morgon så jag kan joina de andra i stan och fira Madde som fyller 19! I och för sig kommer jag åka in även om jag stänger, men lite roligare om jag slipper göra mig i ordning på två minuter.. Frågorna är är dock; vad sjutton ska jag ha på mig OCH orkar jag handla skor i morgon innan jobbet?? Dagens I-landsproblem.

Ett annat problem är att jag börjar bli hungrig, men jag har definitivt inte energi nog för att gå ut i köket och laga mat.. Kan bero på att jag varit vaken sen sju i morse. (Eller så är jag bara lat).

Aja. Nog skrivet för idag, tror jag, kanske kommer ett inlägg till senare om jag har tråkigt. PUSS.


- Alla ser utom du.

Naiv.

Hej!

Har varit ledig två dagar i rad nu.. Känns helt konstigt. Kommer kännas ännu konstigare nästa vecka då det är SJU lediga dagar i rad OCH sol.. Men oj vad jag längtar. Är ordentligt trött på vädret i Sverige, vill ha värme och sol jämt och ständigt!

Tror att min nya livsönskan är att jag har pengar nog att kunna ha ett hus någonstans där det är varmt året runt, och att jag samtidigt har friheten att kunna åka dit när jag känner för det. Det hade varit något.

Tror dock att jag behöver lämna ica först och skaffa mig en bra utbildning. Svårt då jag inte har en aning om vad jag vill syssla med. Tur att jag inte har bråttom.

Så för tillfället tar jag det som det kommer och passar på att klaga lite extra på det värdelösa, kalla vädret. :)

Får förhoppningsvis sällskap inom de närmsta timmarna så jag slipper städa mer idag. Har varit så rastlös att jag till och med dammsugit lite.. Gav min syster en chock. Dessutom kan jag se golvet i mitt rum igen och jag behöver inte vara rädd för att trampa sönder något. Ganska skönt.

Japphapp. Puss.

Bad news never had good timing..

Hej!

Haft en riktigt mysig dag idag. Skulle varit ledig men jobbet ringde åtta i morse och jag kunde inte tacka nej till pengarna.. Hann dock inte sova allt för många timmar natten till idag, så ska nog snart bädda ner mig och försöka ta igen lite! Sa till att jag kan jobba i morgon och på torsdag med om det skulle behövas. Alltså bäst att försöka sova när man kan, om man inte hittar på något roligare vill säga! :)

I lördags var det ju maskerad, har tyvärr bara lite bilder från när Britta, Emelie och jag gjorde oss i ordning hos Emelies mormor. Blev i alla fall en riktigt bra kväll och jag bara längtar till jag får parta med mina tjejer igen! Så sjukt goa är de. Dessutom är det bra träning för magen att skratta så mycket som vi gör. Träffade dessutom två nya pinglor, som jag hoppas joinar oss i framtiden! Åh, love life.

Väldigt bra helg på alla sätt och vis. Sömn är överskattat (eller nä, fast jo, om det finns roligare saker att syssla med). Haha.

Aja, här är bilderna.


Fan vad heta vi var..

Sitter och youtubear lite, har typ tio olika låtar som går om och om igen.. Älskart.


Typ den här..


Och den här. Jag mår riktigt bra idag typ lyckorus-glad. Ifall du ville veta. Annars vet du det nu ändå! Om en vecka åker jag och min darling Britta till Egypten.. Det är EN av anledningarna till att jag är glad, sen är jag omgiven om folk som får mig att le hela tiden med.. Och ler man även när man inte ÄR glad så BLIR man det! Puss.

Say what.

Hej!

Borde sova nu, men är inte trött för fem öre.. Vilket suger. Jobbade till tio idag och börjar hyffsat tidigt i morgon. Behöver sova! Tack och lov är det ett kort pass. Efter jobbet blir det mys med Britta på stan och sen blir det hem att sova så man orkar jobba på fredag och festa på lördag! Haha.

Blir lite halloweenfirande för min del med! Även om det egentligen redan varit är det ett gäng som ska ha fest på lördag. Vilket kommer bli najs. Har verkligen lust att släppa loss lite! Ska dessutom klä ut mig till djävul så det går nog bra..

Nä. Nu ska jag slå mig själv i huvudet med något hårt och hoppas jag återfår medvetandet innan halv åtta i morgon. Nattinatti. :)


- Man vänjer sig så fort.

RSS 2.0