The Hunger Games.

Hejsan.

Har varit löjligt seg idag. Somnade sent i går natt för jag låg och läste.. Har kommit in i en sådan period igen och har sträckläst tre böcker den här veckan. Har legat och läst största delen av idag också.

Men var lite duktig och gjorde köttbullar med potatismos! Blev ganska gott dessutom. Första gången jag gjorde köttbullar själv, så jag får väl vara nöjd.

Ska snart sova, borde egentligen redan göra det men är inte trött. Kvart över fyra ringer klockan i morgon. Livsglädjen är verkligen på topp då. Får se om man tar sig till jobbet utan att skrämma slag på alla man möter på. Lär ju liksom se ut som en jävla zombie.

Nä. Slut på det roliga. Läsa klart mitt kapitel i boken och sedan nana! Dröm sött. :)

It's so Fishy.

Haj.

Åh vad jag älskar att jag och Britta har samma värdelösa humor.. Det gör mina kvällar väldigt mycket roligare.


Har haft en helt okej dag på jobbet idag. Slutade tre och det är alltid gött!

Sitter just nu och löjlar mig med min darling.. Borde snart sova, för skrattar åt allt möjligt. Ska dessutom upp och jobba hyfsat tidigt i morgon. Dock inte lika tidigt som på söndag! För då börjar jag halv sju. What THE fuck liksom. Kommer vara halvkörd i huvudet innan jag slutar vid tre. Tur det är dubbelt betalt. :D

Har lite planer med, men de är beroende av andra personer, vilket kan leda till att jag blir planlös söndag och måndag. Blir jag det blir jag sur. Eller nä, inte sur men lite deprimerad.  Ganska gött med planer när man jobbar oregelbundet, annars blir det lätt att man inte gör något förutom att jobba. Tråkigt.

I morgon kommer nog systern min hit och socialiserar sig lite. Ska försöka sätta henne i arbete med så jag får lite ordning på mitt kaosrum. Är änna på tiden.

Suck och lite mer suck. Tror jag ska lägga mig nu. Läsa lite mer först bara.. Har köpt mig några nya böcker under bokrean och det är GÖTT. Äntligen lite nya böcker att sätta tänderna i. Men ah. Sov gott. :)

Wajn Wajn.

Hellu..

Idag blir det en vuxendag med Britta. Vi är båda lediga så passar på att tvätta! Vuxenpoäng.

Sen ska Britta baka semlor och jag ska försöka flytta in till rätt rum. Har inte överdrivet många saker så det borde gå snabbt. Försöker hålla mig sysselsatt så jag slipper tänka på annat. Har gjort något dumt och jag orkar inte ta tag i det nu! Därför jag inte är glad för tillfället. Men det vänder, så småningom. :)

Ska hoppa in i duschen snart, kanske känner sig mer mänsklig efteråt. Vilket behövs. Blä. Ska sluta vara tråkig nu, skriver igen när jag har något positivt i tankarna!



Formsvacka.

Hellu.

Idag är jag inte glad. Förhoppningsvis blir jag det snart igen. Suger att inte vara det.. Inte riktigt min grej.



- Ångest.

Trött.

Hejhej.

Är helt sanslöst trött i kroppen. Har sovit till och från hela dagen, vilket verkligen har behövts. Inte smart att inte sova ordentligt på nätterna. Att sedan kombinera det med motion och alkohol gör en helt färdig.

Hade sjukt roligt igår i alla fall. Men känner att det var tur jag tog ledigt idag också! Cupen gick sådär, vi åkte ut i kvartsfinalen men det var ganska gött. Ingen som var direkt taggad på fortsatt spel vi det laget ändå! Haha.

Sen blev det till att åka hem och göra sig i ordning snabbt för att sedan dra ut och käka och dricka på Vasastan. Blev lite mycket dricka igår, men klarade mig undan baksmällan. Tror det beror på allt vatten jag drack under cupen, så innan nästa utgång blir det till att förbereda med en massa vatten då med!

Sa lite dumma saker igår med, ingenting jag inte skulle säga nykter visserligen, men hade nog uttryckt mig lite annorlunda! Dock ingen skada skedd, tror jag.. Det lär jag märka snart i så fall. :p

Fick mig ett litet ryck innan och diskade all disk och röjde undan lite i det stora sovrummet. Ska försöka flytta in där någon dag snart. Skulle liksom vara skönt att ha sina kläder i samma rum som man sover i. Får se hur mycket man hinner med i veckan. :)

Nä. Göra sig i ordning för sängen och sätta igång någon mysig film låter bra. Nattinatti.

Ready or not, here I come..

Hejsan hoppsan.

Har avnjutit en ledig dag idag! Riktigt gött faktiskt, har varit social ute på landet och har fixat lite i lägenheten.. Ska hyfsat snart gå och lägga mig. Upp innan tuppen i morgon! Halv fem ringer klockan och ska jag hinna duscha ( JA TACK ) måste jag verkligen stiga upp då. Slutar sedan klockan ett, vilket är grymt skönt. Har man resten av dagen och kvällen ledig! Fast ska helst lägga mig tidigt i morgon med.. Fotbollscup med jobbet på lördag och det är samling redan kvart i åtta på morran! Fy.

Efter fotbollen hoppas jag man hinner hem och göra sig i ordning innan vi ska ut på kvällen! Annars bangar jag det och går hem och lägger mig istället. :D

Tänkte en kort sekund att "jag kan ju sova på söndag".. Men nej, för då ska jag träffa mutti och syrran. Nog för att jag gillar att ha planer, men jag tror jag föredrar att sova mer. Men det löser sig! Har bara 18½ timme jobb måndag-tisdag sen är jag ledig två dagar! DÅ kan jag sova. Om jag inte eventuellt åker ut på landet och socialiserar mig, vi får se vad som händer och fötter. Åh vad jag är rolig idag.

Ser för övrigt ut som en använd påse och jag visade mig offentligt i detta tillstånd. För ett år sedan hade jag vägrat att gå utanför dörren, men idag brydde jag mig inte ett skvatt. Framsteg! Folk får ta mig som jag är helt enkelt. :)

Nä. Äta en knäckemacka och sedan göra sig i ordning för sängen? Ja.

Natti natti.

Mycket på en gång.

Hejsan hallå!

Sitter hemma hos mamma just nu och har precis ätit.. Ska om en liten stund förmodligen spela kort med mutti, mormor och morfar. :)

Har tillbringat nästan hela dagen på Ikea vilken ledde till en massa braigheter. Köpt hylla och har kollat säng, så ska fjäska lite med pappa och se om han vill åka med mig ut till Kållered och hjälpa mig får hem vissa saker.
 
Blah. Orkar inte skriva mer nu för morfars dator är hemsk. Bättre att spela lite kort!

Ha det. :)


Borsta tänderna?

HEJ!

Jag är glad idag. Fastän jag inte kan sova nu och ska jobba ett långt pass på jobbet i morgon och jag börjar tidigt.. Cp-mening men det bjuder jag på!

Är egentligen ganska hungrig, men orkar inte fixa något. Dessutom har jag redan borstat tänderna!


Så maten får vänta till morgonen.. Vilket är lika bra! Man blir ju tjock om man äter efter tio på kvällen?! Eller om man hoppas frukost, eller inte rör på sig, eller äter för mycket, eller har otur med generna.. Man blir tjock av en massa saker helt enkelt. Tur att jag har tur med generna!

Har egentligen inte så mycket vettigt att skriva. Men det brukar jag inte ha och ändå är det några stackare som följer bloggen och undrar vad jag ska publicera. Gulliga (och lite underliga) är ni! :)

Jo förresten! Anledningen till att jag är glad är att MORMOR och MORFAR kommer upp om några dagar!! Har saknat dem något enormt, så det är verkligen på tiden att de kommer på besök! Åh, nu blev jag ännu mer glad när jag tänker på det. :D

Ett annat glädjeämne är att farmor har handukar och lite smått och gott hemma hos sig hon inte vill ha.. Vilket passar mig ypperligt då handduksshopping inte är allt för roligt. Bättre att lägga pengarna på antingen mat eller möbler! Eller både och. Vilket som faller mig in typ. Dock tror jag mat vinner. Det är liksom ätbart, det är inte de flesta möbler.

Okej, inte tänka på mat nu!

Hmm.. Jag undrar hur jag ska få bort min säng till helgen.. Den kanske får plats i samma skåpbil som pappa och jag använde till soffan? Det hade varit smidigt. Men måste få bort TV-apparaterna med, och min byrå och mina flyttkartonger. Humm. Blir nog några vändor! BLÄ. Kan inte allting bara teleporteras dit så man slipper allt bök. Flytt-processen suger verkligen.

Men jag har massa bra saker jag kan tänka på och då blir jag glad och harmonisk igen. Allt kanske inte är riktigt så som jag vill, men nära nog. Alltså är det dumt att klaga. Det kommer jag ingen vart med ändå!

Fan vad jag har det bra. Egentligen.

Nästa gång jag klagar kan ni bortse från det, är säkert bara ett litet psykbryt. För just nu finns det inte många saker som kan förstöra för mig på allvar. Men om någon av de sakerna skulle ske, finns det ändå människor som har det tusen gånger sämre än vad jag har det. (Om jag är extra positiv nu gör det ingenting om jag är lite negativ en annan dag.. Logiskt.)

Nu till en annan logisk sak. Om elva timmar börjar jag jobbet och det hade varit skönt om jag fick sovit sju timmar i alla fall. Dags att lägga sig och försöka sova. Det kan ta ett tag! God natt. :*



- You make me smile.

Nära men så jävla långt bort.

Hej!

Jag gav Britta mitt pass på jobbet idag, för att jag skulle kunna åka och hämta soffan. Vilket pappa och jag gjorde.. Var kanske inte jättebra uträknat av mig att ensam med honom försöka bära upp soffan till lägenheten. Det löste sig visserligen, men det blev några vändor upp och ner för de där sjukt sega trapporna. Bra träning!

Ska snart lägga mig och nana. Är ovanligt trött. Kan bero på att hostan inte gett med sig än och att jag därför inte sovit en hel natt igenom på X antal dagar. Bara att hålla tummarna för att det går bättre i natt. :)

Sätter nog på någon gammal film som man kan distrahera hjärnan med. Så man slipper ligga och tänka på helt onödiga saker. Kanske hjälper.

GOD NATT.



- Mistakes.

I miss you when you're not around..

Hellu.

Ska strax lägga mig och försöka sova.. Äta lite först och sedan se om hostan vill vara vänlig nog att hålla sig borta resten av kvällen. Just nu är den sjukt frustrerande.

Efter jobbet idag åkte jag inte till stan för att fira David tillsammans med några andra kompisar. Riktigt chill, även om man kanske blev ovanligt påverkad av det lilla man drack. Antingen får man dricka regelbundet eller inte alls. Annars spårar det ur snabbt! Inte idag dock..

Har i alla fall varit duktig och inte sagt eller skrivit något av allt det jag tänkt på ikväll. Vilket är enorma framsteg. Ska slutta upp med att säga saker. Försökte ge upp att tänka på saker med, men det gick sådär.. Alltså små steg.

Aja. En rostad macka och sedan sömn hade inte varit fel! Natti natti.

RSS 2.0