Billigt är bra.

Hejsan.

Sitter och gör ingenting. Som jag har gjort hela den här dagen typ.

Sovit lite då och då, när tristessen var för stor samt hjälpt mamma med tvätten. Vi ska väl ner i källaren snart och plocka upp skiten med antar jag..

Har lite ångest för att jag inte gjort något vettigt idag och för att jag tryckt i mig chips och cola.. Det värsta är att jag har planer på att trycka i mig lite till innan läggdags! (a)

Jag fick trevliga nyheter idag med. Fick jobbtid på fredag, så det blir i alla fall en fyra dagars arbetsvecka. Mycket bättre än bara tre. Har jag riktigt tur får jag jobb på söndag med, helst ett nio-tiotimmars pass! Gött det hade suttit alltså.

Glömde berätta att jag köpte ett par solglasögon på H&M i helgen! 50 spänn. Tycker jag är alldeles lagom att lägga på ett par solbrillor. Jag har liksom en förmåga att sätta mig på dem eller tappa dem titt som tätt. Alltså ingen idé att lägga allt för mycket pengar på.

I morgon måste jag verkligen aktivera mig lite mer än jag gjort idag. Måste hem till farmor och få nycklar och skit. Har jag tur är det fint väder och då kan jag faktiskt promenera dit! Haha. Lägger ribban högt..

Nu ska jag orka mig hela vägen ut i köket för att fylla på min söta lilla skål med chips! Puss.

Apelsinjuice.

God morgon!

David gick till bussen för en stund sedan och jag sitter nu i soffan och försöker bli trött igen. Det går helt okej faktiskt. Haha..

Vet inte vad som händer senare idag. Hör Michal av sig blir det väl en fika i stan, annars tror jag att mamma har fixat tvättid idag mellan två och åtta... Wiiee..

Aja. Fortsätta spela facebook spel till ögonen går i kors, sedan sova lite till! Natti. :)

Fyra sanningar.

Hej.

Eftersom jag har tråkigt och inte har lust att sova riktigt än tänkte jag lägga upp en lista med fyra sanningar om mig. Känns lite dumt, men jag tycker att det är roligt att läsa på andra bloggar så lägger upp det på min med. Grupptryck is the shit! :)

I alla fall. Kanske inte de mest seriösa sanningarna, men i alla fall något.
  • Jag tycker inte om när människor jag inte känner rör vid mig. Tycker det är jobbigt med folk som sitter för nära på bussen och sånt typ, eller folk som hela tiden ska röra vid armen eller axeln eller what ever när de pratar med en! Visst om det är någon man känner, men annars är det inte riktigt okej! Med någon man känner menar jag någon man träffat mer än ett par gånger och som man vet lite om.

  • Jag är en sådan som gör allting i sista stund. Som att städa och göra läxor och allt sådant. Brukar inte städa här hemma förrän mamma är nära ett sammanbrott och jag gör inga läxor förrän det är panik och massa varningar på g. Men när jag sedan sätter igång brukar jag göra det ordenligt. Då är jag lite av en perfektionist och det tar lång tid att bli färdigt med.. Inte jättepraktiskt.

  • När jag ska bestämma något är jag oftast impulsiv. Hatar att vela omkring i affärer utan att veta vad jag ska ha, men nio gåner av tio blir det så ändå. Det resulterar i att jag tar första bästa sak och sedan är det bra med det. Jag har haft tur än så länge. Tror inte jag köpt mer än ett par saker som jag ångrar, eller ah, jag ångrar dem inte riktigt, har bara inte använt vissa saker. ^^

  • Jag kan inte se på filmer med pinsamma scener utan att skämmas själv. Ibland byter jag kanal eller skippar fram i filmer för att slippa se en obekväm scen. Även i helt nya filmer och serier. Har verkligen problem med att se folk göra uppenbara fel där det finns en enkel lösning eller ett sätt att undvika situationen. Ogillar att läsa böcker där författaren fördummar huvudpersonen för att göra en längre historia, typ att han eller hon inte kopplar något på en gång utan måste göra en massa mer saker innan han eller hon får en uppenbarelse eller något. Görirriterande.


Ja.. Alla är väl speciella antar jag. Jag försöker dock jobba lite på det här. Är ju ganska jobbigt om jag i framtiden köper första bästa lägenhet utan att kolla runt först. Visst, det kan bli görbra, men det kan också skita sig något så in i. Eller om jag nitar en övervänlig främling! Haha..

Nä. Nu ska jag starta en film och sedan nana. Jobb i morgon mellan tre och halv åtta.. Rolig tid. Sarkasm. Natti!

Don't look back in anger.

God kväll!

Har suttit framför datorn i princip hela dagen. Känner mig sådär seg och äcklig som man gör på söndagar ibland. Ska snart gå och lägga mig så jag orkar upp till jobbet i morgon. Har bara fått tre pass den här veckan så håller verkligen tummarna för att de ringer in mig!

Satt och pillade på min nya kamera innan med, gillar den skarpt! Liten och lätt att förstå. Perfekt för mig. Är allt annat än bra på teknik så enkelt är min melodi när det kommer till teknikprylar.

Min nya älskling. (Bad om en svart i affären- han gav mig fel färg, men hade tur för den blåa är snyggare)

Om jag inte får jobb onsdag-fredag blir det nog till att åka in till stan och fönstershoppa en dag och förhoppningvis hinna med en fika med Michal. Om han har tid för mig vill säga?! Annars får jag väl tvinga honom. (a)

Nä. Dags att göra sig i ordning för sängen. Natti natti.


- In my life

Fattig.

Hejsan hoppsan.

Är fattig igen.. Fick lön för två dagar sedan och känner redan ångest för pengarna börjar ta slut! Spenderade 2000 spänn igår. Köpte visserligen en kamera som jag behöver, samt lite vår/sommarkläder. Men det svider.. Jag är snål!

Dessutom har jag och pappa inte fixat Josses present än, får se om han har tid nu i veckan, för han, farmor och Micke åker till Thailand väldigt snart! Usch vad avundsjuk jag är!

Men jag och David åker om en och en halv månad typ! Längtar ihjäl mig. Vill verkligen bara ha sol och värme nu, är trött på gråa dagar och kalla vindar.

Idag händer förmodligen inget speciellt. Både David och jag är lite halvsega så det blir nog en slappesöndag.

Nä. Orkar inte skriva mer nu. Kanske skriver något mer i kväll om jag kommer på något intressant. Puss!

24/7

Hejsan.

Börjar jobbet om en timme och är redan klar med allt.. Måste nästan vara rekord. Så sitter och gör ingenting. Efter jobbet åker jag hem till David och sover där i natt, mysmys! Snart är det helg med och jag är ledig. Dock är det tusen saker jag måste hinna med den här helgen.

  • Köpa mig en kamera.
  • Snacka med farmor om kattvaktandet (hon ska till Thailand i tre veckor)
  • Köpa vårskor.
  • Fixa Josses present.

Låter kanske inte som allt för mycket, men det kommer ändå inte bli mycket ledig tid den här helgen.. Vilket är lite tråkigt!

Aja. Ska städa undan lite i vardagsrummet och sedan gå till bussen! Hej så länge.

Say my name!

Hejsan hoppsan.

Jag har haft en goe dag i dag också! Aldrig fel alltså.

vaknade upp hemma hos David och åt frukost med honom innan han stack till jobbet. Satte mig vid datorn, blev trött. Gick och la mig och sov till elva då mitt jobb ringde och undra om jag kunde jobba kvällen och pengakåt som man är tackade man självklart ja! Vilket var tur för tiden gick snabbt och jag fick skjuts hem efteråt! Gillar verkligen mitt jobb ibland. :)

Om en stund ska jag väl gå och lägga mig antar jag.. Får inte glömma låsa ytterdörren bara, så inte mamma blir sur.

Är inte riktigt trött än dock så funderar på att sätta på någon film att glo på. Tror inte jag har något bra på datorn desvärre.. Blir väl en film man sett några gånger redan, som Burlesque eller TRON.

Jaja. Orkar inte skriva mer nu. (Det jag skrivit tog mig typ en timme så ger upp).. Natti!

Awesome day.

Hej!

Dagen är fortfarande ung, men jag känner på mig att den kommer bli riktigt bra hela dagen. Solen tittar fram mellan molnen lite då och då och det är underbart! Jag funderar på att vara lite duktig och sola solarium innan jobbet.. Samt dra till biblioteket och lämna tillbaka böckerna jag lånade för ett bra tag sedan! Tur man kan låna om böcker via internet, annars hade jag fått betala feting-böter. Inte skoj.

Börjar jobba tre och slutar halv nio så det är ett gött pass idag, efteråt hämtar David upp mig så jag slipper ta spårvagnen till honom. Mysmys.

I morgon är man ledig och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska hitta på.. Är i stort behov av ett par vårskor.. Har förhoppningar om att jag snart slipper klampa omkring i mina vinterstövlar!

Nä. Dags att aktivera fläsket lite. I alla fall förflytta mig till duschen!

Ha en grym dag! :D

Free Fallin'

Hej.

Har världens huvudvärk så det kommer nog inte bli ett allt för långt inlägg idag. Hade jag fått bestämma hade jag legat och myst med David hela natten.. Men det får bli i morgon istället! Jobbade stängning idag och det var ganska gött faktiskt, fått lönebeskedet idag med.. Det kunde varit bättre (och sämre), så april blir en snål-månad.

Jaoo.. Huvudvärk som sagt så nu får det räcka. Skriver något i morgon innan jobbet! Nattinatti.

Tillbaks till verkligheten.

God kväll.

Jag mår nu betydligt bättre än vad jag gjort de senaste dagarna. Hostan är fortfarande väldigt irriterande och den lär jag säkerligen ha kvar i några dagar till. Men allt som allt känns kroppen okej. Jobbet ringde innan och frågade om jag kunde jobba i morgon, skulle behöva pengarna men är orolig för att jag skulle må sämre sen igen. Lika bra att vänta till lördag. Orkar verkligen inte vara sjuk mer. Dessutom vill jag ut i solen! Har varit extremt påfrestande att sitta inomhus i fem dagar när solen strålat utanför.. Med tanke på vilken tur jag har kommer det säkert att regna i helgen.

Kan också berätta att sedan i måndags har jag slösat nästan 30 timmar, 30 TIMMAR på att se på film och serier. Helt sanslöst. Tror det är fler timmar än vad jag la på skolarbete i hela trean (borträknat projekarbetet). Sanslöst.

Dock har jag sett en massa bra filmer och jag är helsåld på serien Off The Map. Ruggigt bra. synd bara att det inte kommit ut så många avsnitt. Bröt lite mot min tradition att vänta en säsong eller två innan jag börjar se en serie så man slipper sitta och vänta varje vecka på ett nytt avsnitt.. Attans.

Nä. Starta en film (haha) och sedan försöka sova. sounds like a plan.

Nattinatti.


- You are always on my mind.

Halsont.

God natt.

Har försökt sova nu i cirka två timmar men det går inget vidare. Hosta och halsont i ett är ingen rolig kombo.

Funderar på att helt enkelt strunta i att sova i natt och hoppas att man inte däckar mitt i en rörelse senare.. Inte skoj att helt plötsligt somna när man borstar tänderna eller något! Eller jo, lite skoj kanske..

Fan asså. Desto mer man tänker på klockan och på hur mycket man skulle behöva sova desto snabbare går tiden och det blir tio gånger svårare att somna. Ond cirkel det där känner jag.

Men ska ge sömnen ett sista försök, sen dygnar jag! Natti. :)

Snörvel.

Hej igen!

Nu mår man bättre igen. Två och en halv timme senare..

Tryckte i mig fiskgratängen lite för snabbt så magen gjorde ont en stund efter jag ätit med. Inte bra att äta mycket och snabbt när man inte ätit ordentligt på några dagar. Men nu är jag glad i alla fall. Har tryckt i mig alvedon, hostmedicin och nästspray med, känner mig nästan som en riktig människa!

Får se hur länge det varar.

Usch. Ska ligga och kolla på film i några timmar snart. Först på Season of the Witch och sedan senaste Narnia filmen. Får se om jag lyckas hitta någon mer film att se på efter det. Är liksom många timmar kvar innan jag kan gå och lägga mig.

Aja. Skriver väl igen om en stund när jag har tråkigt! Leverpastej!

HUNGER!

Jävlar i havet vad hungrig jag är. Tänkte skriva ett till långt gnälligt inlägg men det får nog vänta. Värma fiskgratäng och varva ner lite först! Inga klara tankar när magen låter som om den ska vända sig ut och in.

Får skölja ner maten med isvatten så gör det inte ont heller! Lovely.

Gnäll, gnäll och lite mer GNÄLL!

Hej. Mitt namn är Cecilia och jag är fem år gammal. Jag beter mig som det i alla fall. HATAR att vara sjuk. Finns inga fördelar what so ever. Hade hellre varit frisk och haft en full arbetsvecka att se fram emot. Baaaaajs.

Jag var dock en duktig femåring som var nere i källaren och satte igång några maskiner tvätt. Men jäklar vad det tog på krafterna. Höll på att snubbla de sista fem trappstegen ner för jag tyckte den ena tvättkorgen var tung! Usch. Känner mig som en gammal tant som egentligen borde gå omkring med en rullator eller något.


Ha! Lätt en sånhär jag skulle haft i så fall. Tror den hade passat mig perfekt.

Jag har inte ätit något idag i heller och ni som känner mig vet att jag inte direkt är skapt för att vara hungrig. Men min hals gör så ont att jag tror jag blir galen. Att försöka svälja mat nu just won't happen. Jag har beställt isglass, mamma och Josse ska åka och handla senare, funderar på om man skulle be dem köpa soppa av något slag med?..

Åh, ska nog sluta tänka på mat.. Inte det bästa man kan göra när man är fem, sjuk och hungrig! Haha..

Något som hade gjort alting lite bättre hade varit om David var här. dock jobbar han sent idag så det kommer inte hända. Jag får stå ut till i morgon och nöja mig med att beklaga mig till mamma och Josse! Får se vem som smäller av först. (6)

Jag chansar på mamma, Josse brukar faktisk vara riktigt hyvens när jag inte mår bra! Kanske beror på att hon vet att hon får en massa gott sedan när jag är frisk igen?! Men jag klagar inte. Är ganska gött.

Nu ska jag sätta mig och kolla på film och dricka en massa, massa kallt vatten. Det får kompensera för soppan och glassen så länge! Puss.

Like a glove.

Hej.

För er som hann läsa det andra inlägget innan jag tog bort det så löste sig allting med David. Tack och lov! Så nu är jag lycklig igen. :)

Dock är jag sjuk. Åkt på en redig influensa, eller något.. Har i alla fall ganska hög feber, ont i hela kroppen och en otroligt irriterande hosta. Sjukanmälde mig för i morgon och tisdag. Känns fördjävligt. Behöver verkligen alla timmar jag får och att då åka på sjukdom suger! Men får hoppas att jag snart blir frisk.

Ska snart ta en till tablett alvedon så att jag kan sova i natt. Lyckades inte allt för bra med det igår natt.

Men jag bryr mig egentligen inte om sjukdomen och förlusten av pengar. Jag har den bästa pojkvännen man kan ha och jag måste lära mig att hantera problem bättre!

Perfektion kräver arbete, eller vad är det man brukar säga? Att sedan inget är perfekt är en annan sak, arbetet behövs fortfarande. Oj vad filosofisk jag är.

Är nog dags att gå och lägga sig, sömn ska tydligen vara bra för kroppen!? Det märker vi i morgon. Natti natti.


- Jag behöver dig. <3

Vågorna glittrar.

Hejsan.

Inte allt för mycket som har hänt sedan sist jag skrev. Eller jo. Jag är inte emo längre! Haha..

Igår var jag och David på spelkväll med några gamlingar, det var väl okej antar jag. Maten var god.

Idag ska vi hem till Malin och laga mat och bara umgås. Kommer bli skoj att slappna av och njuta av en cider eller två! Jag har verkligen svårt för att komma på något att skriva just nu.. Kommer kanske senare eller nåt.

Det löööser sig!

Ha en aweseome lördag! :*

Sorrow.

Hej igen.

Har inget skoj för mig alls. Det går inget bra på TVn och har inga bra filmer på datorn. Blä..



Nu ska jag sluta deppa för dagen. Finns gott om tid till det efter helgen (kanske, men förhoppningsvis inte)..
Såg ju på TRON innan. Jag hade inga förväntningar på den what so ever, men den var faktiskt ganska bra. Långt ifrån dålig i alla fall. Klart sevärd och den fick mig att inte tänka i typ två timmar! Underbart.

Jag har kommit fram till vad jag vill och det känns bra. Nu hoppas jag bara att det blir så med. :)

Ska snart gå och lägga mig, en kort arbetsdag som väntar i morgon, men känner att jag behöver lite extra sömn.

Ja.. Det var väl allt för idag då! Natti.

All good things come to an end.

Hej.

Tänka är överskattat. Sjukt jäkla överskattat. Ändå har jag tänkt och tänkt och tänkt nu i en massa dagar, veckor och ÅR typ. Nä, men väldigt länge på vissa speciella saker. Det värsta är att jag inte kommit fram till något vettigt alls.

Vissa saker betyder mer än andra och vissa saker betyder då mindre. ag har en förmåga att haka upp mig på de små sakerna för att jag inte riktigt vågar/orkar ta tag i de större. Igår hade jag en riktigt dålig dag. På grund av flera saker. Inget fungerade så som jag ville det till och det var irriterande.

Sedan var det två människor igår som verkligen gjorde mig ledsen och arg. Kommer inte skriva vilka för jag antar att de är medvetna om att jag blev arg och sårad av det de sa. Är de sedan inte det då får de väl leva i sin lilla bubbla medan jag räknar till tio tusen gånger om och försöker att släppa det.

Aja, den crappy dagen igår har lett till att även dagen idag har sugit, sugit något ordentligt.

Har inte gjort något vettigt alls. Spelat lite på facebook, kollat på lite film, tänkt och funderat utan något resultat samt tryckt i mig en massa godis. Ångesten är enorm just nu.

Jag tror jag kommer bli knäpp (knäppare) snart. Sitter i vardagsrummet och har sett den där jävla bussen åka förbi nere på gatan säkert sju-åtta gånger. Det är en halvtimme mellan varje gång och det ger mig lite panik. Jag kommer ingen vart med något för tillfället. Inte ens det här dumma blogginlägget som jag kanske inte ens publicerar för att det ändå inte makes sense.

Åh. Kan inte någon bara säga till mig hur jag ska göra. Jag vet att jag måste gå förbi det arga stadiet som jag befinner mig i nu, till ett mindre aggressivt annars kommer alla disskusioner jag har inom den närmsta framtiden inte sluta som de borde. Bajs.

Det är lite synd att jag inte har så mycket jobb den här veckan, skulle verkligen behöva en massa massa arbete som gjorde det omöjligt att inte tänka.
Mamma skulle förmodligen säga "städa rummet" eller något annat klyftigt. Dock är det både tråkigt och inte speciellt krävande, alltså finns det massa rum (haha) för en massa funderande och tänkande. Inte bra.

Nä. Slutsnackat för stunden. Ska sätta på TRON Legacy, kan vara en bra avkoppling. Lär ju inte vara en allt för djup film.. Puss sä länge.


- Vad vill du egentligen?

Sömn är för de svaga!

Hejsan svejsan.

Jag har haft en så bra dag va! Helt otroligt. Gillar att jobba i förbutiken. Ska göra det i morgon med, så tiden kommer bara att flyga iväg..

Just nu står min syster i köket och häller upp en cider till mig. Själv får hon dricka typ mjölk eller oboy för hon är inte 18 förrän om en månad! Haha.

Om en stund ska jag in till stan och träffa David, Elias och Michal! Kommer bli en chillkväll på Ölrepubliken och det ser jag verkligen fram emot.


Jag hade visst inte mer att skriva om.. Kändes som att jag hade massa att babbla på om egentligen men nähä.. Någon gång måste vara den första typ. Jag är rolig. :)

Men hoppas du får en lika rolig kväll som jag planerar att ha! Pussen.

Rågrutor.

God kväll!

Kom hem från jobbet för ungefär en trekvart sedan och har hunnit göra en massa duktiga saker redan!

Jag åt en rågmacka med skinka och paprika istället för att trycka i mig en halvliter Ben&Jerry's som jag köpte med mig hem från jobbet. Så nu är jag tillräckligt mätt för att inte äta upp allt i alla fall.

Jag förde över pengar till mitt sparkonto så jag inte kan spendera mer än nödvändigt. Fick se timrapporten från februari månad och jag kommer inte få ut mycket pengar i mars.. Cirka 3000 mindre än vad jag fått ut i medel de senaste månaderna.. Usch.

Som kompensation för februari, har jag sex arbetsdagar denna veckan. Förhoppningsvis får jag många arbetstimmar de kommande tre veckorna i mars med. Behöver verkligen lägga undan pengar då jag inte kommer kunna jobba tre veckor i maj..

Aja.. Snart ska jag i alla fall sova. Äta lite glass och kolla lite serier först bara.

Natti natti!

100 % Solrosolja!

Hejsan.

Sitter och är alldeles löjligt trött och käkar mina nya favoritchips! Sourcream and sweetchili.. Mums. Snart ska jag nog nana med.. Dock har jag ingen lust att ligga i min stora kalla säng själv. David ligger och sussar i sin egen säng sen någon timme tillbaka och jag får alltså sova ensam idag. Men men, köra på dubbla täcken och en massa kuddar så ordnar det sig nog. Ska ändå inte sova allt för länge för ska upp tidigt i morgon! Jippie.

Jag är faktiskt glad. Även om det kanske inte märks allt för tydligt i inlägger so far. Jag har fått många jobbtimmar den här veckan, vilket betyder PENGAR! Fått ganska goa pass med.

På lördag tänker jag tvinga med Michal ut på krogen så att vi kan supa oss redlösa tillsammans! Åh vad skoj. Fast inte helt redlösa förstås, i alla fall inte jag. För jag ska jobba klockan tolv på söndagen! Underbart.

Sedan nästa helg väntar spelkväll på fredagen och mys(?) hemma hos Malin på lördagen. Gillar att ha lite planer, så att man har något att se i fram emot. Annars blir det lätt väldigt segt att jobba.

Just ja, min frisyr. Det blev inte så stor skillnad faktiskt. En aning kortare (sju centimeter) och sedan blev snedluggen kortare med, dock blev den inte riktigt bra så den får vara uppsatt med hårspännen till den vuxit ut lite. Så inga problem liksom.

Nä. Time to hit the sack. Haha jag kom på vad "time to hit the sack" betydde nu. Det fick mig att le lite! Jag tänker dessvärre bara använda det som - nu ska jag sova! Natti natti.


- Skäms på dig. Inte okej.

RSS 2.0