Something beautiful.

Hej.

Ibland är det oväntade precis det man behöver. Det som dyker upp från ingenstans och gör stunden mycket bättre än vad den var. Idag var youtube min räddning och denna låten råkade hitta sin väg till mig efter att jag lyssnat på X antal låtar innan den. Jag är lite kär i den och den får mig att inte tänka på onödiga saker, vilket är väldigt bra.


Det har gått över tolv timmar sedan David åkte hem och i vanliga fall hade det inte varit så farligt. Då hade vi med allra största sannolikhet träffats igen inom ett dygn. Nu är läget annorlunda och det är i stället cirka trettio dygn. Jag vet att jag är otroligt tjatig på min blogg just nu och att jag inte varierar mig det minsta, men vad ska jag göra? This is all new to me..

Jag vet att det inte är bra att vara såhär beroende av en person men man kan inte alltid bestämma hur det ska vara. Jonas hade väldigt rätt med att den här månaden till viss del kommer att suga "apballe"..

Strax ska jag packa om alla mina saker. Får låna en större väska av mormor som uppfyller mitt behov av utrymme lite bättre än min egen väska. Kommer nog ta en stund och om jag inte är trött efter det blir det till att starta en film. Most likely The Runaways som verkar lite småchill såhär på kvällen.

Jag bestämde mig för att vara lite ego idag med. Bjuder på en ganska så gammal bild. :)


Aja, nu ska jag sluta skriva. // Cicci


- Jag vill testa att se världen genom någon annans ögon.

Det är inte alltid så.

Godmorgon.

David åkte för inte allt för längesedan och det suger redan. En månad kommer att bli brutalt segt. Men. Det är bara en månad, fyra veckor - trettio dagar. Det går säkert snabbt. Hoppas det i alla fall.


Om två dagar bär det av till Tyskland och jag börjar bli lite nervös nu. Har ingen aning om hur jag kommer att komma fram till Freiburg. Håller tummarna för att jag hittar någon trevlig tysk som råkar veta den exakta vägen samt pratar bra engelska! Det hade varit drömmen. :)

Dock tror jag att allt kommer att lösa sig, worse case senario är ju att jag tar fel tåg eller hoppar av på fel hållplats och blir sjukt sen. Det går nog ingen nöd på dem. Tyska är trots allt inte min starka sida. Får se hur mycket man lyckas lära sig på en månad. Kan ju inte bli sämre liksom! :D

Nu ska jag fortsätta smsa med David lite sedan somna om.. Blir till att stiga upp igen om två timmar och gå ut och lägga sig i en solstol istället! Inte helt fel. Ciao!


- Kommer att sakna dig!

Sol och bad.

Hejsan.

Sitter i mormor och morfars kök och gör inte allt för mycket, vi ska om en stund åka in till Malmö och handla lite saker och sedan hämta upp Josse och Jessica. I kväll ska vi gå på bio och se Inception vilket ska bli riktigt najs.

Är ganska stressad och jag gillar inte det alls. Men det blir så ibland när det hela tiden blir nya planer.

Ska gå och göra mig i ordning. Kanske skriver något senare!

Special OPS.

Hej och hå.

Fördelen med att börja kvar i åtta är att fram till klockan elva-tolv går tiden väldigt snabbt. Idag hade vi turen att det regnade ute och att de flesta kunder därför valde att stanna hemma. Min dag har alltså varit bra. Suttit och tjänat dubbelt för det är söndag och bara haft hälften av de kunder som brukar vara där. Awesome!

Är just nu hemma hos David men ska om inte allt för lång stund dra mig hemåt och försöka packa ner allt som ska med till Tyskland. Mycket att stå i idag..

Jag håller också tummarna för att min kära, lata syster orkat fixa sig själv lite mat där hemma då jag inte gjort det åt henne. Jag har nog skämt bort henne lite för mycket på sistone, hon kommer att få det tufft nu när jag ska vara borta i en månad. ;P

Davids mamma lagade pizza idag och det var supermumsigt! Skönt att slippa laga mat själv. :)

Ska återgå till att se på när David spelar och se uppmuntrande ut. Cya!



Jag vill verkligen se den här filmen, är sjukt nyfiken på den. Blir nog till att se den någon kväll nere i Skåne.

Craaazier.

Hejsan.

Seg arbetsdag idag och jag är helt slut i kroppen. Hade gärna börjat min ledighet idag istället för på tisdag.. Har insett att jag har sjukt mycket att fixa innan jag är redo att åka någonstans alls. Allt inför Tyskland måste ju vara packat innan jag och David åker ner till Skåne på tisdag. FU typ.

Ska alldeles strax gå och nana så jag orkar upp halv sex i morgon för att kunna dra till jobbet sen! Woppie. Föredrar eftermiddags och kvällspassen stenhårt.

Funderar på om jag ska duscha nu eller om jag ska orka duscha i morgon bitti.. Lutar åt att göra det i morgon även om det suger att stiga upp tidigare.

Men men, snart är det ledigt och jag ska njuta till tusen! Natti. :)


- Jag vill inte ha dig här.

Snart, snart, SNART!

Hej.

Trots att jag var väldigt opepp på att jobba idag gick det ganska så smärtfritt då det var ett lugnt och roligt arbetspass. Sitter nu hemma hos David och är allmänt tillfreds med tillvaron! Jobbar bara till måndag, åker till Skåne på tisdag och sedan måndagen därpå bär det av till Tyskland. Börjar bli lite nervös nu, hoppas att allt ska gå smärtfritt ner. :)

Ska snart bädda ner mig och försöka sova.. Börjar tidigt i morgon. Blöh. Ha de bra!


- Ps. Det var en liten blond unge som morrade åt mig häromdagen! Ds.

Fable..

Hejsan hoppsan.

Sitter nu hemma hos David efter middag i stan med pappa och Josse. Vi åt på A Hereford Beefstouw som ligger vid Järntorget. De har verkligen sjukt god mat och det är inte sista gången jag äter där. Måste bara spara pengar dock.. Billigt är det då inte! Anledningen till att vi var där var för att fira min pappa som fyller år på fredag, dock jobbar jag på fredag så det hade varit segt att gå ut och äta efter det.

Ska fortsätta att kolla på medan David spelar och sedan boka biljetter till Skåne! Ciao. :)

Jag har varit här förut.

Sitter hemma och har tråkigt. Försöker samla energi för att ta tag i all den tvätt som behöver tas om hand om. Inte många dagar kvar till Tyskland och det hade varit fett onajs om jag inte hade några rena kläder då! x)

Träffade David en stund efter jobbet innan vilket var mys, men nu är det ensamt och segt. Får se om vi hinner träffas mer i morgon! :)

På onsdag är jag ledig och ska då hem till farmor en stund och försöka vara lite social.. Vet inte om det blir middag på kvällen med Josse och pappa för att fira hans födelsedag eller om middagen blir på fredag efter jobbet.. Blir nog bra oavsett hur vi gör! :)

Baah. Dags att börja tvätta.. Natti!

Mardröms-vecka.

Hellu.

Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan göra mig i ordning för jobb. Är bara en massa, massa jobb fram till den 26e nu. Sjuuukt mycket jobb.. Men det innebär mycket pengar så tänker inte klaga! :)

Blir nog till att träffa David i kväll efter jag slutat, OM han kan slita sig från sin x-box vill säga!

Bah, skriver mer ikväll eller i morgon. Ciao!

No time for Rock N' Roll.

Hej! :)

All I Need Is Time.

Hejsan.

Jag sitter som vanligt hemma hos David och gör ingenting speciellt. Försov mig lite till jobbet idag men det var ingen större fara tack och lov! Hade lite ångest när man ringde och sa att man skulle bli sen...

Nu har jag jobb varje dag förutom nästa onsdag fram till den 26e. Kommer bli tufft och jag hoppas verkligen att jag inte får ett sammanbrott!

Funderar på att sova i en timme nu ungefär så jag kan vara vaken i natt när David kommer hem, gårdagen var lite konstig så vill vara vaken i natt. :)

Drömde en massa konstiga drömmar i natt som jag inte riktigt kan göra mig kvitt, vilket suger. Hade hellre haft något roligare att tänka på! Men det verkar hopplöst just nu.

Äsch. Ska sätta mig och kolla på en film och äta chips nu. Ciao!


- Why won't you stay out of my head?

Lyckligt lottad.

Hej!

Även om jag har väldigt tråkigt just nu mår jag riktigt bra. Det luktar paj i hela Davids hus och han kommer hem om inte allt för många timmar.

Maten jag lagade innan blev sjukt god. Är kolossalt nöjd och jag tror att det föll min syster i smaken med! Blir till att laga det fler gånger. :)

Är ledig i morgon och behöver fixa ett studentenausweis inför Tysklandsresan, ska försöka ta mig in till stan och ordna detta. Efter stan blir det till att åka hem och laga mat till min bortskämda lillasyster! Ska nog laga makaronilåda.. Enkelt och gott! :D

Nä. Nu har jag luktat på pajen tillräckligt länge. Dags att provsmaka fastän att man är proppmätt! Tjock och glaa', jaa! :D


- Smak av starka muskler som spelar i natten.

Mat.

Hejsan hallå.

Nu är jag hemma i lägenheten och har inte allt för mycket för mig. Ska om en liten stund börja förbereda maten så att den är klar när Josse kommer hem vid halv sex.

Idag ska jag försöka mig på stekt lax i gräddsås med färskpotatis och stekta champinjoner. Det låter väldigt gott och jag hoppas jag inte tabbar mig.. Ingen har någonsin berättat hur dyrt det är med laxfiléer! Men fisksnubben sa att filéerna i stort sett skötte sig själva utan min inblandning. Hoppas han har rätt. :)

Efter maten blir det lite jordgubbar med smält choklad framför TVn med en mysig film. I alla fall för min del, vet inte vad som är min syster i smaken, men något är ju fel om hon tackar nej till jordgubbarna!

Ska upp till David ikväll igen. Åker väl upp dit vid nio-tio tiden så jag hinner baka en ny paj och städa undan efter mig innan han kommer hem vid halv två. :)

Med tanke på ingenting kollade jag om jag kom in på någon av de utbildningar jag sökt igår. Det hade jag! Ingen stor grej då jag ska tacka nej och arbeta i ett halvår eller i ett år innan jag börjar plugga igen. Programmet jag kom in på var i alla fall lärarprogrammet - svenska, mitt fjärdeval. Jag var fjärde reserv på mitt förstaval och femte reserv på mitt andra, kanske kommer in på något av dem? Men blir ändå till att jobba och tjäna pengar istället, har verkligen ingen lust att plugga just nu. Är ju så sjukt skönt att inte ha något man måste ta i tag med efter man kommit hem efter jobbet! I'm lovin' it! :D

Nä. Nu får det vara färdig tjatat för tillfället. Köket kallar och jag har mycket att läsa på om innan jag vågar ta mig i kast med fisken! Wish me luck. :)

Oh baby, baby it's a wild world.

Hejsan.

Jag har tråååååkigt! David kommer inte hem förrän om fyra-fem timmar och jag har inget att göra.. Var och handlade innan men skippade att åka hem då Josse inte skulle äta hemma ändå. Istället åkte jag hem till David igen och började förbereda maten. Lagade extra mycket Så de räcker för honom till jobbet i morgon med. Maten blev god och gjorde mig sysselsatt i cirka två timmar vilket var skönt. Sedan gjorde jag ordning i köket för att ha något mer att göra. Nu ser det städat och snyggt ut igen. :)

Det tog inte allt för lång tid dock och jag fann mig snart uttråkad igen.. Bestämde mig för att baka lite, var ute i trädgården och plockade smultron, rabarber och röda vinbär. Resultatet blev väldigt mycket bättre än förväntat och jag har tryckt i mig lite mer än vad jag behöver.

Kvällen kommer att bli lång och jag håller verkligen tummarna för att det börjar någon bra film eller något bra program på TVn snart!

Ska gå och städa undan lite i huset sedan placera mig i soffan och slappa framför TVn med lite energidricka och chips! Ciao. :)


- Wear seatbelts.


Mind Heist.

Hej!

David står i duschen och jag sitter framför datorn och kollar film. När han drar till jobbet senare ska jag möta upp Josse i Angered och handla lite mat.

Efter vi lagat mat hemma ikväll beger jag mig upp till David igen. Tur man har nyckel så man slipper vänta till han kommer hem typ mitt i natten! :)

Den här låten, eller ah, det här soundtracket har spelats x antal gånger av David de senaste dagarna, tur att det är bra, annars hade jag blivit galen! ^^


Ciao!

Kallt.

Hej!

Blir bara ett kort inlägg ikväll då jag ska upp om fem timmar för att jobba på en lördag! Yay.

Var på middag hemma hos Gustaf innan för att säga hejdå till honom och Hannah som ska till Australien i ett halvår. Det var mysigt och de hade lyckats riktigt bra med maten! Kladdkakan var helt underbar dessutom! Hoppas att de får ett fantastiskt halvår och en massa nya roliga erfarenheter. :)

Bussresan hem därifrån tog längre tid än planerat och det var lite drygt. Var dessutom en snubbe som spydde på bussen.. Väldigt onajs. Jag hade turen att få prata med tre killar från Skövde med, de var trevliga men ölandedräkten som nådde en från flera meters avstånd hade jag kunnat klara mig utan!

Men nu är jag i alla fall hemma. Eller ah, för en liten stund sedan. Ska stänga ner datorn och försöka sova. Är riktigt kallt på mitt rum dock. Lämnade fönstret öppet innan för jag trodde David skulle sova här, blev lite sent tyvärr så han ligger och nanar hemma hos sig istället. Natti.

Have a Nice day!

En bra start på dagen: Stig upp äckligt tidigt (typ tjugo över fem) hemma hos någon du tycker om, bli hemskjutsad av denne, stör mamma (eller syskonet om han/hon blir mer irriterad), skratta ondskefullt, värm rester - i det här fallet spagetti och köttfärssås, häll på en massa ost (fungerar på nästan allt), lös ett korsord, ät jordgubbar med grädde till efterrätt, borsta tänderna och gå sedan och lägg dig igen! :)

Natti natti!

You make me wanna shout!

Hej!

Jag har få gjort en massa saker idag.. Eller inte.

Åkte i alla fall in till stan och fixade frissan och handlade underkläder och två klänningar som jag blev nöjd med!

Är hemma hos David nu, kollar lite på TVn och chillar bara. Verkar som om David somnar snart.. Kan i och för sig inte klandra honom då han varit vaken sedan fem och efter det varit på jobbet och sedan spelat match.

Ska strax trycka i mig lite choklad och känna mig tjock! Mums.


- It will be okey.

Not Afraid.

Hej!

Bra dag idag och jag är väldigt glad. Vill ha fler dagar som den här. Kort dag på jobbet där allting gick bra och jag lyckades ordna så jag får ledigt den 27-28:e! Jag fick dessutom reda på att jag fortsätter som extraanställd hela hösten vilket känns bra.

Ikväll går det en bra match på TV och David kommer ner och kollar på den med mig. Om jag inte blir inringd på jobb i morgon ska jag in till stan och handla lite och gå till frisören. Mitt hår är kaos och behöver bli klippt.. :)


Nu ska jag sappa runt på TVn och vara slapp och likgiltig till David kommer ner och roar mig! Ciao!

What am I doing up at this hour?

Godmorron!

Jobbet ringde för en liten stund sedan.. Det blir alltså jobb idag mellan halv tolv och fyra. Ganska segt pass men det ger pengar, som i sin tur aldrig är fel. :)

Hade planer på att åka in till stan idag, men de får bli av en annan dag. Ingenting som var livsnödvändigt direkt.

Är ordentligt trött. Gick och la mig vid halv två men kunde inte somna, låg och tänkte och sedan blev det till att man läste lite för att försöka kunna sova. Klockan var halv fyra sista gången jag såg på den och jag känner att det kommer bli tufft att hålla sig vaken till fotbollen ikväll! Som jag INTE tänker missa. Hell no.

Blir till att köpa med sig energidricka från jobbet idag också! :)

Ska hoppa in i duschen nu, har bråttom för de jävla bussarna går på dåliga tider. Woopie.

Ärligt är härligt.

Hejhej.

Nu är det cirka en timme sedan man slutade jobbet. Segt pass. Ingenting fungerade som det skulle och allt var bara kaos, skönt att det inte var jag som var skyldig till det idag dock. :)

Sitter och kollar på So You Think You Can Dance och är allmänt slapp.. Kommer aldrig lyckas somna ikväll då jag precis tryckt i mig en halvliter energidricka. Dumt men gott. Ska säkert inte jobba i morgon ändå!

Om en liten stund ska jag sätta på en film och bädda ner mig i sängen, aldrig fel en tisdagskväll.. Blah. Inget mer att skriva. Natti!


- Straight up.

Hard work work.

Hejsan!

David är på jobbet och jag är lite uttråkad.. Sitter i hans säng och kollar på film, vilket i och för sig är ganska mysigt, men hade hellre gjort något annat! Filmen som visas är Love Happens och är hel okej, ingen superbra film, men definitivt inte en film man somnar till.

Om fem timmar ska man åka till jobbet.. Är lagom pepp på det just nu.


Oj, tiden rann verkligen iväg! Glömde att jag börjat skriva och nu är det bara tre och en halv timme till jag ska iväg till jobbet.. Under denna en och en halv timme har jag hunnit att inte se klart på filmen, pratat lite med Michal om Freiburg och så har jag duschat. Resan ner och upp till Freiburg kommer att bli sviiindyyr! :( Verkligen riktigt dyr. Borde bokat biljetter för längesedan! Men nä, ska alltid vara ute försent..

Ska fortsätta se filmen nu, sedan hjälpa Davids mamma med maten.. Måste hjälpa till lite här hemma! :)

Skriver väl något i kväll när jag kommer hem från jobbet! Ciao.

zZzzZZZZzzzZzZzz

God kväll!

Ligger bredvid en väldig gullig, snarkande David.. Ska snart själv försöka somna, hoppas han börjar snarka högre bara. Men det verkar lugnt idag. :)

Trots att dagen varit väldig kort och seg för min del har den varit okej, kollade på Davids träning innan och fick lite frisk luft på köpet! Välbehövligt.

I morgon är det jobb mellan halv sex på kvällen till vi stänger tio, ett kort och ganska chill pass. Ska försöka ordna att jag får ledigt den 27-28:e så man kan åka ner till Skåne och faktiskt vara där i några dagar! :)

Äsch, blir till att sova nu.. Natti natti.

Då var man i Göteborg igen.

Hellu.

Nu var man hemma igen efter en snabbvisit i Skåne. Hade gärna stannat i några dagar till.. Blir till att åka ner igen om drygt tre veckor och vara där innan man åker till Tyskland. Kommer bli najs! Förhoppningsvis har mamma skaffat bil som vi kan låna då med! :)

Om inte allt för lång stund ska jag gå och lägga mig, är helt slut i skallen! I morgon ska eventuellt mamma, Josse och jag till stranden och sola lite.. Kan behövas, känner mig lite blek! x)

Var ju och såg på Eclipse igår, glömde nämna det i morse! Gillade filmen skarpt och tror David tyckte den var helt okej med. :)

Han fick tråkigt på bussen innan och kladdade lite på sin mobil, han är söt. <3

Utan problem går livet som en dans.

Hej!

Jag vet att man inte borde skriva att man är problemlös. För då kommer alla problemen på en gång.. Dock är jag just nu årets optimist och säger att problemen kan ta sig i röven. :)

Mitt största (och enda?) problem just nu är att jag ska vara i Tyskland hela augusti månad, problemet med det är att jag kommer sakna David. Kommer bli riktigt tufft. Tror aldrig jag saknat någon när jag varit bortrest förut, en helt ny känsla faktiskt. Konstigt.

Men det kommer att lösa sig, det är ändå bara en månad.

Just nu sitter jag och äter nudlar och väntar på att David ska vakna. Han är verkligen helt död, försökte övertala honom att gå ut och lägga sig i solen och sova där - men nä nä.

Det är faktiskt helt otroligt väder ute, solen skiner från en klaaarblå himmel och vinden fläktar precis lagom för att man inte ska svettas sönder där man ligger. Najs!

Men nu ska jag i alla fall ut i solen alldeles strax igen.. Skriver något senare eller i morgon. Ciao!


- Förstår inte varför du bryr dig.

Sol och värme.

Hej!

Sitter nu i mormor och morfars kök och väntar på att David ska duscha färdigt. Vi ska ner till "stan" och köpa glass och kolla kläder till mig! :D

Har nu på morgonen bara latat oss ute i solen och sovit lite.. Inte helt fel måste jag säga. Ikväll ska vi få grillat och efter maten ska vi sedan gå på bio och se Eclipse! Finally liksom. :)

Jag mår så bra som man kan må, jag har allting jag vill ha för tillfället och ingenting känns jobbigt. Kan tänka mig att ha det såhär ett tag framöver nu!

Nu ska jag gå och göra mig lite i ordning så jag slipper se ut som årets offer när jag går omkring på Trelleborgs gator!


- It's a pain reliever.

Boredom.

Hej.

Sitter hemma nu och väntar på att fotbollen ska börja och att klockan sedan ska bli två så jag kan gå till bussen och bege mig in till stan.

Jag har tråkigt och skulle behöva en riktigt bra film att se på.. Dock har jag ingen så får sitta här i min ensamhet och ha tråkigt.

Skoj att Holland kickade ut Brasilien innan förresten! Ganska otippat måste jag säga, men det är väl alltid roligt med lite skrällar hit och dit. Nu håller jag tummarna för att Tyskland vinner över Argentina i morgon eller i övermorgon eller när det nu är de spelar! :)

Nu ska jag spela lite Rock Band innan matchen. Skriver i natt eller i morgonbitti när jag och David kommit ner till Skäne! :D


- Someday soon you'll realise what you've lost.

Skåne.

God kväll.

Det blev ett par skor som jag är riktigt nöjd med. Efter skohandlandet hjälpte jag mamma och Josse med allt som skulle fixas till caféet till A-lags matchen som spelades idag. Det var segt och jag är trött nu. Mitt lag förlorade för de spelade dåligt och för att domaren var helt kockobengo. Irriterande när domarna nu för tiden är helt värdelösa.. Inte roligt med fotboll då.

Om drygt en timme hämtar David upp mig och vi åker upp till honom. Ska i morgon hjälpa honom packa för vår otroligt långa resa till Skåne. Själv är man redan klar. Tog hela sju minuter!

Men aja, ska kolla klart på CSI NY och sedan åka upp till David. Natti natti.

Waiting on the world to change.

Hejsan hejsan!

Kom hem för en liten stund sedan och ska alldeles strax iväg med mamma och Josse och köpa skor! Så skriver senare.. x)


Ciao.

RSS 2.0