Rethosta!!

Hallå.
 
Har sovit dåligt nu i ungefär en vecka på grund av att jag hostat som ett annat pucko. I natt var det lite bättre, men känner mig fortfarande helt slut i kroppen och knoppen! Förhoppningsvis börjar det ge med sig nu så jag kan börja sova ordentligt. Sömn är ganska nice liksom..
 
Sitter och kollar lägenheter på Hemnet med. Niklas och jag ska på visning nästa vecka, men det verkar som om priserna i det området stiger lite för mycket för att det ska vara realistiskt för oss att köpa där. Tråkigt nog. Bara att vänta och se vad som dyker upp! Det är ju ingen brådska. :)
 
I morgon blir det först jobb och sedan en tur ut till Kungälv och Fars Hatt. Passar på att gå ut och dansa lite med sköna människor när man inte börjar allt för tidigt på lördagen! Wiho.
 
Nä, nu är det dags att ta tag i sitt liv. 
 
1. Frukost!
2. Gå och handla champinjoner!
3. Chilla..
 
Tufft liv man lever! Ciao. :)

Slappis.

Hejsan.
 
Sitter hemma hos Niklas och tar det lugnt. Slutade jobbet tidigare idag, vilket var riktigt jäkla välbehövligt! Ska om en liten stund gå och göra blåbärspaj.. Blir en ordentlig tjockisdag idag med pizza, paj, ost och kex, vin och så lite gifflar på det. Mums!
 
Blöh, uppdaterar lite mer en annan dag! Puss

Luckiest girl in the world!

Hej!
 
Har ingenting att skriva om egentligen. Bara om hur fantastisk min pojkvän är.. 
 
Man är ju inte lite tursam som fångat honom. 
 
 
Älskar dig Niklas. <3
 

Halvhändelserikdag idag.

Tja.
 
Började morgonen med att spy på spårvagnen, på grund av mensvärk. Pinsammaste jag gjort på länge! Så jag ringde och sjukanmälde mig till jobbet. Har fortfarande ont i kroppen, men är i alla fall inte illamående längre! Vilket är riktigt skönt. 
 
I morgon blir det jobb igen. 14.55-22.15 står på schemat och efter det blir jag hämtad av Niklas! <3
 
Ska bli skönt att få krypa ner i sängen med honom bredvid igen. Känner mig som värsta overly attached girlfriend som inte vill vara ifrån sin pojkvän i några dagar! Haha..
 
Nu ska jag gå och lägg mig. Måste orka upp hyfsat tidigt i morgon, vill fösöka hinna städa i rummet och i köket innan jag drar ill jobbet.. Har lyckats stöka ner ordentligt under tiden Niklas inte varit här och hållit koll på mig! Ajaj..
 
Natti!

Gillar inte att sova själv!

Hejsan.
 
Ska alldeles strax gå och lägga mig. Niklas är i Katrineholm för att göra sitt VVS-prov, så jag får sova själv tills på torsdag. (Om inte Madde kommer hit och myser med mig!) Tycker inte alls om att sova själv. 
 
Här är lite bilder från Cypern med! (Bättre sent än aldrig..)
 
 
 
 
 
Halvrolig måndad, med en massa sega pass. Behöver dock pengarna, så det är bara att jobba och se glad ut!
 
Nu ska jag kojsa. Vill helst inte somna i kassan i morgon! Natti :)
 
 
 
 

Nu är det dags igen!

Ellie påpekade så fint igår att det var ett tag sedan jag skrev här. Så får väl försöka ta tag i skiten igen! 
Jag har inte lagt in bilderna från Cypern på datorn än. Har varit ganska fullt upp sedan semestern började. 
 
Cypernveckan var väldigt välbehövlig! Riktigt skönt med sol och bad. Sitter och räknar ner dagarna till Nya Zeeland.  Det är värt att betala dyra pengar för att åka dit, bara för att slippa slasket i Sverige. Att det sedan kommer bli sjukt roligt att träffa faster med man är en stor bonus!
 
Ikväll blir det skaldjurskryssning(skärgårdskryssning?(kommer aldrig ihåg vad den kallas)) med Patrik, Ellie och Niklas. Ska bli riktigt jäkla gott alltså! Kommer trycka i mig så mycket att jag inte kommer kunna gå i morgon. Vilket är fett värt oavsett hur bittert mitt inlägg låter i morgon! Hehe..
 
I morgon ska jag även försöka få upp bilderna från Cypern! 
 
Nu ska jag göra mig i ordning och sedan spela lite Sims innan det bär av in till stan! Woop.
 
Puss hej!

RSS 2.0